Last news in Fakti

16 Април, 2024 10:32 1 005 1

Хенри Кавил потвърди, че ще става баща (ВИДЕО)

  • хенри кавил-
  • баща-
  • актьор-
  • първото дете-
  • бебе

Актьорът заяви, че с приятелката му са много развълнувани

Хенри Кавил потвърди, че ще става баща (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският актьор Хенри Кавил потвърди, че с приятелката му Натали очакват първото си дете.

На премиерата на новия си филм "The Ministry of Ungentlemanly Warfare", звездата потвърди пред Access Hollywood, че той и приятелката му Натали Вискузо ще стават родители за пръв път.

“Много съм развълнуван от това,” каза той. "И двамата с Натали сме много развълнувани. Сигурен съм, че ще видите много повече от това.”

След като изданието предположи, че колегата му Хенри Голдинг го е вдъхновил да стане баща, Кавил каза: „Не той ме вдъхнови да направя това, а моите родители,” смее се той.

Кавил и Вискузо оповестиха връзката си публично през 2021 г. Вискузо е вицепрезидент на Vertigo Entertainment, продуцентската компания, участваща в проекти като "То" , "Five Nights at Freddy’s" и "Лего филмът".

Кавил наскоро излезе от двата си най-известни франчайза: DC Extended Universe, който се рестартира под ръководството на Джеймс Гън с Дейвид Коренсует в ролята на Супермен, и "Вещерът", в който Лиъм Хемсуърт ще замени като Кавил като Гералт в предстоящия четвърти сезон.

Кавил и Вискузо обаче ще си сътрудничат, за да стартират нов телевизионен франчайз — Warhammer 40 000 — в партньорство с Amazon.

Следващият проект на Кавил, "In the Grey", ще го събере отново с режисьора на "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" - Гай Ричи, който също ръководи "Мъжът от U.N.C.L.E.".

В "The Ministry for Ungentlemanly Warfare" участват също Ейза Гонсалез, Хенри Голдинг, Алън Ричсън и Алекс Петифър и проследява група английски специални операции по време на Втората световна война. Филмът тръгва по кината в петък.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    3 0 Отговор
    Честито