Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 21:45 59 378 305

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Борисов приключи. Ние гражданите разрушихме ГЕРБ

  • адв. николай хаджигенов-
  • адв. хаджигенов-
  • отровното трио-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • избори-
  • има такъв народ

''Това, което трябва да правим оттук нататък, след ГЕРБ, е да започнем да съграждаме, да съзиждаме, да създаваме това, което не е направено никога у нас'', заяви той

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Борисов приключи. Ние гражданите разрушихме ГЕРБ - 1
Снимка: ФАКТИ

''Да разбием контрола на ГЕРБ над изборните процеси, защото те не са изборни процеси, а са процеси по назначения. Така някога Борисов си назначи Плевнелиев, назначи си Цацаров, назначи си Гешев и т.н. Т.е., това е нещо, което ние искам да направим, да разбием монопола върху дишането в тая скапана държава''. Това заяви пред Лили Маринкова студиото на ФАКТИ - адв. Николай Хаджигенов, част от т.нар. ''Отровно трио'', организатор на протестите срещу правителството и главния прокурор на България.

Припомняме, че преди ден ''Отровното трио'' декларира, че ще обедини усилия с ''Има такъв народ'' на Слави Трифонов и ''Изправи се.БГ'' на Мая Манолова за гарантиране на честни избори в България.

''Почти 12 000 секции са в цялата страна. Това означава 12 000 души минимум (б.р. ще им трябват за каузата). Доверието е неизбежен процес. В крайна сметка ние затова избрахме такъв тип формула - да искаме да следим за максимално честен и максимално публичен изборен процес. Двете са неразривно свързани. Очевидно никой не може да се справи сам самичък, може би дори от големите партии може да се справи само ГЕРБ. Останалите... Никой не може да се справи. Умишлено искахме да избегнем чисто партийна формула ''застъпници'', имаме нужда от наблюдатели, което фигурира и в закона. Неутрално е, не е партийно обвързано. Всеки може да бъде и партийно обвързан, и не партийно обвързан, но единствената задача на тези хора и на нас е да направим такава комбинация, че изборите да бъдат максимално честни и прозрачни. Това е хубавото на будния гражданин, че будният гражданин няма цена. Не защото не струва пари, а защото има нещо, което не се продава. А именно съвест, морал, етика. Това са тези три неща, които в ГЕРБ и почти всички парламентарно представени партии, че и не само, тези неща са непознати термини'', довери адв. Хаджигенов.

''Освен това искаме да направим хибриден модел, да го комбинираме с технология, имаме конкретно предложение, което се разработва в момента, и да го направим максимално публично. Т.е., всяко нещо, което се види и се докладва на момента, то да бъде максимално публично, качено на няколко броя сайтове, по всяко време да може да бъде видно, достъпно за медии, до ЦИК и т.н. Подобна система е работила извън изборния процес, общо взето ще се опитаме да го направим и тук'', поясни той.

''Рискуваме да имаме доказателства, че депутати от ГЕРБ носят чували с бюлетини отново'', вметна юристът.

Водещата Маринкова попита адв. Хаджигенов дали е разочарован, че само две партии са се отзовали на поканата на ''Отровното трио'' за среща, а той отговори на въпроса ѝ по следния начин: ''Разочарован донякъде. Изненадан обаче не. За съжаление, мога да кажа, че не съм изненадан, защото ние поканихме всъщност само три политически партийни сили - две коалиции и партията ''Има такъв народ'' на Слави Трифонов, доколкото те са достатъчно видими, веднъж, и достатъчно готови да служат като инструмент на избирателите си. Ние очевидно на този етап сме все още граждани, но ние очевидно също така сме доказали, че сме готови да направим това, което трябва и ще го направим. Имам предвид, че на този етап това, което се опитваме да направим, е да осигурим единствено и само честността на изборите в тази комбинация. Какво ще стане утре има няколко различни варианта, ама нека доживеем първо до утре.''

''Протестът постигна болшинството си цели, без крайния си етап все още - оставките. Те ще бъдат факт - дали ще е днес, дали ще е утре, няма никакво значение. Дори Борисов да го докара до март месец... Той приключи. И в Европа, и в света, и у нас. Това е категорично победа на протеста. Но ние трябва да продължим напред и нагоре, т.е., не можем да останем на това ниво, защото това е разрушителната част. Да, ние разрушихме ГЕРБ, ние гражданите разрушихме ГЕРБ. Това, което трябва да правим оттук нататък, след ГЕРБ, е да започнем да съграждаме, да съзиждаме, да създаваме това, което не е направено никога у нас, поне в последните 30 години. Демокрация, върховенство на закона, свобода на словото. И трябва да изградим държавата си отново - по нов начин, с нови правила и с нови хора. Защото очевидно 30 години или спахме, или правихме някакви други неща, не и това. Това е следващото нещо, което трябва да направим'', смята представителят на ''Отровното трио''.

Адв. Хаджигенов бе категоричен, че своеобразното обединение с партията на Слави Трифонов и гражданската организация, водена от Мая Манолова, не означава, че те влизат в коалиция.

Той разказа и какво са чули и видели по време на своя обиколка в страната: ''Хората живо се интересуват от изборите. Разказаха феноменални неща. Примерно, в нищо и никакъв град като Кюстендил, имам предвид като население, има 16 000 души регистрирани македонски граждани с двойно гражданство. Които, както се досещате, са стъпвали еднократно в Кюстендил, на минаване от Македония на път за някъде. Сигурен съм, че всичките тези хора гласуват. И това не е еднократен пример. Предполагам, че във всяко едно населено място имат подобни местни избирателни фантасмагории, с които изборният резултат се изкривява или директно се фалшифицира по някакъв начин.''

Лидерът на ''Да, България'' - Христо Иванов, е отказал участие във въпросната среща, инициирана от ''Отровното трио'', като това се е случило в разговор по телефона с проф. Велислав Минеков, който е част от ''Триото''.

''Аз не го разбирам като състезание между нас и ''Да, България'', или между нас и някой друг. Това, което ние правим от ден първи, че даже, ако трябва да съм честен, от няколко години преди този ден първи на протестите, ние се борим срещу ГЕРБ, срещу корупцията и въобще срещу корупционния модел за управление на държавата. Ние, по дяволите, не се състезаваме с ''Да, България'', или с Христо Иванов. Това е някаква страшна глупост. Аз ненапразно от ден първи казвам: ''Пичове, елате всички. Никой от нас няма силата да се справи с ГЕРБ, които за 11 години откраднаха милиарди! Ние не можем да се съберем 12 000 души, по един във всяка секция. Какво значение има чия е инициативата? Вероятно има някакво значение, т.е., някой трябва да е отпред, някой трябва да е отгоре, някой отпред да се опъне с един винил, на който да пише: ''Аз съм най-големият''. Ок, ама мен това не ме интересува. Точно както не ме интересува дали на площада са трима или 300 000. Този тип броене е някакъв страшен примитивизъм. Ние се борим с огромен, страшен враг, корупция, това е война, сериозна война. Всичко това са някакви страшни глупотевини... ''Аз съм по-красив'', ''Аз съм по-умен'', ''Аз съм по-отпред'', ''Моето нещо е по-важно''. Не, пичове, това не е важно. Важно е какво правиш всеки Божи ден, как го правиш, това е нещото, което има значение, и защо го правиш. Те много се подиграват на Манолова, но Манолова е единственият политик от онези политици, която е готова да служи като инструмент, пък бил той и крива щанга, за събарянето на корупцията. Това, от което имаме нужда ние гражданите са инструменти. Каквито имаме - такива. Нямаме добри инструменти, аз ненапразно миналата година по времето на кметските избори казах, че събаряме огромна, тип китайска стена корупция. Това представлява ГЕРБ в момента. В морален смисъл сме я съборили изцяло, в материален смисъл сме я съборили може би дори повече от половината. И да, стоят още отделни парчета от стената. Ние затова продължаваме да сме на площада. Действията на площада са най-видимата част, но те са най-малката част от нещата, които правим. Това, което направихме в Европейския парламент, това, което направихме въобще в Европа - във всички медии да стане ясно кой е Борисов, какво е Борисов, защо е Борисов... Това е сравнително невидимата част, но това е много по-важно от всичко останало. Нещо повече, обърнете внимание на статистиките, може би почти 80% от българите, по един или по други начин, са застанали срещу корупцията в управлението на Борисов, което е феноменален успех. Досега не е имало такова нещо, откакто никой не гласува за Тодор Живков. Оттогава не е имало подобно масово обединение на български граждани'', изтъкна той.

Според представителя на ''Отровното трио'' от ''Демократична България'' са се държали като хора, които се гнусят от протеста и са му сърдити.

Той обърна внимание на това, че обикновено регистрирането на политическа партия в България отнема месеци, а партията на Цветан Цветанов е била регистрирана за няколко дни.

Адвокатът бе категоричен, че никога не бил поканил Цветан Цветанов на каквато и да е среща, подобна на тази с ''Има такъв народ'' и ''Изправи се.БГ''.

''Това, което прави Цветанов е ГЕРБ без Бойко Борисов, т.е., същото, ама без Бойко. Това е същата монета от другата страна. Ези и тура - от едната страна има една картинка, а от друга страна има друга картинка, но монетата е една и съща.

В коментар за интервюто на Доналд Туск за ''Свободна Европа'', адв. Хаджигенов заяви следното: ''ЕНП е същата гнусна партийна структура, каквато е и ГЕРБ. Само че мащабът е по-различен. Той се опитва всячески да защити своите хора. Принципно имах добри впечатления от Туск, по отношение на интелектуалното му ниво, политическото му развитие и т.н., но до скандалите с корупцията тук у нас в последните 110 дена, които благодарение донякъде на нас станаха достатъчно известни. ЕНП ерозира точно заради такива неща. Партиите мастодонти няма как да съществуват. Това е нещо, което според мен не разбират всички партии и политици - у нас със сигурност, и така като гледам Туск, може би и по света не го разбират все още. Бъдещето е на широки коалиции, в които ще имаш - първо, широка представителност, второ, това е своеобразна форма на ефективен контрол. Зам.-министърът е от ''зелените'', министърът е от ''десните'', другият министър е от ''левите'' и т.н. ЕНП е огромен мастодонт и той се разпада, и това е чудесно, защото вие виждате какви свинщини, подобни на герберските, творят те в Европейския парламент, което не е в интерес на целия Европейски съюз.

На дипломатичен език, или на Брюкселски, това, което използва Туск, той директно казва: ''Бойко, иди си''. Бойко не ги разбира тези неща. Не го ли удариш с яйце между очите, той не разбира, това е ясно. Там нивото - интелектуалното и образователното, е под абсолютната нула. Въпреки всичко той се опита по един наистина Йезуитски начин да се завърти някак си - хем да кажем на Борисов: ''Иди си'', хем, ако може да защитим, защото това са нашите. Което е политическа свинщина. И между другото този тип действия сега - заради ГЕРБ и Орбан, ще доведат до засилване на ерозията в ЕНП. Което е чудесно, защото аз намирам, че подобен тип политики са вредни. И те трябва да изчезнат. Партиите, които ги прилагат - също.''

''От доста време насам се опитвам да обясня на хората, които крадоха с удоволствие покрай ГЕРБ, заемайки публични личности (б.р. иска да каже длъжности), пичове, 2020 година сме, тия милиарди, без значение в брой ли сте ги изнесли в Гамбия, или където и да е било, няма да можете да ги похарчите. Това не е онова време. Колкото и да сте ги изпрали, прокуратурите по света работят не като Гешев и Цацаров. Те работят, при това работят ефективно. Освен това, никой според мен няма илюзии - нито в германските служби за сигурност, нито в американските, нито в никои, кой по дяволите е Борисов, какво прави, защо го прави, кой е Гешев, кой е Цацаров, каква е свързаността им с Пеевски и с другите олигарси. Въпрос, буквално може би на дни е, в момента, в който те си заминат няма място на земята, което да си намерят. Или ако си намерят такова място... Не знам какво ще правят, защото те откраднатите пари няма да могат да ги похарчат. А ние гражданите ще окажем максимален натиск спрямо институциите, за да бъдат разследвани, съдени и тези пари да бъдат върнати там, където им е мястото, а именно в бюджета'', заяви още адв. Николай Хаджигенов.

Той изтъкна, че Иван Гешев е на позицията главен прокурор, за да не прави нищо и да не разследва шкафчето с пачките на Борисов и записите, които изтекоха с него.

''Има достатъчно ерозиращ ефект, защото ние все пак не сме Северна Корея. Тук има посолства, има чуждестранни организации, има разузнавания чужди, които официално се намират в страната. Те гледат, има достатъчно анализатори, има бизнес, който всъщност сигурно е по-добър от повечето държавни разузнавания. Гледат и анализират много внимателно какво се случва у нас. Гешев е същият тип политически труп, какъвто е и Борисов. Той самият се определя като политик. Така че той ерозира, предполагам, че някой, макар и насила, го е накарал: ''Стига плещи по телевизията'', защото всеки път като си отвори устата или извършва престъпление, или говори такива невероятни глупости, че аз вече се колебая дали Цветанов не се справяше по-добре в приказването на глупости'', коментира адвокатът поведението на родния главен прокурор.

По повод мракобесните законодателни идеи на Иван Гешев, адв. Хаджигенов бе категоричен: ''Зависи от нас гражданите. Оставим ли някой да стане диктатор, той става диктатор. В исторически план всеки става така диктатор. Борисов стана диктатор, да, мек диктатор, ама нека да ви опре на вас до гърба да видим колко е мек диктаторът. Не е мек, нали... Не само спрямо медиите, питайте тези, на които им е взет бизнесът, тези, които са погазени с прокуратурата, тези, които са бити и влачени с МВР. Колко е мека тази диктатура? Просто не е стигнала до вас до този момент. Да, де, но тя ще стигне утре, в други ден.''

Представителят на ''Отровното трио'' изрази мнение, че главният прокурор Гешев не може да бъде свален с протести преди да падне правителството на Бойко Борисов, което го държи.

Към края на участието си, в контекста на коронакризата, адв. Хаджигенов с категоричност заяви, че здравната ни система е мъртва благодарение на Борисов и неговото управление.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 225 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отечествен Фронт

    274 200 Отговор
    А дано дай Боже амин !

    Коментиран от #28, #196, #301

  • 2 Тиквун

    331 195 Отговор
    Оставка мутри мразя ви безплатно

    Коментиран от #145, #146, #168, #180, #199, #229, #236, #305

  • 3 Един

    384 287 Отговор
    Нищо не си разрушил и изборите ще го докажат!!!
  • 4 Тоя може да е всякакъв

    278 204 Отговор
    Ама поне не е действаща мутра, унищожаваща цяла нация!

    Коментиран от #17, #237, #282, #304

  • 5 честен ционист

    51 141 Отговор
    Изтърбушена държава, само му легитимирахте бягството.

    Коментиран от #33

  • 6 Столипинов

    260 318 Отговор
    Ние отново ще гласуваме за Герб
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    254 190 Отговор
    БОРИСОВ съд присъда и ЦСЗ
  • 8 Още работа има

    238 171 Отговор
    Тиквоча се крие.

    Коментиран от #231, #247

  • 9 Лелеее

    363 175 Отговор
    Заедно с Мая Манолова , и Трифонов , финансирано от Божков ?
    Остава и Цвъки да вземете в “съграждането”?
    Ей теглото на този народ край няма ...

    Коментиран от #86, #160

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БСП за България и Радев

    164 208 Отговор
    Настръхнах от това интервю...сякаш бе младия Румен Радев...не знам...малко са хората които могат да ме докарат до такова емоционално състояние... генерал Румен Радев, госпожица Нинова и сега адвокат Хаджигенов. Евала

    Коментиран от #16, #31, #59, #224, #232, #294

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    205 166 Отговор
    БОРИСОВ ГЕШЕВ и всички който 30 ГОДИНИ съсипаха БЪЛГАРИЯ като СДС и ИВАН КОСТОВ трябва да бъдат съдени и вкарани вЦСЗ

    Коментиран от #253, #288

  • 14 Циганите ГЕРБ

    56 107 Отговор
    Не сме ядрото на ГЕРБ!
  • 15 умбре

    114 175 Отговор
    Герб съществува само на хартия и шепа тролове

    Коментиран от #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Loop

    222 71 Отговор

    До коментар #4 от "Тоя може да е всякакъв":

    То и той ще стане същия тулуп ка каже къде беше преди да сготвят черепа а сега го раздава най честния българин заради такива двуличници сме на това дередже от 30 год

    Коментиран от #218

  • 18 Прав си

    135 22 Отговор

    До коментар #10 от "БЛЯ БЛЯ":

    Който не е за демократични избори, както на Запад,
    е поредният менте "спасител"!
    Елементарно, Уотсън!
  • 19 Грейс

    148 108 Отговор
    Борисов приключи, ама борисовщината е навсякъде около нас и в нас. С нея как ще приключим?

    Коментиран от #255

  • 20 Софиянеца

    118 171 Отговор

    До коментар #15 от "умбре":

    Две шепи неграмотници са ГЕРБ, огледай се само кои ги подкрепят стари седерасти и малко млади неграмотници

    Коментиран от #207

  • 21 Хаджиментов

    199 115 Отговор
    По добре Борисов отколкото петия пол
  • 22 тва

    251 102 Отговор
    лице е едно големо менте. 1 нито герб е свършил 2 нито ще гради нещо
    Каквито ви бяха великите въстания и стачки - едно нищо....такова ще ви е и съграждането едно нищо. Само в едно ви бива да фъргате яйца и топчета боя с прашка. Във всичко друго се пълно менте...хаджинчуф
  • 23 БХК

    93 128 Отговор
    Браво Хаджигенов! Защитника на онеправданите, различно мислещите и такива с обратна ориентация

    Коментиран от #211, #257

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Уди Кълвача

    77 101 Отговор
    Ciagany и турци гласуват за Герб това е ДПС-2
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Аз пак ще гласувам

    215 83 Отговор
    За БОРИСОВ.По добре ТОЙ отколкото бедни лапачи с намерение да им пълним тепърва джобчетата.БЕЗ ПЕТИЯ ПОЛ!!!!ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ха ха

    205 82 Отговор
    Хаджипенчович... нищо не сте разрушили. На всички им стана ясно, че сте финансирани от Слави и фигуранта!!

    Коментиран от #34

  • 30 Активист на БКП

    78 161 Отговор
    Свободата изгря в България !!! Престъпниците от ГЕРБ-в затвора !!!
  • 31 Мирослав

    98 24 Отговор

    До коментар #12 от "БСП за България и Радев":

    Що не се вземете и да приключва. Той и без това е защитник по делата на тези общества. То бива любов, ама чак да настръхнеш
  • 32 мафиотска поговорка

    121 24 Отговор
    "Врагът е най-опасен, когато изглежда победен." Адвокате, адвокате явно не си чувал тази мафиотска поговорка ?

    Коментиран от #222

  • 33 За толкова дни простести

    110 26 Отговор

    До коментар #5 от "честен ционист":

    какво всъщност се промени в държавата освен увеличеният брой на зарзаени и бъркотия в здравеопазването?
    Доктори напускат масово работа в една болница,говори се за проблеми относно обслужващият персонал.
    Тя България е в постоянна криза,но нито протестите промениха нещо,нито хората взеха нещата в свои ръце и да понесат отговорността за живота си и действията.
    Както се кара така няма да сме свидетели на промени.

    Коментиран от #175

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Миии

    76 97 Отговор

    До коментар #27 от "Аз пак ще гласувам":

    Има ли по-голям комунист от Борисов?
    Нинова дори не е била член на БКП!
    НЕВЕРОЯТНО но ФАКТ!

    Коментиран от #284

  • 36 мнение

    171 62 Отговор
    този боклук няма как да определя общественото мнение!
  • 37 Последния Софиянец

    44 68 Отговор
    Ама и нас ни приключват.Днес 200 000 работника останаха без работа и никой не го е.е.
  • 38 гост

    132 42 Отговор
    Абе пумияр оди се гръмни бе
  • 39 Джон Ленин

    191 67 Отговор
    ХАДЖИГЕНЧО , КАЖИ НА МАЛОУМНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ , ТИ КОЛКО МИЛИОНА ГУШНА ЗА ДА СЕ ПРАВИШ НА "ПАТРИОТ" , РУСОФИЛ ...????

    Коментиран от #63

  • 40 Саабри Кеязим

    28 50 Отговор
    Красив Мъж !
  • 41 Кую

    71 15 Отговор
    Малко нагло, меко казано, твърдо да ти е отзад мнението.
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 106 Отговор
    престъпници герб

    Коментиран от #45

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 sts

    35 55 Отговор
    Къде си бай Тошоооо!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Герпобедавинаги ™

    54 24 Отговор

    До коментар #43 от "ГЕРБ В ГРОБА":

    Никак не е зле да се пробвате....
  • 47 Саабри Кеязим

    34 47 Отговор
    Много Приятен Мъж !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Фен

    117 29 Отговор
    Пълен смешник!
  • 51 Санта Барабара

    66 14 Отговор
    И ся като разфъргахте ГЕРБ ,за уго да викЪм?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 КамеЛия от Олм

    29 3 Отговор
    Въй ,смятай
  • 54 Професора

    31 70 Отговор
    Гербераски палячо на изборите ++++ няма да помогнат на крадливите ти господари!
  • 55 МИ ТЪЙ ДЕ

    78 18 Отговор
    КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.
  • 56 СКАЙНЕТ

    25 62 Отговор
    От един ip adres има гоюям поток от положителни лайкове за про - герберските коментари

    Коментиран от #60, #68

  • 57 Gypsy ГЕРБ

    47 42 Отговор
    Ние от маалата ще гласуваме за Бат Боко великия
  • 58 БАБА WC

    107 21 Отговор
    ТОА ДЕБИЛСКИ ВОЖД КАКВО РАБОТИ?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Герпобедавинаги ™

    39 17 Отговор

    До коментар #56 от "СКАЙНЕТ":

    Скайнет или ЛайНет ?

    Коментиран от #70

  • 61 Герб- гепи

    47 67 Отговор
    Вие сте организирана престъпна ГРУПИРОВКА, създадена за усвояване на милиарди за лично облагодетелстване от Европа. Няма да може да си харчат парите, ще ги връщат в хазната или да ви ги сложат в ковчега, когато ве погребат НЕНАЯДНИ ИНДИВИДИ.

    Коментиран от #66

  • 62 Стела ( сервитйорка в Джеронимото )

    26 11 Отговор
    Ела ве Кузлудуй ,ела ,разпали стръста в мен ,насред Велико Търново ! И дай бакшиш ,че деца храня онлай
  • 63 Гост

    31 18 Отговор

    До коментар #39 от "Джон Ленин":

    Милионите, та и милиардите, много добре се видяха, от цяла България, къде са!! И тиии сиии гиии видяяял! И ти знаеш къде саааа!
  • 64 Подхуев

    108 19 Отговор
    Хаджигенов, ти познаваш ли лично главният секретар на Има такъв народ?!Я, кажи защо Славчо е трил тази другарка/ ушето на Бисеров във старото СДС, депутатката от Дунавското градче, как така я посадиха да прави структурите на новата партия!Абе Данчо ментата и Бисеров как отидоха във ДПС на Меди Доаан?!И, викаш че ще борите мафията?!Е, с кого и как бре Хаджигенчо..с тези ли?!Вие не искате ПРОМЯНА, Вие ще направите Подмяната..на умрелите патриоти и воля на магарешки със тези..новите удобни на старата власт от ДС, дето и Баце го тури няколко мандата да им аргатува като уж премиер..а кои са в сянка бре адвокатино?!Та уидурмата с тези ли ще направи икономически разтеж..или ще спре корупцията в БГ!?ОТГОВОРИ ИСКАМЕ..не лозунги!?

    Коментиран от #93

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Герпобедавинаги ™

    25 23 Отговор

    До коментар #61 от "Герб- гепи":

    Лай лай

  • 67 СТАНИ ДА СЕДНА

    96 23 Отговор
    ИДВАТ НА ВЛАСТ ТРИФОНЬОВ, МАЯ, БАБИКЯН, КУРНЕЛА И КВО ЩЕ ПРАВЯТ С КОВИД 19? ЩЕ ЗАТВАРЯТ ЛИ ДИСКОТЕКИ И РЕСТОРАНТИ, СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ И КОНЦЕРТИ? И ПРОТЕСТИТЕ ПАК ПРОДЪЛЖАВАТ. И КАКЪВ Е СМИСЪЛА ТОГАВА?

    Коментиран от #72

  • 68 Гост

    36 82 Отговор

    До коментар #56 от "СКАЙНЕТ":

    Е па това си е стандарт! Герберастки гнусен стандарт! Нали чу, в някво село изведнъж има 600 нови жители, регистрирани на адрес, на който има трафопост! Е тва са долните герберасини
  • 69 Господар на уеба

    7 7 Отговор
    Как е уеба днес ве ?
  • 70 Майка ти от Шосето

    21 14 Отговор

    До коментар #60 от "Герпобедавинаги ™":

    Прибирай се Асене

    Коментиран от #74

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Герпобедавинаги ™

    21 10 Отговор

    До коментар #67 от "СТАНИ ДА СЕДНА":

    Ще направят...концерт с фоеВерки
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Герпобедавинаги ™

    13 13 Отговор

    До коментар #70 от "Майка ти от Шосето":

    Скайнет или МайнЕт ?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 дядо Шишарко

    82 25 Отговор
    Ко не, откъдя на къдя Борисов е приключел бря. Ей Ян Хиджикян Борисов ще приключи, когато ти извади хемороидите през устата, както на теб така и Ян Бибиткян и Ян Минеткян бря.

    Коментиран от #98

  • 78 МЪКО МОЯ

    93 23 Отговор
    ДНЕС СЕ НАПЪНАХА И СЪБРАХА 200 ПРОТЕСТЪРИ?

    Коментиран от #82

  • 79 Стоил

    114 21 Отговор
    С какви пари храниш и учиш синовете си в чужбина. Цяло лято стреляш с прашка по герба на България.
  • 80 Fact

    27 79 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Борисов приключи. Ние гражданите разрушихме ГЕРБ
    Прав е човекът. Власт имащите се карантинираха веднага след разрушителното мнение на ЕНП за провала на герб. Лично от другаря им Туск. Пътници са завинаги...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гост

    28 48 Отговор

    До коментар #78 от "МЪКО МОЯ":

    Давай да бегаме на избори, да видим как ще броиш. Давайте изборите да се преброим кой какъв е и от къде е. Щом са 200, няма от какво да се притеснявате, герберасиии. Давай изборите, не лаладжийствай, там ще видим истината, другото е ветър на устата
  • 83 Педалското модестерче

    15 28 Отговор
    Трупа лайковете за про герб
  • 84 Голем смях

    91 25 Отговор
    Скоро имаше избори из разни малки населени места и ГЕРБ спечели 8 от 10 на първи тур.Какво си победил бе рубладжия. ?А Слави ще отблъсне стотици хиляди потенциални избиратели ,ако има вземане даване с този никаквец.Аз съм един от тях.
  • 85 ТаУмВзе

    41 16 Отговор
    Ех, тази сладка делюзия на надеждата. И кво? С разходки мутрата не джитка чекмедже ли? Или учиндолския чалгар е алтернатива. Хайде Робе вервай! Закривай Кочината и тва е.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Смешник

    34 9 Отговор
    Да бе и аз вярвам в Дядо Коледа
  • 88 Яааааааа

    22 60 Отговор
    Лелееее, всичкото герберски трол е налазил форума!

    Коментиран от #95

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 jorj

    2 7 Отговор
    .!. ранйаЛ
  • 91 Galen

    31 61 Отговор
    Борисов е аут зад бирда е вече господарите му от козяк го уволниха. скоро слънцето ще изгрее отново в България!
  • 92 Емо

    33 53 Отговор
    А бе ГЕРБ къде скриха Владислав Горанов бе?
    Щото има да връща едни 700 млн
  • 93 Де Факто

    34 69 Отговор

    До коментар #64 от "Подхуев":

    Важно е ТИКВАТА да си отиде ЗАВИНАГИ.Няма значение кой ще дойде.Ако ще и антихриста да е, ще е много по-добре от ТУЛУПА.

    Коментиран от #101

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Герпобедавинаги™

    8 27 Отговор
    Наеха ме евтино от 3 години съм безработен и обикалях до преди да ме наемат с каручката по кв Надежда

    Коментиран от #103, #104

  • 97 ОСТАВКА

    26 67 Отговор
    На БЪЛГАРОУБИЕЦА БОЙКО БОРИСОВ, НАЧАЛНИК ОТДЕЛ ШИШИ ПЕЕВСКИ И БУХАЛКА КАСКА ГЕШЕВ. ЩЕ ИМАТЕ КИЛИЯ ПО ВАШ ИЗБОР В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР. АКО ИМАТЕ КЪСМЕТ ЩЕ БЪДЕ С ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИК.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Холис

    17 35 Отговор
    Свириха му червен картон от козяк на корумпирания краварите го ползваха докато им беше нужен сега го изритаха след това го чака закона Рико и конфискация на парите от офшорките!
  • 100 123

    76 15 Отговор
    Браво. Платените клакьори /като този Хаджисмешников/скоро ще се разкрият. Ще се опитат да се продадат скъпо на някоя партия и ще "блеснат". А относно вота на народа - изборите ще покажат. Някой много ще плаче.
  • 101 Подхуев

    26 13 Отговор

    До коментар #93 от "Де Факто":

    МНого наивно си мислите, че между ТУЛУПА и тези дето ги готвят има разлика?!Всички до един са на хранилката на мафията и ДС!!!Всички са едно цяло...и няма никакво значение как се казва онзи дето ще ти го посадят за премиер!!!!Важно е да се разруши задкулисието, което не става със стари продажни муцуни, със домати и яйца..власт не се дава, власт/ милиарди от контрол на всички процеси/ се контролира...а с това тулупско нселение...има още много да се мизерства и тегли...
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Герпобедавинаги ®

    2 18 Отговор

    До коментар #96 от "Герпобедавинаги™":

    Много ниско ,Гречке ,мноого ниско
  • 104 Герпобедавинаги ®

    5 14 Отговор

    До коментар #96 от "Герпобедавинаги™":

    По - добре си слагай сам плюсове със твоя си ник ... Не си сваляй ",нивото"
  • 105 гладна кокошка

    63 8 Отговор
    много гладна кокошка и просо вече не сънува, само да оцелеят с партийка или без - щото и Козаря вече не ги иска и бяга от тях, след като ги употреби и си направи пиар с протестите.Що? Щото сигурно всеки иска да води бащина дружина, ама много вождове станаха, а малко индианци! Всичките тия партийки настоящи и бъдещи, както и Слави, разчитат на един и същ електорат да ги подкрепи това ги разедини и изпокара жестоко! А сега се чудят как да си замажат простотиите, които твориха сума време по площадите и да се разграничат от триото!

    Коментиран от #176

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ментета са

    30 9 Отговор

    До коментар #10 от "БЛЯ БЛЯ":

    Щом шикалкавят за изборите, да са демократични, както на Запад...
    Ментета са!
    Но..."За всеки влак си има пътници"...
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 мое мнение

    71 10 Отговор
    Този опосум иска да съгражда, изгражда, конструира и все неща свързани с обществените пари, ама той да ги разпределя, същият адвокат на красивата кметица с подкупа? Верно ли има лице да се показва? За мен това е срамно!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ПОКЛОН

    34 24 Отговор
    БОЙКО СПАСИТЕЛЯ!
  • 112 Не така

    17 26 Отговор

    До коментар #106 от "ВИЕ НЕ СТЕ ГРАЖДАНИТЕ!":

    Да не делим фекалиите на "наши и ваши"!
    Божков краде в съдружие с Борисов и Горанов, нали?
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 ББ ВЕЛИКИ

    32 26 Отговор
    РАЗДАДЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ ОТ ШКАФЧЕТО! ДРУГ ДА Е ДАЛ ТОЛКОВА НА НАРОДА? ВДИГАХА ПЕНСИИТЕ С ПО 5 ЛВ. ГРАБЕХА И ТЪПЧЕХА В БАНКИ И ОВШОРКИ.
  • 115 потребител

    18 50 Отговор
    Като чета коментарите ми става болно,че в падението и деградацията сме стигнали дотам че не можем да повярваме,че има чисти хора които се борят за идеи и кауза,а не за кокала независимо дали се казват Николай Хаджигенов или Хаджигенчо Николов.Нация като нашата май наистина няма право на съществуване!

    Коментиран от #119, #122

  • 116 Недялко

    60 16 Отговор
    Хаджигенов, много си обеднял. Стани за да седна аз, всичките само за това мислите. Интересно как ти ще оправиш държавата
  • 117 ke da

    13 9 Отговор
    Браво!
  • 118 Шопо

    15 18 Отговор
    А вуйчако на Владислав Горанов и той ли краде здраво като племенника ???!!!
  • 119 Fact

    7 16 Отговор

    До коментар #115 от "потребител":

    Замести Хаджигенов с Боко. И се получава, ама донякъде. Липсва "чисти"
  • 120 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    32 19 Отговор
    Ние от ГЕРБ никога не можем да бъдем приключени! Винаги възкръсваме като птицата Феникс!!!
  • 121 Курт

    30 10 Отговор
    На първо място за що годе честни избори,трябва да нямат право на глас хората с двойно гражданство.

    Коментиран от #127

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 АНОНИМЕН

    10 13 Отговор
    ник ГЕРПОБЕДАВИНАГИ е ник БАЙ КУРТИ който пише и си отговаря сам има раздвоение като сам си отговаря на НИКА
  • 124 Герпобедавинаг ®

    15 28 Отговор
    Айшето една сутрин ми вика :Асене дай и ние да, минем към ГЕРБ виж всички те ни комшии са от ГЕРБ и работят в чистотата и озеленяването!

    Коментиран от #126

  • 125 Герпобедавинаги ®

    27 15 Отговор
    Счупихте ни партията бе , Амджигенов ...

  • 126 Герпобедавина¶ой

    4 9 Отговор

    До коментар #124 от "Герпобедавинаг ®":

    Ниско Гречке ,нискооо

    Коментиран от #132

  • 127 топлата вода

    28 10 Отговор

    До коментар #121 от "Курт":

    Няма що годе честни избори!
    Както няма малко бременна жена!

    Честните избори са тези, както на Запад:
    С активна регистрация! Без над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!
    Без праг на преференциите! Без водачи на листи и "избираеми места"!
    С дистанционно гласуване по пощата!

    Другото е ЛЪЖА и ИЗМАМА!
  • 128 Стела ( сервитйорка в Джеронимото )

    5 11 Отговор
    Нищо не запомних !
  • 129 МАЯ

    9 12 Отговор
    господин ник герпобедавинаги БАЙ КУРТИ е болен от здравето по важно няма той е за лечение сам си пише и отговаря на ника ппгерб докара до лудост ХОРАТА
  • 130 СТРАХ МЕ Е

    24 59 Отговор
    Не помня българите да са мразили политик, колкото мразят Борисов.
    Дори Живков и Виденов не мразеха толкова!
    Страх ме е!
    Дано Борисов не свърши като Чаушеску...
    Дано навреме избяга при Братя Галеви...
  • 131 Бацо

    11 24 Отговор
    Е позор да ходи на затвор
  • 132 Герпобедавинаг ¶ой

    23 11 Отговор

    До коментар #126 от "Герпобедавина¶ой":

    Кажи бе комунистическо менте, обичам магистралите на Бойко Борисов много тираджии минават по тех от Турция и ми дават бакшиш след,, возенето "в кабината
  • 133 Герпобедавинаг ®

    18 34 Отговор
    Господин Борисов пръв приятел на Ердоган и двама обичат да гепят затова се разбират идеално
  • 134 Стела ( сервитйорка в Джеронимото )

    8 13 Отговор
    Вчера ми продадаха няква маска за грип :

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Герпобедавинаги ®

    3 12 Отговор

    До коментар #135 от "Герпобедавинаги™":

    Късмет ! Хихихи
  • 137 Герпобедавинаги ®

    9 12 Отговор

    До коментар #135 от "Герпобедавинаги™":

    Колега аз вече му свирих на,, кавала"успех и на теб дано те огрее дава добри бакшиши
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Бай Шиле

    52 15 Отговор
    Този мераклия може ли да отговори с "не" или "да" на въпроса: ПЛАЩА ЛИ ТИ БОЖКОВ?
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 КГБ

    53 17 Отговор
    Мая Манолова си изпърдя авторитета,като се хвана с този Остап Бендер.

    Коментиран от #167

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Дънов

    35 10 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквун":

    Който мрази,наказва себе си!
    Вие сте заблудени!
    Дано Господ ви покаже правия път!
  • 146 Дънов

    29 11 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквун":

    Който мрази,наказва себе си!
    Вие сте заблудени!
    Дано Господ ви покаже правия път!
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 От трите по дългото !

    17 36 Отговор
    За гадните и прости герберуги!
    Най омразните мутри и тикви!
    Н Е Н А В И Ж Д А М Г И. !!!
  • 150 ИМПИЙЧМАНТ

    57 18 Отговор
    Страхотни сте триото и Мая и Слави.Да искаше това от вас Борисов,нямаше да стане.Не спирайте с "протестите",страхотни сте.Вие сте най-добрата надежда на Борисов да спечели изборите.
    ОТ ТОВА ПО–ГОЛЯМА,УСЛУГА ЗА НЕГО НЯМА..ВИЕ РАБОТИТЕ УСЪРДНО ЗА НЕГО.СУПЕР СТЕ.Всяка вечер ви гледам и с нетърпение оччаквам да ви вида ,страхувам се да не спрете.
  • 151 ПОМПЕЙ

    16 40 Отговор
    Започваме с масов тормоз над герберугите!
    Всеки ден до оставката !
    Група за активни действия.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Кореноплоден

    16 27 Отговор
    Да оберем бостана до последната тиква!

    Коментиран от #184

  • 154 Пич персон клатимадейра

    13 26 Отговор
    При нас не е 👑 вирус а е каскет вирус!
  • 155 Левскарче

    19 13 Отговор
    Много ми е мъчно,че са под карантина!
    Кой ще ни разсмива сега?! Кой ?
  • 156 Абв

    51 15 Отговор
    Тоя толуп твърдеше в хор със Слави че няма такъв вирус, а Борисов си го е измислил за да спре протестите. А протестите умряха не от студеното и лошо време ,а защото се разбра че тия седи най черната мутра в България( сега емигрант в Дубай ).
  • 157 Димитър

    47 15 Отговор
    Берлин, 10-ти май 1945г.
    Самодеен актьор от берлинско предградие дава интервю в местно издание:
    "Германия спечели войната! СССР, САЩ, АНГЛИЯ и ФРАНЦИЯ вече не съществуват!
    Остава ни задачата да осъществим идеалите на хилядолетния Райх"
    Хаджигенчовата приказка е същата. Скъсаха им задниците от бой, станаха за посмешище с глупоста и бездарните си изпълнения... Но се имат за победители....
  • 158 Жорко

    50 18 Отговор
    Пълен глупак. Переш парите на Божков. Кукла на конци
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 истина

    7 20 Отговор

    До коментар #9 от "Лелеее":

    Много си прав,но населението отново си го набива само без да го осъзнава,защото не МИСЛИ.
  • 161 Рубладжия

    42 19 Отговор
    Злобен и платен руски агент! Боклук!
  • 162 7777

    34 15 Отговор
    Смешник
  • 163 Честен

    49 15 Отговор
    Вие освен че сте отровно трио,още сте Дочоолу,Гочоолу и Дочоолу.Изберете си шеф бай ви Ганя.Трима идиоти.
  • 164 Честен

    12 15 Отговор
    Третия е Бочоолу.
  • 165 Анонимен

    39 21 Отговор
    Питай патило. По-малкото зло е Бойко Методиев Борисов. Кой желае да ходи в Русия. Всеки гледа на Запад, защото там хората са ок, а и ако си кадърен вървиш нагоре, а тук??! Отровните чадъри на Георги Марков ги помним 1978 в Лондон и много други небивалици към красивите и умните младежи. Съшите са и днес. Бойко е уважаван на ЗАПАД.
  • 166 Китайски комунист

    43 1 Отговор
    Адв. Хаджигенов, кажете как ще се преборите с корупцията, която вече е станала национален спорт. По американския модел ли с данъчните декларации, които попълва всеки пълнолетен гражданин. Ако има несъответствие между доходите и разходите, те изпращат в съда. Укриването на доходите е углавно престъпление, защото ощетява обществото. Освен това при всяка по-скъпа покупка продавачът те пита за името и телефона ти. И ги записва на компютъра. Излъжеш ли, на секундата
    измамата ти се хваща. Информацията от покупките на всички хора се предава на данъчните власти. Те сверяват тези данни с персоналните годишни данъчни декларации. България обаче не е в състояние да въведе тази американска системаот техническа гледна точка и поради огромната съпротива, която ще срещне.
    При горното положение остава веднага да се въведе китайското законодателство: публичен разстрел на корумпираните на стадионите. Това не е варварство и азиатска жестокост. В многомилиония Китай няма да намерите нито един продавач, който да не ви върне рестото, дори то да е една феня(стотинка). Така се е изградила нация от хора с нов морал, който корумпираните българи презират.
    Сега кажете по кой от двата пътя ще премахнете корупцията. Трети път още не е измислен!
  • 167 Николай

    30 8 Отговор

    До коментар #143 от "КГБ":

    Какъв авторитет, хората я плюят и и се присмиват. Тая кокошка за нищо не става.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Фекалия

    16 33 Отговор
    по-голяма от Тиквун няма в държавата-той е най-големия любовник,"политик",крадец ,лъжец-до 27 години е бил пионерче.Син на милиционер,сем.върли комунисти.
  • 170 ЧИЧО

    44 21 Отговор
    ТОЗ НЕКАДЪРЕН АДВОКАТ ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИ. ЛИ ЩЕ НИ ОПРАВЯ С ОНЯ АРМЕНЕЦ ДА ХОДЯТ В КАРАБАХ БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ С ГЛАСА НА БЪЛГАРИТЕ ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ.
  • 171 Таня.

    32 10 Отговор
    Много сте смешни! Мъчите се да убедите хората в по добро,а в същност ще им докарате по голяма беля с тез нови бурсуци. за управление. Дано поживеем,за да ви видим и вас! Ако изобщо вземете влас!
  • 172 Васко

    40 13 Отговор
    В никакв случай не трябва да допускаме България да се управлява от адвокати и особено като този - арогантен,циничен,агресивен и с нисък интелект!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Бобата

    31 10 Отговор
    Хаджигаева,като свършат парите на черепа друго ще запееш.сега си трайкай че лошо те чака
  • 175 Тити

    33 11 Отговор

    До коментар #33 от "За толкова дни простести":

    Този човек още сега се има за фактор и е непоносимо нагъл,представете си го след 10 годишно управление(ако има идиоти ,които ще гласуват за това недоразумение).Бойко до него е чиста сутрешна роса.И да кажа на номер 20-Софианеца - аз ще гласувам за ГЕРБ и много други като мен тази година точно заради Отровното трио,Мая Манолова "по-умния" от Бойко -Слави Трифонов.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 леле КАКО

    6 11 Отговор
    В момента тече битка между КОВИД-19 и БОЙКО-20 ! Кой ли ще победи ?
  • 178 КОФТИ

    29 9 Отговор
    И ЗАЩО ЦИТИРАТЕ ПОБЪЪЪРКАНИЯ ХАДЖИГЕНОВ,КОЙТО ТРУПА СЕГА МИЛИОНЧЕТА ОТ ОКОШАРЕНИТЕ КРАДЦИ-ПРЕСТЪПНИЦИ,ХАДЖИГЕНОВ Е БАНДИД,НЕСПОЛУЧИЛ АДВОКАТ,ИЗПОЛЗВАЩ СИТУАЦИЯТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В АРЕСТА ДА СЕ ЗАМОГНЕ,БОЙКО ГО СЛАГА В ДЖОБА ТОЗИ НИКАКВЕЦ,СЪЩИЯ ШАШКЪН Е И РУМЕН РАДЕВ-УСЛАДИ МУ СЕ НИЩО ДРУГО ДА НЕ ПРАВИ,ЗАЩОТО НЕ РАЗБИРА ,ОСВЕН ДА ПЛЮЕ.ЗАТВОРА НЕ ИМ МЪРДА,ГЕШЕВ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Мутра

    19 8 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквун":

    Искаш ли да видиш истинска мутра на живо за да добиеш представа какво е мутра само да не напълниш гащите шушумиго
  • 181 Червени тролове

    20 6 Отговор
    Триете ми коментарите като не са ви удобни! На бжковска хранилка, а?
  • 182 Летящ

    36 9 Отговор
    И ти си един мръсник,като другите, уж се борите за промяна, а тя е само за личния ви джоб. Така, че ГЛСУВАМЕ ЗА ГЕРБ! Харесва ли ти?
  • 183 Карък

    12 2 Отговор
    Вервайте ми. Ох. Къде е Пиночет?
  • 184 Боби

    32 7 Отговор

    До коментар #153 от "Кореноплоден":

    Тоя мижав адвокат нещо се е объркала да си мисли че хората го подкрепят ще види март месец какво и кого искат Българите а сега нека си плямпа неговата пропаганда
  • 185 Разумен

    32 9 Отговор
    Искате да не сме в ЕС, не искате да сме в НАТО.
    ИСКАТЕ да сме с Русия. Адвокате, няма да стане. Вие сте националните предатели, твоето ОТРОВНО ТРИО. Вие сте за затвора!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Не е гладна кокошката

    26 4 Отговор
    А е доста охранена, и то не само от божков. Не помните ли кой най яростно защитаваше по телевизии и студия интересите на наглите пришълци които но тълпи преминаваха незаконно границата, и циганите при разни криминални дела. Точно този помияр с липса на скрупули, който има наглоста да говори за корупция. Подлогата на т.нар. хелзинкски комитет.
  • 188 Бай Минас

    25 5 Отговор
    Тази жалка статийка ме навежда на мисълта, че някой е спал на течение ...
  • 189 АнатемаНаСашоНерезаИнаСулЮПаситто

    21 6 Отговор
    Май Костинбродска е стара чанта,пардон - бита карта и
    непрекъсната алчност за власт,както и миналото и отвръщаха хората.
    Изгонете я с камъни и публично декларирайте,че не я искате да е в редиците си,за да имате успех на изборите.
  • 190 Фройд

    25 5 Отговор
    Разрушил си дедовия!!! От такива комплексари недоказани като теб и подобни тебе се докарахме до пропастта! И сега се чудим ще ни бутат или сами да скачаме!?
  • 191 Абе

    29 5 Отговор
    Хаджигенов я си покажи данъчните декларации за последните пет години, да видиме колко чист човек си.
  • 192 СССР

    25 4 Отговор
    Бяхте другари сега граждани а всъщност сте комунистически боклуци и предатели.
  • 193 СусБе

    26 6 Отговор
    Адвокате! Че мразим Боко Тиквеника няма съмнение но най-мразим тия тикви дето се натискат да го заместят, поведат хорото да ни доограбят и избият накрая!
  • 194 Гост.,

    20 10 Отговор
    На нинова синао не ходи в ссср. По малкото зло е господин Борисов. Уважаван е на запад. Човечен е. Хората си го харесват, антикомунистите, живеещите на Запад български граждани...
  • 195 муньо

    26 6 Отговор
    тоа още си верва че е фактор.Адвокат не става ама подлога на Божков -да
  • 196 Хаджигейов

    22 4 Отговор

    До коментар #1 от "Отечествен Фронт":

    Гладен хомосексуалист чепове сънува ...
  • 197 Григор Пеев

    22 7 Отговор
    Триото пак получиха транш евро от Черепа
    Яки пачки
  • 198 Хаджиментов

    31 6 Отговор
    Лицето Хаджиментов щяло да упражнява контрол на честността на изборите със Сестра Галева, която навремето купуваше изборите в Кюстендилско за БСП и която е автор на Избирателния Кодекс, срещу който сега всички пискат. Авторката на Костинбродската афера и клечащата за пари при В. Божков и "назначена" за омбудсман от Б. Борисов. Морално нечистоплътната застаряваща мажоретка.
    Хаджиментов, който системно нарушава закони, правилници и правата на непротестиращите граждани, щял да наблюдава за законност, ред и спазваане на правата на избирателите.
    Човекът, който харчи хиляди за да хвърля храна по исторически и културни паметници, сгради, полиция и дори обикновени граждани, докато деца и пенсионери гладуват, щял да учи управляващите на морал.
    Смех, госпожа Петрова...
  • 199 Каунистия

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквун":

    Какъв авторитет ще градя с трима глупака и божков в брюксел се видя Зидара жена му радка и ристо голям протест изборите няма да се манипулират защото мошенниците са при нас
  • 200 Лелееее...😂😂😂

    25 7 Отговор
    Абе всички ли работят за ГЕРБ???, само като прочетеш този с кой ще се коалира...Слави палячото, Мая, включваме и Корнелия и световно известният финансист хиперинфлационник Румен Гечев, има още кандидати..спасители на България, къде забрави този хаджия..Ренета, Кольо Босия, Йоло Денев? Е..при този паноптикум на спасители, психари, неудачници и политически трупове..победата на ГЕРБ, март месец, му е вързана в кърпа...и пак по площадите...Уууууу...оставка..позор...какво беше още???...еми това е демокрацията пичове, тежко на победените...😂😂😂...абе то не е до смях...както и да е.
  • 201 Кой68

    18 8 Отговор
    Защо и Кой е този че говори от името на -всички граждани-!?Не споделям неговото виждане и разбиране за -"протест" и "въстание"-...Този нищо неможе да съгради и надгради.
  • 202 0707

    21 5 Отговор
    Много мразя всеки сулю от улицата да говори от името на народа. някой за нещо да го избирал... За мен този освен, че вероятно е финансиран от известни бизнесмени на прехода, които си имат вземане даване със закона, а си прави страхотна реклама за адвокатската си практика.. Щял да съблюдава за честността на изборите с Мая костинбродска и другите там убавци... Тъй както са я подкарали до никъде няма да я докарат, ама пак за това ще им е виновен Мутрата...
  • 203 Грую

    5 13 Отговор
    Трябва да залепите за всеки един протокол от изборна комисия по един доверен квестор, но трябва да знаете, че са много кадърни и пред него ще извършат някой фокус и най-накрая в протоколите пак ще се появи ГЕРБ на първо място!
  • 204 аз съм Веска

    11 6 Отговор
    ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ КОНТРОЛИРАНИТЕ ПРОТЕСТИ ПРИКЛЮЧИХА .АДВОКАТСКАТА ТИ КАРИЕРА СЪЩО ПРИКЛЮЧИ, ПОРАДИ ВРЪЗКИ , ПАРИ , И ОПГ .ГЕРБ ,ЩЕ Е В СЯНКА , И ЩЕ СИ КРЕПИ ЛИДЕРА .... БЕЗ ПАРТИЯ.
    ОБИКНОВЕНО ТАКА СТАВА...
    ЧРЕЗ НЕВИДИМА ПЪПНА ВРЪВ ...
    ЧАО , БЕШЕ МИ СИМПАТИЧЕН !
  • 205 ИВАН

    15 1 Отговор
    Ами изграждайте, съзиждайте, като начало - научете келешите на труд, да идат малко в гората, хем на чист въздух, хем и да засадят някое дърво, а не бащите им само да секат гората
  • 206 Мод

    18 3 Отговор
    Я да каже кой му плаща да е адвокат на "певицата" лилана
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 cpv

    21 4 Отговор
    Хаджигенов,какво си постигнал - едно нищо и нищо няма да направиш за обикновения човек!
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Стиви

    16 3 Отговор
    Този самозван адвокат дали е ходил до сега на избори. Мигар не знае че във всяка секция има членове и наблюдатели на всички парламентарно представени партии които следят за да няма нарушения И какво ще стане ако това адвокат че сложи още еди човек там.
  • 211 ОпПала

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "БХК":

    И на търкането на билети
  • 212 Бай Ху (By Who)

    11 5 Отговор
    Хаджигенов има решителен поглед. Като бик пред червено знаме!
  • 213 Коце Коцев Коцаков

    14 4 Отговор
    Хаджигенов е адвокат с купена диплома от Благоевград и на него му плаща не Божков а Цецо Василев и онези братя от Кремиковци
  • 214 Бат Вальо

    10 3 Отговор
    КОЙ СИ ТИ , БЕ ..........
  • 215 Иванов

    2 1 Отговор
    Кога ще дойде този край,да видим
    СЦЗ препълнен от МИЛИАРДЕР








    ....
  • 216 Шивачът

    15 2 Отговор
    Леле Мале пак България ще спасяват! А после с двете ръце в двата джоба! Не им вярвайте!!!!!
  • 217 Хаха

    12 3 Отговор
    Вие не сте гражданите защото се броите на пръстите на ръцете си. Вие сте платени тролове на Божков.
  • 218 Стара чанта

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Loop":

    Loop - неточност имаш - не ... и той ще стане ... - та той си е понастоящем готов, изграден ТУЛУП - продажен, мазен , алчени арогантен боклук !От това няма накъде повече да падне човек !

    Коментиран от #274, #275

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Гост

    12 4 Отговор
    Само ГЕРБ и Бойко
  • 222 Космос

    8 3 Отговор

    До коментар #32 от "мафиотска поговорка":

    Ми той адвокат ли е
  • 223 Историк

    12 4 Отговор
    Поредният месия, адвокат на Ц. Василев. Мая Манолова е човека на Галеви а Слави обича да е център на вниманието(нарцис) така, че от трън на глог.
  • 224 Нощен ястреб

    13 5 Отговор

    До коментар #12 от "БСП за България и Радев":

    Аааа, има и още - Петър Волгин, Румен Петков, Костя Копейкин, Мая Манолова, Иво Христов, Велислава Дърева, Елена Йончева, Георги Атанасов... Много са тези, дето ме карат да настръхвам и да се хващам за сърпа и чука...
  • 225 КУРнинов

    10 5 Отговор
    НИЕ ГРАЖДАНИТЕ! Аз също съм гражданин но НЕ споделям вижданията на АДВОКАТЧЕТО така че моля да не говори и от МОЕ ИМЕ щото иначе се получава като във вица с орела и врабчето в който орелът попитал може ли царя да стой до лай-о а врабчето отговорило Е ТОГАВА АЗ ОТЛИТАМ!
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Готин

    7 4 Отговор
    А бе, хаджи-еди кой си! Ти да не си марсианец? Не се продавали съвест и морал!? Огледай се!
  • 229 Ние

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквун":

    И ние те мразим. Даже двойно повече!
  • 230 0123

    6 1 Отговор
    За съжаление нишо не е разрушено. Герб това са ДС и всичкото задкулисие ,което държи властта в България. Всеки знае ,че на власт е тоя когото посочат от двете посолства на САЩ и Русия. Така,че нищо ново няма да се случи независимо кога и какви избори ще се проведат в Бг. Жалко е само ,че разсипват финансовия ред и малката финансова стабилност в държавата.Направо върнаха 1997.Зимата ще бъде гладна и тежка.Пак ше свършат билетите на терминал1 и2. Боже колко мъка има по земята българска.

    Коментиран от #239

  • 231 Борисов

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "Още работа има":

    Благодаря на протеста че сплоти герб а организаторите помогнаха доста» едно куче след като не може да лае вкарва само велика в кошарата «зле огрнизирано от кауна и божков меропрятие но такива им са възможностите с слави и мая напред няма вдигната юмруци няма мутри вън на фанелките2466

    Коментиран от #234

  • 232 Филип Георгиев

    4 6 Отговор

    До коментар #12 от "БСП за България и Радев":

    НЕ БЕ, МОЖЕ БИ ТРВБВА ДА СА САМО БОРИСОВ, ГЕШЕВ И КАРАЯНЧЕВА.. ДОКОГА НАШ'ТО ОБЩЕСТВО ЩЕ ТЪРПИ САМО ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРИМАТИ?! КАК БЕШЕ? 'ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА'
  • 233 демократ

    14 3 Отговор
    Заминавай при работодатела си Божков.Тук дните ти са

    преброени
  • 234 Филип Георгиев

    4 7 Отговор

    До коментар #231 от "Борисов":

    ПИШЕ СЕ ФЛАНЕЛКИ, А НЕ 'ФАНЕЛКИ'!!!!! В ГЕРБ ВСИЧКИ ЛИ СА НЕГРАМОТНИ?
  • 235 Хаджименов

    6 4 Отговор
    Хаджигенов получава пари от ГЕРБ и го готвят за троянски кон, както навремето готвеха и Кошлуков за бъдещ политик и управник на БГ (вече готов, вербуван), но той се оказа толкова тъп, че и готов проект не можа да изпълни... Вън продажника Хаджигенов от протестите, къв организатор си ти бе, предател долен.

    Коментиран от #290

  • 236 Кауна

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквун":

    Тримата глупака и бсп/моите побрати ми/все печелят а останаха сами на площада и на местничество избори за кметове кадил съм. Се на куц и сляб кон грешен избор
  • 237 Защо

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Тоя може да е всякакъв":

    Само при маринова и Диков говорят тези другите защо не ги канят или държат на ретинга си
  • 238 И тебе

    3 2 Отговор
    Не те искаме,народа ни е в токсична кома отдавна,нека всеки да запише давността според годините си
  • 239 Чакай малко...

    5 2 Отговор

    До коментар #230 от "0123":

    Ти наясно ли си с икономическата обстановка??, 1997г, няма да се повтори, ситуацията е коренно различна, сегашната няма нищо общо с тогавашната..не смесвай нещата. Друго може да се случи, неприятно за икономиката и населението, но не и хиперинфлацията тогава. Няма да ти изреждам промените в икономиката които се случиха от тогава..ти вероятно ги знаеш..или не??, положението не е добро..но може и да се влоши, всичко зависи от следващите които ще управляват БГ, в икономически и политически план, бъди сигурен че ЕС имат всички лостове да управляват процесите, в икономически и политически план..за да не се сринем. Колкото до терминалите..демокрация сме, всеки има право да търси щастието си където си иска по света. Нито ще е катастрофа..нито ще е много добре...истината е винаги някъде по средата, затова споко..кризата не е икономическа както през 2008г, тази е друга, ще отшуми рано или късно, важно е как ще се позиционираме в новият икономически ред.
  • 240 Другари

    15 4 Отговор
    Вижда се краят на мандата, но ще има нов...да не мислите, че червените боклуци ще ни управляват?
  • 241 Провидението

    15 6 Отговор
    Разрушили сте на Борисов топките. Иска ви се власта, но народа ще ви покаже напролет че , не защото обича ГЕРБ, а защото мрази вас и всички комунистически остатъчни недоразумения, ще гласува отново с пълна сила за ГЕРБ. Вие наистина сте едно огромно недоразумение...
  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 asd

    14 5 Отговор
    Какъв е този самозванец да се нарича "ние гражданите". Нещо психино ли е? Има избори и тогава ще се види кой е приключил. Тези номера ги въртят от БСП най-редовно преди избори и после...
  • 244 бай ставри

    10 3 Отговор
    тоя неандерталец ще управлява Б-я мале мале той ще върне развитието ни 10 хил.години назад .Някой т/а да е луд да чете тази статия и да му вярва.този е за лудницата.Да ни пази Господ от 4-ма луди в Б-я -знае се кои са-3-ма плюс един
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Николай

    10 3 Отговор
    Какво да кажем за този човечец:
    Ако глупостта имаше криле .............
    А тоя лети като КОНДОР!!!
  • 247 Работата

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Още работа има":

    Е свърши нинова като победи в кметските избори вие разбихте герб е кои ще участва на изборите само не разбрахме кои разбих те герб или бсп /8 депутатите вече напуснаха/ хубаво е че сами се успокоявате но ще се иска да се връщат пари на божков
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Токо

    9 3 Отговор
    Когато чуя Българин да казва по телевизия или друга медия '' тая държава '' и ми е ясни ,че всичко е за кокала. Още в първите изречения нарече Държавата си ''Тая скапана Държава'' Аз бих казал НАШАТА ..... държава .... Тя е наша !!! Тая скапана държава е всяка друга която не е твоята Държава !!! И нататък се сещайте кой за какво се бори . ????
  • 250 чиба мутро

    4 9 Отговор
    бойко трябва да се лекува в затвора !
  • 251 КРАДЦИ

    6 8 Отговор
    ВСИЧКИ МУТРИ В ЗАТВОРА ! ФАНДЪКОВА СЪЩО , А НЕ КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ !
  • 252 Reptile

    10 5 Отговор
    Ти си ФИГУРАНТ на Божков и ВРЕДЕН за България!

    Коментиран от #258

  • 253 216

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А къде остави Жан Виденов,Румен Гечев,Симеон,Станишев дето даде на Доган милиони за консултация за Цанков камък.нещо много избирателно линчуваш.
  • 254 ПротесЪр

    5 2 Отговор
    Не народа а вие платените клакьори .
  • 255 Едуард Петров-Едо

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Грейс":

    Грейс, ето отговорът, даден още от Св. Йероним, преводачът на ВУЛГАТА, Католическата Библия, използвана и до Днес!: ORA ET LABORA! МОЛИ СЕ И РАБОТИ! Малко ще го допълня: Моли се на Господ Иисус Христос и работи усърдно до Победата на Честността, Справедливостта, Откритостта и Прозрачността на Пряката Народна Демокрация! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН! И ако ми позволите, един проблемен въпрос: КОЯ ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ Е МНОГО ОПАСНА ЗА МИРА?
  • 256 1313541

    7 5 Отговор
    Комунист долен заминавай в сибир заедно с гаджето ти радеФ
  • 257 Едуард Петров-Едо

    5 6 Отговор

    До коментар #23 от "БХК":

    Ти да не би да се разпозна в тия С ОБРАТНА ОРИЕНТАЦИЯ? ЗАЩОТО И ТЕ СЕ НАТИСКАТ, ДА БЪДАТ ПОМИЛВАНИ КАТО ОНЕПРАВДАНИ! Опитът ти, да омаскариш Адв. Хаджигенов, излезе неуспешен!
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Антикомунист

    12 5 Отговор
    Все имах съмнения че този човек не е редовен, ама никак не е редовен.Така си фантазира и такива глупости реди че човек се чуди за коя държава става въпрос. Впрочем има много като него, неадекватни и незнаещи какво искат и как да се подобри положението в България.
  • 260 Лили

    11 4 Отговор
    ГЕРБ ПОБЕДА
  • 261 ТАСЕВ

    11 3 Отговор
    ХАДЖИГЕНОВ ТИ И ТВОИТЕ АВЕРИ РАЗБИХТЕ ПРОТЕСТА. НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА. ПРЕВЪРНАХТЕ СЕ В КЛОУНИ.
  • 262 хАнонимен

    5 3 Отговор
    Къа а тоа шебек?
  • 263 Иван

    3 1 Отговор
    Кюстендил - "един нищо и никакъв град" ????
  • 264 тулупи

    4 8 Отговор
    Имам чувството че Бойко сам ги е организирал тия трима идиоти и дебили за да се отвратят хората от тях и да видят че има по зле от това да си Тулуп и еднокнижник...
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 ни съ прай ве

    9 5 Отговор
    Хаджигенов, взимай кинтите и се махай, че не мога да те гледам и чета, изключитлно си нагъл и прост.
    На изборите ще видим, какво си разрушил. да не се окаже обратното, че заради твойта мутра си го ИЗГРАДИЛ вместо разрушил.
  • 267 Марко

    3 2 Отговор
    Когато паднат на коча череслата,тогава ще паднат и мутрите.
  • 268 Хаджигенов

    8 4 Отговор
    я по-добре кажи ти от кои си - от червените, от увредените или от джендърите?
  • 269 пандизчия

    4 2 Отговор
    Знаеш ли какво хубаво ще съграждаш и изграждаш в пандиза кенефите и тренирай от сега с разширителчето да не кажеш че не съм ти казал
  • 270 Наблюдател

    5 2 Отговор
    Борисов ще е "приключил" за сведение на адвоката само ако отиде в затвора за далаверите и корупцията на които той е основния координатор с-у % естествено! Също за негово на адвоката сведение ако той и кръжеца около него не бъдат осъдени ефективно по тия причини схемета ще се повтаря но с нови герои!!
    Да припомним Жан Виденов-ото управление т.е. финансовия разгром на държавата, след който нямаше и 1 осъден! А в ново време за обира на КТБ /4,5 милиарда!/ да знаете случайно някой осъден? A тия мушмуроци дето сега са на власт начело с главатара им са в основата му!!
  • 271 курчо

    7 4 Отговор
    Такива като теб подстрекатели към бунтове и размирици са за затвора.След години и тези които подскачаха около вас ще се срамуват за стореното.
  • 272 Армагедончо

    4 6 Отговор
    По скоро ще се отървем от 👑 вируса,
    отколкото от ГЕРБАВАТА пасмина !
    Затова се налага ПЪЛНА КАРАНТИНА !
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ...НОВ ШАМАР ЗА... БСП

    11 4 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ РЕЗУЛТАТА ОТ ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ......БАЦЕТО ПАК МАЧКА....
  • 277 мими

    11 4 Отговор
    Опикахте църквите, омацахте сградите. Това направихте.Как ще контролирате изборите. Пак по същшия начин. Щото имате акъл колкото едно пиле. Даже и по-малко.
  • 278 Радев

    6 3 Отговор
    ПЪЛЕН ЦЪРВУЛ Е ТОВА АДВОКАТЧЕ НЕКАДЪРНО!!!!
  • 279 Мъка

    3 2 Отговор
    Сега дойде ред да пусна едно имейлче до главният редактор! Да видим той ли е наредил да се толерират тролски мнения с обиди, а да се трият други!?! Че ми е доста интересно?!

    Ако е решение на главният редактор, ще си кажем довиждане?! Нямам работа в сайт, който толерира тролщината! Ако пък е модераторска приумица, да се вземат мерки, срещу тролския любовчия?!!
  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Така е

    0 3 Отговор
    Обаче онези в Брюксел, Германия и Франция са големи лицемери, а тука не са свинщини г-н Хаджигенов, а Глигани !
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Лигльо

    2 3 Отговор
    За кой народ говориш то народа едва изтрайва да не излезе и да ви смачка глупаци такива. Борисов пак ще ви мачка от както е в политиката алтернатива няма, а вие бордуци пак ще свирите свирката ви е хоби.
  • 284 стоян

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Миии":

    До 35 ком -другарю -Борисов като е кумунис защо вие кумунягите не гласувате за истинския кумунис а се лъжете по тая милионер приватизаторка Курнела
  • 285 Бабушка

    3 1 Отговор
    Чакам с нетърпение да направите партия и да я регистрирате! Защо не го правите? Времето лети!
  • 286 луд доц

    3 2 Отговор
    Хаджигенов ! Колкото са ти големи мераците да влезеш във власта , толкова си и прост !
    Няма да те огрее !
    Не защото ББ не заслужава да загуби , а защото ти си алчен популист лъжец измекяр !
  • 287 Мутрите вън!

    1 2 Отговор
    Оставка!
    Нов парламент!
    Ново правителство!
  • 288 Комбина

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма по-голяма напаст от комунизма, но социапатското ти мозъче това не може да го допусне!
  • 289 НОРМАЛНА КОЧИНА

    0 0 Отговор
    Герберист Държава продава на кравар ,задника си дава ама не се предава.И при норви управлявящи те ще са на линия.Първо ще предадат своите .Велика и непобедима Русия.

    Коментиран от #303

  • 290 бивш соц

    2 1 Отговор

    До коментар #235 от "Хаджименов":

    получи пари и от черепа
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 НОРМАЛНА КОЧИНАл

    0 2 Отговор
    Турците включиха С400 и видяха ,че НАТО са в камената ЕРА. Съдба и ние сме там.ЕВРОПА и КРАВАРИТЕ ни ограбват и ни хранят с Демокрация каквато и те нямат.

    Коментиран от #302

  • 293 rambaldievskievich

    1 1 Отговор
    Хаджигенов е един миризлив пръдльо
  • 294 Лея13

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "БСП за България и Радев":

    Най вероятно си забравил да си пиеш хапчетата, затова толкова си настръхнал и си се поразбутал емоционално :)Марш при сестрата веднага...да ти даде двойна доза!
  • 295 Иванов

    3 1 Отговор
    Адвокатът на убиеца Васил Божков много си е повярвал! От високо най-болезнено се пада, трябва да пита и фараон Цветан Василев, с който също поддържа отношения този!

    Коментиран от #296

  • 296 Като

    1 0 Отговор

    До коментар #295 от "Иванов":

    се събуди, какво стана.
  • 297 личен дофтор

    3 0 Отговор
    Този нещо не добре май Релето залепнало
  • 298 КУРнинов

    3 0 Отговор
    Ако черепа падне и умре в Дубай никой нищо няма да чуе вече ни за трио ни за мая ни за славуца !


























    иъ
  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 ТОЗИ ЛИ

    2 0 Отговор
    ТОЗИ Е ПЪЛЕН СМЕШНИК
  • 301 ДО ДЕБ@ИЛ 1

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отечествен Фронт":

    Ти си приключил по рождение! При слепите хора, се изостря слуха, при глухите зрението, а при простите, тъпите и не компетентните, желанието да се изказват по всички теми... Ако познавахте от близо този некадърен адвокат, друга песен ще пеете...
  • 302 СЕЛООО

    1 0 Отговор

    До коментар #292 от "НОРМАЛНА КОЧИНАл":

    С това тъпо изказване, доказваш, че използваш главата си само като декоративно приложение към зад@ника...
  • 303 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 304 ХАХАХА

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тоя може да е всякакъв":

    Не се ли срамуваш от себе си? Нацията, не беше ли разрушена от измислените "соц"комунисти, същите, които разграбиха, приватизираха чрез РМД--та (К. Импексова), същите, които откраднаха спестяванията и пенсионният фонд, а благодарение на Р. Гечев, беше предизвикана хиперинфлация и фалит на държавата, с над 700 млрд. $. Колкото си по-прост и некомпетентен, толкова си по-нагъл. Очудващо е, как си оцелял до днес? Тъпият и прост паразит, си остава такъв за цял живот! Некачествени помияри, съдбата ви е отредена по рождение, некачествена стока, само за бракуване...
  • 305 ОТ МЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквун":

    И аз мразя измислените"соц"комунисти, които разграбиха и фалирах държавата, над 700 млрд. $. Ненавиждам ги, мразя ги безплатно! Ще дойде и вашият ред. Ще отговаряте за откраднатите от вас, спестяванията и пенсионният фонд на родителите ми. Видната приватизаторка К. ИМПЕКСОВА и Р. Гечев, виновникът за предизвиканата хиперинфлация, както и всички кредитни милионеро с нашите пари, ще страдат ! Избягаха от отговорност, но ще страдат на стсрини. И откраднстите пари, няма да им помогнат. Ще се задават от алчност!