Last news in Fakti

26 Април, 2024 15:18 457 2

Илиан Илиев прави промени за мача с Локо Пд

  • черно море-
  • илиан илиев-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

В последната среща между двата тима на „Тича“ през есента, която завърши 2:2, зрителите гледаха непотворим спектакъл с рядко виждани по нашите терени динамика, интензитет и футболни комбинации

Илиан Илиев прави промени за мача с Локо Пд - 1
Снимка: fakti.bg

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, най-вероятно ще направи няколко промени в състава за неделното домакинство с Локомотив Пловдив.

В сърцето на отбраната се очаква да се завърне Влатко Дробаров, а като дефанзивен халф - Даниел Димов. Възможно е също Атанас Илиев да излезе титуляр за сметка на Исмаил Иса, което обаче няма да е новина, тъй като двамата тарани често бяха редувани от наставника на върха на атаката през сезона и въпреки че в последните срещи започва Иса, това не му дава предимство.

В последната среща между двата тима на „Тича“ през есента, която завърши 2:2, зрителите гледаха непотворим спектакъл с рядко виждани по нашите терени динамика, интензитет и футболни комбинации.

Сега обаче се очаква двата отбора да играят за резултат, което предполага, че ще са по-внимателни и предпазливи, тъй като всяка загубена точка може да ги отдалечи от целите им – второ място за Черно море и четвърто за Локо, което ще му осигури участие в баража за Лига на конференциите на неговия терен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.