Last news in Fakti

19 Април, 2024 16:21 2 478 15

Реджеп Ердоган: Израел и Иран? Не знам кой казва истината

  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • иран-
  • израел-
  • бенямин нетаняху-
  • аятолах али хаменей

По-рано днес турското външно министерство призова Тел Авив и Техеран да се въздържат от стъпки, които биха могли да доведат до ескалиране на напрежението между тях в постоянен конфликт

Реджеп Ердоган: Израел и Иран? Не знам кой казва истината - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че не знае кой казва истината по отношение на кризата между Израел и Иран, предават турските медии, цитирани от БТА.

В момента Израел и Иран казват различни неща. Няма отговорност, няма обяснение. От изявленията на Иран не може да се каже, че той казва истината. Това също така не може да се каже и за Израел, каза Ердоган пред журналисти в Истанбул след петъчния намаз.

В същото време той обвини САЩ, че подкрепят Израел, като отбеляза, че не е очаквал друго от Вашингтон.

В Съвета за сигурност на ООН виждаме, че САЩ застават на страната на Израел. Не сме очаквали друго и за пореден път имаме възможност да се уверим в това, заяви Ердоган.

По-рано днес турското външно министерство призова Израел и Иран да се въздържат от стъпки, които биха могли да доведат до ескалиране на напрежението между тях в постоянен конфликт.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК 🐱

    14 7 Отговор
    но как така??? бг-русофилите знаят всичко , ти , султане , не знаеш?
  • 2 Каква

    11 5 Отговор
    да е истината? Като, че ли не съществуват Хизбула и Хамас!
  • 3 Смех

    7 15 Отговор
    Знаеш обаче от Ататюрк Еврей ви управлява. Тръгна да махаш Ататюркизма и те заплашиха.
  • 4 Старият Циганин

    10 16 Отговор
    Руснака лъже
    Запомнете това веднъж за Винаги

    Коментиран от #5

  • 5 Милен

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "Старият Циганин":

    Е па кой ли не лъже? Международната политика е изтъкана от лъжи, всеки си интерпретира случващото се от своята гледна точка.
  • 6 БАРС

    14 6 Отговор
    ЛЪЖАТ ЕВРЕИТЕ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА.ХИТЛЕР Е ЧИСТ ЕВРЕИН ОТ РОДА РОДШИЛД ИЗЛЪГА РАШКИТЕ СК ЪСА ДОГОВОРА ЗА НЕ НАПЪДЕНИЕ И ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК ЗАВЪРШИ ВОЙНАТА.ДНЕС ЗЕЛИНСКИ Е ЕВРЕИН И ЛЪЖИТЕ МУ СА ВЕЧНО НА УСТАТА.ЕВРЕИТЕ ЗАБИРАТ ЗЕМЯТА НА АРАБИТЕ И КАЗВАТ ЧЕ АРАБИТЕ СА ВИНОВНИ.
  • 7 Българските турци

    12 6 Отговор
    Нормално и човешко е да се възмущаваме пред безочливата манипулация с дезинформация,пропаганда и лицемерни лъжи с които се облъчва общественното мнение в България и се сее омраза между народите обречени да живеят и умират в една и съща география !...И когато възразяваме прямо и откровенно с убедителна реалност, без лицемерно да се крием зад фалшиви лозунги като "човешки права","свобода на словото","хуманизъм ", "демокрация" или "европейски ценности" ставаме врагове, предатели,фоби,фили,копейки и всякви !
  • 8 Българските турци

    18 4 Отговор
    Иран и Израел са в един потулен съюз и си играят на персийски шахмат !... Историята гъмжи от примери с еврейски "К" номера и персийско лицемерие !...Този шрифт е познат на целият близък, среден и далечен Изток !...Бруталният западен вандализъм,въпреки хилядолетна еволюция,никога няма да достигне нивото на прецизното източно хладнокръвие !
  • 9 Не знаем "кой лъже", но пък знаем

    8 2 Отговор
    кои са лицмерите с техния "световен ред базиран на правила" който "ред" прилагат както им е удобно, с брутална наглост и безочие. И без срам дори.
  • 10 Българските турци

    15 1 Отговор
    Големият културно-религиозен сблъсък - Стълкновението на цивилизациите(Армагеддон в Израел или Равнината Амик в Сирия) предсказан от Самуел Хантингтон и библейските писания , се води вече 11 години на територията на Сирия.Там са всички очаквани представители : еврейската култура-Израел, западната и източната християнска култура - САЩ и Русия и ислямската култура - Турция !.. Сблъсъкът преминава апогея си и вече е поел към своя край ! Конфликтът между Тел Авив и Техеран е следващата завеса на водевила от миналия век и по сценария който е скалъпен , трябва да завърши с разрушението на джамията "Ал Акса" !...Чак тогава предсказанията, които чакат да се сбъднат и в Тел Авив , и в Техеран ще са предизвикани и ускорени за да настъпи моментът на тяхното "ново величие" !!! ... Следете и наблюдавайте реализцията на най популярната еврейска конспиративна теория ! Разумният свят е пощурял и е оставил съдбата на човечеството в ръцете на шепа вманиачени ционисти , користни псевдофутуристи и грандиозна трупа от марионетни политици и дипломати !!!

    Коментиран от #12

  • 11 Магелан

    2 1 Отговор
    Шок и ужас.Този конфликт между палестинци и евреи датира много хиляди години назад в историята.Палестинци и евреи са роднини.На днешните наименования братовчеди от едно и също племе преди палестинците да станат мюсюлмани.И от тука тръгва цялата вражда между тях.
  • 12 Българските турци

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Българските турци":

    Айатоллах Хомейни кацна в Техеран със самолет от Париж и това не е някаква забравена подробност от сценария на политическия водевил, който се изигра в нетолкова далечната 1979 година !?...Водевилът стана спектакъл, превърна се в близкоизточна Драма,после стана "Арабска пролет" в рамките на "Големия средноизточен проект" и вече уверено се влачи към фаталния "Глобален сблъсък" !!!...
    Бог да пази разумните и невинните !... И преди да станем свидетели на последните сцени от "делириума на Хантингтоновия апокалипсис" , да завършим с думите на един велик българин : "Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - ЛУДИТЕ НЕ МОЖЕ НИКОЙ УТЕШИ , БЕСНИТЕ НЕ МОЖЕ НИКОЙ УКРОТИ !!!
  • 13 Ха ха ха

    0 5 Отговор
    Всички знаят, само Ердоган не знае
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: