imot.bg – обяви за продажби и наеми на имоти
Сайт №1 за имоти
Начало Публикуване Търсене Нови сгради Агенции Средни цени Новини Моят имот
Назад към преглед на агенциите

Обяви на Агенция "ПРИМО+ КАУНТИ" - 1 - 6 от 6 обяви

Агенция в imot.bg от 2007 г.


Изберете обяви от следните категории:
Всички обяви | Продава | Дава под наем | Купува | Търси да наеме | Заменя | Съквартиранти

Сортиране по:
Най-новите обяви
Купува 3-СТАЕН публикувана в 16:30 часа на 17 май, 2019 год.


Примо+ Велико Търново търси да закупи тристаен апартамент за свои клиенти! Ще Ви помогнем заедно да определим най-добрата продажна цена за Вашия имот. За целта ще получите необходимата информация, нужна за вземане на информирано решение; Ще Ви дадем препоръки как да придадем добър търговски вид на имота. Заедно ще обсъдим, какви са възможните варианти, чрез които с минимални средства и усилия да придадем добавена стойност в очите на потенциалните клиенти, спрямо конкурентните оферти на пазара; Ще разработим индивидуален маркетинг план с всички дейности и инструменти, които ще използваме за популяризиране на Вашия имот. Вашият Примо-консултант няма да се ограничи до една обява в интернет. За Вас ще бъде изготвен специален план с над 20 различни рекламни инструмента, с цел достигане до максимален брой купувачи и реализиране на имота при най-добри условия; Ще изготвяме и представяме регулярен отчет, за да ви съобщаваме и обсъждаме дейностите и резултатите, относно продажбата на имота. Забравете за продажбата на сляпо. Във всеки един момент ще имате информация за това, как Вашия имот е позициониран на пазара и какъв интерес генерира; Ще Ви държим в течение за ежедневните промени на пазара, за всички нови имоти, които са обявени, както и за продажбите в района. Разполагайки с актуална информация за текущите конкурентни оферти, както и за реално сключените сделки, ще имате сериозен инструмент в ръцете си за постигане на успешна сделка; Ще Ви съобщаваме всички оферти, постъпили от потенциални купувачи и ще ги оценяваме заедно; Ще Ви асистираме по време на целия процес от момента на подписване на предварителен договор с купувач до нотариалното изповядване на сделката. На Ваше разположение ще бъде юридическия отдел на Примо плюс , с цел максимална сигурност при фините детайли на правните въпроси.
cpibulgaria.imot.bg
За контакти:   0882 591 520
Купува 2-СТАЕН публикувана в 16:29 часа на 17 май, 2019 год.


Примо+ Велико Търново търси да закупи двустаен апартамент за свои клиенти! Ще Ви помогнем заедно да определим най-добрата продажна цена за Вашия имот. За целта ще получите необходимата информация, нужна за вземане на информирано решение; Ще Ви дадем препоръки как да придадем добър търговски вид на имота. Заедно ще обсъдим, какви са възможните варианти, чрез които с минимални средства и усилия да придадем добавена стойност в очите на потенциалните клиенти, спрямо конкурентните оферти на пазара; Ще разработим индивидуален маркетинг план с всички дейности и инструменти, които ще използваме за популяризиране на Вашия имот. Вашият Примо-консултант няма да се ограничи до една обява в интернет. За Вас ще бъде изготвен специален план с над 20 различни рекламни инструмента, с цел достигане до максимален брой купувачи и реализиране на имота при най-добри условия; Ще изготвяме и представяме регулярен отчет, за да ви съобщаваме и обсъждаме дейностите и резултатите, относно продажбата на имота. Забравете за продажбата на сляпо. Във всеки един момент ще имате информация за това, как Вашия имот е позициониран на пазара и какъв интерес генерира; Ще Ви държим в течение за ежедневните промени на пазара, за всички нови имоти, които са обявени, както и за продажбите в района. Разполагайки с актуална информация за текущите конкурентни оферти, както и за реално сключените сделки, ще имате сериозен инструмент в ръцете си за постигане на успешна сделка; Ще Ви съобщаваме всички оферти, постъпили от потенциални купувачи и ще ги оценяваме заедно; Ще Ви асистираме по време на целия процес от момента на подписване на предварителен договор с купувач до нотариалното изповядване на сделката. На Ваше разположение ще бъде юридическия отдел на Примо плюс , с цел максимална сигурност при фините детайли на правните въпроси.
cpibulgaria.imot.bg
За контакти:   0882 591 520
Купува 1-СТАЕН публикувана в 16:25 часа на 17 май, 2019 год.


Примо+ Велико Търново търси да закупи едностаен апартамент за свои клиенти! Ще Ви помогнем заедно да определим най-добрата продажна цена за Вашия имот. За целта ще получите необходимата информация, нужна за вземане на информирано решение; Ще Ви дадем препоръки как да придадем добър търговски вид на имота. Заедно ще обсъдим, какви са възможните варианти, чрез които с минимални средства и усилия да придадем добавена стойност в очите на потенциалните клиенти, спрямо конкурентните оферти на пазара; Ще разработим индивидуален маркетинг план с всички дейности и инструменти, които ще използваме за популяризиране на Вашия имот. Вашият Примо-консултант няма да се ограничи до една обява в интернет. За Вас ще бъде изготвен специален план с над 20 различни рекламни инструмента, с цел достигане до максимален брой купувачи и реализиране на имота при най-добри условия; Ще изготвяме и представяме регулярен отчет, за да ви съобщаваме и обсъждаме дейностите и резултатите, относно продажбата на имота. Забравете за продажбата на сляпо. Във всеки един момент ще имате информация за това, как Вашия имот е позициониран на пазара и какъв интерес генерира; Ще Ви държим в течение за ежедневните промени на пазара, за всички нови имоти, които са обявени, както и за продажбите в района. Разполагайки с актуална информация за текущите конкурентни оферти, както и за реално сключените сделки, ще имате сериозен инструмент в ръцете си за постигане на успешна сделка; Ще Ви съобщаваме всички оферти, постъпили от потенциални купувачи и ще ги оценяваме заедно; Ще Ви асистираме по време на целия процес от момента на подписване на предварителен договор с купувач до нотариалното изповядване на сделката. На Ваше разположение ще бъде юридическия отдел на Примо плюс , с цел максимална сигурност при фините детайли на правните въпроси.
cpibulgaria.imot.bg
За контакти:   0882 591 520
Купува 2-СТАЕН публикувана в 9:56 часа на 20 ноември, 2018 год.


Търся 2-стаен, тухлен апартамет, обзаведен, с цел инвестиция в гр.Велико Търново- кв.Кольо Фичето, Бузлуджа, Център, Широк Център. Финансиране с налични средства.
cpibulgaria.imot.bg
За контакти:   0889/899289
Купува 3-СТАЕН публикувана в 9:19 часа на 25 април, 2017 год.


Primo+Каунти търси имоти за свои клиенти! 062/626240 , 0885055646
cpibulgaria.imot.bg
За контакти:   0887177900
Купува 2-СТАЕН публикувана в 9:18 часа на 25 април, 2017 год.


Primo+Каунти търси имоти за свои клиенти! 062/626240 , 0885055646
cpibulgaria.imot.bg
За контакти:   0887177900

Преглед и Печат на Маркираните Обяви Преглед и Печат на Маркираните Обяви Маркиране на Всички Обяви МАРКИРАЙ ВСИЧКИ ОБЯВИ

Страница 1 от 1 Назад1Напред
КОНТАКТИ | ОБЯВИ | SMS КОДОВЕ | СТАТИСТИКА | ПОМОЩ | ОБЩИ УСЛОВИЯ | РЕКЛАМА | ТОП ОФЕРТА | Въпроси и предложения към imot.bg
Резон Медия | Имоти | Автомобили | Работа | Обяви | Регистрация 2002-2020 ® Copyright imot.bg