Last news in Fakti

16 Април, 2024 16:44 1 494 2

Nissan може да използва технология на Tesla за по-евтини електромобили

  • nissan-
  • tesla

Компанията очаква това да намали цената с около 10%

Nissan може да използва технология на Tesla за по-евтини електромобили - 1

Nissan ще промени производствените си процеси, като използва „гигакастинг“ - техника, въведена от Tesla в автомобилното производство. Чрез интегрирането на тази технология в своята производствена екосистема Nissan очаква значително намаляване на разходите, като прогнозите сочат потенциално 10% намаление на производствените разходи.

В допълнение към икономическите ползи, възприемането на този тип производство от Nissan отразява неговата грижа за околната среда и ангажимента му да намали въглеродния си отпечатък.

Като цяло, приемането на гигакастинг представлява ключов момент в производствената еволюция на Nissan, сигнализирайки за ангажимента на компанията за повишаване на ефективността, намаляване на разходите и ускоряване на въвеждането на електрически превозни средства.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 1 Отговор
    Ще правят рамата от бамбукови сопи ли?
  • 2 Гост

    2 1 Отговор
    Ще леят купето от желязна руда с високо съдържание на въглерод.