15 Януари, 2021 19:32 3 564 5

Кейти Пери с трогателни думи за Орландо Блум

  • кейти пери-
  • орландо блум-
  • рожден ден-
  • семейство-
  • певица-
  • актьор

Певицата с трогателен пост за рождения ден на своята половинка в живота

Кейти Пери с трогателни думи за Орландо Блум - 1
Снимка: shutterstock

Кейти Пери и Орландо Блум са една от най-симпатичните холивудски двойки. Тя е красива и щура певица, а той - изумително чаровен актьор. Преди около 4 месеца двамата станаха родители на момиченце, което нарекоха Дейзи Дав Блум.

По време на бременността си и след раждането Кейти Пери споделяше трогателни кадри в своя Инстаграм профил, но за 44-ия рожден ден на своята половинка Орландо Блум, който той отбеляза на 13 януари, Кейти бе повече от нежна и поетична.

Певицата публикува серия от снимки с актьора и баща на детето ѝ с посланието:

"Честит 44-и рожден ден на моята любов, брилянтен баща на моята Дав и огледало, което ме вижда и отразява дори по начина, по който аз не се виждам... Толкова съм щастлива, че моята Луна намери своето Слънце! Обичам те!"

Кейти и Орландо се сгодиха през февруари 2019 г. след продължила три години връзка. През март миналата година певицата оповести, че очаква дете с видеото към песента ѝ "Never Worn White".

Блум има по-голям син - Флин, от бившата си съпруга Миранда Кер. Изпълнителката на "Roar" също има един провален брак зад гърба си - с британския комик Ръсел Бранд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    7 8 Отговор
    Кети Пери и другите музиканчета въртяни по телевизиите са слуги на Глобалистите-Сатанисти. Целта им е да развращават младото поколение. Затова ги натрапват в медиите на Глобалистите.
  • 2 Гошо

    4 7 Отговор
    Га и увиснат цомбите ще си фане некой 20 годишен турбиниран цепеняк и адио Рио.
  • 3 ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ

    4 2 Отговор
    ПАВЕЛ СЕРАФИМОВ - SPAROTOK ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ Блог за истинската българска история, за потомците на народа, изковал най-старото технологично обработено злато на планетата Земя. Блог за миналото и за бъдещето на Българя. За правото на време на народът на Сияйните, откърмил първите царе, наследник на култура – по-стара от Старото царство в Месопотамия, съградил първия град на древна Европа. За потомците на Орфей, Рез и Прометей, на Ахил, Дионис и Крум Срашний, на Спароток и Ситалк, на богомилите и Залмоксис, на Максимин Тракиеца и на Спартак, бранили и опазили с цената на кръвта и името си свободата на Европа. Блог за наследниците на двамата братя, провъзгласени за първосветци от люлката на цивилизациите – Европа – свети, свети Констнтин Кирил Философ и Методий. Отвоювали в диспут с духовенството на Ватикана правото на святост на Божието слово - да бъде славено и достъпно не само на трите канонични езика, а на всички земни езици. Изковали от прахта на вековната догма свободата на Словото в „дух и огнен меч”, в знание за славянството и за всеки народ, който посреща лъчите на Слънцето. Блог, писан от българин за българи – с гордост и с непоколебима вяра в България!
  • 4 сддс

    1 4 Отговор
    Татуирана к в а с пари с татуирана с пари а не слаб безработен отврат
  • 5 сддс

    1 4 Отговор
    Татуираната к в а е и пиърсингарана с пиърсинг отврат