Last news in Fakti

18 Април, 2024 11:01 1 559 2

BMW ще представи новото i4 следващата седмица

  • bmw-
  • i4-
  • 4 series-
  • m4

Дебютът ще се състои по време на изложението в Пекин

BMW ще представи новото i4 следващата седмица - 1

BMW се подготвя да представи електрическото i4 след неотдавнашното представяне на обновените 4 Series Coupe и Cabriolet. Дебютът на i4 ще се състои на изложението Auto China в Пекин. Интересно е, че BMW се фокусира единствено върху i4, без да споменава неговия аналог с двигател с вътрешно горене – 4 Series Gran Coupe, но е твърде вероятно да видим и него тъй като той ще остане единственият необновен модел от серията.

Очаква се i4 да има преработени предни светлини с нови елементи във формата, идентични като тези на останалите модели от семейството.

Отвътре се предвижда се преминаване към най-новата информационно-развлекателна система iDrive 8.5 на BMW, както и потенциални промени в централните вентилационни отвори и амбиентнотоосветление, отразяващи актуализациите, наблюдавани при купето и кабриолета през 2025 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къв е зора

    5 0 Отговор
    Какъв им е зорът да ги представя ти електрички , а после да се оплакват че не се продават?!
    Не мога да разбера PR каскада ли е цялото нещо или барабар Петко с мъжете да покажат че и те могат да правят коли които не се продават ... ха-ха-ха

    Коментиран от #2

  • 2 ПоКУРко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Къв е зора":

    Баламите никога не Свършват! Реално има предплатили и чакащи за ел. модели на БМВ! Във Варна започнаха да ги водят на Отчет от МКАР! Видели са се в чудо!