Last news in Fakti

23 Април, 2021 19:45 4 322 68

Антоанета Цонева: Твърдението, че депутатите ще взимат по 10 000 лв. заплата, не е истина

  • антоанета цонева-
  • демократична българия-
  • народно събрание-
  • депутати

Що се отнася до възмущението на Борисов да се викат съдии в НС, депутатът от "Демократична България" заяви, че премиерът в оставка отново възпроизвежда фалшиви новини

Антоанета Цонева: Твърдението, че депутатите ще взимат по 10 000 лв. заплата, не е истина - 1
Снимка: БГНЕС

Категорично твърдението, че депутатите ще взимат по 10 000 лв. заплата, не е истина. Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV народният представител от „Демократична България“ Антоанета Цонева. Тя го определи като „фалшиви новини“.

„Онова, което стана вчера при разглеждането на поправки в Правилника за дейността на Народното събрание, беше желанието на част от залата да наложи праг на едни възнаграждения, които се дават в изключителни случаи, когато даден депутат бъде натоварен с някаква извънредна задача от самото НС при извънредни обстоятелства. В правилника няма праг. Това, което залата направи е точно да сложи праг, че за такъв тип награди не може да се дава възнаграждение по-високо от 25%. Става въпрос за дейности, които не са рутинни“, обясни народният представител.

По думите ѝ никой от „Демократична България“ не се вълнува от размера на възнагражденията.

Що се отнася до възмущението на Борисов да се викат съдии в НС, Цонева заяви, че премиерът в оставка отново възпроизвежда фалшиви новини.

„Нищо подобно! Това, което „Демократична България“ направи като предложение беше много точно да се дефинира в какво време и по какъв начин ще бъде изслушван главният прокурор. ДПС веднага скочиха като ударени с ток и поискаха да бъдат изслушване и председателят на ВАС, и председателят на ВКС. И депутатите на ГЕРБ подкрепиха това предложение. Ние гласувахме „Против“. Не сме викали съдии, както обяснява Борисов, камо ли да си позволява да определя хора от нашата група като „адвокати на мутрите“, отбеляза депутатът.

Според нея в парламента има много допирни точки относно изборния процес. Тя обаче не очаква да бъде въведено пощенско гласуване при бързи предсрочни избори.

А дали ще има предсрочен вот, щяло да стане съвършено ясно в момента, в който „Има такъв народ“ получат втория мандат. „Ако те не реализират правителство, във всички случаи се отива на избори“, категорична е Цонева. Тя повтори, че от „Демократична България“ биха участвали в консултации с партията на Слави Трифонов.

„В този парламент има доста пряк сблъсък – на политически идеи и личностни скандали“, завърши тя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    46 13 Отговор
    Този сайт защо днес си позволи да разпространбява лъжите на придворната на опг ГЕРБ ПИК ?

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 dfер

    39 29 Отговор
    Позорно е такива като Цонева да са депутати ! ДБ са престъпна продажна шайка която ще унищожи България !

    Коментиран от #12

  • 4 лоол

    33 16 Отговор
    Естествено,че не е вярно, просто психично болната тиква е раздавала кюлчета на мисирките да бълват лъжи!
  • 5 разбира се

    36 17 Отговор
    че не е истина. Мисирките бяха впрегнати да пишат, че е истина. А истината обаче е, че тези 25 % не са увеличение на заплатите, а таван за допълнителни разходи, какъвто досега не съществуваше. Много дълбоко им бръкнахте и гракнаха. Срам! Никога няма да се оправим с тези подлоги-мисирки. Булю, булю, булю!
  • 6 хах

    21 5 Отговор
    А за да викат съдии в НС го гласуваха герб бсп и дпс

    Коментиран от #8

  • 7 грешката им

    33 6 Отговор

    До коментар #1 от "питам":

    е, че препубликуват статии без да проверяват истинноста им. И така една лъжа повторена 100 пъти става истина.
  • 8 дружки

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "хах":

    си бяха и дружки ще си останат. После се чудят защо са толкова мразени и ги наричат статукво!
  • 9 Според

    19 15 Отговор
    думите на Бойко Борисов, „Има такъв народ“, Слави Трифонов и съпартийците му нямат капацитет, рушат всичко, до което се докоснат и няма да направят правителство.
    Той за пореден път посочи, че „Има такъв народ“ правителство няма да направи, защото, по думите му, са безотговорна партия, изпълнена с омраза.

    Ама сбирщината, Май-на-та-й, Дядокян, оная еврейския Кондом, поразяващата уста Татянина и Николашка Хаджията сте абсолютно същите !
  • 10 Кучето Борко

    15 11 Отговор
    Ето затова гласувах с номер11. Искам умни хора да управляват държавата. А не селските хитреци от ГЕРБ.

    Коментиран от #64

  • 11 нищо де

    8 15 Отговор
    Нека лъжат, нека мажат, нека продължават така. Този народ наистина го взеха за лош мат,риЯл, който нищо не разбира и на всяка фейк новина вярва. В следващия парламент ще вкарат 20 депутати. Боко си прави ката ден сепуко!
  • 12 няма нужда

    13 8 Отговор

    До коментар #3 от "dfер":

    да се пънеш толкова. Вождът ти докара България до национална катастрофа.
  • 13 Behemoth

    13 3 Отговор
    Абе то Тиквата нека каже на идиотите дето гледат телевизор умно па ти после върви са обяснявай ,че нямаш сестра....
  • 14 име

    5 8 Отговор
    истината боли,цонева.сега управлявате.вижте как е ....само с манипулации не става.
  • 15 ГУСВ

    2 4 Отговор
    Държавното дружество "Главно управление строителство и възстановяване" (ГУСВ), което е към Министерството на регионалното развитие, да действа като професионален учебен център (ПУЦ) за младежи, отпаднали от образователната система, които нямат професия и препитание. Тази идея е обсъдил вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов с регионалния министър Николай Ненков и е получил разбиране, съобщи самият Каракачанов в интервю за Би Ти Ви. Зад абревиатурата ГУСВ в годините на социализма стоеше управлението на т. нар. Строителни войски - формирование, в което отбиваха задължителната военна служба предимно младежи от етническите малцинства, а безплатният им труд беше използван за строителство на жилищни блокове и инфраструктура. "Говорил съм с Нанков да възстановим тази дейност - нещо като ПУЦ, където те да отиват да се учат, ще бъдат хранени, обличани за 6-9 месеца да научат професия и да разберат, че хлябът се изкарва с труд, а не с кражба", каза Каракачанов.

    Коментиран от #18

  • 16 Славун Чалгарски

    10 5 Отговор
    Верно не е истина,само 8 600 им става заплатата, ако се гласуват и тези проценти,е да даже надхвърлят 10 бона, промяна има,финансовото състояние на депотатите.

    Коментиран от #17

  • 17 ти всъщност

    7 9 Отговор

    До коментар #16 от "Славун Чалгарски":

    разбра ли какво гласуваха или реши и ти да се изплюеш! Не заплатите, бе, главанак!
  • 18 юрист

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "ГУСВ":

    Да, ама от няколко години в сградата на бившето ГУСВ се помещава 3/4ти от СРС/ Софийски районен съд/, че и поне два ремонта бяха направени в сградата, за да може част от отделните й кабинети да се ползват за съдебни зали...
  • 19 Шехерезада

    10 3 Отговор
    Защо въобще влизате в обяснителен режим? Нима не е ясно кой ги пуща тия "новини"!?
  • 20 Точка №1

    5 6 Отговор
    В дневният ред на новият Парламент е да си гласуваме нови заплати.

    Коментиран от #23

  • 21 Говедото

    7 6 Отговор
    Това, че искат да пълнят гушките още от първите дни в Парламента е ясно. Аз искам да знам друго. ЗАЩО БЕ ОТХВЪРЛЕНО предложението важните за страната и обществото предложения да бъдат обществено разисквани????? ЗАЩО ???? За да може да се прокарват безнаказано лобистки закони ли ? Значи, да не са нашите, ами да са вашите. Така ли?
  • 22 чичо

    9 3 Отговор
    Ами Цонева,да беше казала по колко ще взимате?Що ли не каза...
  • 23 Суеко

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Точка №1":

    Ама то това е точка №1 за всички парламенти. И тоя да не остане назад. На тия ще им повярвам, когато се приеме предложението на МаяМа-та. -1400лв. Да видят как живее обикновенния човек, който ги е пратил там.
  • 24 юрист

    4 3 Отговор
    Твърдя, че госпожата не казва цялата истина.
    ПОНДС
    Чл. 17. (1) Народното събрание избира от своя състав постоянни и временни комисии.
    Чл. 20. (1) Всеки народен представител може да бъде избиран най-много в две постоянни комисии.
    Чл. 24. (2) Разходите, необходими за дейността на постоянните комисии на Народното събрание, се утвърждават от председателя на Народното събрание по предложение на ръководствата на комисиите.
    Чл. 37. (1) Временни комисии се образуват по конкретен повод, за проучване на отделни въпроси и за провеждане на анкети.
    (2) Временните комисии се избират от Народното събрание по предложение на председателя или най-малко на една пета от народните представители.
    (3) Предметът, числеността, съставът и срокът на действие на временните комисии се определят от Народното събрание.
    (4) Правилата за работа на постоянните комисии се прилагат и по отношение на временните комисии.
    (5) Временните комисии преустановяват съществуването си с изтичане на срока, за който са създадени, или предсрочно - с решение на Народното събрание.

    Чл. 131. (1) Народните представители запазват заеманата от тях длъжност по трудово правоотношение в държавните или общинските учреждения или предприятия, търговските дружества с повече от 50 на сто държавно или общинско участие в капитала или бюджетните организации, като ползват неплатен отпуск до края на пълномощията им. Това се отнася и за изпълнителите по договори за управление на търговски дружества с повече от 5
  • 25 Симо

    7 4 Отговор
    Каката най после след яко търчане по площадите се добра до парламента и заветните 10 000лв заплатка .

    Коментиран от #27

  • 26 юрист

    3 2 Отговор
    ПОДНС
    Чл. 135. (1) Народният представител има право на платен годишен отпуск, който съвпада с ваканциите на Народното събрание.
    (2) Народният представител няма право на неплатен отпуск.
    Чл. 137. За неуредените въпроси в този правилник се прилагат Кодексът на труда и Кодексът за социално осигуряване, освен ако това противоречи или е несъвместимо с положението на народните представители.
    Чл. 138. (1) Народните представители не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбуждано наказателно преследване, освен за извършено престъпление от общ характер, и то с разрешение на Народното събрание, а когато то не заседава (чл. 45, ал. 2) - с разрешение на неговия председател.
  • 27 Е ти кво искаш

    1 6 Отговор

    До коментар #25 от "Симо":

    Да се бори за купата на съвецката армия.
  • 28 Шаран БГ

    10 4 Отговор
    Вярно е !! Някой от тях ще вземат 9 999 лева, други - 10 500 лв. !!
  • 29 Трифон Славов

    7 6 Отговор
    Пълното шоу ще е в понеделник, жалко за народа и много жалко за гласувалите за ИТН....и така нататък
  • 30 юрист

    2 3 Отговор
    НАРЕДБА ЗА СТРУКТУРАТА И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА
    изм. ДВ. бр.66 от 24 Юли 2020г.
    Глава втора.
    СТРУКТУРА НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА
    Раздел I.
    Брутна работна заплата
    Чл. 3. Брутната работна заплата се състои от:
    1. основна работна заплата, определена съгласно действащата нормативна уредба и прилаганата система на заплащане на труда;
    2. допълнителни трудови възнаграждения, определени в Кодекса на труда, в наредбата, в друг нормативен акт или в колективен трудов договор;
    3. други трудови възнаграждения, определени в нормативен акт или в индивидуалния трудов договор и невключени в т. 1 и 2.
    Хайде сега, г-жата да каже- въпросните ''допълнителни възнаграждения'' не се ли включват в чл. 3 ал.1 т.3 от горецитираната наредба... НАГЛИ СТЕ, г-жа, НАГЛИ СТЕ и се опитвате да ни правите на кръгли идиоти...

    Коментиран от #31

  • 31 юрист

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "юрист":

    чл. 3 ал.1 т.3 да се чете чл.3 ал.3- грешката е моя
  • 32 юрист

    4 3 Отговор
    Намирам пряка причинноследствена връзка на чл.137 от ПОДНС във вр. с чл.3 ал. 3 от НСРОЗ.ЧАКАМ г-жата да ме опровергае, че това ДОПЪЛНИТЕЛНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, ВКЛЮЧЕНО В БРУТНАТА депутатска заплата, не било периодично плащане, а инцидентно... Алоооо- в окото ми да плува случайно корабче, м... За пореден път се убеждава,, че само онзи, който е абсолютен гьонсурат и лъже като за световно, може да стане депутат...

    Коментиран от #33, #36, #37

  • 33 юрист

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "юрист":

    НСРОЗ.- грешка НСОРЗ- така е, когато човек си хапва и едновременно с това извършва систематично тълкуване на правна норма...
  • 34 Честно казано

    2 0 Отговор
    Не зная как така има хора, които не се интересуват от заплатата си. Пари са нужни за храна, дрехи, дом и т. Н.
  • 35 Хахаха

    6 4 Отговор
    Лъсна истината, че Слави и ИТН са лъжци, ДБ са и национални предатели, които ламтят зъ народнити пари, а Маямата веднага подхвана лобистки поправки, ала Ванко 1 ...
    .... прост народ ... прост ... сега никой няма да си признае, че е гласувал за мижитурките от ИТН, ДБ и ИСМВ
  • 36 Цеко Сифоня

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "юрист":

    И кое е лъжа. Няма да е лъжа ако Ташко на Слави, Слави , Хаджигейов Сбабикян, Бойкикев и сие си публикуват фишовете ежемесечно за заплатите. Ха да видим кой от тия убавци ще го направи.

    Коментиран от #48, #50

  • 37 Цеко Сифоня

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "юрист":

    Извинявам се. Питането ми е насочено към ком.№1.
  • 38 Бай Стою касапина

    4 1 Отговор
    Блажени са вярващите. Обаче тоя филм сме го гледали и тепърва ще го гледаме. Цървули, смешници и изкукали каки, някои с неопределен пол. Всичкото това събрано на куп. И всичките се бият в гърдите. И това от 89 година. За ония преди 89 забравяме. И те бяха същите. Още колко ли ще гледаме? Аз не искам да ги виждам!
  • 39 бай Даньо

    0 1 Отговор
    Народе ликуй промяната дойде!

    Коментиран от #45

  • 40 muzis

    3 1 Отговор
    Да не е вярно, много повече са!
  • 41 стар депутатин

    0 3 Отговор
    Мчи къ, саму 9995 ша взимам,с дубавкити толкуз ши е . А нувубранци дупетати ша зимат малко.Саму 6500 ..
  • 42 Ами Той Борисов

    3 0 Отговор
    Лъже на лягане и ставане... ШЕБЕК-ДОЛЕН
  • 43 В основата на всичките ни беди е липсата

    4 0 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!Пълна конфискация на фирмите на крадците от ГРОБ , ДПС и БСП и поставяне под държавен надзор ! 😉
  • 44 Василева

    3 0 Отговор
    Значи депутатите ще получават само 25% от основната си заплата за участие в комисиите,представителни разходи,допълнителна работа .

    Коментиран от #46

  • 45 Ташунко сапа

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "бай Даньо":

    Я пак помисли малко - промяната или подмяната? Щото аз промяна не виждам. Едни замениха други до тавата с кюфтаците...мдаа!!!
  • 46 Груйо Груев

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Василева":

    Така де- за представителни-25% , командировъчни -25%, безотчетни -25%, за работа в комисиите- още 25%, за назначаване на близка и далечна родА като експерти и съветници - още 25%. И като ги събереш колко станаха?Основна плюс още поне 125%...И Мирчев ме убеждава че слънцето изгрявало от запад.

    Коментиран от #47

  • 47 юрист

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Груйо Груев":

    Именно- коментарът Ви е абсолютно верен. Не разбирам само едно- защо политиците считат, че в България няма счетоводители, юристи, икономисти, които не могат да смятат, особено когато прочетат за всички пера, формиращи ''нещото'', наречено '' брутна депутатска заплата''...Най-отчайващото е, че дори да бъдат разобличени в лъжа в точното време, на точното място, по точният начин, изобщо не се смущават и демонстрират оперативно отстраняване на съвестта им, гледат ви най- нагло в очите и продължават с нови порции лъжи да ви убеждават, че черното е бяло и че вие или вашите очи грешат, а не те....
  • 48 Велика идея

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "Цеко Сифоня":

    Слави да проведе референдум:на Всички депутати да си показват фишовете.в края на всеки месец.Да се побликуват в Държавен вестник..Нали НАРОДА им изработва и плаща заплатите.

    Коментиран от #49

  • 49 Цеко Сифоня

    3 2 Отговор

    До коментар #48 от "Велика идея":

    Ти верваш ли че това наистина ще стане? Щото аз не. А и да ги публикуват...знаем как стават някои работи. Навремето работех в едни военни заводи . Когато се налагаше да работим много часове извънредно( да товарим ешелони) началника на корпуса стоеше заедно с касиерката на входа . На излизане си получавахме парите срещу подпис в една мазна тетрадка . Истина ти казвам.
  • 50 перничанин

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "Цеко Сифоня":

    Да го публикува, няма много файда. Първо е заплата - основна 4-4 и нещо хиляди. Това е по фиш. Следват едни 3200-3500 (80%) за представителни нужди , те са на друг фиш. После са едни 3-3500 за участие в комисии, но ако е председател на комисия, парите скачат на 6-6500 и ако е в две колко станаха? Имат начисления за трудов стаж, а някои са на път да се пенсионират в НС, тия начисления са доста. Като добавим и компенсация за не ползван отпуск (и тук са доста парички), пачката достига около 20 000 български лева!!!!! Те сега се хвалят, че са "ограничили" заплащането за "извънредни" задачи на 25% т.е. още едни 5000лв и това трябва да ни убеди, че са с НОВ МОРАЛ, че са по-добри от Боко?!!??! Хахахахаххааа. Да се посмеем на тези извънредни задачи, такива се водят "участие в делегация" т.е. хем екскурзия, хем платена.
  • 51 лъжете

    1 1 Отговор
    мръсници ще взимате и повече нещастници затова протестирахте за парите
  • 52 грешка

    5 1 Отговор
    Голяма грешка беше, че изобщо се заговори за заплатите толкова рано. Тази тема можеше да изчака. Как сега да повярваме, че някой от вас мисли за хората. Всичко е заради личния ви интерес. В някои отрасли хората вече гладуват, в други едва свързват двата края. Пенсионерите, за които постоянно говорите , досега взеха едва по петстотин лева за десет месеца. Огромна част от хората сме БЕДНИ и беше цинично да повдигате въпроса за доходите ви, почти веднага. В Парламента сте заради това, нали ? И за да съборите Борисов ,но това няма да засегне лично много от хората така, както вашата непочтеност.
  • 53 56789

    0 2 Отговор
    Пфу, че грозотия
  • 54 47738292

    0 0 Отговор
    Писна ми да си увеличават заплатите на всеки 4 години. Що не си ги направят 650 лв. и да бачкат по 12 часа с един час почивка. Кви ги приказва тая жена, всички знаем, че всеки нов парламент си пробутва увеличение, щото много работа вършат, да, творят закони, но за 30 години благополучие във всички сфери няма.

    Коментиран от #55

  • 55 Реалист

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "47738292":

    Какви четири години бе. Ми те при пълен мандат ги увеличават поне три пъти по време на мандата. Само че голямото лапане идва от добавките- командировъчни, представителни, безотчетни от ''черните'' каси.Там да висиш кво става , косата ще ти се изправи. Не падат под 20-25 бона на месец
  • 56 Draco

    6 1 Отговор
    Цонева ! Вярно е !
    Не за всички , но е вярно !
    Забравяш , че някои от вас имат дълъг стаж .Плюс бордове ,плюс комисии, плюс специални задачи , и някой ще прескочи 10 - те хиляди !
    Важното е , че всички вие народолюбци , радетели за България и щастието на хората единодушно си гласувате повишение на заплатите без капка срам !
    И не спирате да крещите , колко добър ви е социалния план за спаравяне с кризата и бедността !
    Вие сте измета на тази държава !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 за няколко дена

    5 0 Отговор
    10 000 лв - това са ми всичките заплати за една година, а някой ги вземат за 1 месец, че и за няколко дена.
  • 59 Ами Сега

    4 1 Отговор
    Всички депутатски заплати да се фиксират на 1 средна заплата за страната. Това веднага ще прочисти "родолюбците" които са в парламента само за баницата с късмети. Второ, колкото по добре управляват страната, толкова по висока ще им е средната заплата. На бас се хващам че при такъв закон повечето от сегашните "депутати" ще се откажат.
  • 60 Ударил греда

    4 0 Отговор
    Аз предлагам всеки месец депутатите да си публикуват фишовете със заплатите
  • 61 3279

    1 0 Отговор
    Депутатите да вземат колкото си щат, но да им плащат партиите от партийната си субсидия. Нали те са ги номинирали.
  • 62 Васил

    2 0 Отговор
    А кога ще почнат депутатите да ходят на работа с градският транспорт и да не живеят във ведомствени жилища дето не не плащат никакви сметки.
  • 63 67889

    2 1 Отговор
    Тая що е тъй грозна
  • 64 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Кучето Борко":

    Абе, друго си е да те т......т умни хора!:) Не е като някои простаци, като Славчо и сценаристите му!:)
  • 65 Гребена

    1 0 Отговор
    ВЕРНО а до сега как беше?Пак ще е ТАКА!ВИЕ ще ни лъжете а НИЕ ще се правим че ви верваме!
  • 66 680532

    0 0 Отговор
    Къде е батко? Тая черна врана що не даде инфо
  • 67 Пенчо Кубадинс

    0 0 Отговор
    "Дядо, писмото ти с петте лева не съм го получила"
  • 68 айде стига

    0 0 Отговор
    Праг на едни възнаграждения а другите си нарастват всеки 3 месеца!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове