Last news in Fakti

15 Август, 2020 11:18 24 362 88

Бившата на Борисов влиза в перфектна форма

  • бойко борисов-
  • цветелина бориславова-
  • външен вид-
  • промяна-
  • фигура-
  • фома

Цветелина Бориславова е решила да промени външния си вид

Банкерката Цветелина Бориславова може да накара редици млади момичета да ѝ завидят. Една от най-успелите българки, която тази година ще навърши 62 години, изглежда по зашеметяващ начин, отбелязва "Ретро".

Нова промяна при нея е цветът в косите. От брюнетка, с помощта на най-новите прийоми на коафьорството, тя е променила оттенъка в косите си и вече е блондинка. Не става дума за платинено рус цвят, а за съвсем дискретни и стилни кичури в златисто.

Бившата на Борисов влиза в перфектна форма



Припомняме, че открай време Бориславова поддържа имидж на изключително стегната и добре поддържана жена. Тя е изградила и спазва стриктен режим.

Неведнъж бившата партньорка на премиера Борисов е споделяла, че се храни изключително внимателно. Подбира менюто си, но и спортува ежедневно. През зимата залага на ските като метод за отпускане и за поддържане на форма.

В летните месеци, наред с всички останали активности, тя се отдава на дълги походи сред природата. Като лично свое постижение, с което се гордее, Бориславова възприема изминаването на Пътя към Сантяго. 800 километра, изминати с велосипед за 14 дни, са истинското предизвикателство, което поставило волята на Цветелина под въпрос. Тя обаче стоически издържала, пише изданието.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко ЕС

    315 11 Отговор
    Как не са направили извънреден брифинг за тази новина?

    Коментиран от #79, #86

  • 2 мда

    293 11 Отговор
    Аз ако имам нейните пари и аз ще съм в добра форма. Фитнес, курорти, био-храна.

    Коментиран от #4, #44, #88

  • 3 Дай снимка

    103 5 Отговор
    Да видиме , какво само четкосваш с писания.

    Коментиран от #53

  • 4 Мне

    40 57 Отговор

    До коментар #2 от "мда":

    Който може да ги изкара ще е така, не забравяйте, че здравето е хармония със себе си, а тя я има, за другите намерете я....

    Коментиран от #38

  • 5 Пурко

    240 8 Отговор
    Всички милионери изглеждат по млади и в перфектна форма! Парите позволяват това а не да се храниш и Лидл и Кауфланд и да очакваш да си здрав и младолик!
  • 6 Сандо

    175 33 Отговор
    Някой ден и тя ще влезе в затвора. Въпрос на време.

    Коментиран от #80

  • 7 Последния Софиянец

    128 14 Отговор
    Тая пък чак в Чили избягала .А мис Гащи там ли е?

    Коментиран от #9, #42

  • 8 БОЙКО М БОРИСОВ

    132 12 Отговор
    ЧУДЕСНА НОВИНА. АКО СМЕНИ И ГРОЗНАТА ГЛАВА, ЦЕНА НЯМА ДА ИМА
  • 9 ПОСЛЕДНАТА СОФИЯНКА

    82 8 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    ЩЕ УЧАСТВА НА ПРЕСТИЖНИЯ КОНКУРС "МИС ГРОЗЕН ЛИК"
  • 10 Румба и Самба

    135 9 Отговор
    И как успя тая банкерка ? Баце и купи банка ?

    Как Цветелина срещна Бойко

    и от външнотърговски представител стана съдружник на СИК-аджията Румен Николов – Пашата?

    Някогашният охранител на Тодор Живков, който по-късно се издига до главен секретар на МВР, кмет на София и настоящ премиер на България – Бойко Борисов среща дамата на сърцето си в автосервиз. Той е женен, тя е омъжена, но между тях пламват чувства. Развеждат се и от 1992 година заживяват на семейни начала. Преди демократичните промени бащата на Цветелина – Борислав Карагьозов е служител на Първо главно управление на Държавна сигурност. Работил е в посолствата на България в САЩ, Индонезия и Румъния. Бившият й съпруг Стефан Абаджиев, от когото има две дъщери, е син на Иван Абаджиев, кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП и посланик в Румъния.

    След като се свързва с Бойко Борисов, той я прави съдружник в редица фирми с мутренска репутация. Така дамата с няколко висши образования се оказва съсобственик и управител на „Интерпрайм тобако“ ООД, заедно със СИК-аджията Румен Николов – Пашата. Тя става и съдружник на Бойко Борисов във фирмите “ИПОН”, “ИПОН – 2”, съсобственик и управител на“Сириус -2”, на разни офшорки и др.

    Коментиран от #35

  • 11 Дългият

    94 8 Отговор
    Спокойно..няма да стане на 20...
  • 12 Емил

    40 10 Отговор
    Марчето усети от къде духа вятърът! Изглежда терапията ѝ срещу русофилията е била успешна!
  • 13 Сибириада

    78 3 Отговор
    Иван Костов. Новият министър-председател е в тесни приятелски връзки със Славчо Христов, ресторантьор, близък до СИК и Бай Миле. От ресторанта на Славчо Христов – “Олимп” идва името на т. нар. приятелски кръг “Олимп” – хора от ръководството на СДС, които се събират в ресторанта. Там те обсъждат и впоследствие приватизират държавни фирми, купуват курорти, печелят най-големите конкурси за обществени поръчки и усвояват предприсъединителни фондове на ЕС. С кръга „Олимп“ са свързани и някои фигури от мутренската групировка СИК. По времето на Костов СИК измества ВИС-2 от лидерските позиции в охранителния и др. бизнес.

    Бойко Борисов и Цветелина, които са бизнес партньори с един от босовете на СИК – Румен Николов-Пашата, добре познават Славчо Христов. А по времето на Костов фирмите на бившия ресторантьор са във възход. Той става собственик в курортите Златни пясъци, Пампорово и на „Бороспорт“, която стопанисва Боровец. През 2000 година Славчо Христов притежава чрез офшорни дружества над 40% от БРИБанк и е председател на надзорния й съвет. Същата година БРИБанк приватизира фалиралата Стопанска банка, двете се обединяват и получават името „СИБанк“.

    Къщата на Цветелина Бориславова на ул. „Славянска“ в София, където тя живее отскоро с дъщеря си. Къщата е и консулство на Исландия, на която Бориславова е почетен консул. Снимка: e-vestnik
    През банката започват да минават всички държавни плащания – на НОИ, БТК, НЕК, МВР, митници и др. След скандалната приватизация

    Коментиран от #84

  • 14 Бостанджиев

    65 5 Отговор
    След назначаването на Цветелина за шефка на надзора, СИБанк се освобождава от офшорките, вдига капитала няколко пъти, продава дялове, купува компенсаторки, строи хотели, финансира ВЕЦ-ове и изложби, продава основния пакет акции и просперира. Много от държавните плащания минават през СИБанк и при премиера Симеон Сакскобургготски, и при Сергей Станишев.

    Офшорните фирми излизат окончателно от банката през май 2003-а, когато Цветелина изкупува от „Ванкарем Лимитед“ 4.065% от капитала на СИБанк. Още толкова придобива и Светослав Божилов (бивш главен прокурист и основател на банката, заедно с Емил Кюлев). Делът от 8.895% на друга офшорка -„Бидефорд трейдинг“ се разпределя между членове от ръководството на банката. Казанлъшкото предприятие „Руно“ (собственост на Цветелина) купува 4.825%, притежавани преди това от „Менцел трейдинг лимитид“. С още няколко врътки чрез фирма „Катекс“ – Казанлък Цветелина придобива нови дялове в банката.

    Правителството на НДСВ управлява България, а Бойко Борисов е главен секретар на МВР. Предизборните обещания, че далаверите на кабинета Костов ще се разследват, не се сбъдват. Голяма част от бизнеса на кръга „Олимп“ е преминал в ръцете на Цветелина Бориславова. СИБанк е основен кредитор и акционер в „Пампорово“ АД, приватизирано чрез подставена фирма от Славчо Христов. През 2004 г. банката започва да финансира строителството на нови писти, лифтове и луксозни хотели в курорта. Същата година „Мултигруп“ преотстъпва на СИБанк бившат
  • 15 така се прави бизнес

    60 5 Отговор
    През 2006 година Цветелина Бориславова пряко и косвено притежава вече 46,78% от капитала на СИБанк. Другият голям акционер си остава Светослав Божилов. Покрай приватизацията на БТК “Цветелинбанк” прави финансов удар, за който се говори, че е използвала вътрешна информация. Когато исландският милиардер Тор Бьорголфсон приватизира 65% от БТК, СИБанк започна бясно да изкупува компенсаторки на безценица. Хората ги продават за жълти стотинки на брой, защото са загубили надежда, че някога ще могат да им вземат реалната цена от 1 лев. Изведнъж правителството на НДСВ обявява, че 35-те останали процента от БТК ще се продават срещу компенсаторки. Цената на брой надхвърля левче за една нощ. Хората са прецакани, а СИБанк става акционер с 35% в БТК. Говори се, че СИБанк е само посредник в тази сделка, а реалният купувач пак е Тор Бьорголфсон. Впоследствие милиардерът придобива 34% от СИБанк. Месеци по-късно увеличава дела си до 49%, като плаща подобаващо на досегашните акционери, тоест и на Цветелина Бориславова.
  • 16 цвете гербер

    61 4 Отговор
    През февруари 2008 година фондът на Цветелина Бориславова Си Ес Ай Еф (CSFI) обявява, че ще вложи близо 1 милиард лева във възобновяеми енергийни източници, промишленост, финансови услуги и имоти.

    Министър на икономиката по това време е Петър Димитров от БСП. Той напада Бойко Борисов с твърдението, че инвестициите, които Цветелина се готви да направи, имат връзка с неговата дейност: „Погледнах регистрацията на фирмите, в които кметът на София Бойко Борисов е участвал. Той почти навсякъде е с Цветелина. Тоест, там юридически декларира, че са заедно. А когато става въпрос за бизнес начинанията, Цветелина е нещо отделно и различно. Аз нямам нищо против модерните семейства. И когато става въпрос за мижави пари, вероятно не си струва да се споменават. Но тук официално в медиите беше обявено, че ще се правят инвестиции за 1 милиард лева. Разбирате за какво си говорим? Как изведнъж се намира в България такъв инвеститор и се оказва, че той няма никакво отношение към семейството на Бойко Борисов? Това просто не е сериозно“. Той приканва финансовото разузнаване и агенцията за национална сигурност да се самосезират и да направят проверка, но това не се случва.
  • 17 ПУЙ

    81 3 Отговор
    Кадето и да чукнеш ДС

    Коментиран от #18

  • 18 габровец от варна

    53 3 Отговор

    До коментар #17 от "ПУЙ":

    Ами фактически те си управляват...
  • 19 Страничен

    44 6 Отговор
    Баба Яга !
  • 20 Да,бе

    65 6 Отговор
    "Факти", вие в час ли сте?! Та тя изглежда на 72!
  • 21 трогателно-разтърсваща

    68 5 Отговор
    е усмивката на двамата щастливи играчи от ДС-СИК-мутрафонските дружинки на Прехода!Преход за някои към огромни финансови възможности и всякакви глезотии за които се сетите(луксозни яхти,самолети,колекции авангардни возила,хасиенди у нас и в чужбина),а за други-загуба на спестявания,на работа,неприлично малки пенсии,тежки болести заради проблеми,разделени деца от родители.Навремето първенците на синята идея лукаво заблуждаваха народа,че ще се създава средна класа.Щото видите ли,така било по широкия демократичен свят.Оказа се,че лъжат като роми!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 В.В.П.

    30 2 Отговор
    НАЙ ДИВИЯ БГ ИНДИВИД. ОЛИГАРХ НА 100%....
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 КЕМИЛ РАМАДАН

    18 4 Отговор
    АЗ ЩЕ ГИ УПРАВЯ ВСИЧКИ!
  • 26 Начко

    58 6 Отговор
    Как придоби СИбанк тази мома?В уикепедия е описано несвързано нейното развитие.Много тъмно и нелогично.

    Коментиран от #34

  • 27 Шопо

    48 1 Отговор
    А Братиньо яде като маторица ! 300 кила гони ! За Коледа че го тураме у буркани!
  • 28 Един въпрос без отговор...

    32 1 Отговор
    Защо бюст-паметника и не е в алеята на Славата?
  • 29 Я ...Я

    48 3 Отговор
    ТАЗИ КОЯТО СЕ НАГРУХА ПОКРАЙ НЕГО. А БЪЛГАРСКИЯТ ЗА НАРОД МИЗЕРИЯ. ЕБ..Н ИМ Е ЖИВОТА ЗА ВЪВ БЪДИЩЕ. БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ. МУШЕНИЦИ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 АНОРЕКСИЧКА

    37 2 Отговор
    ЧЕ ТЯ ОТДАВНА ИМА ВИД НА СКЕЛЕТ
  • 32 СПИШ ЛИ БЕ

    50 4 Отговор
    ГЕШЕВ ДА ПОЧНЕ ОТ НЕЯ -- ОТ КЪДЕ ИМА ПАРИ
  • 33 ФАКТ !

    6 25 Отговор
    Решаваща роля имат гените !! Разбира се и разумния начин на живот !!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Това СА БАНДИТСКИ ПАРИ

    51 2 Отговор

    До коментар #10 от "Румба и Самба":

    НА КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ ПРОИЗХОДА. ... ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ИМАШЕ КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ. ..ОГРАБИХА СЕ БАНКИ. .ФОНДОВЕ. .ФАБРИКИ. .ПОМОЩИ ОТ ЧУЖБИНА. ..МНОГО ОТ ГОСПОДАТА НА ГЕРБ СА АГЕНТИ НА ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАНИЯ. ..ПОЛУЧАВАТ ПАРИ. ..МУТРЕНСКИТЕ ГРУПИРОВКИ. ...БОКО МАДЖО. ..ПРИХВАТИЗИРАНИ СТОТИЦИ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО. .....В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ АРЕСТУВАТ И ДА ИМ СЕ КОНФИСКУВА ИМУЩЕСТВОТО
  • 36 мажо

    35 1 Отговор
    дърто дърто та дрънка ако ще и бембяна да си направи косата това не я прави хич млада вратлето показва всичко д,,,о та д,,,о това е
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ега ти бабата

    42 0 Отговор
    Какво ни занимавате с този вълк.
    Има пари, ще си купува млади момчета и е ОК. Но си е бабичка отвсякъде.
  • 40 питащ

    49 2 Отговор
    Гешеф кога ще я разнищи и тая крадла, една от щерките на ДС, окрали бг-то и продължаващи и сега !!
  • 41 тиквенсониада

    55 1 Отговор
    Цветелина здраво осребри името на Бойко , като си взе ЦЯЛА БАНКА , бизнес с био горива , Пампорово и още куп курорти и земи ! Да им е честито на новатата-стара тиквена номенклатура. ГАРАНТИРАНО от шайката ГЕРБ ?
  • 42 караибрахим

    20 0 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    какво Чили та гони бре.тука се има впредвид пътя на пилигримите който е от Сен Жан Пие-дьо-Пор Франция до Камино де компостело Испания 800км.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Умник

    6 29 Отговор

    До коментар #2 от "мда":

    Не, трябва да съжаляваш, че нямаш нейния ум!Прекрасна жена!Желая и успех!
  • 45 Периферен център

    29 1 Отговор
    Дайте ни снимки инфо не само за бившата , а и за настоящата бойкова изгора.... ! Хайде де ! Нали сте журнала , обичащи истината и сензацията ! А и не ви е страх от гнезва на една ТиквА , нали ?
  • 46 този който си върши работата

    12 1 Отговор
    Горе изглежда по- добре...Втората сн-- без коментар...
  • 47 1944

    22 1 Отговор
    стига ни засипвахте с червени боклуци
  • 48 Морски

    27 1 Отговор
    А не може ли да влезе в затвора?
  • 49 Елена Петрова

    21 0 Отговор
    Голяма новина, смешници.
  • 50 Мая Манолова

    15 2 Отговор
    Аз пък се поддържам в топ форма само със секс.
  • 51 Долу мутрите

    30 0 Отговор
    Мястото на тая урвентия е при баневица, маринела и оная с убиеца на милен цветков. Гнусни крадливи урспии
  • 52 ЛУД ВРАБЕЦ

    12 1 Отговор
    Е га.и МИКИ МАУСА
  • 53 Фермер

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дай снимка":

    Колега и ти като мен мекащ на поразия!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Странник

    16 0 Отговор
    Толкова много се зарадвах на тази прекрасна новина че няма да мога да спя
  • 56 СЪЧИНЯВАТЕ ЛЪЖИ

    14 0 Отговор
    МАЛКО Е КЛЬОЩАВА И ГРОЗНА АМА КАТО ЗА ТИКВА И МУТРА СТАВА У ТЪМНОТО
  • 57 101

    10 0 Отговор
    Бизнес по Български
  • 58 101

    15 0 Отговор
    Може би за това в Америка има закон против тези които търгуват на базата на вътрешната информация.Картелно споразумение и филма свършва.
  • 59 vbn ccbb

    17 1 Отговор
    Прилича на Десислава Иванчева. Какво стана с тая женица дето й "скроиха шапка" от прокуратурата?
  • 60 Чук и Гек

    1 0 Отговор
    Нямало кой!? Ами, ето - Тя!
  • 61 туто

    3 0 Отговор
    финито
  • 62 Hoho Boho

    14 1 Отговор
    Да е жива и здрава!

    А Бойко ТРЯБВА да бъде разследван
    За:
    - Щкафчето - какви са тези пари...
    - Записите...
    - Далаверата им с г-н Божков за 700-те милиона
    - Далаверите с Ахмед Доган, Пеевски
    и т.н.

    Коментиран от #74

  • 63 Българин

    6 2 Отговор
    Нека тя да изминава пътя до Сантяго с велосипед, докато другите българи се чудят как да сложат на децата си храна на масата.Стига писахте захаросани глупости за презадоволени бабички.
  • 64 цица секса

    4 0 Отговор
    Сексът поддържа формата .
  • 65 зелен чук чука зеленчука

    6 1 Отговор
    Би било чудесно да ги видим тези 2-мата , но не в затвора , а в КОНЦЛАГЕР ! Там където се работи истински и принудително , тежко и продължително . И нека тогава ББ да ни говори за рестарт и нова конституция !
  • 66 Коцалиев

    5 3 Отговор
    Цветелина на 62 изглежда с 20 год по млада от краварката корнела която е на 50.. но е така като се маскираш на социалист а не си
  • 67 Да добавя

    3 5 Отговор
    Прекрасна жена. Умна и за това е и богата. Блазе му на Борисов че е имал Цветелина.
  • 68 Чичо

    9 0 Отговор
    Много умна жена. Баща й - посланик в САЩ по времето на Бай Тошо.
    Каква случайност.
    Впоследствие хвалебствени статии за Боко в пресата , финансирани от Банката й.
    За обработка на Общественото мнение.. И хоп - Тиква- премиер.
    Случайности....
  • 69 комика

    4 0 Отговор
    Отровното ДУО ......
  • 70 Чук и Гек

    4 0 Отговор
    Ето така - Магнолията, внучетата, бабичката, 120 депутата и ето ти 95 % електорат! А оная натирената в Барселона никой не го интересува, че е самотна майка! А Деса правилно я скриха!
  • 71 Умно село

    8 1 Отговор
    Майка Тереза беше с бръчки, но беше човек.
    Тези само наподобяват, че са човеци!
  • 72 Кочан

    3 2 Отговор
    Пичонка си е цветето... Дори и на 62
  • 73 Гешева

    1 1 Отговор
    Корнело
    Иди си за да падне и боко разбойника
  • 74 Секретарка

    6 3 Отговор

    До коментар #62 от "Hoho Boho":

    И КАКВО НЕ ТИ е ясно ????????? Или си толкова ТЪП ???????.....Записи...подхвърлени пари......кака -шпионин....сниман гол....обвинения от преследван олигарх....платени протести...….А ПРИ ПРЕДИШНИЯТ му мандат беше...….Записи ...със Кокинов и Миро ….записи в КЕНЕФА МУ ….когато ака…..протести...… КАЗВА СЕ - АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ …………...ако искаш истината - ПИТАЙ МИТЬО - ГЕСТАПОТО !...…...Не ти ли е ясно .че със избори не могат да го свалят ?????????
  • 75 007

    5 0 Отговор
    А по какъв начин и каква е сделката която направи госпожата БАНКЕРКА?
  • 76 гоггог145

    4 0 Отговор
    Най-богатата скумрия. Факт!
  • 77 Под шарена рокля чорка

    3 0 Отговор
    Няма как да стане на 62 г, да изглежда перфектно, като млада с добра фигура, в лице, нищо особено, за богатство не се завижда....!

    Коментиран от #82

  • 78 Райна Футекова

    0 2 Отговор
    караГьозката не е стока щом се е хванала за пари с банкянския бopcyк!
  • 79 Щерев-червен трол

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко ЕС":

    Господаря на брифингите е тиквената магнолия а еврейката-банкерка е само придатък на ореола му на най умен и красив мъж,найс А.
  • 80 Щерев-червен трол

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сандо":

    Няма как да влезе в затвора като по хороскоп първо трябва да умре заедно с любимия си,също като във филма "Парижката Света Богородица".
  • 81 Щерев-червен трол

    2 0 Отговор
    Как обаче българските висши рекетьори, корумпета и мошеници ще харчат парите си?

    Няколко нагледни примера.



    През октомври 2011 г. след убийството на либийския лидер Муамар Кадафи, в-к Los Angeles Times пише, че той е успял да изнесе в чужбина около 200 млрд долара в различни банки. Така Кадафи се превърнал в най-богатия жител на планетата. Експерти по финансови рейтинги от Forbes обаче внесоха важно уточнение: 200 млрд са всичките изнесени пари от Либия. Самият Кадафи не ги е притежавал всичките лично. По-късно стана ясно, че САЩ са замразили около 34 млрд долара, Великобритания – 12 млрд паунда, Германия, Австрия и Италия – над 6 млрд евро и т.н. Общо около 62 млрд долара. Кадафи обаче не можа да им се порадва, защото го убиха…



    Не са могли да си харчат парите и други държавници като Зин ал Абидин бен Али, Хосни Мубарак, Пиночет, Фердинанд Маркос и пр. Техни стотици милиони са замразени в банки в Австрия, Германия, Япония, САЩ, Великобритания и дори в Уганда. Швейцарските банки отдавна не са сигурно място за мръсни пари на корумпирани политици. Например милионите на диктатора от Хаити Жан-Клод Дювалие от 1986 г. досега са „арестувани“ в Швейцария.
  • 82 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Под шарена рокля чорка":

    И балконите не са нищо особено.
  • 83 факт

    0 0 Отговор
    чак къде е избягала от змея!
  • 84 Dimirest

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Сибириада":

    Нищо ново, комунисти сър! Ей затова трябва пълна лустрация от 1989 че до днешни дни. Нека всички "бизнесмени" да декларират произхода на първият милион и на следващите 5 примерно. Ако не могат ресто към хазната или затвор както иска новият президент на Монголия. Пък после да изглеждат като кинозвезди и да карат колело или каквото им хрумне-ринг свободен!!!
  • 85 Георги

    2 0 Отговор
    Това е супер но някой можели да ми отговори на един въпрос как тази стана собственик на банката на Славчо Христов и после я продаде за милиони евро и го направи заедно с премиера но тагава главен секретар.Колко и пъти да са ги питали до днес отговор няма.Имаше бомба от която Цветелина едвам оцеля.
  • 86 Как се краде в България

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко ЕС":

    Тя една новина, та да ти се припикае.
    Как Цветелина с парите на мутрата, Борисов стана "банка Цветелина".
  • 87 мн7ъ9

    0 0 Отговор
    Аз очаквам информация какво е акала другарката Бориславова тази сутрин и дали е било миризливо.
    А, като гледам снимките си викам- Ех, какви травестити имаше едно време!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.