Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 13:23 1 772 3

Григор Димитров се изправя срещу австралиец в Антверпен днес

  • григор димитров-
  • антверпен

Григор Димитров и Алекс де Минор са се срещали само веднъж до момента

Григор Димитров се изправя срещу австралиец в Антверпен днес - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Българският топ тенисист - Григор Димитров, се изправя днес срещу австралиеца Алекс де Минор в полуфинален двубой на турнира в Антверпен. 21-годишният младок победи американеца Маркос Гирон, без да срещне особени проблеми. Световният №29 се наложи с 6:3, 6:0 и за първи път този сезон (с изключение на отборния ATP Cup) ще играе във финалната четворка.

Григор Димитров и Алекс де Минор са се срещали само веднъж до момента. Това се случи на осминафиналите на US Open миналата година, когато българинът спечели със 7:5, 6:3, 6:4.

Полуфиналът между двамата е насрочен за 18:30 ч. и ще се играе без публика заради решението на местните здравни власти, продиктувано от нарастващия брой случаи на коронавирус в Белгия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    7 0 Отговор
    Успех Гришо. От цял свят българите те гледат и ти желаят успехи и стискаме палци. Бъди здрав и само напред.
  • 2 бай Пердах

    4 0 Отговор
    УСПЕХЪ,Гришко!!!!!!!!
  • 3 Дълбоко Виждащ

    0 2 Отговор
    Коефициента за Димитров е 2,6,а за Алекс де Минор е 1,5!Тежък мач и за двамата!Няма да залагам,но ако питате кой коефициент ще избера...Бих рискувал на 1,5...