Last news in Fakti

16 Април, 2024 14:49 2 470 8

Калин Тодоров пред ФАКТИ: Проблемът на Иван Гешев е, че казва само част от истината (ВИДЕО)

  • калин-
  • тодоров-
  • борисов-
  • пеевски-
  • иван-
  • гешев-
  • главен прокурор

Виждаме все още една уникална симбиоза между демократичните сили и задкулисието, казва журналистът

Калин Тодоров пред ФАКТИ: Проблемът на Иван Гешев е, че казва само част от истината (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Виждаме все още една уникална симбиоза между демократичните сили и задкулисието в една „сглобка“, а след това тази „сглобка“ се разглоби. Аз очаквам, че тези събития, свързани с отстраняването на Иван Гешев от поста главен прокурор, ще повлияят върху изборите и резултатите от тях. Очаквам да повлияят и върху следващата „сглобка“, която според мен отново ще бъде сглобена между тези, които назовават себе си демократични сили и задкулисието. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ журналистът Калин Тодоров.

„Мисля , че проблемът на Иван Гешев е в това, че той казва само част от истина. По-точно тази част, която е в негов интерес. Той не говори за неговото създаване, не говори за своите връзки с Делян Пеевски, а за връзките си с Борисов. Нали си спомняте, че имаше един запис, в който Гешев се обръща към Борисов с „шефе “ и как двамата се правят на луди. Но това не означава, че Иван Гешев не говори и истини. Една от тези истини е, че в основата на силовото му сваляне от поста стои Борисов. Когато задкулисието разлюби Иван Гешев и предпочете да го превърне в изкупителна жертва, тогава той се опита да се еманципира и опита да свали имунитета на Борисов, да възобнови делото „Барселонагейт “. Нали и самият Гешев каза, че ако е останал на поста още, е щял да арестува Борисов“, добави Тодоров.

„Нека си спомним и как му бе поднесено предложение на Гешев първо с моркова, а след това с тоягата. Имаше предложение да стане посланик в Турция или в Израел и когато отказа, получи едно писмо. Всичко това е станало по диктовка на Борисов и на Пеевски. Когато Гешев падна, демократичните сили се надяваха, че с това сваляне на главния прокурор ще може да започне някаква съдебна реформа, а това се оказа абсолютна илюзия“, каза още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 калинката калин

    4 4 Отговор
    е една друга калинка от зайчарника
  • 2 Не му

    6 3 Отговор
    стиска за повече ! Всъщност нищо не казва , алабаланици !
  • 3 разкрива по малко , по малко

    4 1 Отговор
    за мошеника фактите . гонил го шофьора му . от нсо го хванали . има столова за магистрати срамен списък на атанасов с флашките . спеколирал с познанство и плашил като иска да вземе дело . или печелел , или губел . сътрудничел на ченгетата, та пазили около клуба . снимани били . еврото краде доказателства от папките , отмъквали доказателства с ченгетата , отмъквали бизнеси . като се оплачат гешев замитал . по тв срам . видеото още го помня . ревлива история за бизнесмен с взет бизнес и окраден . до кокал . как не хаванаха гешев . мълчание и пострадали . жената на еврото се уреди с охрана . къртицата не . мошеница .
  • 4 Анонимен

    4 0 Отговор
    За Станко Тодоров, само хубави неща от колегите му шивачи. Бил много скромен и честен, бащата на Калин Тодоров. Вслушайте се в хора честни, мисля, че са тракийци. Те не бяха живи, а си заминаха през 80те в оня свят, Станко да дойде, и там за съученика им от учителката, която е учила в климатична гимназия в Северна България, била е от туберколоза, а набеденият от сърце, човека на живков, Младенов. Калин вижте му физиономията, лъха на скромност и честност, честни са със Станко Тодоров. По добре бедни и честни, Калине. Всички шивачи бяха влюбени, Калине в Баща ти, Станко Тодоров.

    Коментиран от #8

  • 5 Буквоядец

    3 1 Отговор
    Гешев трябва да почне с малко история. Как се издигна толкова бързо ? Кой го предложи и одобри за зам . Главен,а после и за Главен?
    И още много други неща!
  • 6 Тома

    2 1 Отговор
    А по големият проблем е че се прави на луд
  • 7 краси

    0 1 Отговор
    Престанете да давате този комунист!
  • 8 неанонимна

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Няма защо да съм анонимна, като говоря за това. Колко пъти си споменал за Станко Тодоров като шивоч??? Само това ли знаеш за него? И не шивач, а терзийчето са го наричали. И каква чост от живота си е бил шивач според тебе и каква държавник???? И има ли НЯКОЙ с лошо отношение към Станко Тодоров, независимо какви идеи защитава.
    Но не говорите за майката на Калин Тодоров - журналистката Соня Бакиш, която няма нужда да представям- Който не знае коя е, това показва нивото му, след като се наема да говори за семейство Тодорови.
    Ха, върви си по здраве. А Калин и брат му бяха такива като деца - скромни и израстващи умни, такива са и сега. За разлика от ВСИЧКИ други гробари и жълтопаветници, които се избиват помежду си за мекото на баницата.