Last news in Fakti

12 Юли, 2020 09:55 5 958 72

Разделението

  • българия-
  • протести-
  • българи

Плашат ни, че протестите срещу безправието ще нарушат етническия мир

Разделението - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От снощния протест си тръгнах рано – надвикването с тълпата, която мутрите подкараха от провинцията, тъкмо беше започнало... Впоследствие разбрах, че главното е предстояло – и изявите на Цеца кърджалийската и на Онуй пред неканените гости на столицата, и побоищата и арестите на мирни демонстранти. Поспрях се на стълбите на БНБ. От високото се откриваше добър изглед към местността. Отляво – красивият фонтан в сенките на дърветата, по-нататък - булевардът с нацвъканите стъклени циреи по средата и сградите с достолепни фасади по-нататък. Пейзажът е оживен от две нахъсани групи, над тях се вееят българските трикольори. А помежду им – кордон полиция. Ей такива ми ти работи. У нас това е обичайно – все някой застава контра на начинанията на ползу роду. Вряскат, кряскат – на думи подобни люде са винаги прави, най-големите патриоти! Но друго говорят делата им. Не може да си читав човек, щом приемаш за нещо нормално обкръжаващата те разруха.
Някои пробват да оневинят вчерашните екскурзианти – зер, били ги принудили да се качат в автобусите... Горкичките нежни създанийца!  Всуе е това! Ако имаш чест, няма да допуснеш подобно падение – да тръгнеш като овца на поклонение на онуй, дето не потъва.

Говорят ни още за помирение... Ала с кого? С колониалната власт, направлявана от чуждите посолства? С бандитите, назначени на ръководни постове в силовите органи? С превратаджиите, мутресите и тъпото им поколение, крадящи националните богатства? Със сеещите невежество и безродие? Не, благодаря! Ония не ни смятат за хора. За нас те са врагове. Каква ти тук политика и деликатнечене?! Трябва да ги натирим в миша дупка. Или окончателно ще ни видят сметката. Ето, онзи ден служител от НСО стъпка родния флаг. Момчето уж яде нашия хляб, клело се е да ни защитава, а излезе боклук. Такава е системата – антибългарска, възпитаваща потурнаци, готови да ни прегазят при първа възможност.

Плашат ни, че протестите срещу безправието ще нарушат етническия мир. Тези безсолни приказки ги знаем още от зимата на 1990 год. Ала в края на краищата ние сме български граждани. Живеем на земята, наследена от нашите родители. Тук векове наред са проливали кръв и пот дедите ни. В отечеството важат само българските закони и пред тях всички трябва да са равни.

Помним добре миналото: и кой тровеше умовете на сънародниците с мохамеданско вероизповедание; и атентатите; и опитите Родопите, Лудогорието и Североизточна България да бъдат превърнати в турски анклави… В онези години изплува сянката на офицера – изменник с псевдонима Сава от външнополитическото разузнаване (Първо главно управление на ДС), станал след преврата милионер и символ на загиващата държавност.

Ние, българските граждани, не търсим вражда, но сме длъжни да защитаваме нашите национални интереси. Обаче докопалите се до властта след 1989 година превърнаха републиката в заложник на същия така наречен етнически мир - чрез него Турция почна да ни налага своите условия. Колцина забогатяха по тази линия...

Разделението се ражда от беззаконието. Пред очите ни то разрушава устоите на нашето общество, трови умовете и душите. Затова трябва да се борим – за ред и справедливост. И за нас самите.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да живеят мутрите

    14 118 Отговор
    Да живее СИК, Бойко, Маджо, Доган, Маргините, Пашата и Пеевски.

    Долу Радев.

    Коментиран от #27, #33, #58

  • 2 Сандо

    138 17 Отговор
    Поздравления за автора!
  • 3 БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ

    36 112 Отговор
    А ПОМНИШ ЛИ ГЛАДНИТЕ ГОДИНИ НА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ И УПРАВЛЕНИЕТО НА...БСП

    Коментиран от #16, #18, #20, #31, #38, #54

  • 4 Госあ

    109 9 Отговор
    Похвално е, че леви и десни застават зад една кауза. Няма по голяма кауза от справедливостта. Както е казал Марк Аврелий. Да не би пък да наблюдаваме някакъв еволюционен скок....надявам се. Надявам се и българина да проумее че не трябва да гласува повече за фалшиви герои.
  • 5 Слава на Караялдъ

    7 84 Отговор
    Слава на Бойко и ДПС.
  • 6 Дам

    114 9 Отговор
    Разделението е ясно - български граждани от всички етноси, религии и партии срещу престъпниците, облечени във власт и закони.

    Коментиран от #19

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 1122333

    42 7 Отговор
    Много точно казано, милиони ++++++++++++++++++++++++!
  • 9 Не виждам друг

    80 17 Отговор
    освен Президента да поведе Народа срещу мафията и крадливата сган.

    Коментиран от #62, #71

  • 10 1122333

    30 4 Отговор
    Много точно казано, милиони ++++++++++++++++++++++++!
  • 11 Хасан

    16 59 Отговор
    Много тъпо разсъждаване на българската интелигенция ..и как така го връзва с турците !? Турци ли те управляват?! Кажи нещо срещу Брюксел,Берлин или Москва !? Да ама ще те съдерат
  • 12 Последния Софиянец

    85 6 Отговор
    Народа е мъдър.Вече не се хваща.Вчера българи и помаци се побратимиха на плажа,а Доган гледаше от сарая и не можеше да повярва на очите си.Идва края на Доган.

    Коментиран от #17

  • 13 Слава на ГЕРБ и ДПС

    9 46 Отговор
    Слава на САЩ, Израел, Косово, Бойко, Пашата, Караялдъ, Доган, СИК, ТИМ, Пеевски, Доган, ДПС и Маджо.
  • 14 Мутрите бизнесмени

    45 3 Отговор
    (оставените живи) и наказателните им бригади , и те си пазят мръсните милиони и злато , та и те домъкнали хора в София да им защитават покровителите по всички инстанции и имането !
  • 15 Долу Радев

    4 41 Отговор
    Да живее мафията и СИК.
  • 16 Сандокан с двата ножа

    87 7 Отговор

    До коментар #3 от "БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ":

    А кой го докара това положение ?
    Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос! Той бе нашият Виктор Орбан !
    Той нямаше подкрепата нито от народа, нито от продажните ни политици!
    Жан Виденов беше свален, защото се противопостави на изискванията на престъпната двойка МВФ – Световна банка .

    При разглеждане на бюджета в Народното събрание Жан Виденов отсича ”На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната.”
    Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва!

    Коментиран от #21

  • 17 Хасан

    49 8 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Българския президент Плевнелиев си купува вила в Гърция ,българския премиер вила в Барселона а "изменника турчин " Доган си прави вила в камънаците на Бургас

    Коментиран от #26, #59, #67

  • 18 А ти помниш ли

    40 7 Отговор

    До коментар #3 от "БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ":

    ония снимки с чекмеджето и кюлчетата, отпреди един месец? Или си като синигерите, по 7 минути?
  • 19 Хмм

    13 41 Отговор

    До коментар #6 от "Дам":

    А тези, които са на страната на Дубайската мутра, те към коя категория са? Нали уж всички искат борба със задкулисието, а се оказва, че не всички.
  • 20 Сандо

    49 6 Отговор

    До коментар #3 от "БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ":

    Управлението на Виденов изисква сериозен и достоверен анализ,който поне аз не съм срещал.Също така трябва да види бял свят истината за свалянето на правителството му.И дано Виденов да напише спомени ,която да бъдат публикувани,пък било и след като го няма на този грешен свят.

    Коментиран от #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Чумаво време

    23 9 Отговор
    Аз да попитам писалия статията от 1989 г. до сега ли писа тази статия?Същия агент Сава има достатъчен брой хора във всеки един Парламент,участвал е в управления на България,за обръчите му десетилетия се говори и Росенец е нищо в сравнение с останалите му придобива ама понеже пак всичко е пунта Мара и всичко е за преразпределение в момента всички уж сега прогледнахте.Всичко ще утихне,когато всеки получи това което иска.Богатите ще имат повече,а бедните и излъганите протестиращи зимата ще броят стотинките за хляб.И ще започваме пак отначало-някой на Терминала,хората по контейнерите ще са повече.Бунта по време на чума води до глад и мизерия.

    Коментиран от #40

  • 23 Читател

    6 14 Отговор
    Инженере Николов , не ставаш за писател - бедна ти е мисълта ! Дано и инженерството ти не е на такова ниско ниво .
  • 24 Василева

    15 38 Отговор
    Слушам Нинова,и се чудя защо точно тя трябва да говори.Основно заради БСП сме бедни.Забравили купоните при Луканов,инфлацията при Виденов,заменките и спрените еврофондовете при Станишев.

    Коментиран от #28, #35, #37, #69

  • 25 народна памет

    43 1 Отговор

    До коментар #20 от "Сандо":

    Спомените ги видяхме ние. Кой пусна слуховете че банките ще фалират и ги тиражираха по медиите нонстоп ? Това предизвика паниката на хората и всички се втурнаха да теглят парите си.
    Няма банкова система която би удържала на това ! Дори и в щатите.

    А подпалването на партийния дом ?
    Как една група от десетина човека /явно подготвени / извадиха по една брадвичка и почнаха да секат маркучите на пожарникарите ?!
    А полицията гледаше безучастно !

    Това беше нашия Майдан подготвен от където трябва.

    Коментиран от #32, #63

  • 26 Последния Софиянец

    37 2 Отговор

    До коментар #17 от "Хасан":

    С тия камъни е затрупал хубавия плаж за да не ходят други.Ходил съм там като малък.Беше плаж слънце.Да го съдят че го съсипа.

    Коментиран от #36

  • 27 бл.134 в Зап. парк

    2 27 Отговор

    До коментар #1 от "Да живеят мутрите":

    Да живее Османската имерия и братяото между прабългари, славяни , траки и роми - братя
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Българин

    43 1 Отговор
    Никой не показа как българи и турци си говорят около бариерата. Една жена на плажа пред резиденцията го каза. Всички телевизии търсят шоуто и нагнетяват напрежение. Прав е Осман Октай, т.нар. български етнически модел зависи само от уважението и толерантността на българи и турци и въпреки политиците.

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Каренин от Санкт Петербург

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ":

    А ти помниш ли шестте ястребинчета, разстреляни от дядото на Александър Йорданов! Деца на 7 години!А Васил и Сава Кокарешкови разстреляни от царската армия? Деца на по 12 години! А не виждаш ли ровещите за храна в контейнерите дечица?
  • 32 памет народна

    29 0 Отговор

    До коментар #25 от "народна памет":

    А помниш ли приватизацията на Иван Костов ? Продажбата за без пари на БТК ? На БГА Балкан ? На Кремиковци ? И хилядите заводи и фабрики за по 1 долар ?
    А мистър 10% дето разпродаваше държавата като бащиния ?
    А колко гушнаха под масата един господ знае !
  • 33 8284

    20 7 Отговор

    До коментар #1 от "Да живеят мутрите":

    А наясно ли си,че в Драгалевци зад една бариера с обща охрана живеят комшийски Слави,Пашата,Костов,Баретата.Няма такава държава,вервайте и на Славчо,той не е мутра.Мая само беше в БСП и мъжът с който живее е от БСП,но тя няма общо с БСП.Както и Цв.Цв. той си купуваше евтини апартаменти,защото беше от ГЕРБ,сега с новата си партия чист като сълза няма да прави такива вас работи.Радев с вице Илияна Йотова не е БСП.Върнете старите мафиоти щом преди време ти тях сте били по-добре и после като се усетите,че още милиони са се изнесли .
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 памет народна

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Василева":

    Коментар 32 е за тебе Василева.
  • 36 Хасан

    9 3 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Ами то цялото Черноморие е затрупано и разграбено ..частна собственост ...това което ни завеща Римското право - неприкосновеността на частната собственост ..ако съм си купил кола мога да си го запаля ,ако имам гора мога да си го отсека ,ако имам фабрика мога да си обгазя въздуха и др.

    Коментиран от #51

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гледайте с широко отворени очи

    20 0 Отговор

    До коментар #3 от "БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ":

    Първо искам да уточня та на всички да е ясно и да не бъда обвинявам, че съм комунист. НИКОГА не съм бил нито симпатизант, нито член на БСП /БКП/ и НИКОГА не съм гласувал и няма да гласувам за тях. Това обаче не ми пречи да имам ясен поглед и виждане за нещата за годините, за които говориш.
    И така да, помним ги, само, че тези гладни години бяха създадени със съдействието на външни политически сили, като целта им беше да бъде свалена тогавашната власт и хамерите да сложат своите послушни пионки, които безприкословно да изпълняват това, което им бъде разпоредено като например да ни крадат златото и на година на нас да ни дават само 1% от това. Но за тези работи не ти стига акъла, за да можеш да го разбереш. Ти виждаш само върхът на айсберга и си мисли, че те това е истината, а останалата колосална маса под водата е скрита за теб. Толкова си елементарен, но пък с претенции да говориш истината, но за тази работа трябва и акъл и ясен поглед над нещата, които ти очевидно не притежаваш.
  • 39 коментатор

    25 4 Отговор
    БРАВО, СТРАХОТНА СТАТИЯ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ИЗВОЮВАМЕ СВОБОДАТА. НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХА ПОСЛЕДНИТЕ 11 ГОДИНИ. КАКТО Е ТРЪГНАЛО ДА СЕ ТОПИМ ОТ ОТЧАЯНИ БЪЛГАРИ ЗАМИНАВАЩИ В ЧУЖБИНА, ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ТУРЦИ И ЦИГАНИ. ЗАЩО ТРЯБВА НИЕ ДА СЕ ИЗНАСЯМЕ ОТ СТРАНАТА? ДА СЕ ИЗНАСЯТ МУТРИТЕ, КЕФ ИМ В БАРСЕЛОНА, КЕФ ИМ НА МАЛДИВИТЕ, КЕФ ИМ В ДУБАЙ, КЕФ ИМ В ЗАТВОРА / ТОВА ПОСЛЕДНОТО Е МАЛКО ВЕРОЯТНО, ПОЗНАВАЙКИ БЪЛГАРСКАТА ПРАВО ОХРАНИТЕЛНА СИСТЕМА /. НИЕ СИ ИСКАМЕ ДЪРЖАВАТА. И ДАЙ БОЖЕ ДА ГИ РАЗКАРАМЕ. ДАЙ БОЖЕ АМИН. НО СИ ЗАВИСИ ОТ НАС. ДО ГУША НИ ДОЙДЕ ОТ КАЛИНКИ, МИСИРКИ И ПОЛУГРАМОТНИ МИНИСТРИ.....ВИЖТЕ ГИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СПРЕТНАТ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ. И СПОРЕД ОНАЗИ КЪРДЖАЛИЙСКА П...А ХАНОЙ Е В КИТАЙ. ЗА КАКВО СИ ГОВОРИМ? ОСТАВКА И ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА. А ОНЗИ ББ ВЧЕРА ПАК НИ УБЕЖДАВА, ЧЕ БЕЗ НЕГО НЕ МОЖЕ.....УЖАС.

    Коментиран от #46, #49

  • 40 фасулска работа

    13 1 Отговор

    До коментар #22 от "Чумаво време":

    А баце нали се запретна да разчисти тия работи. Нали се кле че няма да има нищо общо с дпс !
    Защо 12 години не направи нищо ?
    Нали щяха да нищят цялата приватизация още от времето на Иван Костов ?
    Какво стана ?

    Коментиран от #44

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Сандос

    16 1 Отговор
    ...и да се закрива партията дпс. Щото вече едни българи имат повече права и свободи от други. Щом не се чустваш част от България - върви където ти е по-комфортно.Вратата е отворена. Щом си решил да стоиш тук - живей по тукашните български закони. Щото много удобничко се получава - ползваме БГ правата, ама като не ни се получава, включваме етнически карти и бхк.
  • 43 Лост

    11 0 Отговор
    Още вчера написах :Ако искаха да се сбият протестиращите и хората на ДПС в Росенец, можеха да го направят и на един километър от Росенец.
  • 44 Чумаво време

    3 6 Отговор

    До коментар #40 от "фасулска работа":

    Питай,бацето!Аз нито бацето,нито каката ме вълнуват,нито вярвам на обещания.Написал съм това и съм уточнил,че без значение кой управлява в момента е световна рецесия-глад зимата е развито държави и като бедна държава няма да е добре за народа да я клатим точно сега.Даши ще управлява бацето,каката,чичото и т.н.,аз съм обикновен данъкоплатец и който и да е все ще до край на ще ме дере.Не чакам месия,а надеждата народа да се осъзнае,че от него зависи и обединение с ясни искания угасна.Станахме злобни,завистливи,меркантилни и чакаме и готови да дадем власт на един крадец за да ни отърве от другия.Стига сте ме определяли към някоя партия или месия-моята партия е семейството ми!

    Коментиран от #64

  • 45 БРАТУШКИИИИИИИИИИИИИ,

    6 3 Отговор
    Американски, Пруски, Алкашски, Анадолски ; няма значение какви сте: елате да освободите " Българите -юнаци" от " турско-робство", преди да са се самоизтребили
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 само питам

    12 0 Отговор
    '' .....измeнник c пceвдoнимa Caвa oт външнoпoлитичecкoтo рaзузнaвaнe (Първo глaвнo упрaвлeниe нa ДC), cтaнaл cлeд прeврaтa милиoнeр и cимвoл нa зaгивaщaтa държaвнocт''... За Сопола ли става дума ???...само питам бе
  • 48 3333

    8 2 Отговор
    Отлична статия. Бих допълнил след 90 г. едни се възползваха от страха от етническия мир, а други от страха насаден от бившата ДС.
  • 49 Лекар БГ

    12 3 Отговор

    До коментар #39 от "коментатор":

    Абсолютно!Браво за коментара.
    Всяка вечер съм на паветата.Това,брат,са млади хора. Не са беседа.и,депесари и нЕкакви си там,ревльовци.
    Слушам,какво си говорят.
    Това са будните ни синове и дъщери. Жестоко пребиха момче на 21г.Само това е 100%-ов повод за оставка.
    Не видях"пролята кръв"на полицаи.Майките и бащите с бебешките колички не са агресори и кръволоци.Човекът от БанкИ развива тежка диагноза- F 20.0-9.Сестра му, да взима мерки, прекрасен лекар е.
    В събитието Росенец, Слава Богу, не се стигна до етнически сблъсък или"гражданска война",по Томито Дончев,убеден в тяхното "спечелване".
    Оставка и мутри вън!
  • 50 РАЗДЕЛЕНИЕТО

    6 2 Отговор
    Започна в " Империята на злото", когато "Червените ескадрони" на Държавна Разрушителност се юрнаха да "Възраждат" мюсюлманската рая в България. Помните, нали, как цялата "Народна" армия беше хвърлена да тъпче съвършено беззащитни хорица, които вадеха хляба на страната. Та тогава, торбата " български народ "се продъни и вече не хваща дикиш. Всяка година население, колкото един град се изсулва от тази торба и изчезва по Европите. А останалите невъзвратимо "почерняват".
  • 51 Последния Софиянец

    9 1 Отговор

    До коментар #36 от "Хасан":

    Плажа е на народа.Не може да се продава.Има си закони.
  • 52 ПЕК

    7 1 Отговор
    Чудесно написано но с една поправка - Сава никога не е бил офицер камо ли пък в Държавна сигурност - Сава си е бил агент и нищо повече.
  • 53 БГ гражданин

    10 0 Отговор
    Частни армии.
    Как се събират 1000 човека млади здрави подготвени.готови да защитат пашата.
    Това не е спонтанно изразена солидарност.
    Това са годишни усилия и обучение прикрити от обществото.
    ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
  • 54 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ":

    Мърш@, помним ги много добре.Беше преди 23 години. От 2009 е на власт идола ти.С малка ,,отпуска,, от година и нещо.И какво по добро стана за обикновения човек който не краде,общо казано, защото има и ,,законни,, кражби в момента ,под разни благозвучни определения.Скривай се в гербаджийдката си дупка и не се показвай.
  • 55 Красимир Георгиев

    4 0 Отговор
    Поздравявам ви !
  • 56 защо

    9 1 Отговор
    къдe ce пoкрихa вc тeлeвизии cнoщи - цeнтърa пълeн c прoтecтирaщи тe зaтъмнeниe - вмecтo вc дa излъчвaт извянрeднo - нaврeмeтo при cтудeнтcкия прoтecт - пo цял cвят дaвaт зa бг - пo бнт дaвaт брaзди - вчeрa зa плaжa пaк брaзди - тиквaтa пeeвcки и дoмуca вc ли кoнтрoлирaт зa гeрбeрacтитe
  • 57 Уточняващ

    6 0 Отговор
    Добре написано, но се говори само за сапуна, с който си мият ръцете колонистите. За тях, истинските врагове със сила и разум, само се споменава, под вид на чужди правителства. Пишете и говорете открито за Русия, Англия, Франция, Испания и разновидностите им на запад, Сащ, Канада и Австралия. Те осъвременяват и въоръжават, мюсюлмански държави и ги използват за да постигнат целите си. Без тях, ислямските държави, още щяха да са в каменната ера - те са истинския враг на цивилизованите държави от векове - Колонистите.
  • 58 Гошето от кочината

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Да живеят мутрите":

    Ний си а арезваме даржавата.
    Кой не изка марш навънка.
    Само ГЕРБ! Само ББ! Долу Радев!
    ББ прецедент! Каракачанов премиер!

    Коментиран от #61

  • 59 Хахасан

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хасан":

    На Плевнята вилата в Гърция е от преди да стане Президент.Питай Прокопа и Хр.Иванов те са на ясно.Хахахс
  • 60 Софиян Бибиян

    0 0 Отговор
    "нацвъканите стъклени циреи по средата"
    Трибозният сутиен на Фандъкова. :-D
  • 61 Само така

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Гошето от кочината":

    ББ наистина е прецедент .
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ръдеф

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "народна памет":

    Алоо какви слухове ,като те фалираха всеки ден ,червените грабеха яко народа така ограбиха спестяванията на народа
  • 64 Ръдеф

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Чумаво време":

    Не им се връзвай тук един двама човека пишат през сто ника и те пишат за който плаща ,а има и няколко като мен хора без работа да пишат.
  • 65 Всички карат майбах

    2 0 Отговор
    Аз искам да карам грипен
  • 66 Уточняващ

    1 0 Отговор
    Разделение няма. Ние сме Българи в България - те са чужденци нападащи земите ни. Мобилизация и да решим проблема с малцинствата на наша земя.
  • 67 Джудже

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хасан":

    Разбирам какво имаш предвид, но няма вила в Гърция, нито в Барселона, която да обхваща и брега, че и да има и "частна акватория". В България има закони и конституция, които трябва да се спазват от всички, независимо дали тяхното фамилно име е "Доган" или пък "Соколов"

    Коментиран от #68

  • 68 Хасан

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Джудже":

    Добре дошъл в капитализма ...има частен остров на който ако припариш те гърмят
  • 69 .Д.Кънев

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Василева":

    Бедни сме заради социализма. Бедни сме заради БКП.Бедни сме заради управниците.А досега не са ли ни управлявали комунисти.Е аз това виждам комунист до комуниста и така до безкрай.Но има едно голямо НО.А това е кой какво е правил при соца.Кой с какви привилегии се е ползвал. На Бойко Борисов баща му е бил милиционерски генерал(за да станеш полковник тогава,трябва да имаш заслуги за генерал,а иначе ще си пукнеш подполковник).А Бойко е бил маьор в пожарната,активен участник във възродителния процес по думите на един депесар. А в редиците герб над 80процента са членове на БКП.Е имаше и такива които бяха пълнеж за членски внос и които на са ползвали никакви облаги,а те бяха над 80процента.Та няма място за сравнение.
  • 70 аристотел

    0 0 Отговор
    Какво чакате от един дърт етнически интригант като Доган, освен да изнудва и плаши с апокалипсис всички и да забогатява на гърба ни като истинска червена комуняга !
  • 71 чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Не виждам друг":

    Ако се подведете по акъла на Радев,умираме всички.Няма наши,ваши или техни-всички.
  • 72 123

    1 1 Отговор
    Единственните хора забогатели са все Българи или българотурци които са в НС и управлението на страната.Те не са забогатели от Турция а от ограбването на общественните финанси на България.Втази страна няма един който да си поеме отговорноста за извършените престъпления срещу собственната си държава.Когато се стигне до някого изведнъж става защитен във вестниците от страна на Турция,САЩ или Русия понеже то го били сложили на власт и окрадените пари отишли в тези страни а не в неговия джоб. Такива клептомани и то управляващи държава никъде другаде няма освен в Африка.