13 Юли, 2020 10:58 9 108 16

Притеснително разкритие за Лейди Ди разтресе кралското семейство

  • принцеса даяна-
  • тайна-
  • кралско семейство-
  • самоубийство-
  • скандал-
  • разкрития

Нова стряскаща тайна на принцеса Даяна излезе наяве

Притеснително разкритие за Лейди Ди разтресе кралското семейство - 1
Снимка: Shutterstock

Принцеса Даяна е опитала да се самоубие, докато е била бременна с по-големия си син Уилям. За щастие, трагедията е била предотвратена навреме. Това става ясно от тайния дневник на принцесата, фрагменти от който бяха разпространени от австралийското списание New Idea.

Лейди Ди си е водила записки по съвет на психотерапевта. Специалистът я посъветвал да описва емоциите си на хартия, за да се справи с депресивното състояние. В дневника тя пишела за тежкия си брак с Чарлз, както и за отношенията си с кралица Елизабет II и съпруга ѝ.

Изданието отбелязва, че бившата съпруга на принц Чарлз често е мислела за самоубийство. 

„Бях толкова смачкана, че можех да направя всичко. Опитах се да се самонараня ”, пише тя в дневника си.

Докато носела първородната си рожба, между нея и съпруга ѝ Чарлз избухнал страшен скандал. Даяна загубила контрол над емоциите си и мислела да се хвърли по стълбите, но хора от обкръжението ѝ успели навреме да предотвратят най-страшната трагедия.

От дневника ѝ става ясно още и защо е страдала от булимия. По данни на изданието, Чарлз често е критикувал фигурата ѝ, в резултат на което тя действително отказвала да се храни, а когато все пак сложела нещо в устата си, веднага го повръщала.

„По времето, когато Даяна беше омъжена за Чарлз, политиката на кралското семейство беше много твърда. На членовете на фамилията беше забранено да говорят за всякакви лични проблеми, подобни теми изобщо не можеха да бъдат обсъждани“, казва запознат източник.

Изданието New Idea обещава в най-скоро време целият дневник на принцесата да бъде публикуван. А западните журналисти са уверени, че след като това стане факт, кралското семейство ще бъде връхлетяно от поредния грандиозен скандал.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд МинчУ

    25 0 Отговор
    Аве едно "щастие" цари в кралския двор от векове, а сега пък откак и Black lives matter влезе в кралската спалня, съвсем !
  • 2 човек от народа

    26 1 Отговор
    стига сте ни ангажирали с тази дебилна фамилия !
  • 3 сектант

    6 1 Отговор
    тук трябва да проверят лейди БиБи
  • 4 Ххх

    17 8 Отговор
    Такава трагедия, направо щях да се разплача. Преди няколко дена бях чел статия за сексуалните робини на ИДИЛ. Отвличат момичето, многократно го изнасилват, препродават го от един изверг на друг. Е, там мисля, че единствената алтернатива за спасяване от мъките е самоубийство. А на Даяна какъв точно и е бил проблема ? Ама имала разправии ! А къде няма ? Къде живота е само в розово ? Като имаш разправии, си преценяваш нещата - развеждаш се, тръгваш си, и заживяваш ако трябва като обикновен човек. А тя така или иначе си се водеше принцеса, като обикновен човек нямаше да живее, предполагам и гладна нямаше да остане, издръжка щяха да и осигурят, какво е седнала да се прави на много потърпевша ? Колко хора имат къде къде по тежки проблеми, ама си налягат парцалите и бутат, докато могат.

    Коментиран от #6, #11

  • 5 Тефтер

    9 2 Отговор
    Тя и лейди Фидосова имаше едно дневниче, но го публикуваха само отчасти.
  • 6 Име

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ххх":

    Ключовата дума е свободата. Свободата да живееш по свои правила. Хора със сила на психиката оживяват и правят "медицински" чудеса, но със смачкана психика вече са умряли.

    Коментиран от #7

  • 7 Ххх

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Име":

    Е, и ? Аз за какво говоря в коментара си ? На Даяна какъв и е бил проблема да се раздели с Чарлз и да живее свободно ?
  • 8 КЕРПИЧА

    10 1 Отговор
    ТОЯ МНОГО ГРОЗЕН БИХ СИ ГРЪМНАЛА ПУиКАТА
  • 9 Един

    3 2 Отговор
    Великолепието на кралството и кралските особи!
  • 10 ФАКТ !!!

    16 1 Отговор
    Чарлз често критикувал Даяна за фигурата и',забележете !!! А неговата любима жена Камила е с толкова "изтънчена" и изящна фигура,че нямам думи !!!
  • 11 ФАКТ !!!

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ххх":

    Прочети книгата за живота на Даяна и тогава ще разбереш,че тя не е имала и щастливо детство !! И защо Чарлз като толкова е харесвал Камила ,не се е оженил за нея още в самото начало и тя да му роди децата ??? Истинската принцеса сега е Камила,защото не е преживяла този тормоз !! Има нещо гнило в цялата работа !!!

    Коментиран от #14

  • 12 vasik atanasova

    9 1 Отговор
    това красиво момиче изгоря покрай тези изроди
    кралски особи
    реши да си живее нейния живот и те е бастисаха
    Бог да е прости
    прекрасна жена която помагаше на бедните и изпаднали хора
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 времената се менят

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "ФАКТ !!!":

    Защото кралицата не одобри Камила за снаха тогава - нещо с потеклото имаше . Чарлз си искаше Камила, но изпълни заповедите на майка си. Кралицата е виновна , съсипа живота и на Чарлз и на Даяна в името на кралството . Но при тия младите не пее вече, правят си каквото искат.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ФАКТ !!!

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Бодигард":

    Ти какво лапаш , и като нямаш какво да кажеш НЕ пиши глупости !!