Last news in Fakti

15 Януари, 2021 21:05 5 570 33

4 типа жени, при които мъжете винаги се завръщат

  • мъже-
  • жени-
  • привличане-
  • връзка

Има жени, от които мъжете просто не могат да избягат

4 типа жени, при които мъжете винаги се завръщат - 1
Снимка: Shutterstock

Има няколко вида жени, които трудно могат да бъдат забравени, дори и в случаите, когато половинките им ги оставят. Веднъж зарязани от любимия мъж, те сякаш още по-дълбоко влизат в мислите му и още по-силно обсебват сърцето му. Кои са тези жени и какво ги прави толкова магнетични в очите на бившите им партньори, разкрива руската психоложка Марина Абравитова, цитирана от trafficnews.bg.

Бившата съпруга

Според статистиката до 50% от разведените съпрузи се връщат при бившите си половинки заради нова страст към тях - тя може да се дължи на копнеж към предишния уют и комфорт или от настоящите проблеми, възникнали след раздялата. Често пъти се случва новата жена, при която мъжете отиват, да не отговаря на тяхната представа за съпруга и това да им помогне да оценят своята първа половинка. Мъжете в по-голямата си част са роби на навика, не всеки може да започне живота си от нулата, особено когато става въпрос за по-млада и капризна дама. Те не са готови да правят компромиси, така че веднага щом възникнат проблеми в нова връзка, те веднага си спомнят за бившата си партньорка, с която са се чувствали далеч по-приятно и спокойно.

Грижовната жена

Всеки мъж иска жена му да прилича на неговата грижовна майка в моменти на слабост и безпомощност, които всеки изпитва. Ако той е случил на такава, но я изостави, често пъти той ще се сеща за нея, сравнявайки другите си партньорки с онази, която е била готова на всичко заради него. Такава жена той никога няма да забрави и рано и ли късно ще пожелае да се върне отново при нея. Само жена с добро сърце може да бъде съпричастна и да подкрепя своя мъж, когато той има нужда от това, независимо от раните и болката, която той ѝ е нанесъл. А мъжете осъзнават това, макар и понякога късно.

Силната жена

Изоставяйки една жена, почти всеки мъж е сигурен, че тя ще страда за него едва ли не до края на живота си. Е, същите тези господа обаче трябва да са наясно, че не всяка жена ще се свие с мъката си у дома, ще рони сълзи по тяхната красота и ще се самосъжалява, питайки се къде е сгрешила. Не, този тип няма да ви потърсят по телефона никога повече, няма да ви досаждат със сърцераздирателните си поетични изблици, нито пък ще кърши ръце, търсейки новия ви адрес, за да ви намери. Не се разстройвайте, мъже, тази жена ще се събере парчетата на счупената си душа, ще излее мъката си тихо и самотно, ще излезе с приятели, ще се запише на фитнес, ще отиде на кино, ще нарисува картина, ще прочете книга, но никога няма да ви потърси в отчаян опит да се върнете при нея. И рано или късно, ти, приятелю, ще почувстваш с гръмовна сила липсата ѝ, така както никога досега не си я чувствал. Ловният инстинкт ще се възроди в теб и и ти отново ще я потърсиш, закопнял да разбереш защо не те търси.

Жертвата

Това е онзи тип жена, която е готова да преглътне егото си само и само да бъде и с най-лошия мъж на света, с когото е деляла един покрив, но той я е изоставил по една или друга причина. За тези дами не е важно толкова дали мъжът се отнася добре към тях, дали ги уважава или обижда, дали ги нагрубява или подкрепя. За тях по-важното е просто да го има и да е до тях. Ако този мъж се върне при такава жена, тя е готова винаги да му отвори широко вратата си. Такава жена не е в състояние да се грижи нито за себе си, нито за личния си живот, нито за израстването в кариерата си, защото докато него го няма, тя само страда. Подобни връзки могат да продължат с години, изтощавайки психиката на жертвата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КАЗАНЛЪК

    12 8 Отговор
    ас съм съгласен че всички мъже харесваме СИЛНИТЕ и ГРИЖОВНИ жени но ас бих добавил и РОМАНТИЧНИТЕ жени и тях ги обичаме винаги и то най вече тях

    Коментиран от #6, #19

  • 2 ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ

    7 4 Отговор
    ПАВЕЛ СЕРАФИМОВ - SPAROTOK ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ Блог за истинската българска история, за потомците на народа, изковал най-старото технологично обработено злато на планетата Земя. Блог за миналото и за бъдещето на Българя. За правото на време на народът на Сияйните, откърмил първите царе, наследник на култура – по-стара от Старото царство в Месопотамия, съградил първия град на древна Европа. За потомците на Орфей, Рез и Прометей, на Ахил, Дионис и Крум Срашний, на Спароток и Ситалк, на богомилите и Залмоксис, на Максимин Тракиеца и на Спартак, бранили и опазили с цената на кръвта и името си свободата на Европа. Блог за наследниците на двамата братя, провъзгласени за първосветци от люлката на цивилизациите – Европа – свети, свети Констнтин Кирил Философ и Методий. Отвоювали в диспут с духовенството на Ватикана правото на святост на Божието слово - да бъде славено и достъпно не само на трите канонични езика, а на всички земни езици. Изковали от прахта на вековната догма свободата на Словото в „дух и огнен меч”, в знание за славянството и за всеки народ, който посреща лъчите на Слънцето. Блог, писан от българин за българи – с гордост и с непоколебима вяра в България!

    Коментиран от #4

  • 3 сектант

    14 2 Отговор
    аз само искам да попитам нашите уважавани медии защо правят Биляна Лазарова известна - няма по-голяма еко тоалетна на тоя свят без парите на мама и тати нищо не представлява това човекоподобно

  • 4 Къв си ти бе

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ":

    Кво ни занимаваш с глупости

    Коментиран от #5

  • 5 Точно историци

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Къв си ти бе":

    И философи! !
  • 6 Алфа Чакал

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Пише се АЗ , а не АС.

    Коментиран от #15, #24

  • 7 Iron heart

    11 3 Отговор
    Преди години си бях загубил акъла по друга жена,която си имаше всичко.Причината беше едностранната липса на романтика,страст и магията на съблазънта,която е важен инструмент в ръцете на жената за силата на любовта.Всичко това намерих в другата...че и повече!Само че усещането след известно време е ,че си в казино въпреки невероятното ти усещане за удовлетвореност.В моя случай разбираш ,че решението ти е да се радваш сега на децата си ,когато са покрай теб ежедневно или да избереш контакта с пощенската кутия,докато си в рая на съблазънта.Избрах децата.Жена ми не се промени,но някак си я приемах по-лесно.

    Коментиран от #10

  • 8 Бачо Киро

    13 2 Отговор
    Събинке, забравила си най-важния тип - тая дет му дърпа всичката кръв в оная работа и заради нея не го интересува нищо. Сума мръсотии може да му е направила, но като знае какво може и пак ще влезе целия с двата крака.
  • 9 Ню Джендъррйшън

    8 4 Отговор
    Слипи Джо, Нанси Пелоси, Плевньо, Пасито и пр. джендита смятат, че това "мъж и жена" е вече е демоде и правилно е да е "То и То" !
  • 10 Аз бе

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "Iron heart":

    Браво, със сигурност си направил най - правилният избор. Но е адски грозно да търсиш любов другаде, вместо просто да споделиш на жена си какво ти липсва и от какво имаш нужда. Не ме разбирай погрешно, нямам намерение да те съдя, но ми е интересно помисли ли за всичко това преди да си '' загубиш акъла '' по въпросната жена?

    Коментиран от #25

  • 11 Лос хемелос

    2 4 Отговор
    Баби ли са и от кой етнос....!?

    Коментиран от #12

  • 12 Хермес

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Лос хемелос":

    От вашия ха ха хе хе

    Коментиран от #13

  • 13 Не ли е от копанарския

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Хермес":

    Твоя.. хахаха...!?
  • 14 Майна

    9 0 Отговор
    ЖЕНИТЕ, КОИТО НЕ ЗАБРАВЯШ ,СА ТЕЗИ, КОИТО ЗАТВАРЯТ ВРАТАТА СИ ЗА ТЕБ...
  • 15 Шамара

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Чакал":

    Аз му го казвах това в продължиние на няколко месеца, не възприема! По това ще познаеш кой пише под този псевдоним .Мисля, че Казанлък и Козлодуй са един и същ човек правят едни и същи грешки.

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Баба Гуси

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Шамара":

    Виж че ви троли и вие му се връзвате. Сам си пише сам си отговаря
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Зайко Байко многознайко корекция

    0 2 Отговор
    чети ....эабрявайте... вместо ....эабтявайте...
  • 22 Зайко Байко многознайко корекция

    0 0 Отговор
    эабравяйте, эабравяйте, и тска 100 пъти, така ме накаэваше едно време учителката!!!🙈🙊🙉
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Още

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Чакал":

    И се пише най-вече, с не най вече. Направо го съсипахме този език.
  • 25 Iron hearts

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Аз бе":

    Не, жена ми не може да ми даде това, което ми даде другата тогава, но това е история. Сега имам нова тръпка, която познавам от години и всеки ден минава покрай мен-която сега ми взе тотално акъла- умна, готина, забавна и силна и независима, честна и директна, знае какво иска, има страхотна професия, култура и интереси, може да си говориш за всичко с нея не с часове, а с години, цял живот няма да ти стигне, но е трудно да спечелиш сърцето на такава жена, трябва да си готов за открита, истинска връзка без лъжи и игрички, но си струва, такава жена е различна от другите, тя е като торнадо, след нея не може да има друга.

    Коментиран от #26

  • 26 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "Iron hearts":

    Желязно сърце , седни и пий една ракия ! Помисли трезво и ще разбереш чв ,ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ЕДНАКВИ ! Но, майката на децата ти , си остава ТЯХНА майка !

    Коментиран от #27

  • 27 Iron hearts

    3 2 Отговор

    До коментар #26 от "гост":

    Не съм съгласен,ракия не пия и съвети приемам само когато съм ги поискал -разбира се, че не всички жени са еднакви, има такива, които са толкова различни от останалите, че те карат да се чувстваш жив и ти подаряват щастие без да искат нищо в замяна, усещат те, тъй като са изключително емоционално интелигентни.
    А до думите ти за майката на децата, това е така, но няма общо с другото,децата порастват и си имат свой живот.

    Коментиран от #28

  • 28 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "Iron hearts":

    Минал съм по твоя път...и ти го казвам от опит .НО, решението си е твое ! Помни какво съм ти казал, и дано да не сбъркаш ! УСПЕХ !
  • 29 Iron hearts

    1 0 Отговор
    Всеки сам решава на базата на собствената си преценка и опит и всеки от нас има различен път - това е най-невероятната и постоянно изненадваща жена, тотално различна от другите - красива без грам суета и превземки, умна със страхотна професия - прави интервюта с изключително интересни хора, пише страхотно, помага на много хора в работата си, работи на две места, всички я уважават и обичат - палава е като хлапе, страстна като истинска жена, диване и дама в едно, умее да готви, да разсмива дори когато не ти е до смях, и ... най-вече умее да те кара да се чувстваш жив.

    Коментиран от #30

  • 30 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Iron hearts":

    Дано е така , но ....чуждата кокошка - патка / българска поговорка !

    Коментиран от #32

  • 31 Истината

    0 1 Отговор
    Аз само при Мата Хари и то дорде има виагра, а тя при мене дорде има кюлчета и лилави пачки.
  • 32 Iron hearts

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Явно говориш от собствен опит относно кокошките и патките, за които пишеш, нямам нужда от съветите ти, не съм ги искал, приемам съвети само от хора, чието мнение уважавам.
    2 поговорки
    Не сядай на маса, на която не са те канили.
    Не завиждай на чуждото щастие, вместо това намери начин ти да бъдеш щастлив.
    Две поговорки - българска и английска.
    Ще се радвам ако не ми досаждаш повече с коментарите си, ние сме тотално различни, за щастие. Аз си имам моя път, ти твоя.
  • 33 Милена

    0 0 Отговор
    При по ебливите.