Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 17:10 7 821 120

Светльо Витков оцеля в страшна катастрофа

  • светльо витков-
  • катастрофа

Искам да Ви попитам, уважаеми, така ли си тръгва един човек, потенциален убиец? - пита музикантът

Светльо Витков оцеля в страшна катастрофа - 1
Снимки: фейсбук

Музикантът Светльо Витков оцеля в тежка катастрофа, за която разказа сам в профила си във фейсбук. Инцидентът е станал в събота вечер на Околовръстен път София. Ето и подробности от първо лице:

Дами и Господа,

Събота в полунощ, карайки със съобразена скорост от около 80км./ч, предвид пътната обстановка, колата, в която се возих, бе връхлетяна от друга машина с бясна скорост: Удар отзад, завъртане, удар в стената, отново въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената. Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела. Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката назад, в случая, ми спаси врата от счупване, но изхвърчах назад в тавана, после паднах някъде на задната седалка, после пак в тавана и не знам още къде...

Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който успях да се запъна с ръце и крака… мина цяла вечност докато всичко свърши с удар в стената. Оцеляхме по чудо. Без видими тежки наранявания. След като успях да изляза, видях бял джип Мерцедес ML и един младеж, който се вайкаше и казваше, че си е ударил главата. Идеше ми да го разкъсам на парчета, но се въздържах. Обясняваше несвързано как му отказали спирачките…

На мокър път, при температура 5 градуса, близо до заледяване, да караш минимум със 160 км. в час., при ограничение 80 и да удариш кола в средната лента… Сигурно е от спирачките, а наглецо? Следва: Обаждане на 112 с упоменаване, че няма жертви. От КАТ дойдоха бързо, знаейки, че сме живи, но с учудване, че сме без травми, свършиха професионално работата, а линейката пристигна за 10-Тина минути. Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект. След около час и половина протоколи, проби за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н… Младежът, шофьор на джипа, си тръгна с бодра стъпка.

Искам да Ви попитам, уважаеми, така ли си тръгва един човек, потенциален убиец? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност в сравнение с човешки животи, които по чудо не е отнел? Вчера бях аз, а утре може да сте вие, вашето дете или родител, или всички заедно! Няма извинение за такова поведение на пътя! Младежи и девойки с мощни коли, които се чувстват крале на пътя и могат да опитат да убият всеки, който им се изпречи, а, ако не успеят… да си тръгнат необезпокоени и безнаказани, ако няма тежки травми или загинали???

Ето затова не понасям чалга-мутренската култура, защото създаде такива “герои”: надути, нагли и безотговорни същества, без уважение към чуждите права и живот! Така че заставам с цялото си същество зад каузата: Да няма такива потенциални убийци по българските пътища и промяна в закона за движение по пътищата, която да е безмилостна към такива. Именно, защото живея нов живот от вчера, Благодарение само на Божията милост, може би затова съм запазен жив: Заради каузите и борбата… така че, няма да има отказване!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бригадир

    82 18 Отговор
    това е напомняне,че и дс зетьовете ,са простосмъртни!
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    145 4 Отговор
    Милен Цветков -2‼️ Този път Светльо извади късмет‼️

    Коментиран от #34, #55

  • 3 Пастирите държат стоката в

    19 3 Отговор
    Обори кокошкарници и кошари да има вълна месо и мляко и кашкавал месо за граждани
  • 4 КултураМиЯнко

    45 9 Отговор
    Скакауец със Мерцедес :)
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    118 3 Отговор
    Това не е нарушение ‼️ Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , господа съдии ‼️

    Коментиран от #98

  • 6 Flady

    67 13 Отговор
    Светльо витков е бил без колан, защо бе колега защо?

    Коментиран от #16

  • 7 Орел

    53 13 Отговор
    Следващия път си сложи колана! И се ваксинирай срещу ковид!
  • 8 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    19 110 Отговор
    На околовръстния път не е ли 120 км/ч?
    И какво търси Витков в средната, а не в дясната лента както е по закон?
    Има много такива на околовръстното, при 120 разрешена скорост карат със 70-80 в средната лента при напълно свободна дясна.

    Коментиран от #13, #18, #19, #23, #25, #37, #101, #119

  • 9 те ми да да ама не

    62 2 Отговор
    "Идеше ми да го разкъсам на парчета, но се въздържах." Е тук ти е грешката при положение, че и знаеш, как и можеш да го спукаш! Сега не се жалвсй не вайкай и не разчитай на правосъдие, сещаш се! Този следвашия път, ще размаже някой друг!
  • 10 Умния

    48 3 Отговор
    Добре де, нали си каратека, защо не му удари два дълбоки тека!
  • 11 Дид

    63 3 Отговор
    Защо като излезнат по Европа същите тези камикадзета карат като мухи.Отговорим ли си на този въпрос значи сме намерили верния път.Няма ли болезнени глоби,няма оправия.
  • 12 Безсмъртни са

    44 0 Отговор
    На Жорж Башур сина без колан нали се утрепа така с него и Емилия на мокро със 120 на аквапланинг.

    Скъпата кола и тъпото задкормилно не са добра комбинация.
  • 13 Не думай

    76 3 Отговор

    До коментар #8 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    В коя част точно на околовръстното е разрешено до 120? Ти въобще идвал ли си някога в София? Навсякъде е 80 чиче, не се излагай, не ставай смешен!

    Коментиран от #21, #57, #59, #63, #117

  • 14 Сър

    37 2 Отговор
    Цяло чудо е, че този с джипа, не е слезнал да обяснява на Светльо как той ли ще го учи как се кара и да налита да го бие.. Този трябва сега при получаването на новата му кола да ходи в НАДИН да я гледа как я мачкат и 6 месеца да чисти магистрала Тракия в най-натоварения трафик между мантинелите, да събира фасчета.
  • 15 Витков

    75 5 Отговор
    да ти обадим две неща:
    Първо културата, била тя и чалгаджийско-мутренска, няма нищо общо с катастрофата.
    Има липсата на контрол. Тоя младеж ако беше в нормална държава сега да е подсъдим.
    Второ, един Милен Цветков го утрепаха по подобен начни и след две години съдене убиецът му е под домашен арест.
    И трето, Зуекът май е прав, че напусна територията.
  • 16 За да не

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "Flady":

    си счупи врата ако го шбне бял мерецедес.
  • 17 Дедо

    37 3 Отговор
    Просто и първобитно племе сме,ние от демокрация не разбираме. Жестоки санкции,зандан с години и закони като с Саудитска арабия ще ни вкарат в релси. Рязане на крайници на площада и пребиване с камшик на площада в неделя-ето това е начина за нашето семе!

    Коментиран от #76

  • 18 Прокопи

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Прочетох ти писанието. Човече! Ти ме разплака. Извини ме- исках да напиша -разсмя...
  • 19 DBS

    36 1 Отговор

    До коментар #8 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Не .. НЕ 120 ...по околовръстния. 120 е по тангентата . По околовръстния си е 80. Ясно е че и ти си от бързаците дето вечно не им стига път, вечно някой им се пречка .

    Коментиран от #24

  • 20 комунистче

    38 0 Отговор
    тези младежи си имат бащи, дето им дават джиповете, без татковците, това нямаше да го има, татковците са за затвор, не младежите

    Коментиран от #104

  • 21 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 29 Отговор

    До коментар #13 от "Не думай":

    След кръговото на влизане в София, има участък с 80 и локални платна, след този участък се качваш на северната тангента и там разрешената скорост е 120, после следва 90, 40 на светофара и завой и си на магистрала Тракия, където като се качваш нагоре след Цариградско шосе пак е пълно с такива каращи с 80-90 в дясното платно на магистрала... .
    Единственото хубаво нещо в София е северната тангента!

    Коментиран от #118

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бъркоч

    33 1 Отговор

    До коментар #8 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Бъркаш околовръстното, със северната скоростна тангента.... И заради това стават такива диващини. Като взимате книжки четете ги тия закони и знаци....

    Коментиран от #26, #94

  • 24 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    4 24 Отговор

    До коментар #19 от "DBS":

    А какво е тангентата бе умник?
    Това си е околовръстния път на София!
    Или не е?

    Коментиран от #36, #115

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 20 Отговор

    До коментар #23 от "Бъркоч":

    Северната тангента е ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ!

    Коментиран от #109

  • 27 Рошко

    9 0 Отговор
    Ти направи курбан, а че си е тръгнал ше си тръгне, в бг сме
  • 28 Centyrion

    6 13 Отговор
    Да, приятел,прав си ,но вземи си купи някоя по голяма немска кола,с добра пасивна сигурност,нещо за 10/15 хиляди.Цяло чудо че си оцелял в тази японска кочина,с ламарини по тънки от вестник.Да по голям разход,и за гориво и за подражание,но в името ма живота си струва.То и там няма пълна гаранция но шанса до оцелееш е по голям.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Мимчят

    25 0 Отговор
    Имам подобен случай.Мен ме удря в задна лява врата мерцедес бус,който не спира на стоп,колата ми се завърта на 180 градуса и тръгва с задницата напред Добре,че при въртенето нямаше хора дърво или кола.Ставаше мазало,но мен гърдите ме боляха 2 месеца.Идват катаджиите и линейка.До тук добре.Катаджията ми предлага да се разберем двамата и да си направим двустранен протокол,за да не му пише акт.Нататък няма да обяснявам повече,вадете си извода сами за какво става въпрос..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 15 Отговор
    Апропо околовръстното или тангентата няма значение, в закона пише да се движиш в най-дясната свободна лента и да си със сложен обезопасителен колан!

    Коментиран от #38, #90

  • 33 стефчо

    22 7 Отговор
    За племето-Бугарин ,само бензин 10 лв литъра,застаховка 1000 лв ,данък 1000 лв и винетка 1000 на година. Това диво вчера събу цървулите и излезна от външния ве-це и реши че автомобила му се полага по рождениие и всеки галшош трябва да притежава!
  • 34 меко казано

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    сравнението в случая,е неуместно!

    Коментиран от #106

  • 35 Голям Слон

    9 12 Отговор
    300 метра, когато си карал с 80… Отзад трябва с 300 да те треснат, че 300 метра да се суркаш и въртиш. Светльо, намали метрите, де :-)))
  • 36 DBS

    20 0 Отговор

    До коментар #24 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Ти знаеш ли какво е тангента , и какво е околовръстен път ( прилича на кръгче ).
    Но хубаво , умник .. пак не е карал със 120,а над 160.
    Другото което е ... нали лявата лента е за бързаци. Какво прави в средната келешчето. Или е слаломирал ...

    Коментиран от #50

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Софиянец

    22 1 Отговор

    До коментар #32 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Седни, слаб 2. След табелата "София" си в градски условия на движение. В ЗДвП:

    б/ водачът може да използва за движение най-удобната за него
    пътна лента в населените места по пътно платно с две или
    повече ленти за движение в една посока, обозначени с
    маркировка и максимално разрешена скорост до 80 км/ч

    Ти карай с 160 км.ч. Но като минеш границата си по-нисък от тревата, даже кара с 5 км.ч под ограничението. Нищо, идва времето когато такива тарикати като теб ще ги щавят с хиляди левове и може и да ви конфискуват 20 годишните "премиум бегачки".

    Коментиран от #53

  • 39 Перо

    15 0 Отговор
    След като няма ред и закон за боклука,остава личното правораздаване. Синовете на големите боклуци,нямат право на живот! Те са общественоопасни!
  • 40 атентат

    3 5 Отговор
    поръчан от гадеф !
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Илияна

    7 5 Отговор
    Ауу добър пример давате, да не се използват обезопасителни колани. Браво, евала. Найстина сте имали ангел там горе, а не късмет, че не сте ползвали колан.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 10 Отговор

    До коментар #36 от "DBS":

    Аз знам, явно обаче ти не знаеш!
    Тангента е понятие от геометрията, не от закона за движение по пътищата, или каквото и да е друго, в закона има различни видове пътища, а околовръстен път е всеки заобикалящ дадено населено място и отклоняващ трафика извън него!
    Та седни малко и учи!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 5 Отговор

    До коментар #38 от "Софиянец":

    Хайде да ми я покажеш тая табела на вход от към Калотина...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ПСР

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    Така е.
    Принципно е напълно прав.
    Късмет е имал.Правилата за движение важат само за някои.Други нЕкои,ги нЕмат за нищо.А наистина,всеки от нас,дето сме ежедневно зад волана,може да попадне в подобна случка.Последствията?-нулеви ще са.Друг дЖип ще му купи тати на момчето.
    Пак,че Витков не е изял и боя,че подобни само това знаят и могат.

    Коментиран от #62

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 На северната

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Не думай":

    дъга е 120! Но Светльо е бил на южната, където е 80!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ееееее

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Не думай":

    Е па, човека по-малко от 120 не слиза, за това е 120! А за този тук ограничението е 160 и за това кара със 160! Ограничението не идва от табелата, а шофьора сам си преценява, какво е ограничението! 😂😂У БГ-то е така! Шофьора гледа пътя и си вика, тука ограничението ми е 200 и си кара с 200!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    4 11 Отговор

    До коментар #55 от "ПСР":

    Има и едни неща по колата, от двете страни и в средата вътре в купето горе, наричат се огледала за обратно виждане.
    Тия неща май не са много познати из София, та да попитам аз - кво прайм на аутобана из дойчланд като си джиткаме с 200, обаче зад нас идва нещо марково, което се движи с над 300?
    Защото съм имал такива случаи, както няма нищо в огледалото и след три секунди го виждаш как бясно те приближава.....
    Но не, ние сме мъже как тоя ще кара по бързо от мен нали?
    Аз правя друго, давам десен мигач и се прибирам и му давам път.....и о чудо, няма проблеми.....
    Софиянци, светът започва малко по на запад от София!

    Коментиран от #91

  • 63 Дидо

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Не думай":

    Не навсякъеде е 80.От Казичене до Ботевградско е 90 км!!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Превантивно това което трябва

    4 1 Отговор
    Да се направи е Цивилни коли на КАТ, които да следят трафика и каскадьорите, каращи егоистично и малоумно!

    Коментиран от #111

  • 66 Убиха Цветния Милениум сега като

    3 0 Отговор
    Загасят и Светлината от наВитата крушка ще стане тъмно
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Фаро

    6 2 Отговор
    Винаги карам в средната по съображения за сигурност заради тези,които идват от дясно в магистралата.Не съм автобус или камион да държа винаги най-дясната докато карам в разрешената от закона скорост.За бързаците има лява скоростна лента за изпреварване,но те и по нея не знаят как се кара

    Коментиран от #84

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Владо Bereanu

    3 0 Отговор
    Кюстендилската сливунда с него ли беше????
  • 76 ШуЛейс

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Дедо":

    Напълно си прав!
  • 77 Рашо

    4 1 Отговор
    Това просто българско плем е на постъпено изчезване.
  • 78 Тираджия

    3 5 Отговор
    Вие с колите сте най-големите малоумници на пътя а после тировете ви били виновни

    Коментиран от #88

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Рено ентусиаст

    4 7 Отговор
    Е кво очаква с тая гейска мазда в която се е качил
  • 84 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 4 Отговор

    До коментар #72 от "Фаро":

    Скоро и теб ще те отнесе някой, няма да се забави много, ВЕРВАЙ ми!
    Само гледай да не е някой турчин или грък с някоя голяма кола, че няма да можем да си пишем тук из форума и ще е скучно....
  • 85 6A13TT

    2 1 Отговор
    Чалга умовете раждат чалга култура и чалга закони. Тука е така.

    Коментиран от #97

  • 86 Асан

    5 1 Отговор
    Мерцедеса му е от партийната субсидия... Да ходи Пеш 🤣🎃
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    0 2 Отговор

    До коментар #78 от "Тираджия":

    Не винаги.
  • 89 ЛЕЙДИ ДИ👸 ПРИНЦЕСА НА ИНГЛАНД,БЯХ ДЕ

    1 2 Отговор
    Е Е Е АКО СЕ БЕШЕ КАЧИЛ НА СТОЛИЕН ГРАДСКИ МПС ЗА 1.60 лв. СЕГА НЯМАШЕ ТУК ДА ЧЕТЕМ ЗА ТАНГЕНТИ И ГЕОМЕТРИ👌ПОСЛЕ ПИС А ТОВА ЗА КОЛАНА ПОКАЗВА КАКВА Е ПОЛЗАТА И ВРЕДАТА ОТ НЕГО🤔
  • 90 Шишо

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Недей да ръсиш мозък а прочети какво точно пише в ЗАКОНА дето ни проглуши ушите: Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно
    най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна
    маркировка, използва най-дясната свободна лента.
    (2) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат и водачът на моторно превозно средство
    може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните случаи:
    1. (отм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.);
    2. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) в населените места, на пътно платно с две и повече
    пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка или пътен знак, по
    които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост не по-голяма от 80
    кm/h;

    Коментиран от #93, #95

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Наркос

    4 0 Отговор
    Той е трезвен и в пълното си право да убива иначе ако беше пушил трева , без нито едно птп и кара в ограниченията това вече е голям проблем.
  • 93 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 7 Отговор

    До коментар #90 от "Шишо":

    Северната тангента не е в населено място, а доста извън София!

    Коментиран от #105

  • 94 Ганьо

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Бъркоч":

    Приятел когато имаш три ленти за движение можеш да се движиш по която си искаш.чети ЗДП
  • 95 Наркос

    5 0 Отговор

    До коментар #90 от "Шишо":

    Правилата на хартия и реалността често се разминаващи се величини. И аз правя като колегата и се местя възможно най-бързо от пътя на "лудите" , защото келешите с мощни коли не осъзнават , че не всички коли са равни и ще те отнесат пък ти после ги съди от инвалидната количка щом толкова разчиташ на правилника...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Стига

    4 5 Отговор

    До коментар #85 от "6A13TT":

    с тая чалга бе! Оня глупак Валери Симеонов преди години каза тази простотия, после жълтите медии и сега всички глупаци като зомбирани! Музиката е изкуство! Всеки стил си има фенове и такива дето не харесват определен стил! Във всеки стил има и умни и глупави хора! Отделно чалга в истинският смисъл на думата беше в началото на деветдесетте години! Смешно е всичко да оправдавате с тази простотия! Всеки има право да си слуша каквото му харесва! По света има стилове за погребения и за какво ли не, но никъде няма българската простотия да заклеймяват и обвиняват някой, че слуша или не слуша нещо!
  • 98 Принципно

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й‼":

    Престъпление е ако го има специалната част на наказателния кодекс и ако прокуратурата образува наказателно производство.До тогава е ПТТ и санкции по ЗДвП.Може би се питате защо им се разминава.Защото поколения депутати и адвокати така писаха законите че да е по лесно на последните да изкарат СТРАШНО МНОГО ПАРИ. и го правят чрез разни организации. Който им пречи правят така че да не пречи.

    Коментиран от #107

  • 99 Светлю

    2 1 Отговор
    Ще си купи нов Мерцедес от субсидията!
    На запад при не слагане на колан застраховката е невалидна .
  • 100 бугарско племе

    1 3 Отговор
    Никaкви зaбeлeжки към КAТ и Бързa пoмoщ. Рecпeкт. Cлeд oкoлo чac и пoлoвинa прoтoкoли, прoби зa aлкoхoл, зacтрaхoвки, пътнa пoмoщ и т.н… Млaдeжът, шoфьoр нa джипa, cи тръгнa c бoдрa cтъпкa.......Светльоооо....скакауец такъв, къде е тука това, което ти наричаш РЕСПЕКТ? Май и теб е трябвало да пробват за дрога. Ако един убиец си тръгва като победител от мутренски двубой просто ей така и ти наричаш действията на онези бързаци-юнаци с буркана РЕСПЕКТ, те отписваме и теб.
  • 101 Ventura

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Абе, ти от къде си купи свидетелството за управление на МПС? Сигурно от някоя маала, а!
  • 102 USМутраPremier

    2 1 Отговор
    Светльо е начетен и интелигентен - той знае, че за добра предизборна кампания трябва кауза! Трябва да имаш нещо срещу което се бориш - войната по пътищата, рака, глобалното затопляне, бедността, а може и неравенството... Съветвам другите кандидати да си изберат по някоя от другите теми преди да са се изчерпали количествата поради големия интерес за кандидатстване за президенти тази година - разбира се напълно случаен. Дори не бихме предположили, че някой иска да се загуби вот чрез неизбираеми кандидати. Неее няма такова нещо... Иначе каузата е добра, но и другите си ги бива ;)
  • 103 Да,бе

    1 0 Отговор
    Жалко,много жалко.
  • 104 Човечец

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "комунистче":

    Само да кажа, че ако карам с максималната разрешена не се дърпам не само ако ми светкат, а и клаксона да натискат, а ако някой ме изтресе така и има лошия късмет и детето ми да е в колата няма нито да го питам как и защо, нито ще го бия... а дали ще го излежа... при тази правосъдна система... и при тези смешни присъди, които с добро поведение ще ми ми ги смъкнат с 30% не знам, но знам, че този който застраши член на семейството ми няма да види дали ще го излежа. А татковците не могат го върна... Когато не си възпитаваш детето в къщи то ще си получи възпитанието от улицата, но там никой не е длъжен да го търпи!

    Коментиран от #120

  • 105 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #93 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Абе стига си повтарял тангента та тангента! Пише околовръстното на София, ограничение 80 км.ч, има и снимка от мястото на катстрофата, където се вижда точно възела до Фантастико. Там се пресичат на две нива Софийски околовръстен път - така наречн "южна дъга" и бул. "Черни връх" към Драгалевци.
  • 106 БАЙ Х@Й‼

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "меко казано":

    Ами освен, че е бил в движение и е оцелял пострадалия , другото е аналогично ‼️
  • 107 БАЙ Х@Й‼

    2 1 Отговор

    До коментар #98 от "Принципно":

    Именно ! Ако те ударят с ножче 500 грама в гърците е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Ако те ударят с джип два тона с безумна скорост е ПТП ‼️

    Коментиран от #108

  • 108 БАЙ Х@Й‼

    0 2 Отговор

    До коментар #107 от "БАЙ Х@Й‼":

    В ГЪРДИТЕ /изв
  • 109 С тези приказки

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Си тангенциален "софиянец".
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Пловдив

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Превантивно това което трябва":

    Съгласен съм! Но докато "законът" пази тези боклуци, които трябва да изгният зад решетките, и хиляди цивилни преследвачи да изкарат, резултатът ще е по-скоро обратен...
  • 112 братт купи си краз😂😂😂

    2 0 Отговор
    и нема да имаш такива преживявания...краза гори много върви бавно ма стигаш жив😂😂😂😂и е ефтин за 10 бона земаш убав ако не ти аресва мое на железо го върнеш и ше си земеш парите😂😂😂😂
  • 113 братт купи си краз😂😂😂

    2 0 Отговор
    и нема да имаш такива преживявания...краза гори много върви бавно ма стигаш жив😂😂😂😂и е ефтин за 10 бона земаш убав ако не ти аресва мое на железо го върнеш и ше си земеш парите😂😂😂😂
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Да го

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    На майка ти….. тъп си и не се предаваш….
  • 116 Един

    0 0 Отговор
    Ето берем плодовете на "демокрацията"!
  • 117 Шофьор

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Не думай":

    Чичак,на северната тангента е 120
  • 118 Софианец

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Какво кръгово какви светофари по северната тангента? А пък Цариградско? Другия път като дойдеш в София донеси на железния кон сено и не стъпвай на трамвайните релси да не те удари тока
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове