Last news in Fakti

25 Април, 2024 15:42 706 1

Локомотив Пловдив се раздели с вратар

  • динко хоркаш-
  • вратар-
  • локомотив пловдив-
  • локо-
  • пловдив-
  • договор

Двете страни постигнаха договорка за разтрогване по взаимно съгласие

Считано от днес вратарят Динко Хоркаш не е част от ПФК Локомотив Пловдив, това обявиха от клуба. Двете страни постигнаха договорка за разтрогване по взаимно съгласие, като лично играчът пожела да приключи своите взаимоотношения с клуба няколко месеца преди да му изтече договора.

Хърватският страж пристигна в Пловдив в началото на сезон 2022/23, като в първите няколко мача беше предимно резерва. След това обаче вратарят се превърна в основна фигура за "черно-белите" и с игрите си заслужи титулярно място. С екипа на Локомотив той записа общо 52 мача и 20 сухи мрежи.

Хоркаш също получи приза за вратар №1 в efbet Лига през 2023г. и беше избран за футболист на годината на Локомотив (Пловдив) от феновете на тима.

ПФК Локомотив благодари на Динко Хоркаш и му пожелава в бъдеще успехи в личен и професионален план!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Людмила

    0 0 Отговор
    🍓 Г­­­о­р­­­е­­щ­­и­­ ­м­­о­­м­и­­ч­­­е­­­т­­­а­­ ­­­в­­и ­о­­ч­а­­­к­в­­­а­­т 👉 ­­­𝗡­­­𝗨­­𝟮­­­𝟭­­.­­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡