Last news in Fakti

19 Април, 2024 12:28 951 3

Гасперини: Нокаутирахме страхотен треньор и страхотен отбор

  • джан пиеро гасперини-
  • аталанта-
  • ливърпул

Снощи Аталанта отстрани Ливърпул от Лига Европа

Гасперини: Нокаутирахме страхотен треньор и страхотен отбор - 1
Снимка: YouTube

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини коментира поражението от Ливърпул (0:1) в реванша от 1/4-финалите на Лига Европа, предаде ФОКУС.

Въпреки загубата, италианците продължават напред в турнира след общ резултат 3:1.

"Нокаутирахме страхотен треньор и страхотен отбор. Влагаме всичко в тези два мача - на първо място сърцата си. Ние сме много щастливи. Днес, след този бърз гол, показахме фантастична игра, а трибуните много ни помогнаха. Трябваше да вкараме - имаше възможности за гол, както в Ливърпул. Беше малко луд мач. Има различни начини за защита: облегнете се или натиснете високо. И ние се спряхме на последния от тези варианти. Бяхме силни физически и поддържахме темпото.

Може да не съм имал купи в кариерата си, но имам няколко медала и мисля, че това заслужава медал. Няма съмнение, че искаме да спечелим нещо, но купата също е свързана с единството на тези момчета. На полувремето ги попитах дали искат да се върнат малко назад и да се защитят по-дълбоко, ако са под напрежение, и те казаха, че изобщо не искат. За мен това вече е трофей, защото те мислят по същия начин като мен“, каза Гасперини.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МърсиСайд

    0 0 Отговор
    хаха, бяха страхотни, сега са плачевни, основно заради собствениците и после треньора .............
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Елена

    0 0 Отговор
    🍓 Г­­о­­р­е­щ­­и­­­ ­­м­о­м­­­и­­ч­­­е­­т­­­а­­­ ­в­­­и ­о­ч­­­а­к­­­в­а­­­т 👉 ­𝗡­­𝗨­­­𝟮­­𝟭­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡