Last news in Fakti

18 Април, 2024 08:35 1 509

Кредити с отстъпка за Великден

Кредити с отстъпка за Великден - 1

Великден е един от най-големите християнски празници в България. Всяка година българите отделят значителни финанси, за да празнуват със семейство и роднини. Нерядко пари трябват за пътуване, приготовления и организиране на празненства.

За съжаление не съществуват много опции за получаване на допълнителни средства. В един от най-честите случаи хората се обръщат към бързи кредити. Това са вид кредити, които ви осигуряват средства за нула време - с минимални изисквания и по интернет. Съществуват, обаче, различни видове заеми и трябва внимателно да проучите пазара, за да изберете най-изгодният бърз заем за вас. Ето кои са някои от най-добрите отстъпки за заеми по време на великденските празници.

Кредит до заплата с 30% отстъпка от лихвите

Фирмите за бързи кредити постоянно се опитват да задържат своите клиенти. За да използва един клиент услугите на фирма за кредити дълго време, той трябва да получава изгодни условия. Ето защо много фирми предлагат сериозни отстъпки от лихвите по кредитите, които предлагат. Една такава промоция е кредит до заплата на Lendivo, които предлагат цели 30% отстъпка от кредит до заплата.

С този маркетингов ход, фирмите за бързи заеми успешно се промотират и успяват да разчупят разбирането, че предлагат заеми с високи лихви и такси. В същност това е изгодно предложение за кредит, което си заслужава да се изпробва.

В наши дни фирмите за бързи кредити подлежат на строг контрол и случаите, в които има недоволни клиенти са много редки. Всички фирми, които отпускат заеми, трябва задължително да имат регистрация като финансова институция и това носи след себе си сериозни регулаторни тежести.

Първи кредит с нула процента лихва

Все по-ожесточена е конкуренцията между фирмите за онлайн кредити. Този вид заеми несъмнено предлагат голямо удобство на потребителите. Те позволяват бързо и лесно кандидатстване за кредит по интернет. По този начин клиентите си спестяват пътуването до офис на кредитор - висене в трафик, чакане на опашка и т.н. Всичко свързано с онлайн кредитите става за няколко минути. Подаването на документи за онлайн кредит отнема няколко минути, одобрението на искането за кредит отнема няколко минути, както и получаването на пари отнема няколко минути.

В същото време фирмите кредитори, които предлагат онлайн кредити спестяват значително повече средства от поддръжка на офис, по-малко персонал, автомобили и т.н. Това, в комбинация до по-високата конкуренция, води до предлагането на безлихвени кредити. Почти всички финансови институции, които предлагат онлайн кредити, предоставят на своите клиенти безлихвен първи заем.

По този начин кредиторите се стремят да спечелят доверието на нови клиенти, като ги привлекат да опитат услугите им без да им струва никакви пари. Ако пък кредитополучателите станат лоялни клиенти, то те ще могат да се възползват и от значителни отстъпки от следващият си кредит.