Last news in Fakti

10 Май, 2024 08:49 2 005 34

Кирил Петков за ГЕРБ и ДПС: Въпрос на сделка е

  • кирил петков-
  • пп-дб-
  • герб-
  • дпс-
  • делян пеевски

Много е просто, когато хората останат вкъщи, дават властта на Пеевски

"Не е въпрос на политика, въпрос на сделка е. Знаем много добре за приятелството между ГЕРБ и ДПС. ГЕРБ имат грехове от миналото и тяхното спокойствие плаши. Докато тази сделка седи там, ние няма какво повече да говорим с ГЕРБ".

Това заяви в ефира на Нова ТВ съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Първото важно нещо е нашата общност -това не са малко хора, на които трябва да покажем, че сме заедно. Стига сме се съобразявали с тях ( ГЕРБ и ДПС), крайно време е те да се съобразят с нас. Един приятел ме попита как така Делян Пеевски има такава голяма сила и аз му казах, че е затова, че хората на гласуват. Хората трябва да гласуват и нещата ще бъдат различни. А ние така няма да се налага да се съобразяваме с всички", смята Петков.

"Много е просто, когато хората останат вкъщи, дават властта на Пеевски", допълни още той.

"Ще сложим нашите условия този път. Да видим дали ГЕРБ са готови за реформи, без намесата на ДПС. Ако няма ясна и точна формула как това да се случи, ще бъдем опозиция", категоричен е Петков.

Това, което виждаме е просто 17.5% от избирателите ни са твърдо с нас. Има едни 7%, които се чудят дали да излязат да гласуват. Не защото вярват, че сме ги предали, а защото имаше едни месеци, в които те изпитваха много неприязън да видят избраниците си седнали с ГЕРБ и ДПС. Това каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната”, попитан как ще си върнат 200 и 240 000 гласа, които губят според последните социологически проучвания.

Петков им се извини, че не са комуникирали с тях през последните месеци, че не са им обяснили какво се случва. По думите му това се е случило защото са искали да направят определени реформа. „Ако бяхме казали какво искаме, можехме да не получим подкрепата на ГЕРБ и ДПС“, оправда се той.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рашко

    39 8 Отговор
    Бат Киро дай повече бе много стиснат с 50лв вече не става

    Коментиран от #26

  • 2 ккк

    43 15 Отговор
    така е но ако излязат масово да гласуват вие с герб и дпс отивате в опозиция

    Коментиран от #13

  • 3 1944

    19 2 Отговор
    сички комунисти в гулаг!
  • 4 АГАТа Кристи

    40 7 Отговор
    Импексовата в сравнете тоя е начинаещ лъжец...
  • 5 ТаУмВзе

    14 7 Отговор
    Те го те, Робе Овца до тва се докарахме ей! Ма се трае, докато Щавията си Бичи и тва си е.
  • 6 Въпрос на сделка

    28 6 Отговор
    ДОРИ И С ПРОКОРАТУРАТА НЯМА ДА ИМА ЗА ВАС.
  • 7 Ха ха ха

    48 11 Отговор
    Ако хората излязат да гласуват вие няма да помиришете парламента тъпунгер
  • 8 Майора

    43 8 Отговор
    Просто Киро , ако аз съм на твое място ще замълча и ще се извиня за това , което сме направили през тия години! Цинично е да говориш че сте поели самостоятелно управлението и сте отговорни за него!Ако е така защо искахте овладяване на службите и цялата власт в страната, защо изтече информация за пудела и пачките , защо забъркахте други афери ,защо изтеглихте големи заеми , защо чрез дерогацията захранихте Русия и Путин с 7 млд долара и прочие? Не ставате за нищо Харвардски мошеници , безобразията от вас ги пое и Терзиев и затова ще има преразглеждане на нещата за София!
  • 9 свиреп ОХЛЮВ

    34 5 Отговор
    Киро , ако си бяхте удържали на думата и бяхте продължили битката срещу Бойко и Делян , нямаше да имате този срив , който ще усетиш скоро на изборите !
    Спасихте ТИКВАТА , реанимирахте ТУЛУПА , изпрахте ПРОСТАКА от Банкя !
    Върнахте го на бял кон ,като се прегърнахте с него. И той ви удуши с тази прегръдка !
    За съжаление хората , които протестираха , бяха излъгани и тотално РАЗОЧАРОВАНИ ! За това ли скандираха по площадите , че дори бяха бити от бойковата полиция ? За това ли ?
  • 10 Кирчо и вълшебната флашка

    39 7 Отговор
    Оххх , голяма мъка е човек да разбере , какво аджеба Кирцата иска да каже ! Сънува "милият" 17.5% подкрепа ?! Платил си е , написали са му я ! Истината е , че ПП/ДБ ще отлетят към дъното на класацията , очакван реален резултат за тях е около 5-7% , ако не се включи СИЕЛА - това е . Никой не им е виновен , в началото и аз се бях подлъгал от тях , но сега , след като две години се нагледахме на "експертизата" . "честността" , "прозрачното им управление" , "интелекта им" , "професионализма" им и "борбата им с корупцията" - ако влезнат в НС - ще е чудо .
  • 11 тиквенсониада

    21 9 Отговор
    Лошо е , че легитимирахте отново ПРОСТАКА ОТ БАНКЯ !
  • 12 Бамбука

    19 3 Отговор
    Всички политици в България са силно втренчени в пъповете си. Нито една политическа партия не предлага икономическа програма. Участваме във всички форуми на ЕС, участваме, но нищо не прилагаме на практика. Мога да изредя поне три, но няма смисъл. Все по ясно в чужбина се чуват гласовете, че е безсмислено да се инвестира в България. Достатъчно е да погледнете, както правят в Румъния, Хърватско ...да не говорим за Полша, Чехия и т.н.
  • 13 Ха ха ха

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "ккк":

    Много бъркаш не са ти ясни нещата
  • 14 провинциалист

    25 9 Отговор
    Кики ,Кики ,като ги дрънкаш тези небивалици - поне ти вярваш ли си ???!!! Изгоряхте бе , Куку !!! Вас вече ви няма ! По вредни пълзящи твари от вас - България не е виждала ! Ако отървете кожи , викайте Ура и повече за власт дори не смейте да помисляте !
  • 15 ШАРЛАТАНИ !!!

    31 9 Отговор
    Гнусни , мръсни , крадливи , лъжливи , неграмотни , нагли , нахални , бездарни , корумпирани , криминални , извратени , неморални , уродливи и ненормални - това са ПП/ДБ , а Кирцата е представителната им извадка !
  • 16 Събуди се

    14 11 Отговор
    Да се отървем веднаж за винаги от двата шопара 9 юни.

    Коментиран от #18

  • 17 Салимехмед

    24 5 Отговор
    Ох завалията мисли си, че като говори против Пеевски ще привлече привърженици. Няма да стане защото всички знаем, че след изборите пак ще седнете в скута на Пеевски.
  • 18 Българин

    7 21 Отговор

    До коментар #16 от "Събуди се":

    Много плюете, ама народа категорично е с Бойко и г-н Пеевски! И това ще се докаже за пореден път след месец, когато излязат резултатите. Защото хората искат да се върне както си беше 2001 -2020, преди от от козяк да ни организират метеж в опит да разрушат българската държава!
  • 19 защо

    16 4 Отговор
    "Има едни 7%, които се чудят дали да излязат да гласуват. "
    Кирчо бе слънце, преди година Асенчо каза, че електората ви е 7%. Ако сега 7% не излязат да гласуват, оставете с 5 гласа бе слънце. Ти, Асен, Наско, Христо и Настимир. И Линда няма да гласува за теб.
  • 20 1944

    15 5 Отговор
    татко петко нещо му е праил на тоя кат малък.
  • 21 НЕРЕЗ

    13 5 Отговор
    ТОЯ ВЛАЧИ БЪЛГАРИЯ КЪМ ДЪНОТО

    Коментиран от #27

  • 22 Ти тан

    15 4 Отговор
    Слуша Киряка и за да разбера какво иска да каже , трябваше да да се мъча и напъвам. Този измамник е тотално приключил.
  • 23 Много

    14 4 Отговор
    объркан човек е тоз Киро!
  • 24 123456

    10 2 Отговор
    Кико просто парапета ! Пълен Провал !
  • 25 Тредстоун

    9 2 Отговор
    Папагал нещастен , лъже че се къса , да благодарим на прецидента че ги натресе , три години безтегловност ... , охлюви нещастни .. , нищо чудно и решетников да е заложил на тая карта за дестабилизация на България , погледни макетата , ми те вече се върнаха с десет години назад , голям мармалад стана там , сега и тук искат да бъркат мармалад , с готвачи като копейката и прецидента , импексова ще сервира ....
  • 26 пфф

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рашко":

    И 500 да ти дадат, еФтин си. Истинските българи не си продават гласа и гласуват по убеждение.
  • 27 тъкмо обратното

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "НЕРЕЗ":

    А ти отдавна си там.

    Коментиран от #31

  • 28 Пенчо

    6 1 Отговор
    Измамник да говори за греховете на другите е малко нагло!
  • 29 м а нгал

    4 1 Отговор
    Киро хем е олигофрен,хем измамник,хем крадец.Не знам кой ще гласува за този дебил и педала Кокорчо.По-кражби надминаха дори и мафиота СИК-аджия Тиквата.
  • 30 бай герги

    6 1 Отговор
    по голям неодачник като политик България не е имала но пък е голям майстор на парапетите цяло дете направи на фалшификаторката хишната хиена лена
  • 31 НЕРЕЗ

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "тъкмо обратното":

    ПИТАЙ МАЙКА СИ КЪДЕ СЪМ.....
  • 32 бягай бе

    1 0 Отговор
    ПУЦ-аджиия градски явен аген с лента.....
  • 33 М3 голд

    1 0 Отговор
    Хей, Кирчо, хората ви бягат от вас защото ги излъгахте. Най-напред със сглобката с този, който според вашите обещания трябваше да отиде някъде. И второ - заради арогантното и алчно поведение. Много жалко. Но вие с Кокорчо не сте типични представители на поколението ви. Колкото и да е обработвано от менторите ви все още има милеещи за България.
  • 34 еро

    0 0 Отговор
    абсолютно менте ,да да гласуваш за това ми си е ...или мишока денко или ................не си струва
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове