Last news in Fakti

14 Август, 2020 23:59 6 235 23

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)

  • барселона-
  • шампионска лига-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

Германският шампион унижи каталунския гранд

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона в дългоочаквания ¼-финал между двата гранда. Германският шампион унижи каталунския гранд с невижданото 2:8. С по 2 гола се отчетоха Томас Мюлер и Филипе Коутиньо, който е собственост на испанците. "Ещадио да Луж" бе арена на сблъсъка, а баварците ще играят срещу Манчестър Сити или Олимпик Лион на 1/2-финалите.

В третата минута Роберто опита подаване по земя от десния фланг към Суарес в наказателното поле, но Боатенг се намеси с решителен шпагат, след който Нойер бързо изби топката.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Само секунди по-късно баварците нанесоха своя удар. Перишич спринтира отляво и намери непокрития Мюлер, който направи двойно подаване с Левандовски в пеналтерията и германецът препарира Тер Стеген с безпощаден шут от близка дистанция.

Барселона обаче отговори по светкавичен начин. В седмата минута Алба нахлу по фланга и опита центриране към Суарес, но Дейвид Алаба в опита си да изчисти топката с десния крак, си вкара автогол.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 20-ата минута Меси направи рейд до границите на наказателното поле и стреля с левия крак по земя, но Нойер улови без проблем.

120 секунди по-късно Гнабри открадна топка в центъра от Роберто и веднага намери Перишич отляво, който продължи уверено напред, навлезе в наказателното поле и с диагонален шут разстреля Тер Стеген.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Меси подаде на Роберто вдясно, който потърси свой съотборник в пеналтерията, но бранител изчисти в корнер. Капитанът центрира на първа греда, след което топката бе изчистена.

В 28-ата минута Байерн нанесе нов удар. Горецкка изведе с едно докосване Гнабри в наказателното и германецът покоси по хладнокръвен начин каталунската врата за 1:3.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Всичко в срещата сякаш приключва още в 31-ата минута. Томас Мюлер се пребори на първа греда за топката след центриране от дясното крило на Кимих и по брилянтен начин матира своя сънародник Тер Стеген.

В 38-ата минута Кимих отново опита да намери свой съотборник отдясно, но този път защитата на Барса реагира и изчисти. При последвалото центриране Левандовски се извиси над всички, но ударът му бе слаб.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 45-ата минута Суарес най-сетне получи възможност да покаже реализаторските си качества, но ударът му с десния крак от въздух не затрудни Нойер, който хвана с две ръце топката.

Въпреки че в последните минута на първата част Байерн намали оборотите, каталунците не успяха да застрашат сериозно вратата на съперника.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 49-ата минута Нойер намери в предни позиции по брилянтен начин Мюлер, който гърдира, обърна се и подаде на Перишич, който моментално опита изстрел, но Тер Стеген успя да улови.

2 минути след това Горецка овладя на гърди в наказателното поле един дълъг пас на Кимих и шутира с десния крак, но над вратата.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 57-ата минута Барселона върна един гол. Меси намери на левия фланг Алба, който подаде към Суарес в центъра на наказателното поле, след което уругваецът финтира Боатенг, за да прати топката в долния ляв ъгъл на Нойер - 2:4.

6 минути по-късно обаче Байерн наказа каталунците за дързостта. Алфонсо Дейвис развинти Семедо на левия фланг, нахлу мощно в наказателното поле и пусна страхотно подаване към непокрития Кимих, който закова пети пирон във вратата на Барселона.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Статистиката след първите 70 минути показва, че през първото полувреме германците са създали 14 положения срещу 4 за испанците, а през второто "само" 7 срещу 3.

В 77-ата минута Суарес подаде към Меси вляво в наказателното поле и аржентинецът изпита Нойер, който отново бе безпогрешен.

5 минути след това Коутиньо центрира в малкото наказателно поле и непокритият Левандовски отбеляза безпроблемно за 2:6 с глава редовния си гол.

Байерн Мюнхен буквално унищожи Барселона - 8:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Само секунди по-късно Филипе Коутиньо, който е собственост на каталунците на свой ред се разписа след асистенция на Мюлер.

В предпоследната минута Лукас Ернандес игра с глава и намери Коутиньо, който бе сам и от близка дистанция промуши топката за осми път във вратата на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    58 6 Отговор
    Отборът "разчитащ на младите играчи от школата" получи още един стабилен блицкриг урок от немската машина след 3:0 и 4:0 от преди. Меси гледаше като теле в железница :)
  • 2 Пената от Мировяне

    8 12 Отговор
    Месииииии...
  • 3 Диньо10

    38 1 Отговор
    Голям резил. Очакваше се. Дано сега се оттървем от борда и 90% от играчите. Крайно време е. Барса имаме много сериозни проблеми и е време да започнат промени.Байерн играха перфектно, за което адмирации!

    Коментиран от #5

  • 4 Некой си

    18 0 Отговор
    Страхотен термин - " пеналтерия". Доста се чудих що за дума е това, но накрая се сетих. Добре че не съм толкова задръстен като авторът.
  • 5 Расим

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Диньо10":

    Не съм фен на Барселона, но да - президентът е първият, който трабва да си тръгне, спортният директор и треньорът, разбира се. За играчите ще е по-трудно, но определено имат нужда от нови.
  • 6 Ицо Крюшо Фюнес

    50 5 Отговор
    Вермахта не си поплюва, гази като танкова дивизия! Към днешна дата, само Локо Пловдив може да им се озъби. За тяхно щастие няма, как това да се случи!

    Коментиран от #10

  • 7 Мили дебили

    19 2 Отговор
    Да ги водят да им баят за уплах и да им леят куршум!
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор
    БРАВО
  • 9 Алфа Вълкът

    9 5 Отговор
    Малко им е, малко ли ги бутаха испанските отбори последните години. Като всичко почна от Барса срещу Челси. Да не се повтори английския финал в ШЛ.
  • 10 Бачо Киро

    30 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ицо Крюшо Фюнес":

    Забравяш бистришките тигри, начело е Винету от Банкя. Там направо умиргат и Байерн, и Локо, и Шоко... Само да не е Шиши вратар на Локо, че топката няма как да влезе във вратата...
  • 11 ах на дядя

    10 4 Отговор
    Е честито, жалки изкупвачи на играчи на кило , тоя ще купим оня ще купим и накрая си го получихте от РАМЩАЙН

    Коментиран от #12

  • 12 Любопитно

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "ах на дядя":

    Изкупвачи? Байерн ли визираш???😁😆🤧😷🥴🤓

    Коментиран от #23

  • 13 Някой

    3 1 Отговор
    Само Камата ще оправи Барса по негов стил,като им каже на всички Пу ******** на всички
  • 14 Някой

    4 10 Отговор
    Каде е футболната прокуратура ... последно време доста фрапиращи резултати има ..Но като се замислиш си е нормално ... след толкова време без мачове пари все от някъде трябва да се избият загубите .. 2:8 на точен е доста висок коефицент с няколко стотин хиляди евра залог ето ти пари да покрият загуби ... После в европа няма продавани мачове

    Коментиран от #22

  • 15 Юпиии

    11 1 Отговор
    Припомнихме си Бразилия: Германия 1:7 от СП2014! Хе-хе...
  • 16 един от стадото

    6 3 Отговор
    четох резюмето. Имам чувството че са играли Кения и Конго. Най- се смях на ''испанците'' така направили, такъв отговор дали. Пък ''германците'' ги били накрая. Добре че има световно от време на време, че да видим националите какво могат. И там един батак стана, О'Бонго вече е германец, чист ариец.
  • 17 Агронома

    2 3 Отговор
    Простете невежеството ми, по принцип не гледам футбол. От кадрите на клипа се вижда, че няма фенове по трибуните, а звучи сякаш има. Предполагам са пуснали звук от колони за да създаде атмосфера или ддз. Някой, който знае да каже.
  • 18 меси

    8 0 Отговор
    Тия нямат спиране,изнасилихани...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Чичу Ади

    8 1 Отговор
    Голям кеф да гледам хомокаталунците с разпрани з@дн&ц&. Изкупвач Байерн? Те взеха изпъден от Барса, за да им го н@чук@ за 10 мин. Тиаго Алкантара и той си отмъсти. В обратна посока Видал?!?! Ракитич е дърво, но много по-добър от Де Йонг, Артур и Серхи Роберто, като халф. Някои играчи просто нямат психиката да играят под напрежение. Де Йонг и Де Лихт в Аякс играха без напрежение и блестяха, но сега се огъват и правят грешка след грешка. А за сагите на Барса думите са излишни. Още с Фабрегас удариха дъното, когато 5 години го примамваха за да го забият на пейката. Коутиньо и Гризман са само продължението. Само с Неймар им върза, но да не забравяме, че тогава Меси и Суарез бяха в топ форма, Иниеста още беше в средата на терена. Имаха и треньор, който не беше баски кравар... При балерините е подобна ситуацията, но там имат един Зидан на когото му пука за отбора. Баварците винаги са били машина, без да имат многомилионни звезди. Заплатата на Меско е колкото на титулярите на Байерн...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ах на дядя

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Любопитно":

    e глупости сега, кой купува за баснословни суми играчи, много ясно, че имам предвид Барса, хубав урок за това, че футбол се прави не само с пачки евро