Last news in Fakti

23 Април, 2024 18:59 1 872 5

Ето кога ще бъде следващото събитие на Apple

  • ipad-
  • ipad air-
  • ipad pro

То ще се състои на 7 май

Ето кога ще бъде следващото събитие на Apple - 1

Apple изненада мнозина с обявяването на събитие под надслов "Let Loose", насрочено за 7 май, на което ще бъдат представени нови модели iPad.

Очакваните премиери включват представянето на първите iPad-и с OLED дисплеи - 11-инчовия и 12,9-инчовия iPad Pro. Очаква се тези устройства да се захранват от най-съвременния 3nm чип M3, а предната камера да бъде разположена в хоризонтална ориентация.

Слуховете предполагат и възможността новите модели iPad Pro да поддържат безжично зареждане MagSafe, въпреки че това все още не е потвърдено. Предполага се, че използването на OLED технология може да доведе до значително увеличение на цените на тези премиум таблети.

Освен това на събитието се очаква да бъде представена новата линия iPad Air, която ще включва 12,9-инчов вариант наред с традиционния 10,9-инчов модел. Тези модели iPad Air ще се захранват от усъвършенствания 5nm чип M2 и ще разполагат с хоризонтално ориентирана предна камера.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    2 1 Отговор
    Според заглавието някой е гладен...
  • 2 Знаещ

    3 0 Отговор
    Ето кога, ето къде, ето какво... Няма ли редктор тук.
  • 3 Знайко

    0 2 Отговор
    Малко ми е трудно да разбера миниатюризацията!
    Хем искаме 15 инчов дисплей, хем правим процесорите малки и греещи като котлон, за да могат да се вграждат и в телефони?!
    Вземете направете един процесор за голям таблет с пасивни охладители, хубава камера и куадро звук.
    Глупендъри....искам да дам 1500 лв за таблет с който мога да работя, а те ми викат...аааа дай 3500 пич....еми няма 3500 ве - има само 1500 бюджет! Дали ще ми вземете 3500 ако имам 1500?
    ...ще си слагам лепенка на камерата щото не е сугурно дали някой друг не я ползва в момента.....аййй чао!

    Коментиран от #4

  • 4 Този

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Знайко":

    Аз искам да дам 2.50 за S класа, ей сега таман писах имейл да ми пратят една по български пощи....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.