Last news in Fakti

28 Ноември, 2020 08:04 5 405 29

Чудомир отпадна на крачка от финала в "Игри на волята"

  • чудомир-
  • игри на волята-
  • финал-
  • отпадна

От следващия епизод участниците започват индивидуалната борба за 100 000 лева

Сблъсък като за последно видяха зрителите в „Игри на волята: България”. С по една победа на Арената тази седмица и двете племена бяха принудени да номинират играч, който да се изправи в битка за оцеляване. За място на финала на приключенското риалити сили премериха Тодор и Чудомир. Двамата бяха готови за мъжка борба, но най-тежката физическа задача поставяна някога в играта препъна фитнес инструктора в желанието му да надвие шампиона по джиу-джицу.

„Причината да съм тук е, защото исках да се изправя срещу истински воин и да запазя племето цяло. Струваше си цялото приключение – даде ми много уроци, много рани и съм благодарен за него. От „Игри на волята” си тръгвам не само физически по-здрав, но и психически. Тук научих много за човешката воля – не ми беше лесно. Получих доста ценни уроци от хората и битките и знам, че най-доброто предстои”, каза Чудомир при отпадането си от предаването.

В съюзническата битка сили премериха Вайс и Милен. Двамата трябваше да пренесат съд с вода върху висок прът, но объркване на мениджъра по клинични проучвания в началото коства предимството на неговия съотборник. Малко след това,като истински гладиатори, двамата номинирани се хвърлиха в двубой, който тества тяхната издръжливост, съобразителност и ум. Те се движеха успоредно по терена, но няколко грешки на Чудомир позволиха на Тодор да натрупа преднина. Синият гладиатор и за миг не се отказа в устрема си към победата, но изоставането му и предимството, което имаше съперника, работеха против него.

„Бях сигурен, че ще победя в тази битка. Много си вярвах, много дадох от себе си, от енергията си и нещата се получиха.Уважавам Чудо – бори се много мъжки и заслужава поздравления”, каза Тодор, който с тази победа се превърна в деветия претендент за победа във втория сезон на „Игри на волята: България”.

От следващия епизод участниците започват индивидуалната борба за 100 000 лева! Специален, по-дълъг епизод, с начален час 20:00 ч. предстои в понеделник, а в него феновете на предаването ще видят две битки. Наградата за победата в първата ще бъде имунитет, а втората ще бъде директна елиминация и един от участниците ще напусне шоуто след като е бил сразен на арената. Всеки ден до финала в петък редиците на кандидатите за голямата награда ще оредяват след тежки изпитания. А накрая, в петъчната вечер, воинът с най-силна воля ще грабне голямата награда! Не пропускайте да видите развитието на взаимоотношенията сред деветимата финалисти в "Игри на волята: България"!


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8766789

    53 33 Отговор
    А тоя тошко е такова злобно малодушно жуже, мишка

    Коментиран от #6

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 15 Отговор
    дори дъждът не може да спре полетът на птиците
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 12 Отговор
    когато у нас се роди гении
    това ще е
    гения на зависта и злобата
    ЕЛИН ПЕЛИН
  • 4 Тулуп Мисирков

    7 27 Отговор
    Това некво гейшоу ли е?
  • 5 piff

    37 12 Отговор
    Жалко , че падна чудото. . Тошко верно е противен бургаски ...... Дано нито тошко нито Сестрите не спечелят щото обмислям да си счупя.телевизора..
  • 6 Густо Майна

    34 19 Отговор

    До коментар #1 от "8766789":

    Вярно, ако си обере малко глупавите емоции ще обере точките, но направо отнесе Чудомирчо в най-най състезанието до сега! Тренираноста победи анаболите бих казал! Само адмирации за Тошко в конкретното изпълнение.
  • 7 баджо

    6 9 Отговор
    Тошо шанаджия
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Винкело

    16 5 Отговор
    Голем патос, голема работа. Като от най-светлите времена на комунизмите: то воля, то стремежи, каляване, битки, воини, гладиатори, житейски истини... Па то инфантилния вариант на "Бързи, смели, сръчни".
  • 10 Дагестан

    36 18 Отговор
    Този Тодор е голям позьор! Вярно има някакви качества, но не заслужава да е на финал! Общо взето е селска п_ръчка, п_алячо!
  • 11 Nick

    11 11 Отговор
    Тодор имаше предимството на по-малкото тегло, което си пролича най-вече на моста. Чудомир е силовак, дай му да вдига тежести, докато Тошката е по-гъвкав, занаятът му го изисква. Но и двамата са превърнали мозъка си в мускули, имам чувството че, понякога не разбират смисъла на това, което им се говори. Особено за Тошко по-сложни литературни изрази му звучат като обида. Чудомир е още повече ограничен, той просто няма какво да каже.
    Нямам фаворит, но виждам психото на финала, ей тъй за цвят.
  • 12 Мишо отровата

    24 21 Отговор
    Тошката и Вайс са най-подготвените участници, със спортен хъс , бързина,издържливост. Битката между спортисти и напомпани мускули в зала е в полза на спортистите. Все пак е спортно състезание. Успех Тоше!
  • 13 Отегчен

    8 8 Отговор
    Голяма простотия са тези реалита по нова тв и бТВ .
  • 14 Истината ™️

    21 7 Отговор
    То злобни коментари, ти да видиш.... В къщи пред компа сте силни ама в реална битка ще сте жалки. Това е спортно състезание а не Биг брадър да гледаме кой е добричък и угоден на всички. Страстта към спорта, към победата е най-важна. Ама не може да го проумеете, нали? Жалки хорица сте Вие за съжаление...

    Коментиран от #16

  • 15 Алфа Вълкът

    4 2 Отговор
    Ей как се наговорили всички да дават по 100 000лв!
  • 16 Алфа Вълкът

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Истината ™️":

    Ами не ви гледам моето момче! За какъв спорт говориш? Танцьорки от пилоните свалени и стриптизьори на анаболи!

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Истината ™️

    9 4 Отговор

    До коментар #16 от "Алфа Вълкът":

    Като не гледаш, от какъв зор коментираш на контра? Жалко човече...
  • 19 Мачкай табуретка

    3 3 Отговор
    за да си напълниш банковата сметка!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Agdhdk

    11 5 Отговор
    сополивите сестри да ги махат че са гнусни, грозни и глупави,физически слаби,не може заради някакви детски пъзели да стигат до края,такива буклуци не заслужават нищо,да си ходят вкъщи при мама и да си редят пъзелчета,през цялото време на предаването се побутват от продуцентите,за да стигнат до финала,нямат място на финал такива ,интригантката и алкохоличката аут

    Коментиран от #23

  • 23 В цял свят, такова е предаването

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Agdhdk":

    Това че са грозни няма как да бъде променено! Както не може да бъде променено това че си неграмотен!! Сигурно много малко си бил в училище!
  • 24 Иво

    13 2 Отговор
    В тази битка се видя кой е най добрия .Никой не можеше да победи Тодор от мишоците в къщата ,а Милен трябва да черпи, защото нямаше да издържи и наполовина на бройлера Чудо. А тези свраки сестрите нямат място в това състезание!!!

    Коментиран от #26

  • 25 Медиум

    7 2 Отговор
    От понеделник само редене на кубчета, висене на пръчка, вдяване на игла, пъзелчета и всички подобни "игри " специално подбрани за улавите сестри. Все пак мършите ще отидат на финал за сметка на останалите играчи. Продуцентите ще ги изтикат до там за да докажат, че пропаднали и интриганти могат да спечелят с подходящи протекции. Също като в живота и всичко около нас.... А честито
  • 26 Играча

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Иво":

    Абсолютно вярно! Само Вайс щеше да издържи на тази битка и донякъде Лазаринов може би... Останалите нямат шанс срещу Тошката ....оня е железен, казвам ти
  • 27 Анонимен

    2 1 Отговор
    Моите фаворити са Милен и Вайс. Тошко вече прекалява с това самоизтъкване.
  • 28 Нели

    5 0 Отговор
    В тази битка какъвто и да е като човек Тодор се представи блестящо. Чудомир също се бори геройски, вие пред екраните, които гледате и оювате всички, които побеждават в битките и се бият без да се предават едва ли ще издържите и на половината битки. Само оплювате хората, грозни били, глупави, зли, каквито и да са и деветимата щом са стигнали до тук значи заслужават. Определено тази битка между Тодор и Чудо беше най-трудна до момента. Не смятам, че трябва критерият за победа да е нещо случило си извън терена. Трябва да се гледат битките, не характерите на хората и външния вид.
  • 29 Дон Джуан

    1 1 Отговор
    Нели, кефиш ме.... щи звънна.