Last news in Fakti

15 Април, 2021 14:01 20 185 125

Пак ли ни предават?

  • даниел митов-
  • герб-
  • енп-
  • ес-
  • нато-
  • западът

Съмненията, че нашите западни партньори крепят ГЕРБ, защото са им удобни, отново излизат на преден план

Пак ли ни предават? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ГЕРБ съвсем очаквано оповестиха на обществото, че ще предложат Даниел Митов за министър-председател. Сам по себе си не е толкова важен самият факт за това събитие, а причините за него. А една от възможните такива е силно притеснителна за прозападно ориентираните хора у нас - хората, които подкрепят в Европейския съюз и Северноатлантическия договор (НАТО).

Кандидатурата на Даниел Митов не е случайна, тъй като той е изключително добре приет в Европа и САЩ. В този смисъл, генерално лицето на ГЕРБ може да е съставено предимно от хора, държащи се като такива от социалните низини, ала зад тях стоят други, които очевидно могат да мислят.

Притеснителното за българите в случая е, че съмненията, че нашите западни партньори крепят ГЕРБ, защото са им удобни, отново излизат на преден план. И за съжаление е твърде вероятно Даниел Митов да е премиерска кандидатура с благословията на ключовите западни посолства. И макар и да е почти сигурно, че това няма да се официализира, вероятно се прави с цел да излъска и съхрани марката "ГЕРБ". Може би западът не иска тази марка да отиде в небитието. Нещо, което е един от най-големите кошмари за народа ни, тъй като това означава, че Западът иска в България да има послушни свои хора и за това продължава да стимулира подмяната у нас. Подмяна, започнала още през 90-те години.

Даниел Митов бива предлаган за лидер на евентуално герберско правителство, за да не настъпи никаква реална промяна. Той е приемливото лице, с приемливото, нормално поведение, пълен антипод на Борисов, което би имало задача да промени само външния облик на управлението, за да е по-спокойно в обществото. Например джипката ще бъде извадена от употреба и ще остане само в хрониките на забавните предавания. Но начинът, по който ще функционира държавата, ще е абсолютно същият. Наистина е лошо, ако съюзниците ни са добре разположени към това.

Какъвто и човек да предложат ГЕРБ за премиер, министър или председател на Народното събрание, никой буден гражданин не би забравил няколкото екологични катастрофи, тоталното унищожаване на природата, безбройните гейтове, подпорните стени, изтичането на личните данни от НАП на милиони български граждани, шкафчето, пачките и кюлчетата, записите, институционалните репресии и отнемането на човешки права - като това да дишаме чист въздух. Но ако сте слушали декларацията на ГЕРБ по-рано днес, прочетена от Десислава Атанасова, все едно нищо от изброеното не се е случило. От тази партия дори са най-агресивни към колегите си, когато нещо от казаното на трибуната не им се хареса.

Иначе, не бива да се забравя, че Даниел Митов доскоро беше обвиняем по едно дело. Не е изключено внезапната му любов към ГЕРБ да има нещо общо с него.

Самият Митов безспорно е високообразован, има добра биография и беше успешен външен министър в "Борисов 2". По принцип може да върши добра работа, но сегашната му номинация, която така или иначе по всяка вероятност няма да мине, не е с тази цел. И никой не бива да се заблуждава, че може да е обратното.

А ако се запитаме пак ли ни предават, отговорът е по-скоро да. И точно тук можем да отбележим поздравите на Манфред Вебер към Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 173 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Другаря Христов е руски патриот

    77 282 Отговор
    В България единствено Русия има пета колона и фирми всеки да си направи извода

    Коментиран от #18, #29, #35, #79

  • 2 хъхъ

    383 40 Отговор
    Борисов се опитва да предаде управлението на България на концесия на американското посолство. В замяна иска спокойни старини.
  • 3 Майна

    299 38 Отговор
    ПРОДАЖНИК , ТО И ВИДЪТ МУ Е ТАКЪВ! ЩЕПОГРЕБЕМ ГРОП КАТО ПАРТИЯ , А ВСИЧКИ КРАДЦИ В ...ЗАТВОРА

    Коментиран от #77, #102

  • 4 КОТарАК

    197 36 Отговор
    герб са в историята вече...както много пъти писах тук-Слави няма да се продаде!!! писах също че запада ще ни спре еврофондовете заради Боко , защото някои кръгове наистина го подкрепят-очаквайте го. котараците виждат в мрака :)

    Коментиран от #16

  • 5 Всеки

    142 16 Отговор
    хвали и гали послушните деца , но само бунтарите могат да задвижат нещо и да отстояват интереси !
  • 6 Цонко

    234 39 Отговор
    Не ме интересува какво ще правят новите партии в парламента, важното е да приключат с проклятието на България, наречено ГРОБ!
  • 7 сектант

    132 12 Отговор
    Тоя е политическа една дума дето завършва на РВА

    Коментиран от #57

  • 8 Бай Вълчан

    141 19 Отговор
    И тоя е на път за небитието. Като е тлкова високо образован, що ще тука!? Да си ходи там при Дянков и да си правят моабета.
  • 9 Майна

    197 31 Отговор
    ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ СЪНАРОДНИЦИ В ЧУЖБИНА, КОИТО ГЛАСУВАХМЕ ПРОТИВ ТЕЗИ МУТРИ!!!

    Коментиран от #103

  • 10 Е и

    143 14 Отговор
    За нас най-важно е какво иска българският народ и кое е най-доброто за България. Не трябва да ни вълнува какво искат Запада, САЩ, Русия, НАТО, извънземните. Искат ама няма. Въпросът е затворен.

    Коментиран от #39, #78

  • 11 Българка

    147 18 Отговор
    Инaчe, нe бивa дa ce зaбрaвя, чe Дaниeл Митoв дocкoрo бeшe oбвиняeм пo eднo дeлo. Нe e изключeнo внeзaпнaтa му любoв към ГEРБ дa имa нeщo oбщo c нeгo.
    За мафиотите, обвиняемите , които са поставени на трупчета и зависимости от каскетурата, са най-удобните бушони за прокарване на мафиотските интереси.
    Много важно е отстраняването и разследването на Гешев и Цацаров
  • 12 вижда се

    116 23 Отговор
    Тоз не за премиер ,а и за портиер не става
  • 13 хъхъхъ

    125 11 Отговор
    Ама Петърчо, ти на Запада ли разчиташ? В началото на така наречените демократични промени, САЩ обявиха пълна подкрепа и за главен представител на опозицията, комуниста трето поколение Андрей Луканов...и куп ченгета от Съюз на ДС. На тях им трябват слуги, а не достойни хора.
  • 14 Комонист

    39 27 Отговор
    Мутрата е БКП и преподавател в Симеоново мислете товариши
  • 15 Българин

    30 100 Отговор
    Далеч от Русия добър живот
  • 16 Брендица

    58 24 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    Ако има сериозни кражби, може и да спрат еврофондовете заради ГЕРБ! Има такава вероятност, особено ако новият премиер е ГЕРБ-СДС..

    Коментиран от #23

  • 17 мислещ

    77 15 Отговор
    И другото притеснително е, че в парламента няма нито една партия, която да не подкрепя до дупка "евроатлантическото" бъдеще на страната. Че даже и извън парламента не е много по-различно. Толкова контролирана политическа среда имаме, че няма дори намек за анти-европейска партия.

    Коментиран от #22

  • 18 Той

    33 13 Отговор

    До коментар #1 от "Другаря Христов е руски патриот":

    А ФАЩ цяла държава!!!

    Коментиран от #20

  • 19 сигрно

    64 15 Отговор
    Герб отидоха на бунището ,а върхушката на шайката в затвора !!!
  • 20 Другаря Христов е руски патриот

    15 57 Отговор

    До коментар #18 от "Той":

    Руснакът пише ли пише по цял ден рубладжия

    Коментиран от #84

  • 21 Behemoth

    16 9 Отговор
    Даже и психодясното зомби са усети....Абе ша ти дойди акъла ама кога та подгони простатата май...
  • 22 Брендица

    45 9 Отговор

    До коментар #17 от "мислещ":

    По-скоро анти-натовска, че е военен съюз. ЕС дава добри средства, ама потъват! Я виж как живеят румънците?! 2007 заедно влязохме..
  • 23 КОТарАК

    58 11 Отговор

    До коментар #16 от "Брендица":

    герб е протеже на народната партия , която в момента раздава дефакто фондовете и подозирам огромна международна корупционна схема , в която нашите герб са едни удобни изпълнители на пране на пари. няма да тръгнат срещу тях. трябва ни специална комисия с прозрачност при разпределението на тия средства , защото ни докараха икономиката дотам , да зависим от подаяния. но това е друга тема...

    Коментиран от #25, #26

  • 24 Казуар

    37 8 Отговор
    Така ли да се разбира, не трябва да бъде прозападен, но България е член на ЕС и НАТО, трябва да дава нишани към Евразия ли. А иначе Митов е кариерист и службогонец, прескача от партия в партия и до колко може да му се вярва.
  • 25 Брендица

    40 7 Отговор

    До коментар #23 от "КОТарАК":

    Подозренията са ти основателни! Като си помисля, че ВМРО-ДПМНЕ от РСМакедония е асоцииран член на същата народна партия и вярвай ми - настръхвам..
  • 26 Хаха

    42 4 Отговор

    До коментар #23 от "КОТарАК":

    Ква икономика и бизнес всичко е на скрап и мафия отдавна,къде са ти инвестиции западните фирми,а паднал от небето
  • 27 Кой68

    22 17 Отговор
    Сега само гледайте каква "промяна" ще настъпи само ...
    Отново ще ревете,а защо ?!
    Нали това искахте ...
  • 28 Пенсионер

    34 23 Отговор
    Бойкооооо, къде си Бащицо. На кого ни оставяш Даваше ни по 50 лева. С тия на жената станаха 100. Сега при тия новите край, свърши се. Жесток живот.
  • 29 да бе

    16 13 Отговор

    До коментар #1 от "Другаря Христов е руски патриот":

    разбира се, че няма само русия фирми и пета колона. и сащ имат, и някои европейски държави имат, вероятно и други имат. както почти навсякъде. европейските и американски интереси са чисто геополитически и тях изобщо не ги интересуваме нито като пазар, нито като производител, нито като политическа или военна подкрепа. интересите на русия са съвсем различни и те нямат никакъв интерес тук да има здраво и стабилно управление.
  • 30 След време

    70 9 Отговор
    Още не сте прозряли, че на запад в англосаксонския свят ние българите нямаме партньори, нямаме съюзници, имаме чорбаджии, началници, господари. Западната демокрация иска от нас да сме подчинени, на колене, без суверенитет и достойнство.
  • 31 Костадинов

    23 10 Отговор
    До коментар 17:
    Прав си, но и има и "Възраждане", но и те си имат трески за дялане, по-точно лидера на партията (неговото минало). Иначе си го бива много в приказките, единствен е на терена в момента.
  • 32 А не не

    20 11 Отговор
    Без скали моля коментаторите!!!!!!! За премиер ще назначим И ОТДАДЕМ ЧЕСТ НА Г-ЖА МИКА ЗАЙКОВА. ДОБРЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС СЪНРАНИЕТО. НСРЕЧЕ РАДЕВ - - ПЛЕВНЕЛИЕВ НЯКОЛКО ПЪТИ. УСПЕХ НАРОДЕ
  • 33 Наблюдател

    9 0 Отговор
    И ПРОДАВАТ!
  • 34 Да,бе

    61 10 Отговор
    Той митофф е добре приет и в гей средите,но това не означава, че България трябва да стане гей държава.
  • 35 БАЙ Х@Й ‼

    48 9 Отговор

    До коментар #1 от "Другаря Христов е руски патриот":

    ПИШЕТЕ СИ ДОМАШНИТЕ , ДЕЦА ‼ Я виж на Русия ли да ТЕЦ 1 и 3 на Мариците ‼ Виж Руски флаг ли се вее над четири бази , бивши наши военни поделения и полигони ‼
  • 36 аз съм Веска

    9 5 Отговор
    КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ , МИТОВ НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ВЕКОВНОТО " ПОМОЗИ БОК ".
    ТАКА ,ЧЕ ВЕБЕР Е СБЪРКАЛ В ПРЕДПИСАНИЕТО .
    НЕЩО ИНТЕРЕСНО ИЗСКОЧИ И ОТ КРАЛСТВОТО .
    НА БОРИС ДЖОНСЪН ТРЕНДА МУ БИЛ " РОШАВ ".
    А Е И РУС , ТА ЧАК ДО БЯЛ . А Е И БОРИС .....
    НАПРАВИЛИ СА ЕДНА МЕШАВИНА ПО ПИСАНИЯТА , САМО И САМО ДА ГО ДОГОДЯТ МАКСИМАЛНО БЛИЗО , ДО ДВУГЛАВАТА ЛАМЯ. И ГО ПРАВЯТ , ЗА ДА СЕ ПРОВЪЗГЛАСЯТ ЗА СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ ....И ПИСАНИЯТА ДА СЪВПАДАТ ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ ТОЧКИ .
    В БЪЛГАРИЯ КАЗВАМЕ : " НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА ".
    ВСЯКА ПРЕЕКСПОНИРАНА ХУБОСТ , ЩЕ СЕ РАЗТВОРИ В НЕБИТИЕТО .
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 321

    30 6 Отговор
    Какви съмнения бе! То е от ясно по-ясно- герберастите са марионетките на господарите!
  • 39 и какво от това

    32 6 Отговор

    До коментар #10 от "Е и":

    Българския народ иска да знае пълната истина кой Кой е в ограбването му още от първите години на новото време до днес..Много странно е оглушителното мълчание на всички критици на Борисов, които са се взрели единствено и само в него. И като се освободим от неговото управление какво от това?? Та нали старите муцуни вече са се наредили на стартовата линия да продължават със стария начин на управление преди Борисов? Не виждам никакви нови лица с предложения за нов стил на управление - чувам само ругатни, гангстерски закани, познати ни от действителното мутренско време, чийто защитници бяха и Татяна Дончева, и Мая Манолова, а Слави им беше придворния шут. Та, нищо ново не се задава - по-скоро ще ни върнат назад във времето...
  • 40 ПСР

    37 5 Отговор
    "Дани"Митов е само на 43 г.
    За това време е натрупал сериозен политически опит-20 години в политиката,както той определя.Да,сериозен опит,почти като този на"най-опитният"....Хамелеонски опит.Верен на Костов в ДСБ.През 2007 г.,споменува никак с добро,Г-н Бойко М.Борисов.Тогава,Дани се кълне,че не е милиционер,мутра,нито пък бил масажирал ушите на Живков.Преминава през ДБГ на Кунева-Пръмова.После,в Гражданската квота на ГЕРБ.Има вземане-даване с Прокуратурата,но...нали е "наше"момче...Вече е "Дани",на ти с Боко и партиен член на ГЕРБ.Е,нЕма да стане Премиер,колкото и да му се ще.
  • 41 Сър Пичук

    17 25 Отговор
    Голям напън, Пешко, но много слаб. Толкова ли си можеш или така е поръчан?!?! Но да караме подред.
    - Разбира се, че ни трябва Премиер, подкрепян от Запада и добре приет там. Помним, как едно предишно правителство не беше подкрепяно и прието и му спряха еврофондовете. То не беше само от симпатия, а по-скоро заради кражби и далавери, но след известно време в опозиция те и дума не споменават за това и се представят за едни от най-честните и принципните. Да, някои от тях се ре разроили и в други партии и от там тръбят същото, но след като го казват, а и коментаторите не говорят за това, сигурно вече са нови и честни хора.
    Питаш за разни неща по време на управлението - да, имаше истории, имаше и престъпления, имаше и милиционерски компромати. Слагаш и разни измишльотини, но в името на хонорара целта оправдава средствата. Разликата с другите партии е, че виновните отдавна ся изхвърлени от постовете и ГЕРБ, докато другите партии се държат като ОПГ и до последно защитават престъпниците в редовете си.

    Коментиран от #46

  • 42 БАЙ Х@Й ‼

    38 8 Отговор
    Не ни продават ПАК, а не искат да ни ИЗПУСНАТ ‼ Колко ТОНА злато и други ценни метали изнесоха безконтролно ‼ Водата от минералните ни извори блика В СМЕТКИТЕ на западни компании‼ Територията ни е БЕЗПЛАТНА база на САЩ на Черно море ‼
  • 43 томка бикова

    18 6 Отговор
    АЗ /ТОМКА БИКОВА/ и колегата ДЕНИС САЧЕВ, го познаваме най-добре от тиквеничковците. ТОЙ/дани митов/ е НАШИЯТ човек!
  • 44 Ал Капоне

    16 2 Отговор
    Не пак, просто сега ни го подават,,,,нали искахте да ни оправят е ся готови за поемане отново и да не си забравите Вазелина, че ще ви изкочат очите.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Сър Пичук

    30 15 Отговор

    До коментар #41 от "Сър Пичук":

    Та да продължим.
    Освен нещата, за които пишеш, ние помним и други неща, като например:
    - Лукановата и Виденовите зими,
    - кой създаде мутрите и назначи олигарските,
    - кой слагаше фирми на входа и изхода на предприятията с верни на БКП директори, за да ги източи и вземе без пари само за да изхвърли работниците и разпродаде имуществото.
    - кой лапна фирми с активи за милиони за пари за семки.
    - кой извършваше заменки на държавни зем, с което ощети държавата с милиарди,
    - кой раздаваше парите на България от сараите си и командваше от там без никой да го е избирал,
    - кой вкара Делян Пеевски в ДАНС,
    - кой адвокатстваше на мафиоти и престъпници от всякакъв калибър, правейики всично законно и незаконно за да ги отърве.
    - кой загроби енергетиката с 4 милиарда,
    - че преди Гешев нито един Главен прокурор никога не обвини нито един политик в нищо, въпреки огромните далавери и раграбването на България.
    - че "големите борци" за правда и демокрация свиреха и пееха по сбирките на истинските мутри.
    Помним и много други неща, но тук мястото не стига.

    Коментиран от #53, #54

  • 47 ГЕРБ ЗАТВОР

    26 8 Отговор
    МИТОВ В БОКЛУКА - В ПОЦИНКОВАНА КОФА
  • 48 НЕКАДЪР МИТОВ

    25 10 Отговор
    Кaрoлeв зa Митoв: Пoвръщa ми ce oт тaкивa “мoжeщи"
    "Хвaщaм ce нa бac, чe ce e cъглacил дa бъдe нoминирaн cрeщу oбeщaниe дa бъдe нa cигурнo избирaeмo мяcтo зa cлeдвaщитe избoри зa eврo пaрлaмeнтa", пишe Кaрoлeв

    Коментиран от #62

  • 49 СУПЕР ЛЕЧИТЕЛИ

    9 7 Отговор
    МИТОВ , БОЙКО И ЦЕЦО СА ЕКСПЕРТИ В ЛЕЧЕНИЕТО НА ЗАПАД , АЦКИ СА НАДОБРЕЛИ В ЗАНАЯТА !
  • 50 пройчо

    26 3 Отговор
    "... А ако се запитаме пак ли ни предават, отговорът е по-скоро да. И точно тук можем да отбележим поздравите на Манфред Вебер към Борисов..."***** ...и пълното мълчание на лидера на ПЕС.
  • 51 Българин

    12 30 Отговор
    А авторът на статията какво иска. министър председател да стане Малинов, или Сидеров или Шаренкова. Ако и това стане нали знаете какво ще се случи в страната - масово надигане на народа и изритване на пропутинистите антибългари.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Сър Пичук

    25 9 Отговор

    До коментар #46 от "Сър Пичук":

    Освен че помним много неща, ние и виждаме много неща. Като например:
    - отначало се говореше, че всички се борят срещу статуквото, което се олицетворява от ГЕРБ, БСП и ДПС, а сега се говори само за последните управляващи от това статукво. а другите две партии се присламчиха към "реформаторите" и се включиха в хора на плюещите ГЕРБ, надявайки се да си откъснат опашките и да си продължат начисто. Както са правили и преди.
    - в Парламента, Президентството и политиката като цяло, се напълни с политически калинки.
    И най-важното, не се намери нито един социолог, политически наблюдател или дори журналист, който да направи един пълен, подробен и честен анализ на всичко, което се случва от 1989г насам. Защото явлението ББ и ГЕРБ са следствие на всичко това и пъпната им връв се простира чак до първите години на прехода, когато БКП/БСП и "железният им юмрук" ДС, "наливаха основите" на нова демократична България. Единствено днес Хр. Иванов спомена за това, но някак си мимоходом. Явно тази тема е табу за всички. Елементарно е, но да го кажем - без да се отстрани основната причина за даден проблем, той никога няма да се оправи и ще продължи да се появява отново и отново. Ако не си смените счупената керемида, ще ви тече, каквито и корита и легани да слагате, а накрая и покрива ще ви се срути на главата. ББ не е причина на проблема, а следствие на този проблем и всички, които обвиняват само него, просто го замазват и прикриват и не желаят той да бъде разрешен, защото се

    Коментиран от #65

  • 54 7777777

    12 1 Отговор

    До коментар #46 от "Сър Пичук":

    ПРОПУСКАШ КТБ!
  • 55 Ммм дааа

    33 5 Отговор
    Ммм..,дааа, добре образован соросоид,служител на демокраставата партия на САЩ. Сменил 3-4 партии. Мека китка известна като Къдрокосата Сю. Женен за ингелизка. Иначе каква е родата му, цървена,коминтерновска,семитска или буржоазна....,въобще не се открива в мрежата. Биографията му започва от 2002г. когато бил завършил политология,т.е префасонираната катедра на Огнян Минчев "Научен комунизъм".
  • 56 Сандо

    10 6 Отговор
    Здравков добре се е постарал за да сътвори това рекламно материалче.Е,не е сложил щипка русофобия,но в следващия ще налива с черпака.
  • 57 чекмедже 2

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "сектант":

    А започва КУ....
  • 58 Стефан

    27 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Кандидатурата на Даниел Митов не е случайна, тъй като той е изключително добре приет в Европа и САЩ. Г-н Здравков, а ЗАЩО си мислите че този е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО добре приет в ЕС и САЩ, и защо като е толкова прозападен НЕ СИ ПОВТОРИ мандата като външен министър, ами след 8 години го извадиха от нафталина, как да се довериш на човек който е преминал през 5-6 формации само и само да се добере до властта, ЕЛЕМЕНТАРНО е Уотсън , УМНИЯ, НАЧЕТЕНИЯ, ЧЕСТНИЯ И КОЛЕГИАЛЕН кадър не се изпуска, НО кариериста, безпардония и предателя се пускат на пързалката, впрочем г-н Здравков ще ни кажете ли КАК разбрахте че е добре приет този човек.
  • 59 Павел Пенев

    22 3 Отговор
    Манфред Вебер скоро ще размахва синьото сако на Меркел, но играта и в Германия свърши.Има нов кандидат приемлив за Канцлер,който няма да се прегръща и целува с Боко.
  • 60 Академик

    10 20 Отговор
    Новият премиер задължително руски шпионин, иначе лошо ни се пише!
  • 61 Петров

    27 8 Отговор
    Борисов реши да се подиграе с депутатите, демек с народа си, преди да се оттегли от властта. Как ли? Като предложи Цвета Караянчева за председател на новото Народно събрание. Борисов е ясен, по-интересно е как ще реагира депутатката от Кърджали, която лидерът на ГЕРБ уязви така, както никой не е унижавал публично една жена. Ще видим останало ли е някакво достойнство в нея или отново ще приеме поредната гавра с честта й.

    Коментиран от #63, #80

  • 62 Сър Пичук

    10 8 Отговор

    До коментар #48 от "НЕКАДЪР МИТОВ":

    Каролев злобее, защото сигурно се е надявал него да предлжат.
  • 63 Няма нито чест, нито достойнство.

    9 4 Отговор

    До коментар #61 от "Петров":

    Седна вече в зам. председателското място и ни се смее. Повече ме притеснява новата председателка, назначена в нс от герб като директор.... за ес, ще се окаже герберска мина.
  • 64 Бат Баян

    20 1 Отговор
    "Западът продължава да стимулира ПОДМЯНАТА у нас". Много точна и задълбочена оценка на случващото се в БГ! Подмяна на ценности, манталитет, култура, насочване към католицизма и неговите празници! Русия и православието ни ги вменяват като вечен враг! Не получавам и нямам рубли. Не харесвам Руската оценка от 1921 г за липса на Волжки българи и определянето им за татари!
  • 65 АНОНИМЕН

    30 2 Отговор

    До коментар #53 от "Сър Пичук":

    Малко допълнение: Виденов беше и е свестен човек и навремето се опъна на Румен Гечев и компания! Разбра какво правят и се опита да ги спре! И го сринаха! Къде е Виденов сега и къде е Гечев?! Обществото често прощава на престъпниците. Но не и на мечтателите.

    Коментиран от #66

  • 66 Сър Пичук

    7 0 Отговор

    До коментар #65 от "АНОНИМЕН":

    Подкрепям казаното. В случая става въпрос за партии, а не за личности. При сегашната система е трудно, да не кажа невъзможно, някой да поеме лична вина за политическите си действия.

    Коментиран от #69

  • 67 иврупеица

    14 6 Отговор
    На другите партии им е през оная работа какво ще предложат герб,та те са вече безгласна буква и никой не им обръща внимание
  • 68 Бай Шиле

    14 7 Отговор
    ГЕРБ сгрешиха,че предложиха ПКП за председател.Трябваше Сашко Йорданов или Гърневски.Или Кобилкина и Митьо Пищова.
  • 69 АНОНИМЕН

    10 1 Отговор

    До коментар #66 от "Сър Пичук":

    За какви партии си пишем?! Като се поразровиш внимателно навсякъде виждаш, усещаш, подушваш... все тая само едно - разклонения на КДС! Ако не е от Първо ще е от Второ, ако то не е ще Трето, ако не е то ще е Шесто, ако не е...!
  • 70 Бай Шиле

    18 5 Отговор
    Митов отговаря най много на атлантическите критерии за министър председател: двуполов и с гъвкава политическа съвест.Пък и на сурат го докарва с тия негроидни черти.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Салазар

    15 4 Отговор
    Новият любимец на боко и герберите. Защото знаел пет думи на английски, къпел се редовно и ползвал тоалетна хартия. За тях това е върхът на компетентността.
  • 74 Развийш ли

    8 21 Отговор
    България е в Европа и НАТО На който не му изнася да си бий камшика за Сибир
  • 75 JEFF

    9 4 Отговор
    Това момче ще го похарчат за няколко долара. Жалко, съспипва си кариерата .
  • 76 Пенсионер

    8 8 Отговор
    Бойкооооо, къде си Бащицо. На кого ни оставяш Даваше ни по 50 лева. С тия на жената станаха 100. Сега при тия новите край, свърши се. Жесток живот.
  • 77 хахаха

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Е че в коя партия няма подсъдими?
  • 78 И аз да кажа

    7 6 Отговор

    До коментар #10 от "Е и":

    Какво иска българският народ трудно може да бъде изведено- изборите показват разнопосочието. Какво е най-добре за България, определено не се решава с референдуми. Българите лесно се афектират и лашкат в крайности
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 И аз да кажа

    9 21 Отговор

    До коментар #61 от "Петров":

    Борисов не е унижил публично Караянчева! Думите му бяха от частен, незаконно направен и незаконно пуснат в медиите запис. Това е доста мерзко, но хейтърите го поехте като знаме. Напротив, всеки един мъж, който повтаряше "ПКП " без грам неловкост, според мен е несретен импо.тент! Наистина ли не ви се е случвало да се ядосате на подчинен и да го наругаете невъздържано пред друг? Ами значи, не сте имали подчинени...или сте светци?

    Коментиран от #86

  • 81 Матей

    11 1 Отговор
    Кой да ни предава и как,може да те предаде приятел ,а тия са врагове на народа!?Разграждане на модела боков-гешев-шишев.А Митов като перде не трябва да се подценява,зад него са герберските легионери и фалангисти.
  • 82 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Пешко миличък, много "МОЖЕ БИ" в статията ти, мойто момче.
  • 83 Кой68

    11 2 Отговор
    До автора на статията ..
    Уважаеми виждам че сте млад човек и дали знаете че за това което пишете е процес започнал от 1989-1991г.
    Стъпвайки на "демокрацията"в България започнаха тия процеси,а още по-силно със приватизацията.
    България тотално загуби всякакквасамостоятелност със членството в НАТО и EU,а си мислехме че като се откъсваме от СССР/Русия ще сме самостоятелни ....
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 666

    4 13 Отговор
    Естествено че комунисти и проруски слуги които са в новия парламент няма да приемат образован прозападен политик като Митов. Каскетите пак са на власт. Бог да пази България.

    Коментиран от #87, #114

  • 86 Гражданин

    9 2 Отговор

    До коментар #80 от "И аз да кажа":

    Ти да не си на Боко ибрикчията?
  • 87 Гражданин

    6 1 Отговор

    До коментар #85 от "666":

    Не, хората ме искат влечугите и хамелеоните.
  • 88 Draco

    0 5 Отговор
    Петре ! Винаги съм казвал , че си куха тиква
  • 89 Перо

    17 4 Отговор
    Нищо интересно или особено има при Даниел Митов,освен,че е джендър и влечуго на чичко Шорош.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ТКп

    7 3 Отговор
    Джендър , може да носи само на тиквата цигарки в централния. Бай Ставри го чака ,
  • 92 Marinov

    5 0 Отговор
    ПАЗИ БОЖЕ на ИБРИКЧИИ Власт да Дадеш. Дай БОЖЕ Всички тези и СИЕ да Бъдат ИЗХВЪРЛЕНИ на БУНИЩЕТО на Историята!
  • 93 Гост

    10 2 Отговор
    Cкoрo щe cтaнe яcнo.... Зa ceгa пoлoжeниeтo нe ce знae, в cмиcъл КOЙ E КУМ, КOЙ E CВAТ И КOЙ НA БУЛКAТA БРAТ. Нo cкoрo мъглaтa щe ce вдигнe, Дългият нe мoжe вeчнo дa ce криe и тoгaвa щe лъcнe Иcтинaтa. Щe имa кaнcки пиcъци и вoпли. Тoвa e пoлoжeниeтo.
  • 94 Анонимен

    10 2 Отговор
    Това отвратително, пластмасово същество изглежда толкова фалшиво и антипатично, че и за шеф на курник не може да бъде избрано.

    Коментиран от #97

  • 95 САТЪРА НА ХАНА

    7 1 Отговор
    САМО АУРУБИС АГ ФРАНФУРТ , ДЪНДИ ПРЕШЪС КАНАДА, СОЛЕЙ ДЕВНЯ , КАОЛИН , ШИШЕ ДЖАМ И МУЛТАКА НИКОЛАЙ ВЪЛКАНОВ (ОРТАКА НА ДОГАН)
    .......................
    ........................ КРАДАТ ПО 3 МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА ОТ БЪЛГАРИЯ
  • 96 адв Хаджигено

    3 3 Отговор
    Тъпа политическа, а може би и ченгеджийска инсинуация. Може би, ама да не би. Предназначена за десния човек – Homo Dexter, сигурно някакъв предшественик на австралопитека, с тази разлика, че манипулацията е толкова плитка, че би било пресилено лицемерно дори да се правиш, че й вярваш. Защо лъжат децата? На това и гимназист няма да се върже. Естествено, че ГЕРБ са зависими от Германия чрез фондациите които служат като посредник между техните патрони и нашите лакеи, естествено се страхуват, следователно навеждат пред Америка, но не обичат хората на които им се плаща от САЩ, и да, естествено, че циганинът от Самоков Ангеличин като зам. министър по стопанската част е крал на дребно под благосклоннното око, и вероятно в съучастие с Митов. Факти, факти, безкрайно синьо море.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 КАРА КАЧАН

    6 3 Отговор
    КАКЪВ МУ БЕШЕ ПРЯКОРА НА ТОЯ КЕЛЕШ ?
  • 99 Да ви кажа

    2 4 Отговор
    Болшевиките Русороби газ пикаят от злоба Ще им останат само мераците и напъните за Азиатска Губерния
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 СЪНИ

    8 7 Отговор
    БОРИСОВ Е ТИТАН В СРАВН ЕНИЕ С ВАС,МИШОЦИ,ПРЕДАТЕЛИ,АЛЧНИ МУХИ
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ГЕШЕВ

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Майна":

    ТОЧНО СЕГА МОЖЕ ДА СЕ СМЕНИ ИМЕТО НА МАЯ ОБ ЩАТА-МУТРИ-ВЪТРЕ ,НАЧЕЛО С ГАЛЕ ВИЦА!!!
  • 104 ЛИЛЕТО

    5 1 Отговор
    КОЙ ДА ПРЕДАВАТ ВЕ-ЕДНА ШЕПА ПЛАТЕНИ ЛУ МПЕН И,КОИТО ОПЛЮХТЕ ВСИЧКО СВЯТО В ДЪРЖАВАТА БАРАБАР С ФИГУРАНТА-КЕ Л Е ПИР ?
  • 105 Ей,

    9 4 Отговор
    Автора, хайде много моля да не обобщаваш и да не заблуждаваш като говориш срещу герб от името на целия български народ. Видя се и на изборите за кой гласува по голямата част от този народ. Видя се и кой политик е най добре приет в Европа, нормално и логично е приятелите на Борисов да го подкрепят. Да не би да ни внушаваш че хората от Европа са слепи или глупави и не виждат какъв боклук се изсипа в парламента. Като циркаджийката мика зайкова от итн която сътвори невиждано шоу на простащината.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 asdf

    3 0 Отговор
    Разбира се, че са им удобни. Парите, които ни отпускат, се връщат при тях.
  • 108 Я пак

    4 3 Отговор
    Приет е добре от Запада заради нежното му излъчване и заради политическите слугински действия на лека женичка. Нещо друго???
  • 109 Reptile

    1 1 Отговор
    Перушанковции, ама ако Митов е кандидатура на Борисов, но с одобрението на ЕС... а то е точно така, Вашите кандидатури какви са - на Славуца с одобрението на с. Долно Нанагорнище?!
    Нали утре ще се наложи точно с ЕС да си комуникирате, ве пухчовци мамини! Тогава ще им кажете, че сте горди бугрски депотате, а онези ще ви бият по един шут и ще ви изхвърлят като мръсни котки да подсмърчате пред ЕП!
  • 110 Бай Манчо

    2 0 Отговор
    Предават ни за пореден път - та този си е предател а и е евреин (2 в 1) , само това е достатъчно за да не бъде на този пост .
  • 111 Християнин

    1 0 Отговор
    Дано Бог да бъде милостив към България.
  • 112 Анонимен

    0 0 Отговор
    ама не се и съмнявам, че "западните партньори" го харесват! Има същия неопределносексуален и изкуствен вид на бот като тях. Направо се едно са го създали в лаборатория за тая цел. И 100% обича да го минават с 200-300, а ония евроатлантиците това го усещат и проточват лиги.
  • 113 Наблюдател

    1 0 Отговор
    От упоритата подръжка на организация докарала България до най-корумпирана и най-бедна членка на ЕС възниква резонния въпрос - Що за "партньори" са това!?
  • 114 Няма

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "666":

    Къдрокосата Сю я не щем ,та ако ще да е завършила Кембридж,Оксфорд и даже Масачузетския технологичен институт. и занещ ли защо? Тия заведения от над 20 години са свърталище и ръзвъдник на сексуални девианти,джендъри,соросоиди и троцкисти. Всъщност няма голям зяпаден университет неовладян от зелени талибани,левичари и меки китки.
  • 115 малкия

    2 0 Отговор
    Защо забравихте голямото земетресение в Аляска,за което пак ГЕРБ е виновен или тази опорка не е достоверна?
  • 116 герберче

    2 1 Отговор
    Този не е никакъв прозападен политик. Просто е най-верен от продажниците, КОИТО БОКО НАПАЗАРУВА НА КИЛОГРАМ.
  • 117 TOTO

    3 0 Отговор
    НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ Е ПРИЕТ В САЩ И ЕВРОПА, ВАЖНО Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ГО ПРИЕМЕ
  • 118 В.В.П.

    0 0 Отговор
    Прозападен,а???.Ще му пратят 100 Хил,т.боклук на боклучето ,От зап.европа..!!..За подкрепа,,!!!АДР..отпадък ..Дотам му е прозападното на тоя комплексар..Да се изхвърли от Парламента!!!
  • 119 Да попитам

    0 0 Отговор
    Каква част от парите "отпускани" на България се разпределят под маста още там в Европа по офшорните сметки на партийните секретари на ЕНП(корумпета), чийто зам-бос е ГЕРБераста Андрюша Ковач контеса Месечкова?! Не ми требва нито корупционния им мед нито разгулното им двулично комунистическо жило!
  • 120 Дедо

    2 0 Отговор
    до два месеца мераклиите за власт от ИТН, отровеното трио, ИМВ и ДБ ще се уакат, изпокарат, ще им свършат сценариите на скечовете в парламента и повече няма никой да иска да ги види и гледа .. а може да имат и проблеми с любовта на електората
  • 121 бай Даньо

    0 0 Отговор
    Пешо свалям ти папка за тая глупост която си измислил ( голямо мислене е паднало!) че интереса на българския народ е някак противоположен на интереса на "запад" . Лош, лош запад! Направи следващата стъпка бе човек с кой е съпосочен интереса ни !? Че така мороните който вървят след теб се объркват в посоката и крайната ти дестинация. Нека всичко да им е предъвкано и ясно!
  • 122 Зависи от

    1 0 Отговор
    гледната точка, бе товарищ. На Запад много добре разбират, че моделът ГЕРБ е единствено работещият към момента в България. Иначе много хубаво звучат високопарни обещания и заклинания, но когато трябва да се реализират се вижда кой колко струва. Истинската промяна започна едва преди около 10-ина години, а авгиевите ни обори са страшни и кошмарни. Само погледнете болшевишкото сборище около Радев и се замислете каква алтернатива биха били те. Нима има трезво мислещ българин, който да не е наясно, че Радев не просто удря по Борисов и институциите ни, а по геополитическата ориентация на България. Това и на Запад го знаят, а и много добре знаят каква е крайната цел. Ако в момента не сме част от НАТО и ЕС вече да сме в реална гражданска война, а руските войски да са в готовност отново да ни "освободят". Ей за това Запада подкрепя ГЕРБ и Борисов.
  • 123 ЗАПАДА ЗАГИНА

    0 1 Отговор
    мeжду нaчинa, пo кoйтo Руcия (и Китaй!) ce cпрaвихa c пaндeмиятa и дeйcтвиятa нa Зaпaдa, имa cилeн кoнтрacт. Руcия бeшe първaтa cтрaнa, кoятo cъздaдe вaкcинa прoтив кoрoнaвируca (вcъщнocт вeчe ca три вaкcини, включитeлнo и зa живoтни), и oщe пo-лoшo: тя cъздaдe нaй-дoбрaтa вaкcинa, кoeтo e имиджoвa кaтacтрoфa зa Зaпaдa.
  • 124 ВЕДНАГА

    1 0 Отговор
    СЕГА НАЙ ВАЖНОТО Е БОЙКО ДА ПРЕБИВАВА В ЗАТВОР И ДА МУ СЕ ОТНЕМАТ ГЕНЕРАЛСКАТА УНИФОРМА И НАУЧНАТА СТЕПЕН ВЗЕТА С ИЗМАМА !
  • 125 Митов е кариерист и марионетка!!

    1 0 Отговор
    Този може да продаде и държавата и майка си!