12 Август, 2020 15:25 2 040 3

Кметът на Рим се кандидатира за нов мандат

  • италия-
  • избори-
  • рим

Вирджиния Раджи очаква подкрепа

Кметът на Рим се кандидатира за нов мандат - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Действащият кмет на италианската столица Вирджиния Раджи обяви, че издига кандидатурата си за нов мандат, съобщи АНСА.

Кметът Раджи стана първата жена на поста в Рим. Администрацията успя да постигне напредък в ремонтирането на пътищата и подобряването на общественият транспорт.

Управлението обаче започна с оставки на членове на администрацията и обвинения срещу някои от тях. Граждани настояваха за по-ефективна работа от страната кметските представители.

Самата Раджи беше оправдана по обвинения за лъжесвидетелстване. През последните години обаче доверието към нея се е повишило.

В момента Раджи очаква подкрепа от своята група. Тя е представител на „Пет звезди“, но партията има вътрешно правило да не издига кандидати за държавни постове два пъти.

Преди тя служеше като столичен съветник. Започнала е подготовка за изборите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диверсант

    2 0 Отговор
    Абе Стойчев, ти нормален ли си??? Що за глупости пишеш, обществен транспорт, пътища. Ако ти прочетат творението романи ще паднат от смях. Колко автобуса от градския транспорт се запалват по време на движение я се поинтересувай. Колко мотористи са загинали по вина на разбитите улици.. Колко вица има за плъховете по неизхвърлените контейнери с отпадъци. Тая е пътник както и партията и.
  • 2 Вирджиния

    2 0 Отговор
    с теб съм, подкрепям те..., страхотна си.....Искам в Рим...!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: