Last news in Fakti

27 Септември, 2020 18:39 1 622 1

ЛеБрон за Коби Брайънт: Стиловете ни на игра са съвсем различни, но стремежът да бъдем най-добрите е един и същ

  • леброн джеймс-
  • нба-
  • баскетбол-
  • лос анджелис лейкърс-
  • коби брайънт

Аз съм един от малцината, които могат да разберат какво е било в главата му още от гимназията до пътя му към НБА

ЛеБрон за Коби Брайънт: Стиловете ни на игра са съвсем различни, но стремежът да бъдем най-добрите е един и същ - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс достигна до Финалите на НБА за първи път от десетилетие насам. Последното участие на “езерняците” в директната битка за трофея “Лари О’Брайън” бе през 2010-а, когато тимът, воден от покойната легенда Коби Брайънт, пречупи Бостън Селтикс в седем мача и спечели своята 16-а титла в клубната история. Лидерът на Лейкърс ЛеБрон Джеймс говори на пресконференцията след мач №5 с Денвър за присъствието на Коби във великата история на клуба.

“Всеки път, в който облечеш екипа с лилаво и златно, ти се сещаш за неговото наследство и за това какво означаваше той за организацията в продължение на повече от 20 години. Замисляш се за неговите принципи както на паркета, така и извън него, а също така и какво изискваше от своите съотборници и от самия себе си. В този смисъл ние имаме някои прилики. Стиловете ни на игра са съвсем различни, но стремежът да бъдем най-добрите и да не си позволяваме да губим е един и същ… Аз съм един от малцината, които могат да разберат какво е било в главата му още от гимназията до пътя му към НБА”, сподели Джеймс в една част от пресконференцията си след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велики

    4 0 Отговор
    Момчета.. пишат история, а нас ена ПКП ни взе за мезе, разделя българите... не вярвам, че се случва в 21 век..