Last news in Fakti

26 Април, 2024 05:38 5 269 16

Две участнички отпаднаха от "Ергенът"

  • ергенът-
  • шоу-
  • телевизия

Момичетата трябваше да се борят за сърцето на Алек без грим, прически и рокли

Снощи без роза от "Ергенът" останаха две участнички Криси и Мария, пише plovdiv24.bg.

През целия епизод първата се заяждаше с една от другите участнички и се опитваше да я изкара извън кожата ѝ - Екатерина.

За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите.

Момичетата трябваше да се борят за сърцето на Алек без грим, прически и рокли. Те бяха облечени с пижами. Екатерина, обаче, си позволи да си сложи руж и това накара Криси отново да се гримира. През цялото време тя не спря със своите жлъчни коментари за всички момичета. Алек обаче не остана очарован от факта, че тя си е сложила грим.

"Алек имаше само едно правило тази вечер и ти не се съобрази с него", критикуваше тя Екатерина. "Реално започваме отношения с лъжа.", допълни още тя.

"От ден 1 след като ти приключи индивидуалната ти среща, задникът ти, Екатерина, продъни диванчето. Една крачка не си направил към него, обаче за сметка на това да лъжеш можеш", не спираше Криси.

"Твоята дума е закон, Криси. В твоя измислен свят", коментираше Екатерина.

"Тя е като развалено радио. Чудя се дали ако просто кимам с глава и мълча, ще млъкне?", чудеше се момичето, което тази вечер получи роза по време на срещата си с Алек.

Алек остана малко дистанциран от две от момичетата - Йоана и Мария, които очакваха целувки, но не ги получиха.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момата

    20 5 Отговор
    Искам да гледам формат ,,Момата". Как ли ще изглеждат десетина ергена, ухажващи една мома? Май, още по-тъпо.

    Коментиран от #10

  • 2 Малеее

    15 0 Отговор
    Това ли са момите бе, те много грозни. Тази в ляво е към 40 .

    Коментиран от #8

  • 3 Настопроценти

    13 0 Отговор
    Грозните Алек ги маха последни. Първи изгони по-хубавите,но е добре,че махна оная,устата от БФС-то.
  • 4 Мимо

    14 0 Отговор
    Абе тука многоженството ли се рекламира, проституцията ли, простотията ли... Много съм объркан вече.
  • 5 Отдавна трябваше да ги изгони

    15 1 Отговор
    Тази Криси е изключително проста, не отговори на нито един въпрос. Тя изобщо ходила ли е на училище? В същото време е изключително арогантна, а Валерия беше права за счупеното огледало…рускинята си е рускиня - натиска се яко, но правилно я изхвърлиха.
  • 6 Станчо ей там

    8 1 Отговор
    Валерия е момичето, дрте са дреб. Аз тази римлянка , пъпчасала е най- грозното нещо. За рускинята нямам коментар, тази си е истинска "жрица"
  • 7 Хахаха

    4 4 Отговор
    Какви момичета да тези лелки бе ?
    Те живи съученички не са им останали !
  • 8 Ами не

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Малеее":

    Няма и 30 ама изглежда на 50 И има отвратителен характер С една дума змия
  • 9 лют пипер

    4 0 Отговор
    Оххххххх,грозотата не ще спаси предаването! Лумпенска история. Ако едно момиче не е нежно и красиво същество със стабилен и добър характер,как ще се влюбя в нея?
  • 10 Освалдо Риос

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Момата":

    Ти де си виждал розови филми с по една героиня? Обикновено актрисите са в пъти повече от актьорите, а и китайците се стресират от големи паламарки, предпочитат да плащат за бели богини да зяпат.
  • 11 ха, ха

    7 1 Отговор
    Най-после този папагал Криси я изпедуркаха от продукцията,явно и на тях е досадила с логореята си както на зрителите на предаването.Сбогом Марийче меркантилно,не ти помогна руската школа на съблазняване и лъготене.Ядрен физик искала да става,после право била учила а накрая дошла в България като златотърсачка. Ама /Не нам/с тези плоски номера.
  • 12 Хмхмхмхмхм

    4 0 Отговор
    Гледам предаването с една цел- да видя какви точно са съвременните млади жени с корекции. Амиии, това, което . виждам, е отчайващо. Тонове грим, в очите им е празно, няма истинска емоция, няма интелект, няма нищо. Добре е, че тези актриси не са представителна извадва на съвременните млади момичета в България. За изхвърлените /героини/ няма какво да се каже. Интересно е само едно- дали винаги са напредвали в живота по начина, по който се хвърлят на ергена... А самия ерген вчера за 1ви път го съжалих- директно се превърна в обществен мъж-червилото, останало по устните му от едната актриса, се избърсва по устните на следващата актриса...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.