Last news in Fakti

28 Септември, 2020 11:00 60 033 180

Караянчева да ни е за урок. Цензурираното ѝ определение е НБП

  • цвета караянчева

Нискоинтелигентна боляровска пролетарка

Караянчева да ни е за урок. Цензурираното ѝ определение е НБП - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Би било добре, ако личността и произтичащото от нея поведение на Цвета Караянчева бъдат урок, който ще бъде научен от всички нас избирателите. Редно е оттук нататък да внимаваме повече с тези т.нар. ''Хора от народа''. В противен случай ни чака това:

Природно естествен е устремът на Караянчева да докаже думите на вожда ѝ за самата нея. ''ПКП'' и всичко останало в записите беше потвърдено от думите на премиера: ''Записали са ме с незаконни средства, изловиха ме, но за това, което съм говорил си взех бележка''. Но възпитаните хора няма как да се изразяваме като министър-председателя ни. А и далеч по-подходящо ще е да охарактеризираме председателката на 44-ото Народно събрание като нискоинтелигентна боляровска пролетарка (НБП). Държи се и се изказва именно като такава.

Г-жа НБП, или не разбира за какво става на въпрос, или се е взела твърде насериозно. С оглед на изказа ѝ, вероятно по много и от двете. Магистралите и метрото не са на Борисов. Те са на всички български граждани, включително и на него, и на Караянчева, защото са построени с нашите пари, които за срамотия и почуда сме избрали такива като Борисов да разпределят. Понеже при срещите с удобни медии няма кой да възрази на смехотворните и нагли брътвежи за успехите на ГЕРБ, редно е да се каже ясно, че сме в XXI в. и строежът на метро и магистрали не е някакво достижение, а нещо задължително, нещо, което е като хранителните продукти от първа необходимост, нещо, за което българските граждани плащат данъци, нещо, за което Европейския съюз ви дава пари.

Караянчева и подобните ѝ, ако не са разбрали, са в държавната администрация, за да работят за нашето общо благо, а не за да ни се карат и да ни казват какво да правим и какво да не правим.

След такова изказване като Караянчевото, в нормална държава, нали знаете какво следва?

Съвсем отделен въпрос е, че тя е срам за парламентаризма, защото в България именно персонално тя и ГЕРБ го превърнаха в посмешище. Според Конституцията ни ние сме република с парламентарно управление, но на практика, поради всеобщото институционално състояние на подчиненост към Борисовата воля, сме премиерска република. Цвета Караянчева абсолютно се е отказала от ролята си на най-овластен човек в държавата, вследствие на което контрол и разделение между законодателната и изпълнителната власт няма. Но относно това вина има и Корнелия Нинова, която в началото на мандата на 44-ото Народно събрание избяга от отговорност, отказвайки да стане председател на Народното събрание. А в настоящите български условия именно това е доброто решение - опозицията да председателства в парламента.

Отново съвсем отделен въпрос е, че по професия Цвета Караянчева е машинен инженер, т.е. тя е с никакви компетенции за изключително престижния и важен пост, какъвто е този на председателя на Народното събрание. Чуждестранният език, който говори, е руски (б.р. Поне така пише в Уикипедия). Посредством него ли си комуникира със западните ни партньори? Едва ли. Но това потвърждава пролетарската ѝ същност, която е направо огледална на тази, която има и премиерът.

Падението е пълно и вероятно костите на Стефан Стамболов и Захарий Стоянов се обръщат в гроба.

Но нека не завършваме минорно, а да се посмеем:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 332 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боса женица

    410 20 Отговор
    Не стреляйте по пияниста, той толкова си може.

    Коментиран от #89

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Майна

    502 18 Отговор
    ВИНОВНИ И СА ТЕЗИ , КОИТО Я ИНСТАЛИРАХА ТАМ, ТЯ Е С ТАКЪВ,,КАПАЦИТЕТ,, , НИЩОЖЕН ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ

    Коментиран от #169

  • 4 Карадиванчева

    237 12 Отговор
    Човек само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е!

    Коментиран от #63

  • 5 Перо

    385 15 Отговор
    Тя и руски не знае,той не лесен език,но понеже си мисли,че щом го е учила малко в училище,може да се кичи със знание и го пише в автобиографията,от кумова срама. Трябва да се направи нещо,повече никога в политиката и на отговорни постове в икономиката,правосъдието,здравеопазването,науката да не попадат полуграмотни случайници,направили биография и дипломи,по мафиотската система. Нужни са много строги правила за кариерно израстване!

    Коментиран от #97, #171, #174

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ТЯ Е ЗАВЪРШИЛА И ОБРАЗОВАНИЕТО СИ..

    320 12 Отговор
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРИВИЛЕГИИТЕ, КОИТО ПОЛЗВАХА ЖИТЕЛИТЕ НА ОНЕЗИ РАЙОНИ, В КОИТО Е РОДЕНА ПО ВРЕМЕ МА СОЦИАЛИЗМА, ВЛИЗАХА С НИСЪК БАЛ ,СТИГА ДА ИМАХА ЖЕЛАНИЕ...БИЛА Е НА МЯСТОТО СИ- ПРИ ПОЦИНКОВАНИ ТЕ КОФИ, ДРЪКАНЕТО НА КЪХО НЕ Е ПРАВИЛО ВПЕЧАТЛЕНИЕ..СЕГА Е ВРЕДНА...ЩЕ Я ОТСТРАНИМ!
  • 8 k1 profesional

    254 24 Отговор
    Тя , жената не е виновна. Какъвто председателя на парламента , такъв и народа.
  • 9 РЕПУБЛИКАНЕЦ

    130 183 Отговор
    НА ПРОСТ НАРОД – ПРОСТИ УПРАВНИЦИ.СЛЕД 09.09.1944 Г. БЕШЕ УНИЩОЖЕНА БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ И ЕЛИТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ЕДИН НАРОД ПОДЛОЖЕН НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕНОЦИД В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЕСЕТИЛЕТИЯ Е ОБЕЗКРЪВЕН И НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЧИ ИСТИНСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ.РОБИТЕ РАЖДАТ РОБИ И ХАНААН Е ДАЛЕЧ....

    Коментиран от #26, #99, #166, #175

  • 10 ТаУмВзе

    224 13 Отговор
    С разходки и статийки из нета Нищо няма да се промени! Забележете обратната идейка, че герберастите си я харесват. РОБИТЕ СИ ИСКАТ СИНДЖИР!

    Коментиран от #14, #109

  • 11 Не че нещо... АМА...

    130 22 Отговор
    Ами при лош матрял отде да дойдат качествени лидери.... Май май требе си внесем... Случвало се е вече назад през годините...
  • 12 В.В.П.

    143 36 Отговор
    Дали Стамболов и Захари се преобръщат в гроба ,мене специално ми е все едно..щото се знае биографията им ..Двама кариеристи..Хамелеони...Единия ,,организатор на въстание,другия описващ въстание..,Всичко е измислица...ИСТИНАТА Е ЧЕ РУСИЯ СФОРМИРА ПОЛУДОБРОВОЛНА АРМИЯ И ОСВОБОДИ БРАТЯТА СИ...В КРОНЩАДТ СА ПРОИЗВЕДЕНИЯТА НА АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ...ПИШЕ ,ЧЕ СЪЖАЛЯВА ЗА ТЕЖКАТА СЪДБА НА ХРУСТИЯНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И БОСНА...И СЪОТВЕТНО РЕШИЛ ....С ПЪК ЗА ЦВЕТА ,ДА ТАКА Е.ПКП...В ГЕРБ ВСИЧКИ СА ТЪПИ,,САМО ВОЖДА ИМ Е ГЕНИЙЙ...ТЕ ИМАТ ВИНА ЗА ВСИЧКО ..НО ТОЙ НИКОГА...ХАХА.

    Коментиран от #82

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    224 14 Отговор
    КАРАЯНЧЕВА пак на абразурата пази вожда БОРИСОВ който я нарече тъпа КЪРДЖАЛИЙСКА П , ТКА къде ти е достойнството КАРАЯНЧЕВА та ти бе от редовите члинове и партиен секретар на БКП сега се боядиса от герб не за БЛАГО НАРОДУ а за власт и кокала
  • 14 ГЕРБАДЖИИТЕ СИ ХАРЕСВАТ

    179 10 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    ХРАНИЛКАТА...ЩОТО ПОВЕЧЕТО ЗНАЯТ , ЧЕ СА НАЗНАЧЕНИ НА ИЗЛИШНИ СЛУЖБИ И БЕЗ НЕОБХОДИМИЯ ЦЕНЗ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 пройчо

    80 12 Отговор
    "... А в настоящите български условия именно това е доброто решение - опозицията да председателства в парламента...."****Боко Тиквата искаше същото !... .Тиквени Глупости !
  • 17 Владимир Кънчев

    98 13 Отговор
    Много ми е мила,много ми е сладка! Едно предложение - не искам да се разделям с нея. Ако може ГЕРБ да направи едно малко мавзолейче, някъде - където и да е в София, и Цвета вътре по гръб - за винаги! Колкото по-скоро, толкова по-добре! Оставката за нея е награда, бе хора!
  • 18 Оставка

    123 9 Отговор
    То ББ ни дажа и въздуха дето го дишаме Ама и той нешо стана труден за дишане като и асфалта му дето за година-две и се сбръчка - става като целулита на ПКП!
  • 19 цветко

    142 14 Отговор
    Не се бъзикайте с кака ви Цвета бе.Тя вече разбра,че е допуснала малка грешка в познанията си по география и Пекин всъщност не е столицата на Виетнам,а на Бангладеш.Отгоре на всичко ви отвори очите и за причините за водната криза.Ами така е,като покрай тия бацили си миете ръцете по 100 пъти на ден.Правете го като нейните избиратели от Столипиново-по два пъти в годината най-много.Ха сега продължавайте да вярвате,че е проста кърджалийска какво беше там.
  • 20 frodo

    130 12 Отговор
    Че то метрото ( тунелите под земята ) и магистралите (наполовина) не ги е правил Той, а ТЖ. Ама тя откъде да знае? Както бе казано - ТКП, сър.
  • 21 ПКП

    77 5 Отговор
    завинаги
  • 22 Ха хахахах

    126 9 Отговор
    Щом Пекин е във Виетнам, значи си оправда прякора пкп.
  • 23 12345

    97 5 Отговор
    Посланик в Пекин, Виетнам?
  • 24 внос - износ

    124 7 Отговор
    ПКП- Пекинска Кофа Поцинкована във Витннам made in GERB ! Цена 2 ст.
  • 25 Бъдете поне малко

    93 8 Отговор
    Благодарни,защото язовирите пресъхнаха от миене на ръце, а представяте ли си това нещо и дуловската да почнат да се подмиват,а. Ще има вода,ама друг път.
  • 26 Емил Станоев

    89 9 Отговор

    До коментар #9 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ":

    И Сега има Интелигенция но е почти подчинена на Толупа , защото чакат на него нещо да им подхвърли.Има и Независими но не се чува гласът им.Изобщо положението е трагично.
  • 27 Патка от пекински Виетнам

    94 6 Отговор
    #Аз вярвам на Бойко Борисов, че съм ПКП затова ми е лесно.
  • 28 гост46

    79 6 Отговор
    Не мога да разбера защо я наричате ПКП като боко ясно каза ТКП

    Коментиран от #68

  • 29 В.В.П.

    74 5 Отговор
    Да дда...Как пък да не говори и руски..???Сложен ,граматически..ПИШЕ ГО ЗА ПЪЛНЕЖ В УИКИ...ЗА БИОГРАФИЯТА..
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Мдаа

    13 121 Отговор
    Като гледам нивото на интелигентност и култура на коментарите надолу, тази определено е на доста по-високо ниво от тролчетата тук.
    Като гледам манипулациите и лъжите написани в статията, излиза че е и доста по честна от автора на статията.

    Коментиран от #33, #144

  • 32 Истина

    84 10 Отговор
    Господа българи, днес с политиката на Герб, ако не си неук и тъп, не се издигаш. Затова, ако сте прелено умни, за да станете прадседател на пармамента, член на Герб или да влезете във властта, трябва да станете много тъпи. Само така България ще успее и ще пребъде във вековете! Вече цялия свят ни се смее на простащината ни! И понеже народа трябва да избира парламента и управляващите, е време народа да иска нови избори! ТОВА Е ИСТИНАТА, И ТАКА ТРЯБВА И ДА БЪДЕ!!
  • 33 Мдаа

    50 15 Отговор

    До коментар #31 от "Мдаа":

    Каквито са ти вождовете, такива и коментарите. Народа мъдро е казал - "На зло куче, зъл прът! ".

    Коментиран от #41

  • 34 Апааааа

    78 3 Отговор
    Задължително тест за интелигентност и психиатър за бъдещите народни избранници.
  • 35 Умолявам ви

    83 4 Отговор
    Върнете Дани Кирилов! Спешно! Той поне е забавен. За разлика от Тъпата Кържалийска П.утка - тя е злобна. И моля в интерес на историческата истина да цитирате вожда коректно- той я нарече Тъпа, а не Проста (прост е Дани Кл)

    Коментиран от #83

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 123

    17 87 Отговор
    Метрото и магистралите били нещо обичайно и задължително, този автор явно не си познава народа,страната и историята. В България всичко което го има в други държави не е задължително нито е обичайно.Ако не беше корумпирания диктатор Бойко Борисов,щяхте да си шофирате още през разбитите с кратери от бомби малки и тесни пътища а София щеше да говорят за какъв проект и каква ще стане града като и направят метро. В България всичко е в Бъдеще пожалателно време, само парите от държавата за всичко изчезват в сегашно време. Та колкото и да се некачественно направени магистралите които имате сега са Благодарфение на Строителния надзорник Борисов. Тези магистрали комунистите са ги строили през всяка следваща петилетка и все в бъдеще време за 65 години и всичко построено от комунистите/социалисти е 120к магистрала до Пловдив за 65 години.

    Коментиран от #48, #62

  • 38 Копието не може да замести оригинала

    41 5 Отговор
    Всичко друго добре, ама защо се опитвате да остроумничите, измисляйки "цензурирането" определение "БНП": Първо, абревиатурата винаги си остава абревиатура, т.е. цензурирана или не, тя не се променя. Второ: Думите, криещи си зад абревиатурата "БНП" не могат да стъпят смислово и на малкия пръст на оригинала, "ПКП", нито поотделно, нито като словосъчетание.
  • 39 българка

    75 7 Отговор
    Голяма конкуренция между Борисов и Караянчева, кой да се превърне в "ПРЪВ ЛЮБИМЕЦ НА НАРОДА"! Но Борисов участва, като отвратително оскърби Караянчева, тя пък направо се хвърля на амбразурата, за да го защити. А НАРОДЪТ гледа, слуша и цъка с език. Такова чудо никога не е било! Остава само да се помолим: БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  • 40 SAAB

    39 4 Отговор
    ПКП..............
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Кой68

    34 5 Отговор
    Погледни от долу нагоре или отгоре надолу и все си мисля че разликата не е голяма..Образованието не те прави интелигентен.
  • 43 Замислен

    64 8 Отговор
    Когато я избраха доста време мислих дали човек с подобна селска физиономия може да притежава някаква поне малко по-висша форма на интелект от най-ниското ниво и още се колебая в отговорът, но по скоро клоня към не!
  • 44 Истината

    39 5 Отговор
    Бойко каза за цвета че е проста кърджалийска пут ка. А не тъпа кърджалийска пут ка. Но това е синоним и е едно и също.
  • 45 Женският мозък

    29 5 Отговор
    така работи. Когато чуе нещо за себе си, той /мозъкът/, го подтвърждава.
  • 46 München

    50 5 Отговор
    Срам, срам, срам!!!!
  • 47 Конституцията

    47 7 Отговор
    Промяна - максимум 4 години в управлението, защото след това започват необратими изменения в мозъка.
  • 48 Малка корекция

    24 5 Отговор

    До коментар #37 от "123":

    Парите обикновено са вече изчезнали (в минало време).
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Матей

    55 6 Отговор
    Тая какво се мъдри още в креслото в президиума на НС,ГОВОРЕЙКИ КАТО възпитателка в детска градина,много жалка картинка,много.
  • 51 Ами

    46 6 Отговор
    Ами като не може да направи разлика между геноцид и масово изтребление каквато разлика й зададе депутат от бсп да обясни на парламентарен контрол и тя се обърка с право си е заслужила прякора.
  • 52 байИванотцеха

    42 4 Отговор
    От поцинкован матрял - толкоз.
  • 53 Дърт

    36 6 Отговор
    Аз па мислех, че означава На Боко ПУ.......та.
  • 54 Жалък народ

    52 5 Отговор
    С председател на НС -ПКП и с премиер - мутра.
  • 55 гост

    31 6 Отговор
    много добре казано с едно малко изключение ... машинното инженерство не я прави пролетариат ;)
  • 56 Копието не може да замести оригинала

    18 7 Отговор
    Трето: Незаменим е също и контекстът на възникване на "ПКП" - кога, по какъв повод и от кого е използвано определението. И четвърто: да не забравяме по какъв начин определението "ПКП" стана обществено достояние.
  • 57 АНОНИМЕН

    37 5 Отговор
    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! ДАНО НЕ ДОПУСНЕ ЕДНАТА МАФИЯ, ДА БЪДЕ СМЕНЕНА С ДРУГАТА, КОЯТО САМО ЩЕ КРАДЕ И ЩЕ СЕ ОПРАВДАВА С ПРЕДХОДНАТА МАФИЯ! НЯМА ЛИ МЛАДИ, НЕОБРЕМЕНЕНИ ХОРА, КОИТО ДА ЗАСТАНАТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА? А И КАК ТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ПЪЛЕН СЪС СТАРИ, КОМПРОМЕТИРАНИ МУЦУНИ! ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ. А КАК ТОВА ЩЕ СТАНЕ? НЕКА СМЕ РАЗУМНИ И ДА ВНИМАВАМЕ В БЪДЕЩЕ КОГО ЩЕ ИЗБИРАМЕ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЯМАМЕ БЪДЕЩЕ. ДАНО НЕ ДОПУСНЕМ ПАК КОМУНИСТИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. БОЖЕ, МОЛЯ ТЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ МАФИОТИ И КРАДЦИ!

    Коментиран от #73

  • 58 Кака Радка

    33 5 Отговор
    Кутката, кутката, гащите, гащите, въртолета, въртолета, другия път пеш да върви
  • 59 Жалко

    32 5 Отговор
    Жалко че е машинен инженер. Философия да е завършила повече ще й подхожда. Абе защо не вземе да научи малко английски. Не е труден вярвайте ми . Те и децата от първи клас вече го изучават.хайде цвета почвай стига са те викали п к п .

    Коментиран от #106

  • 60 Како

    30 8 Отговор
    Како пише ти иванчо от втори б клас в училище паисий хилендарски. Хайде да се сменим ти ще вървиш пеш а аз ще се кача в твойта лимузина. Искам и аз да видя как вози. Става ли.
  • 61 Край

    41 4 Отговор
    Цветето, Лъчо Мозъка, Деси Атанасова и пр. корифей на мисълта са депутати по силата на пропорционалната избирателна система - с нея гласуваш за абревиатура а вътре може да е и Мунчо.
    При мажоритарен избор в два тура това явление е невъзможно.
  • 62 Нона

    66 8 Отговор

    До коментар #37 от "123":

    От 20 години живея в чужбина,но досега не чух и не видях друг министър-председател да тръгне да инспектира магистралите или пътищата.Също така не чух и не видях друг министър-председател да отиде да се среща със стачкуващите трактористи от съседната страна.Боже Господи прости му,той просто не знае какво да прави!

    Коментиран от #66

  • 63 Ивна Пенев

    24 1 Отговор

    До коментар #4 от "Карадиванчева":

    Това е изказване на друг титан на мисълта и делото - Валери Божинов, или по-известен като Божи Гол.
  • 64 Иванов

    60 8 Отговор
    Жалката истина е ,че 70% от българското население е на нивото на Караянчева и Борисов. То иначе нямаше как, 10 години да управляват.

    Коментиран от #77

  • 65 Дамян

    10 54 Отговор
    Права е жената! В България само хейтъри. Кой прави пътища и магистрали-БСП,Мая Манолова,Румен Радев,Христо Иванов....? Онези тримата ГЛУПАЦИ,как щяха да стигат до градовете да наемат хора за вечерните разходки в София и да хвърлят тонове храна?
  • 66 Иванов

    23 28 Отговор

    До коментар #62 от "Нона":

    Уважаема Нона, вие сте избрали да живеете и да плащате данъците си на друго място и това автоматично ви лишава от правото да правите разни коментари и умозаключения по отношение на България. Когато се върнете тук - тогава може да давате акъли. То и ние не сме виждали друг канцлер на държава да отвори границите си и да напълни държавата си и Европа с талибани и всякакви други елементи, но не мрънкаме. Стойте си там, където сте и си гледайте само вашия министър-председател , нашия ни го оставете на нас.

    Коментиран от #69, #137

  • 67 село Тертер

    30 5 Отговор
    НБП?😄Помислих си че е Непоръбана Българска.За П е ясно.Той и го каза онзи.Много бели причиниха на българския народ.Срам.Дано децата ни живеят по-добре
  • 68 Пламен

    38 4 Отговор

    До коментар #28 от "гост46":

    Тъпа или проста, все тая. Въртолет или хеликоптер, пак все тая. Цвета има IQ, колкото е телесната и t-ра. Че и по - малко.
  • 69 Пламен

    41 7 Отговор

    До коментар #66 от "Иванов":

    Г-н Иванов, данъците, които аз плащам в чужбина, се връщат тук, защото Европейските проекти, които Бойко окраде, не падат от небето. Ясно? Отделно над 2 000 000 000лв./два милярда/влизат в България на година от презрение "гастербайтери".Лек ден Ви желая.

    Коментиран от #78, #84

  • 70 Страничен

    28 5 Отговор
    Караянчева е толкова “умна”, че няма как да знае кое е Бойко , кое е на хората!
  • 71 Дедовия

    25 7 Отговор
    Бе що говорите, колко да не заспите!? Ако Нинова беше приела да е шеф на парламента, за колко дни тъпите милиционери щяха да я свалят по заповед на падишаха си? Такава ситуация за кого щеше да е по-изгодна? Само дрън-дрън врели и некипели!
  • 72 Тошко

    10 42 Отговор
    А след изборите (недай си боже) спечели Нинова и спрат фондовете от ЕС "що ще правим НИЙ зимъзка"? Ще имаме ли разширение на метрото с нови спирки? Пари за ремонти на пътища и улици от къде, а санирането ще продължи ли????

    Коментиран от #85, #92

  • 73 А аз имам питане

    33 5 Отговор

    До коментар #57 от "АНОНИМЕН":

    Какво точно имате предвид като казвате "комунист"? Що се отнася до младите и образовани хора, вече 31 години им сърбаме попарата, като сменяха караула, пейки рефрена за младите. Последните бяха юпитата на царчето. Боко дойде с песента за корупцията. Лично аз искам начело на държавата ни знаещи, можещи и задължително почтени, милеещи за род и Родина хора - без това последното, другите нямат значение.
  • 74 Българин

    33 6 Отговор
    Не ви ли е срам , да я показвате тая ???
  • 75 Ако пкп е към Русия вие сте боклук с

    21 11 Отговор
    Със тая статия !! МАНИПУЛАТОР МРЪСЕН НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ГРОБ СЛУЖАТ НА ЗАПАДА БЕ ПРОДАЖНИК МРЪСЕН !! КОЙ ВИ ДАДЕ ТАЯ ЗЕМЯ БЕ БОКЛУЦИ !! !МОЛЕТЕ СЕ ЗА МИЛОСТ ОТ РУСИЯ !! Неблагодарни мръсни

    Коментиран от #93

  • 76 Възмутен

    30 8 Отговор
    ТЪПА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТ КО!!! МАГИСТРАЛИТЕ НЕ СА НА БОЙКО ТЪПАК!!! МЕТРОТО Е Е НЕГОВО!!! ЗАЩО НЕ СЕ СЪГЛАСИХТЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЗАВИСИМА ЕКСПЕРТИЗА НА ПОСТРОЕНОТО ОТ ВАС!!!? И.... НАЙ-МЕ Е ЯД, ЧЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, РЕДОМ С ПОРТРЕТИТЕ НА КАРАВЕЛОВ, СТАМБОЛОВ И ЗАХАРИ СТОЯНОВ, ЩЕ СЛОЖАТ И ТВОЯ ПОРТРЕТ!!! КАКТО И В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА БАНДИТА БОРИСОВ!!! НО.... НЕКА ДА Е ЗА УРОК НА ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД НАС!!! ДА НЕ ГРЕШАТ КАТО НАС!!!
  • 77 е да

    25 10 Отговор

    До коментар #64 от "Иванов":

    Съдейки по коментарите, 100% от необразованите и нискоинтелигентните са се хванали на работа като тролове.
  • 78 Тошко до Пламен

    11 16 Отговор

    До коментар #69 от "Пламен":

    Пламенчо, двата милиарда са си твои (ако не си ги изял вече) нали не си ги внесъл в държавния бюджет? Даже и данъци не си платил за тях!!!!

    Коментиран от #91

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ПСР

    27 2 Отговор
    Аз по никакъв начин не искам да бЕгамот крилатото и гениално определение,което нейният Вожд и Кумир й даде.За мен,тя си остава ТКП/ПКП."Отзаде или отпреде" и великолепният й изказ,географските й познания,този енциклопедичен интелект и обща култура....само ПКП!
    Авторе,ходи пеша,бе,ходи пеша-това е положението!
  • 82 Б. М.

    15 5 Отговор

    До коментар #12 от "В.В.П.":

    Защо намеси Русия? И преди да пишеш за "великата и безкористна" помощ, вземи се информира малко повече. Почни от княз Светослав мини през 1828 и 1829(има и други факти, но тези са достатъчни на първо време). Помисли, защо през 1828, ВСИЧКИ командири на опълчението са българи, а през 1878, НЕ СА! Чети, има и в руски форуми за тези събития!
  • 83 Б. М.

    22 2 Отговор

    До коментар #35 от "Умолявам ви":

    Не си прав, Бойко ясно казва в самото начало : " Цвета да каже, аз съм ПРОСТА кърджалийска п... а..."
  • 84 Б. М.

    13 7 Отговор

    До коментар #69 от "Пламен":

    Еееех, защо така се засягате на тази тема емигрантите? Не с лошото. Прав си, всеки европеец има права във всяка държава в Европа. Но 2 милЯрда, които споменаваш, влизат в джоба на Вашите роднини. Не че е лошо, не че е излишно, но само добавките към пенсиите 50 лева, са 120 милиона, а от тези 2 милиарда, в бюджета влизат 333 милиона от ДДС , няма и за три месеца. А ще получават поне 5. САМО добавките!

    Коментиран от #98

  • 85 Б. М

    13 2 Отговор

    До коментар #72 от "Тошко":

    Тошко, 2020 година сме, влез в google, информирай се, кога е започнал строежа, първа линия, първи пръстен, има момче, чети, стига вярва на опорки!
  • 86 ВИНЕТУ

    19 3 Отговор
    Такива са ми кадрите.
  • 87 гост

    12 13 Отговор
    Да живее Караянчева!!!
  • 88 Българин

    16 4 Отговор
    Тя е т.па к........ п....
  • 89 Avasito

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "боса женица":

    Айде научете се първо да пишете правилно пък тогава драскайте по форумите, илитерати! ПиЯнист... е сигурно човек който пие нещо, босата има предвид пиАнист най-вероятно.
  • 90 кикирикиии

    5 28 Отговор
    Долу Радев.
  • 91 Пламен

    13 4 Отговор

    До коментар #78 от "Тошко до Пламен":

    Не сте прав. Тези пари похарчени в България, автоматично са обложени с данъци. За двата милиарда говоря. Пари изпратени за богатите ни пенсионери.
  • 92 Б. М.

    19 3 Отговор

    До коментар #72 от "Тошко":

    Сканирането НЕ Е по европейска, а по НАЦИОНАЛНА програма. Отделно има договори за 1,5 милиарда ЛЕВА, които НЕ са РАЗПЛАТЕНИ,. Както имат лаф комунягите, ТОВА КОЕТО БОЙКО БОРИСОВ Е СКЛЮЧИЛ НА ДОГОВОР И ИЗТЕГЛИЛ ЗАЕМ ЗА 10 ГОДИНИ, ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО РАЗПЛАТИТЕ ЗА 100.
  • 93 Б. М.

    5 6 Отговор

    До коментар #75 от "Ако пкп е към Русия вие сте боклук с":

    Хапчетата момче, онези със зелената рецепта. Спазвай часа на прием, ВАЖНО е!
  • 94 Цв. Караянчева

    16 3 Отговор
    Ий, ма начи... Що сте таквиз, бйе? Ъмчи за мен ТКП и ПКП са си комплименти, бйее. Даже чувйекът ма оцени прикалйену високу. Ма ко да ви убяснявам...
  • 95 Гнусотор

    29 3 Отговор
    Политическа проститутка! Сексуална катастрофа! Безсрамница!

    Коментиран от #157

  • 96 В.В.П.

    6 6 Отговор
    Г-н Петър Здравков,преди време не пишехте такива статии...Какво става тук??...На ,82 казвам ,че споменавам РУСИЯ.,защото авторът на статията споменава Стамболов и Стоянов,съвременници на руско турската война..Няма защо да отивам до Светослав..Той няма нищо общо с Александър втори...НИТО СТАМБОЛОВ Е ОРГАНИЗИРАЛ ВЪСТАНИЕ,НИТО ПРОСТИЯ ОВЧАР ЗАХАРИ Е ПИСАЛ ЗАПИСКИ..ТЕ СА ПОЖАЛЕНИ ОТ НАМЕСТНИКА НА СУЛТАНА НА ТЕРИТОРИЯТА...РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ПОЖАЛВА....А ТИ СИ ЧЕТИ ЗА КОЙТО ИСКАШ..
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Пламен

    17 3 Отговор

    До коментар #84 от "Б. М.":

    Извинявам се за "Я"-то. Правописна грешка.По темата-не съм съгласен с Вас. Няма ясна методика как и до кога се "раздават" по 50лв.Изглежда ми като корупция преди избори.

    Коментиран от #102

  • 99 Грешка

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ":

    1989 г
  • 100 ира

    29 4 Отговор
    Как направихте връзка между руския език и "пролетарската" същност? А и Караянчева няма пролетарска същност. Тя прилича на безпардонна чобанка.
  • 101 Ема Суон

    22 2 Отговор
    Ама вие сериозно ли мислите, че Цвета говори руски? Верно? Не просташки вариант на английски, който се говори в смесените квартали на Ню Йорк, а точно руски, който по дефиниция трябва да се говори културно...Иначе със западните ни партньори може на елементарен английски, те са обикновени хорица-бюрократи.
  • 102 В.В.П.

    12 2 Отговор

    До коментар #98 от "Пламен":

    Методика,няма никаква..Който е в центъра на бурята ,там първо се заздравяват нещата С ПАРИ..ПОТУШАВА СЕ ЕДИН ПОЖАР ,ПОСЛЕ ВТОРИ АКО ТРЯБВА ТРЕТИ..ДОКАТО ВСИЧКО ИЗГОРИ....ТАКА Е ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ.
  • 103 Владо Брадата

    24 3 Отговор
    Кърджалийска п@тка е най-глупавият председател на Народното събрание до сега! Оставка и съд за тази п@тка! Да ходи пеша в сливенският затвор! Мръсен боклук и комунист е Мутрата! Най-големият крадец на света е Тиквата откраднал е 10 милиарда евро! Абсолютен наркоман и лъжец е Буда! Оставка и присъда доживотен затвор без право на замяна за Бойко Методиев Борисов Георгиев!
  • 104 Гешева

    17 3 Отговор
    ББ я направи за смях,а тя лае в негова защита.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Гост

    17 4 Отговор
    Таз много тъпа женица бе! Кой го коладисва това,че да му се чудя на акъла!?
  • 109 Иви

    18 5 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    Не я наричайте нито ПКП, нито НБПролетарка. Тя просто е ССБС (Странжанско-Сакарска Бояновска селянка). Родена и израсла е в с.Бояново, Ямболско,току на турската граница. За нея Кърджали е върха, а е влязла да учи в ТУ най-вероятно с две плюс и за целта задължително и с партийно членство. По това време хората от тези райони влизаха и с други допълнителни предимства. Не се подигравайте с прическата Кошер, която почти скрива личицето ѝ, не е красавица, ...но мисля, че фирмата, която я облича абсолютно безотговорно я пременя с костюми, сякаш изрязани от шарени одеяла. Абе ей, шивачи, гримьори, стилисти и какви ли не...разкрасете я тази женица,бе...Всеки знае, че при добро желание можете да превърнете всяка жена в МИС ВСЕЛЕНА. А тя го заслужава.

    Коментиран от #145

  • 110 Искам да се поправя

    14 1 Отговор
    Извинявам се за грешката от моя страна , те не са за затвора ,те са за разстрел .

    Коментиран от #154

  • 111 магази нер

    9 2 Отговор
    пак не си е сложила,банския или ,пражките както там му викат
  • 112 сънчо

    9 3 Отговор
    гот е да сме двама,гот е по пижама
  • 113 Plovdiv

    11 4 Отговор
    Heвменяема Безкюлотна Простакеса.
  • 114 Тито

    11 4 Отговор
    Боко ги избира по прости от него. Това е самата действителност.скоро им изтича времето на тези олигофрени.
  • 115 Ivan

    9 4 Отговор
    Какво дъно
    Дали човек може да падне по ниско от това
  • 116 Стоян

    17 3 Отговор
    Не знаех че метрото и магистралите са на Бойко,
    мислех си че са държавни:):):)
  • 117 ГруЮ

    8 1 Отговор
    Ей автора, според класическото определение “ пролетарий “ е човек, който не притежава никакъв производствен капитал и трябва да продава труда си за да оцелява. В този смисъл - върви ли писането? А с доходите как е?
  • 118 denker

    10 3 Отговор
    Защо ли се присетих за една стара песен от зората на Демокрацията, която ми зазвуча в главата с леко променен текст:
    Развод ми дай, развод ми дай
    и повече не ме мъчи!
    Вземи си магистралите, метрото,
    но въздуха ми остави!
  • 119 Както е казал Премиера:ТКП, никой

    11 3 Отговор
    Няма право да променя линията на Партията, както е казал Премиера - - кръстник така си остава ТКП!!!! Никой да не оспорваКръстника!!
  • 120 ЕЙ ПЕТРЕЕЕ

    3 3 Отговор
    ПЕТЪР ЗДРАВКОВ - АВТОРА , НЕКА НАПРАВИ СПРАВКА КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМА ЗАХАРИ СТОЯНОВ И КАКВА БЕЛЯ Е СТАМБОЛОВ ТА НИ ГИ ДАВА ЗА ПРИМЕР !............... Стоянов, Захари (Джендо Стоянов Джедев) (с. Медвен, Слив. обл. 1850 – Париж, Франция, 2.09.1889). От 1856 до 1862 учи в Медвен – в „даскалницата“ при Димо Бъчеваров (даскал Буньо). Вероятно е продължил образованието си в Сливенската полугимназия, въпреки че работи за публичния си образ на „безкнижен“ и „самоук“ овчар.
  • 121 Скитника

    6 2 Отговор
    А защо тези хора се оказват в политиката - защото тяхна партия е спечелена никакви избори, а пък те са в никаква партийни листа - незнайно от кого съставена, на базата на преданост към партийни лидер, и след изборната победа - най-вероятно ще бъдат "настанени" на държавна длъжност, в избиратели район, в който никой не ги познава, не ги е избирал, и не би ги избрал.
  • 122 Апогей

    11 3 Отговор
    Степенуване-тъпа,по-тъпа,най-тъпа,ТКП.
  • 123 Въъъ!

    17 3 Отговор
    Мадам Караянчева, екземпляри с вашия интелектуален статус не подлежат на никаква категоризация. Както и да ви ругаят и да ви се присмиват, все ще е малко...
  • 124 ТОЧКАТА

    6 0 Отговор
    А БЕ петре,къде набърка ПРОЛЕТАРИАТА в тъпите си разсъждения!!!!???ТИ
  • 125 Скитника

    12 1 Отговор
    За да не се повтаря сищата грешка, всеки избиратели район трябва да си избере народния представител, местен човек - когато хората познават, неучаствал Във властта след 1989 година, на никакво ниво, т.е. елемент от пряката демокрация.
  • 126 Plovdiv

    8 4 Отговор
    По-голямото нещастие от присъствието във властта на тези ГРОБаджийски кретени ще е това да си отидат безнаказано!
  • 127 ГЕРБаджийка

    4 5 Отговор
    А кой ще е следващият,когото не харесвате?
  • 128 Бобо

    3 5 Отговор
    Права е!
  • 129 Анонимен

    6 5 Отговор
    Жената е от работнипеско измъчено селско потекло. Баща й е работил като багерист, майка й е продавала банички. А и града е.. И българите са много ограничени. Добре че по живково, кой висше по разпределение, кой изселен, кой като бай втлчо, нямало е на село работа и са долли в кърджалу. Става ми тъжно за нея. От скромен род е, но са нямали възможност. Българи сме, от тракийски род е. Може би тя няма вина, а големите отвън. Държаха, помагаха на дпс, а дпс ит 30 г няма ли кой да им каже да си ходят. Да назначат млади от дпс. Цвета к. Няма вина. Те са много богати. Бяха с бсп, бяха с герб, сега им искат оставката, а на тях, защо никой не я иска. Имат в турция къщи. Всичко в кърджали е тяхно. Кво да прави Цвета Караянчева не е проста, както казвст моя навън. Прост човек не може да се справи, а тя. Не е хубаво. Зет й атанас е сирак. Скромни са. Тъжно ми става за тях. За Цвета к. Все пак е от ямбол. Приятелките й от кърджали са много зад гърба.. Простовати, но със самочувствие навремето харесваха мъже, но те не.. И.. Не си красива, а много с теб.. Не само красота, а и ум.. Оставете жената. Турци, помаци, цигани са единни. Тракийка е. От беломорието са. Нека бойко.. Да работи. Вие ако сте щ е си дадете ли владтта, оставката. Има внуци цвета к. Прекаляваре.подвеждате хората. Предпочитам нея, оред простите от дпс с много пари. Цвете, бъди мила жива и здрава. Господ напред и ти след него. Много българи те харесват, моятмотвън на атанас също. Дпс много хубави. Обиждат

    Коментиран от #176

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Винету

    3 2 Отговор
    Марш на село при кокошките 😁🎃
  • 132 Анонимен

    2 6 Отговор
    Слави 7/8, защо не имитираш пеевски, доган, а сте за мястото на стола на Цветето караянчева. Нъл тъй, Слави. Прекалявате. Трябва и вас ние пък да ви имитираме. Имаме ли сделка, но първо ахмед доган искаме, хасан азис, пеевски.. Ха бакалъм. Шубе ви е от дъпъсето. Всички, а цвета к. Се бори с тях. Лесно е отдалече. Разпъват я като ладтиг. Иди там онам, а ти слави на стола и сценаристите сте си ок на студ и жега, а тя се пече, за да ви е ок на цяла България. Ела, в кърджали с микрифона, Слави и ховири с дпс хохахома турски ли на гръдски ли дано се разберете... Хохохо
  • 133 Един там

    4 2 Отговор
    Тапир отвсякъде, а на такава публична позиция се подвизава...

    Коментиран от #156

  • 134 гост

    6 3 Отговор
    изключително тьпа ПКП
  • 135 1520

    7 1 Отговор
    за когото ида гласува човек все е грешка жалко за България
  • 136 Усмихнато Озъбен

    6 4 Отговор
    Деветото чудо на Света са българските (полу) магистрали и метрото, а осмото чудо е Цвета!
    От къде ли е взета?
  • 137 Фен

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Иванов":

    Иванов, не така аз също живея от немалко време във въпросната държава. Но живея там заради условията които считам, че са по подходящи за работа и живот. В крайна сметка трябва да се черпи опит от успелите страни, как те го правят. Независимо къде сме, всички сме СЪНАРОДНИЦИ и милеем за тази страна която лека полека се превзема от ткп
  • 138 zevs

    8 2 Отговор
    КАКЪВ Е ТОЗИ ЗМЕЙ НА ЕКРАНА!КАКВА ПРОСТАШКА РЕЧ(А МОЖЕ БИ Е ЗАКАНА).МИЛА МАЙКО,КАКВА ПРОСТАКИНЯ!!!ДА СА ЖИЯИ И ЗДРАВИ ТЕЗИ КОИТО В СЛУШАТ.ОСТАВКА НА НЕВЪЗПИТАНАТА ПКП!!!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 вили

    9 2 Отговор
    ТЪПА КП
  • 141 войводата

    11 4 Отговор
    ПРОСТА КЪРДАЛИЙСКА СЛИВА

    Коментиран от #152

  • 142 ИВАН ТЕНЕВ

    9 3 Отговор
    ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА ОЩЕ ЛИ Я МЛАТИ
  • 143 емо73канар

    9 3 Отговор
    Тази г-жа не беше ли тъпа кърджалийска п...а ???

    Коментиран от #151

  • 144 Друг път

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Мдаа":

    Стойчооо, все още минаваш за млад. Успокой се малко, че може нЕкой инсулт да си заработиш, че съвсем на зеленчук да заприличаш, не че сега не си.
  • 145 До Иви

    6 1 Отговор

    До коментар #109 от "Иви":

    Скъпа Иви, село Бояново северно от гр. Елхово. Имала си предвид с. Болярово откъдето Е действително цвета.
  • 146 НОРМАЛНА КОЧИНА

    5 5 Отговор
    30 години Еврофондове яко крадене Комонисти виновни.На олигофрените от Европа и Краваристан Русия виновна.Всеки ден Краварите имитират стрелба с атомни ракети по Руска територия от въздуха на Булгаристан познаите кои ще изгори първи.До колкото знам Кравария не граничи с България.
  • 147 Бай Ху (By Who)

    6 1 Отговор
    Аз не мога да ви разбера. Когато Боко ви каза истината за нея (ТКП) вие скочихте срещу него що така говорел, а па сега лаете ли лаете. Изобщо, във всичките записи човекът само истини казва.
  • 148 НОРМАЛНА КОЧИНА

    8 3 Отговор
    Европа се грижи за Беларус там нямало Демокрация.Ако ще им правят Демокрация като при нас , жал ми е за тях.Европа е устроива простащината в България,те ги назначават а ние мислим , че ги избираме.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 ares

    4 5 Отговор
    Браво на Караянчева всичко в точно така както го казва.Не може да плюеш три часа колко е гаден Б.Б и кметицата и след това да се качиш в метрото или да пътуваш до Гърция по магестралите направени от гадняра Борисов.След като ги плюеш няма да им ползваш благата.
  • 151 ares

    1 0 Отговор

    До коментар #143 от "емо73канар":

    Явно ти се очертаваш много по тъпо цървил миризлив джендар
  • 152 ares

    2 0 Отговор

    До коментар #141 от "войводата":

    А ти понеже си много умен за това ще си останеш един мизерен драскач на глупости
  • 153 Реалист

    4 6 Отговор
    Бе кво рИвете против Караянчева, що не рИвете протим Фат-мака, който предопределя следващите ви години на грабеж на нещастната ни държава?!
    Цвета на практика е права, щото платените малоумници на площада и малкото закачени от тях недоволни граждани са просто едни НЕблагодарници! Наивници, които БСП и мафията в България, която между другото е създадена от същата тази БКП, т. нар. БСП, се опитват да използват за пореден път! Не е случайно, че интелигентните хора се отдръпнаха от протестите - вече стана кристално ясно кой и защо ги спонсорира и организира.

    Коментиран от #173

  • 154 ares

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "Искам да се поправя":

    Ти не си за разтрел .Ти си за БЕЛИЯТ ДЕЛФИН
  • 155 Анонимен

    4 2 Отговор
    Има много по луди от нея. Либералите. Те са болни мозъци. С купени дипломи от багдасара. Нещо да кажете. Не само в кърджали, а уз цяла българия много хора си къпиха дипломи за бакалавър, магистър. Не си ги измислям. Нищо че е минало време, дори поне аз от моите наблюдения се е запичнало по 30,20,10 г. Дори са ни казвали, кога си получавахме дипломите една госпожица никога не е идвала, а си получи. Много са случаите, разбрахме за цвета караянчева. Не е нужно всяка вечер по 7/8.слави,ти си й батко и ти си много косури. Какво й е на цвета. От 9 клас е с илия. Има страхотно семейство. Калина и атанас с други не са ходили. Станас е много скромен, сирак е. Добряк е. Имат от брака си две прекрасни деца, Теодора и Илия. Учили са с нашите деца. Да са живи и здрави, но нашите са слави като теб самотни. Но си е явно ген. Скромността е порок. Но ако знаех, че ще дойрат такива години бих се задомила навремето с гавроша и днес щях да си имам гаврошивци внуци. От едната крайност залитнахме в другата, но това са лични неща. Кога слави се задомиш и имаш деца, внуци, тогава ела да си поговорим за цв к. Повечето при нея е 6,а при нас 0.

    Коментиран от #178

  • 156 ares

    2 0 Отговор

    До коментар #133 от "Един там":

    Тапира е само един и това си ти
  • 157 ares

    3 0 Отговор

    До коментар #95 от "Гнусотор":

    Проститутка та си ти
  • 158 Анонимен

    0 1 Отговор
    Слави, излиза, че ние сме боклуци. А са ни го казвали в очите, българи, либерали(турци, помаци, цигани и дори ченгета на бой са налитали придошли без вина..). Търоиш, вътрешно се измъчвсл. Ако децата ни бяха в бг не това където са те може би никога нямаше не само мен, но и много начетени българи, малцинства вече да се затваряме по домовете и да мълчим. Те имат пари, нищо, че са прости. Да ме извинят, интелигентните либерали напуснаха, а дойдоха от баира с много пари слави. Запово занълчи за караянчева, че и бсп още пи зле. Шерката на димчо Х.. Крадоха бсп и дпс, а герб нищо не им стори, слави. Та тая младата ли ще оправи, баща й михалевски почина. Много е зелена, но дпс явно им изнася, защото цвета не им мълчи. Сложна е в родопите. Но както е тръгнало цяла бг след години ще е на либералите. Умни са, 3,4 поколения не са учили и днес имат много жилища, а простите, си дадоха парите и днес са нула, защото не им се занимава с политика, политици и се молим да са живи и здрави и никога крака им да не стъпва в кърджали, хасково..
  • 159 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ТУК ТРЯБВА ДА СИ СПОМНИМ ,ЧЕ Ц.Ц. БЕШЕ ОТКРИЛ КАРАЯНЧЕВА ЗА ГЕРБ.КАРАЯНЧЕВА Е И В МОМЕНТА Е В ГЕРБ , А В РБ , МОЖЕ БИ Я ОЧАКВАТ .
    КАРАЯНЧЕВА Е СМЕЛ ВОЙН, И АЗ НА МЯСТОТО НА ББ , НЕ БИХ Я ПРЕОСТЪПИЛ . МОЖЕ ДА СЕ Е ЗАМАЯЛА ОТ ВЕЛИЧИЕТО НА СОБСТВЕНИЯТ СИ ОБРАЗ , НО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА ДЕЗЕРТЬОРСТВОТО СЕ НАКАЗВА .
  • 160 Ха ха

    3 2 Отговор
    Що я щадите бе НБП...дрън-дрън. Тая си е ТКП на квадрат отвсякъде
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Министър Вълчев и Сачева такава?

    1 0 Отговор
    Щедро обещава те по 250лв на ученик помощ, при започване на Учебната Годита, не на първокласниците!!! Забравих те ли Обещанието си,? Не сте забравили, като"Цигани на свадба Обещавате" Но по Цигански, Несе дава, само се Обещава!!!
  • 163 Кьорчо

    2 0 Отговор
    Да, но кой, а Той откри първи , че Тя е
    ТКП.
  • 164 Той

    1 1 Отговор
    ПКП! Абсолютна, но не е кърджалийска! Но си е абсолютна П.
  • 165 Лаф Мохабет

    3 5 Отговор
    Логика на профани . Метрото и магистралите били на всички български граждани .Браво . Всичко построено от България е на българските граждани , само ,че при други управления нито метрото го имаше ,нито магистралите ги имаше , нито инфраструктурата на много градове я имаше. Сега разбирате ли разликата.

    Коментиран от #168

  • 166 За републиканец

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ":

    Преди 1944г българите ги мачкаха и
    избиваха. Не бяха комунистите! Хиляди без съд и присъда. Богати бяха пак подобни на сегашните бан
    дити. Ако познаваш историята на България нямаше да пишеш глупости. След 9.09.1944г.подобни прости необразован бяха овластени и
    те извършиха куп простотии. Само високо образовани българи, които за
    почнат да милеят за родината си, нео
    бременни от тъпи идеологии и предразсъдъци могат да задвижат
    спряна та умишлено 90 те години дър
    жава. Сегашните господари с нищо
    няма да помогнат, ако ние сами не по
    кажем кои сме и какво можем. Не го
    ли направим, нашата древна държава Ще ИЗЧЕЗНЕ.
  • 167 Патриот

    4 1 Отговор
    За откривателя на ТКП, Нобелова
    награда.
  • 168 Залаф мохабет

    3 1 Отговор

    До коментар #165 от "Лаф Мохабет":

    Ти си толкова не адекватен, че трябва да изпитваш болка! Нямало преди??! По преди е нямало много
    повече. Това което е направено преди, още не могат да го разрушат.
    Това което се прави сега е саслуга
    въпреки всички врагове и грабители. Ако не бяха политическата неграмотност на политиците през те
    зи 30г.,много повече щяхме да бъдем
    напред. За това най кадърни те и образовани от предните години напус
    наха родината си. Хайде вие борците
    против комунистите, които никога не
    са били такива, а просто партийци ка
    то сегашните измислени партии, по
    кажете какво можете. Дайте идеи, тех
    нологии и започнете да гради те но
    вият живот. ХА ДА ВИ ВИДИМ!!
  • 169 Барба Ганьос

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Аз какво ви думах: Проста кърджалийска пОтка...
    Сега вервате ли ми?
  • 170 Чирпан

    1 1 Отговор
    Стара Загора също е правена от Бойко, много добра магистрала...
  • 171 Едуард Петров-Едо

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Перо":

    Забрави най-важното, което дава чистота на Духа, честност, почтеност, национална и културна принадлежност, ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ, БЕЗ КОИТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ! ТЕЗИ НЕЩА СА ПО-СКЪПИ ЦЕННИ ОТ ЗЛАТО И БИСЕРИ, ТЕ СА ВЕЧНИ! ,,Храната е за тялото и тялото е за храната, но Бог ще унищожи и двете!". ,,А остават тия Трите - Вяра, Надежда и Любов! Но най-голяма от тях е Любовта!" Първо Коринтяни гл.6:13; гл.13:13! ИЗВОД: ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ СА КАНАРАТА ХРИСТОС! Тези неща трябва да се учат с майчиното мляко, в Детската градина, в Училище,в Университета, Цял Живот, който всъщност е кратък и може да свърши най-неочаквано! ЗЕМНИЯ НИ ЖИВОТ Е ПОДГОТОВКА ЗА ВЕЧНИЯ ЖИВОТ В ХРИСТА! АМИН! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛИТЕ!
  • 172 Гордост

    3 1 Отговор
    Гордея се, че сме първи по мизерия
    и ни управляват ТКП и БМБ.
  • 173 За реялист.

    5 1 Отговор

    До коментар #153 от "Реалист":

    До кога ще ти е виновен президентът, бсп, РУСИЯ, комунистите, 30 години дъвчите едно
    и също. Огледай се! Прецени какво направиха и правят сегашните. Ха
    ресва ли ти нашият живот?
  • 174 С.В.

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Перо":

    А ти от къде знаеш как и какви езици говори. Коментарът ти не се отличава с особен интелект.
  • 175 тц тц

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ":

    Интелигенцията ни е достатъчно интелигентна че да влезнат в схемата. В този сайт има само ракиени интелекти и тролове които не помнят какво беше преди ГЕРБ.
  • 176 Гешева

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Анонимен":

    Това български език ли е?
  • 177 Рибата

    2 0 Отговор
    Се вмирисва от главата.Имаме един манипулатор ,който си сменя и назначава хора,които може да разиграва и уволнява когато му се иска,също да обижда и подценява,което е недупостимо за отношението между хората.
  • 178 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #155 от "Анонимен":

    Да си ходи на село и да не се показва поне 10 години -да я забравят хората тази недоучила женица.Да си гледа семейството и да храни кокошките!Чудя се - откъде ги намери Тулупа - всичките са за цирка!
  • 179 багай бе

    1 0 Отговор
    писюр.....
  • 180 Хаджиментов

    2 0 Отговор
    Плачещите за свободата на медиите в България четят ли подобни статии?!?!?!