Last news in Fakti

10 Юли, 2020 20:27, обновена 10 Юли, 2020 21:24 7 552 197

Борисов: Не съм щастлив, трябваше да сме заедно

  • бойко борисов-
  • българия-
  • еврозона

Вече сме сред „бели държави“. Повече никой не може да каже „Теглих кешове и ги разнасях“, каза премиерът

Борисов: Не съм щастлив, трябваше да сме заедно - 1
Снимка: БГНЕС

Трудно се работи в тази среда. Това заяви премиерът Бойко Борисов на извънреден брифинг в Министерски съвет. 

"Преди да започна, ще благодаря на Митко Радев, Влади Горанов, Катя и всички колеги, които работиха толкова много в тази враждебна среда не в Европа, а в България. Но накрая ще говоря аз", каза той. 

Премиерът не скри радостта си от решението на Европейската комисия да приеме България в Чакалнята на Еврозоната. 

Там са всичките „бели държави“. Повече никой не може да каже „Теглих кешове и ги разнасях“. Няма страшно и за българските банки. Мощният Европейски съюз стои до тях. Вече сме там. Надявам се и нашите съседи Румъния скоро да са там.

Борисов обаче не скри разочарованието си, че точно днес е имало разединение в обществото.

„На тази дата с президента трябваше да сме заедно. Днес трябаше да сме заедно. Цяла Европа днес гърми, че българските финанси са там, при белите държави, а ние цял ден се мъчим да докажем кой-кого мрази. Ми, нали пише: „Съединението прави силата“, коментира с огорчение Борисов.

Само след няколко месеца, по-малко от година ще има избори. Нито аз ще съм, нито той. Или каквото каже народът - това ще бъде, уточни той.

Сега, вместо да се прегърнат, да играят хоро, ръченица, каквото искат - с маски... Ние цял ден отбиваме атаките на нашите българи, които по всякакъв начин искаха да попречат на това, което е хубаво за народа", каза Борисов.

"Имам и бас с колегата Веско Дремджиев, който не вярваше, че България ще стигне до тук. Но стана - надявам се да ми се обади и да ме поздрави", добави той.

"Хората се радват за нас, а ние не се радваме. Плашим с протести. Ето, отвън има ли хора?! Вместо да работят, ще ги изкарваме всяка вечер. Посланиците какви доклади пишат?! Стабилна държава, елате да инвестирате в България, не не пишат така. Има избори, народът ще ни подреди пак, бил съм опозиция и управляващ. Дори да си опозиция ще е доста по-хубаво. 

Ще изляза да им кажа две думи, но не се радвам истински за един безспорен успех, защото не сме заедно. Разделена държава. Изправена пред граждански протести, на етнически протести, това не е моята държава, която искам да видя - просперираща, силна, единна, яка държава. И ако аз съм причината - ходил съм си два пъти, просперитета на държавата е важен.

Считате ли, че да си премиер е много приятно днес?! Това ли е животът, който искаме, ние, политиците - да се плашим всеки ден със затвор", попита Бойко Борисов. 

По-късно премиерът излезе пред протестиращите и заяви: 

Искам само да ви поздравя, както и и финансовия министър, гуверньора, както и Обединени патриоти. Искам да поздравя и симпатизантите на президента Радев. 

"Днес е добър ден за България. Справихме се добре  - там сме, където са белите държави", уточни той, докато хората около него викаха радостно: "Бойко, Бойко".

"На този ден трябва да сме заедно с президента Радев и да сме щастливи за успехите на България. Хората в Европа няма да разберат защо в такъв ден за страната така и не искаме да се обединим. Нека се хванем за рамото, а не всяка вечер да задръстваме града", каза още премиерът.

"Благодаря, че сте тук, защото можем да покажем, че и ние, когато искаме, можем да затворим Орлов мост. Това обаче ще доведе ли до нещо хубаво? Моля ви, не викайте "Оставка за Радев", а викайте единство", добави той.

"От днес няма да фалират по 10-12 и повече банки. Европейската централна банка, ЕС, банковият съюз, както и всички ние ще контролираме това да не се случва", заключи Борисов.

Финансовият министър от своя страна коментира влизането ни в чакалнята на еврозоната: "Да се поздравим без излишен патос. Може да оценим решението на европейските партньори за установяване на тясно сътрудничество по отношение на банковия съюз и присъединяването на лева към валутно-курсовия механизъм".

"Това е само началото, защото следващата логична стъпка е присъединяването към еврото, което ще настъпи когато успеем да се справим с всички предизвикателства, които са пред нас", заяви той.

"В началото заявихме нашето намерение да се движим в тази посока. Работата, която свършихме ни дава надежда да вярваме, че вървим в правилна посока. България на практика след присъединяването ще участва във втората, не знаем след време коя ще бъде по размер резервна валута в света. Свързваме кръвоносната система на нашата икономика с една от най-силните икономически формирования в света", добави Горанов.

"Имаме шанс в следващите десетилетия да постигнем икономическо развитие за бг гражданите, което те заслужават", заключи той.

Както стана ясно малко по-рано България вече е член на валутно-курсовия механизъм ERM II или т.нар. чакалня на еврозоната и на банковия съюз. 

ЕЦБ определи базов курс за конвертирането на българския лев в евро от 1,95583 лв. за евро.

Очаквайте подробности!


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и кво

    220 21 Отговор
    Да се радваме че унищожаваме българския лев?!?

    Коментиран от #52, #146

  • 2 ПРЕДАТЕЛ

    252 27 Отговор
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ ТИ ДНЕС ПРЕДАДЕ И ЛЕВА

    Коментиран от #147

  • 3 Йосарян

    195 22 Отговор
    Мутрата е шизофреник. Абееее ЗАТВОР! И псувам.

    Коментиран от #166

  • 4 Johansson

    198 21 Отговор
    Какъв успех тикво. Какво толкова е станало? И в Ес ни взеха ама по богати не сме станали вече 13,5 години.
  • 5 трябва

    209 14 Отговор
    Трябва да сте заедно с г-н Пеевски в съседни килии.

    Коментиран от #167

  • 6 Terenski

    180 13 Отговор
    Бойко стига с цирковете вече!
  • 7 Някой си

    165 10 Отговор
    Сетила се Мара......
    А бе "строителю", колко години водищ вече война срещу президента?
    ОСТАВКА мутро!
  • 8 Нико

    25 162 Отговор
    Браво Бойко!

    Коментиран от #47, #63, #190

  • 9 жжжжжжжжж

    166 12 Отговор
    Този човек е напълно неадекватен вече.

    От страх не знае къде се намира. Докато е на власт е недосегаем, но падне ли - бъдещето му хич няма да е розово. Ако не успее да забегне нанякъде с пачките евро.
  • 10 Дам

    160 10 Отговор
    Заедно, заедно... Колко да сме заедно, моя шкаф празен, неговия пълен с червени банкноти, заграбени от моите пари.
  • 11 8774

    138 8 Отговор
    ОСТАВКА ! С РАЗГОВОРИТЕ ДО ТУК ! ТИ СИ ШЕЗОФРЕНИК БЕ ! С ТЕБ НКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ГЛАВА ! ОСТАВКА !

    Коментиран от #168

  • 12 махай се

    114 9 Отговор
    нали за всичко ти е виновн той и та следял с дрон бе тепегьоз ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Златна орхидея

    23 162 Отговор
    Бoриcoв щe пoлучи oт цeлия cвят пoдкрeпa зaщoтo e лeгитимнo избрaн oт бeлитe хoрa в Бългaрия и вce oщe cмe три пъти пoвeчe oт вac мургaвитe!И какво сега, хората около Радев дето ги арестуваха вчера ги пускат срещу милиони левове гаранции на свобода??И от къде тези хора около Радев имат такива пари?? Някой от вас пишещите тук всъщност има ли 500 лева спестени пари, аааа?? Даже и на протест ги подкрепяте тези които ви направиха просещи прошляци като клошарите по уличните кофи, само че вие сте комунисти с компютри, а тези дето бъркат по кофите са без компютри! Заслужавате да станете още по-бедни, още по-протестиращи и още по-просещи, а президентът ви с мегафона още по-богат черньо! Президент не на българският народ, а на мургавите комунисти и мургавите мутри от провинцията дакарани с 7 автобуса на протест срещу 40 лева хонорар!

    Коментиран от #29, #34, #80, #84, #145, #192

  • 15 Гроб за ГЕРБ

    103 9 Отговор
    Мръсен педофил и крадец....
  • 16 Ааааааааа

    112 6 Отговор
    не така, а кога караше да го плюят по телевизиите пак ли така мисшеше? Много подло постъпваш г-н Борисов, вече няма да ти се върже никой.
  • 17 Euro-neuro

    122 6 Отговор
    Баце отдавна влезе в еврозоната с чекмеджетото си...
  • 18 АЗ се объркал

    115 9 Отговор
    Що заедно с Президента? Хич не си му на нивото , образованието , да не говорим за подкрепата от цял народ.Що се отнася до кешовете, твоите , ведно с кюлчетата цял свят ги видя.

    Коментиран от #33

  • 19 опааа

    110 11 Отговор
    страх, паника, селска ярост, завист, безизходица, несигурност, скимтене, лъжи, пози за пред "началниците"... Борисов, жалък си! Наистина!
  • 20 Поли от Симитли

    78 7 Отговор
    Тикво,дай едно кюлче и да го топна веднъж на бикинестатА...па тогава да сме заедно

    Коментиран от #27

  • 21 име

    7 68 Отговор
    друго си да не разменяш рублите . да сме с рубли. това е мечтата на христо и на румен. честитутка!
  • 22 Антимилиционер

    81 5 Отговор
    Няма бели държави - стига лъга простия гладен народ. Навсякъде е разновидност на трети свят. За протокола - бил съм в 73 страни по света.
    Белите страни в много отношения са най-черни. Елементарни права на населението се нарушават брутално. Гният по затворите за изразяване на мнение срешу управляващия ционистки режим.
  • 23 чичо

    51 3 Отговор
    Ми кво толкова оставка и избори предсрочни и двамата две в едно, пък оня де бърка Каренин с Каренски да си ходи направо. Той не може спечели едно дело. Малко е чел
  • 24 Антимилиционер

    77 5 Отговор
    Как е мис Бикини? Има ли нов дворец?
  • 25 Запомнете

    77 3 Отговор
    Да си единен с мутра е нечистоплътно!
  • 26 чичо

    89 4 Отговор
    И кви да я чиним в Еврозоната. Ти с шкаф с пачки ние с 250 лв пенсии
  • 27 Браво

    48 4 Отговор

    До коментар #20 от "Поли от Симитли":

    Като се замисля тя е на издръжка от нашите пари, и къщата и е от нашите пари. Имаш право ако си мераклия да искаш.
  • 28 Черни пари за бели държави

    34 1 Отговор
    Или беше бели пари за черни дни??? 🤔
  • 29 Мишо

    35 3 Отговор

    До коментар #14 от "Златна орхидея":

    Здравей, патладжан!
  • 30 ТОЙ

    36 4 Отговор
    Еврозоната - ГОЛЕМИ ЯЙЦА!
  • 31 Антимилиционер

    60 2 Отговор
    Мутри вън!
  • 32 гост

    9 61 Отговор
    эа съжелиние думите на борисов са чиста истина
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Антимилиционер

    39 1 Отговор

    До коментар #14 от "Златна орхидея":

    Хахахах.... Много смешен виц. С мутрите напред. ХапчетатА, тъ.пак!!!!!!!!!
  • 35 Гост

    53 2 Отговор
    Ще дойде и за Вас Видьов ден г-н Борисов. Вътре сте на сигурно и топло. Народа чака да ви тегли куршума.
  • 36 кабел

    48 3 Отговор
    Вече тия цитирани от БеБе държави не са толкова бели. Франция на Макарона почти почерня от негри от Африка. Същото се отнася за централноевропейските държави,които са в процес на чалмосване. България още не е почерняла,защото е бедна,но ще се циганизира с тая раждаемост на чавета,която е платена от българите.
  • 37 ВЪПРОС

    13 53 Отговор
    Нормалните българи се радват , че България влиза в клуба на богатите. А другите защо не се радват ? Къде им е проблема ? Преди 30 години нали скачаха да няма социализъм. Няма го. Сега за какво скачат вместо да се радват ?

    Коментиран от #149

  • 38 В точка Г точка

    42 3 Отговор
    Вече пачките кеш секнаха, добре се нагушихме, сега може вече в еврозоната. Ако трябва и наем ще плащам, чекмеджетата са натъпкани до пръсване. Чао и честито ви!
  • 39 Никой

    53 6 Отговор
    Не ти ще евро, ИСКАМЕ СИ БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ. С това евро ще обеднеем още повече. Всичко борисов, което казваш, че е добре за БЪЛГАРИЯ и Българите трябва да е от обратната монета. ПРОСТО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА .
  • 40 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    8 55 Отговор
    РАДЕВ НЕМА ЛИ ДА ПОЗДРАВИШ БЪЛГАРИТЕ ЗА ВЛИЗАНЕТО НИ В ЧАКАЛНЯТА..........НЕ СТАВА САМО С ЮМРУЦИ И ПАТОС

    Коментиран от #61, #135, #137

  • 41 Българин

    51 2 Отговор
    Ами Ти отдавна си в Еврозоната, а БЪЛГАРИТЕ са най - бедни в Европа. КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА???
  • 42 Така е при диктатурата

    28 2 Отговор

    До коментар #33 от "ТАКА Е,..":

    КуЛени, чрез принуда и загуба на работа, сответно за шайка и сие бонуси безкрай.Свърши вече!!!
  • 43 МИУИ ВАНИУИ

    32 6 Отговор
    кажи при какъв курс влизаме бе ха.хо - НЕФИКСИРАН КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ МОЖЕ И 10 ЛЕВА ЗА ЕВРО ,НАЛИ НЯМАШЕ ДА ВЛИЗАТЕ АКО НЕ БЕШЕ ФИКСИРАН - КО ПРАЙМ,А ОНОВА ГОРАНОВАТО КО ПРАЙМ
  • 44 тодоров

    36 3 Отговор
    теб мразим мутро,деградант,васал на доган
  • 45 Иван

    36 4 Отговор
    Махай се гнусна мутро.Никой не те иска
  • 46 СТАВА СТРАШНО

    41 9 Отговор
    Десетки хиляди на протеста в подкрепа на президента Радев пробиха четворния полицейски кордон с намерение да ликвидират няколкото стотин докарани с автобуси поддръжници на ГЕРБ! Бяха хвърлени бомбички и яйца срещу тях и жандармерията! Структури близки до Васил Божков тръгнаха да блокират изходите на София с намерение да причакват излизащите от София докарани с автобуси подкрепящи ГЕРБ! Боко тиквун и хунтата тласкат България към гражданска война!

    Коментиран от #67

  • 47 Гзт

    25 2 Отговор

    До коментар #8 от "Нико":

    Кво браво бе . Гербер кво ти харесва в тоя .Само се хвали ама нищо не е направил.
  • 48 Хайде

    34 2 Отговор
    Да се радваме на какво?
    Ти се радвай на чекмеджето, младата си любовница и къщата в БарЦелоната.
    Ние с гайдите сме на площада пред президентството.
  • 49 ИМПИЙЧМЪНТ

    4 29 Отговор
    ДРУГАРИ..НЕЩО МНОГО СТЕ ТИХИ......КАТО ИМА И АНТИПРОТЕСТ....ЩО ТАКА
  • 50 Алекс

    36 4 Отговор
    Тази вечер управленито на мутрата ще падне
  • 51 ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК

    10 40 Отговор
    ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!
    ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ СЕ ОСВОБОДИ ЗАВИНАГИ ОТ РУСЛЯМСКОТО ИГО И РОБСТВО!!!
    БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е НЕЗАВИСИМА, СВОБОДНА И ВЕЛИКА СТРАНА!
    НИКОГА ВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ РУСОРОБИ, ПЛАДНЕШКИ ХАЙДУЦИ И БЪЛГАРОФОБИ!
    НИКОГА ВЕЧЕ БКП/БСП-ДПС-ДС...ЧУМАТА УНИЩОЖИЛА И ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 52 Артиста винаги с заключение

    34 1 Отговор

    До коментар #1 от "и кво":

    Този е невероятен артист, може и да се ожени, ако му става!
    Но за политик ,в истинския смисъл на думата не става!
  • 53 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    18 2 Отговор
    Какво недоразумение .... Що за сценаристи слагат такова леке в политиката ? ЯВНО СА ДОСТА ИЗКУФЕЛИ СТАРЦИ
  • 54 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    4 31 Отговор
    ДАЙТЕ МУ ПУШКА НА РАДЕВ.....ДА ХВАЩА ГОРАТА
  • 55 Behemoth

    31 4 Отговор
    Тоя простак е голям късметлия ....таман го сгащим по бели гащи и някой му вдигне топката...и се почва с безмозъчните монолози...
  • 56 Офффф

    34 3 Отговор
    Б.Б. няма кой да го подкрепи от Сф та трябваше да карат хората от др.градове. БРАВО!!! Така е и с изборите- всичко се коннтролира.
  • 57 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    7 30 Отговор
    БИХМЕ ШУТА НА РУСНАЦИТЕ...С ВЛИЗАНЕ В ЧАКАЛНЯТА....ДРУГАРИТЕ СА В ...КОЛАПС
  • 58 2loop

    30 3 Отговор
    Ти президента не барай че ще ти се стъжни
  • 59 3571

    31 3 Отговор
    Боко рекета си отива и това е хубавата новина!
  • 60 Чекмедже банк

    26 2 Отговор
    В еврочекмеджезоната сме!Ураааааааааааааааа!

    Коментиран от #106

  • 61 БАЦЕ БАЦИЛА

    23 2 Отговор

    До коментар #40 от "РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    ПРИ ЧАКАЛИТЕ ЛИ ВЛИЗАМЕ ...
  • 62 ббббб

    36 2 Отговор
    МАХАЙ СЕ БОРИСОВ БЪЛГАРИТЕ ТЕ МРАЗИМ
  • 63 виж си присъдата

    10 9 Отговор

    До коментар #8 от "Нико":

    Червените дяволски кръстчета ,говорят ,долу Бойко!
  • 64 Бойко - българоубиец

    31 1 Отговор
    Скрий се, престъпник!
  • 65 Кой да седне с теб, приматче?

    29 1 Отговор
    Трябвало да бъдат един до друг днес???? Защо бе Батко, жена не иска с теб да бъде, една нормална жена!!! Само проститутки и то скъпи, на които им дреме кой ги такова, важното е да им се плаща дебело. Приятели нямаш, само врагове и то все повече. Имаш само едно, пари и злато, които явно нощно време броиш и галиш кюлчетата. Кой да бъде до теб, като лъжеш непрекъснато за всичко, нямаш увсжение от никого. А след снимките с парите и златото си станал за подигравки и смях къде ли не! Защо да застане президента до теб, обиждаше го, жена му, а той търпеше. С маймюни никой не иска да има работа, разбра ли Баце!
  • 66 някой

    23 2 Отговор
    ДНЕС ТРЯБВАШЕ НАРОДА ДА Е С ТЕБ...НО ТИ ИСКА ОСТАВКАТА? ЗАЩО ? НАЛИ ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ, РОЗИ и за наше добро ? Ами защото ,,доброто,, е за определен кръг, а за народа остана ...айде,ще запазя добрия тон.

    Коментиран от #73

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Борисов,

    27 2 Отговор
    ти пита ли народа дали иска евро?Всички българи от чужбина проглушиха ти ушите да не приемем еврото,но ти не послуша никого.Да знаеш,че те презираме толкова много,колкото и ти нас
  • 69 Ако мен

    28 1 Отговор
    Ако мен някой ме нарече некадърник, необразован, крадец, лъжец, мошеник, бандит, бивш затворник и какво ли още не, сигурно ще потъна вдън земя, а този се показва по три пъти на ден за по един час. Какъв човек трябва да си, за да нямаш никаква срам и да мислиш само за чекмеджето. 68 автобуса е организирал да го подкрепят и продължава да лъже.
  • 70 Ха ха ха ха ха

    24 3 Отговор
    Тоя верно мисли българите за много прости. Имало след няколко месеца избори ха ха ха, Герб прави избори:)))) Като е много убеден, че народа иска неговото управление, да подаде оставка сега, да се назначи служебно правителство... Ама при този вариант, няма как Герб да фалшифицира изборите и отиват в канала... Не, не и в канала ами направо в затвора. Тогава частната им бухалка, нарекли я незнайно защо прокуратура ще трябва да си свърши работата, защото не си ли я свърши, тя отива в затвора.
  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 3 Отговор
    ПРЕДАТЕЛ СВЛИЗАНЕ В ЕВРО ЗОНАТА ОБИКНОВЕНИИТЕ ХОРА ЩЕ СТРАДАТ ПОВЕЧЕ НО НА ВАС НЕ ВИ ПУКА СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА

    Коментиран от #79

  • 72 В Т

    21 3 Отговор
    Няма как да съм заедно с мутрата и мафията .
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Пацо

    7 16 Отговор
    Заради Пламен хитлера и оня заравяш отровни отпадъци искат да хвърлят България в гражданска война.Има си Военна прокуратура,ДАНС.После има съд и там да се решава.Боли ме у. за съветниците му.
  • 75 Майка на Тиква

    28 4 Отговор
    Сине,срам ме е от тебе че крадеш от народа си.Срам ме е че че излезе такъв боклук от тебе.

    Коментиран от #81

  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 4 Отговор
    сега БОРИСОВ говори понова мутро вън

    Коментиран от #82

  • 77 NikNay

    13 0 Отговор
    100 % демагогия . . . .
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 оня

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Златна орхидея":

    Това е болна орхидея:))
  • 81 Импийчмънт

    7 18 Отговор

    До коментар #75 от "Майка на Тиква":

    От руската подлога грипен Решетников, трябва да те е срам

    Коментиран от #195

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    19 3 Отговор
    Имаме шанс в следващите десетилетия да постигнем икономическо развитие за бг гражданите, което те заслужават", заключи той.

    КВО ДЕСЕТИЛЕТИЕ МА ТИКВА ?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пуснете БТВ

    14 2 Отговор
    Става страшно
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 JEFF

    20 3 Отговор
    Ако наистина бяхме нормална и демократична държава трябваше да сте заедно. Но не сме нито едното, нито другото, което дължим най-вече на ТЕБ. ОСТАВКА !
  • 89 Бойко

    16 3 Отговор
    На продава къщата в Барселона и да купува парцел на остров Белене с изглед към българския бряг
  • 90 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    3 18 Отговор
    РАДЕВ ЩО НЕ СИ ПРИ ТВОЙТЕ ХОРА....НА МИТИНГА

    Коментиран от #116

  • 91 ира

    12 3 Отговор
    Срам, цял ден премиера подклажда страсти, противопоставя хора, играе театър и работи само в своя угода. Авто-хвалби, подлизурство. Евро ли? Плаж ли? Какви са тези истерични сцени, какви са тези вопли. За какво?
  • 92 Искаме

    14 2 Отговор
    Български лев! Можем да сме членове на ЕС и без да ползваме евро.

    Коментиран от #97

  • 93 ВАТМАН

    9 2 Отговор
    "ХАКНАХА БАЗАТА ДАННИ НА МВР, КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА, СРСЪД, ПАРЛАМЕНТА И ОМБУДСМАНА!"
    Хакера се подиграва на Борисов и Гешев
  • 94 Мордекай

    6 13 Отговор
    Браво , въпреки въпиещата неграмотност и откровената злоба на интериора румен , България дърпа напред , продължаваме и както се вижда да сме преди Румъния , естествено сега Лаура Кодруца Кьовеши трябва да се заеме с фатмака , той много просташки се опита да подчини прокуратурата , ставаме свидетели на моменти от епохата на селянина от правец , не допустимо ,Европа трябва веднага да реагира на това погазване на демократичните ценности. румен трябва да си ходи ,достатъчно го търпяхме , оставка, оставка , оставка
  • 95 Гостенин

    16 4 Отговор
    Като гледам по телевизията в София май ще се лее кръв тия дни. Борисов да подаде оставка и да не се стига до грозни сцени се моля, че като гледам хората няма да го оставят този път.
  • 96 Бесен

    22 3 Отговор
    Ти пита ли бе ДИКТАТОР дали БГ иска да е в еврозоната.
    Как ти се струва пенсия 130 ЕВРО?
    Ама ти МУТРО спиш с милиони евро, златни кюлчета, пищофи, акции на Дънди, не ти пука за този народ.

    Оставка и съд, доживотен затвор.
    Една област от живота ни нямаш, която да си подобрил.
    Повиши парното с 46%, тока, водата.
    Нямаме здравеопазване, нямаме образование.
    Ремонт след ремонта.
    Наглец!
    Цялата хунта сте имоти за милиони, а ти си с над 30 милиарда изнесени по света.

    С какво бе ТУЛУП си подобрил жвота на хората.
    Оставка, съд, и затвор, съжалявам хората които изнудихте с уволнение да ви подкреп
  • 97 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    2 15 Отговор

    До коментар #92 от "Искаме":

    С ЕВРОТО, БИЕМ ШУТА НА.....РУСНАЦИТЕ
  • 98 Дедо Пенс

    17 0 Отговор
    Ти на 125 € месечна пенсия финанси ли му казваш?!!!!!!!! Защото един милион пенсионери получават толкова !!!
  • 99 По БТВ

    13 2 Отговор
    Структури на Васил Божков начело с лице АТИЛА са разкъсали полицейските кордони и са блокирали автобусите с които са докарани поддръжниците на ГЕРБ. Пътниците в тях са се скрили в близките жилищни сгради.
  • 100 Актуална Антена

    10 1 Отговор
    Oт как българия е в ЕС,от 2007. От тогава всеки български гражданин може да тегли евро и да пазарува с българската си дебитна или кредитна карта навсякъде в ЕС.Бойко какъв успех е постигнал?
  • 101 Другия с коня

    6 16 Отговор
    Голем си Бойко.Велик Войн и бих ти дал още един Черен колан. .На обидите подаваш не юмрук,а ръка....Би трябвало да са в затвора за Държавен Преврат всучки червени цървули.....

    Коментиран от #157

  • 102 БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ

    8 16 Отговор
    Бойко не ни предавай на комунягите!Никога БСП!
  • 103 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    4 7 Отговор
    РАЗДАВАТ И ПУШКИ....ДРУГАРИ ШЕ ВИ ТРЯБВАТ
  • 104 Аз казах

    14 3 Отговор
    При това положение човек с поне два грама доблест ще подаде оставка. А представяте ли си какво е сега в кратуната на Тиквата - при условие, че за него понятията чест и доблест са имагинерни?
  • 105 теквенсон

    10 4 Отговор
    Точно така, даже напротив. Ти Боеко никога не трябваше да припарваш до държавната власт. Това, което направи ще има трайна следа в нашата история и нашето общество. Едва ли скоро ще се възстановим.
  • 106 Сеянин

    11 2 Отговор

    До коментар #60 от "Чекмедже банк":

    Цитат- " Теглих кешове и ги разнасях“, каза премиерът"! Нищо лично!
  • 107 Набиха и изритаха платените на Боко

    18 3 Отговор
    Ха-ха-ха, платените герберуги бяха натикани в кучи за(((ник!!! Бягат с пълни гащи. Бойчо, помогни им!! Излез да помагаш но те е страх. Шубето е голем страх!
  • 108 Георги

    6 9 Отговор
    Всички ви мразим гадни комуняги,така изопачихте демокрацията на времето,че за да останете на власт разкъсахте държавата и народа.Сега не можете да си разделите власта и се ядете един друг както навремето изядохте приятелите,кумовете и слугите си.
  • 109 Бат Гечо

    13 3 Отговор
    ОСТАВКА МУТРИ!
  • 110 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    3 8 Отговор
    РАДЕВ НЕМА ЛИ ДА ИДЕШ ПРИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА.........
  • 111 Behemoth

    11 3 Отговор
    Почна се!На оружие братя!
  • 112 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    5 10 Отговор
    ОСТАВКА.....КОМУНЯГО
  • 113 Един Сретан

    7 1 Отговор
    Яз те тебе чеекам........
  • 114 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    4 16 Отговор
    ИМПИЙЧМЪНТ....ДРУГАРЮ РАДЕВ
  • 115 ВАТМАН

    18 3 Отговор
    Кратуно,ти сееш омраза!Защо организира контрапротест в същия ден?За да се сбият хората ли,мутро нагла?
  • 116 БАЦЕ БАЦИЛА

    4 1 Отговор

    До коментар #90 от "РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    ЗАЩОТО СИ МУ СЕДНАЛ НА ДРОНА...
  • 117 така така

    7 2 Отговор
    Тоя па... искал да са заедно.... Ще го изтрещим и него.
  • 118 Импийчмънт

    5 12 Отговор
    грипен Решетников влиза в пандиза.
  • 119 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    5 6 Отговор
    РАДЕВ...КЪДЕ СЕ СКРИ.......ЩО НЕ ВОДИШ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ С ВДИГНАТ ЮМРУК......

    Коментиран от #123

  • 120 Нов грабеж

    21 0 Отговор
    На мутрата една дума не вярвам, сигурно повечето българи са така. Влизането в чакалнята за ББ е само повод за нов грабеж, този път за милиарди.
  • 121 Тони Мигусмукаро

    12 1 Отговор
    ПРОСТАК СЪС ПРОСТАК МУТРА ДОЛНА
  • 122 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    9 1 Отговор
    РАДЕВ, РАЗДАВАЙ ПУШКИТЕ.........

    Коментиран от #129

  • 123 БАЦЕ БАЦИЛА

    5 1 Отговор

    До коментар #119 от "РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    АМИ СТАНИ МУ ОТ ДРОНА ДЕ....ИЛИ СЕ КЕФИШ.....
  • 124 Хващате ли му се още

    11 3 Отговор
    Тарикат е, пак както от записите "кажи там нещо, да изглежда, че аз съм мъдрият". :) Но всички знаем кой ползва прокуратурата и институциите като бухалка и кой определено НЕ Е мъдрият.
  • 125 В.В.П.

    12 3 Отговор
    РУМЕНЕ ,НАРЕДИ НА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ДА АРЕСТУВА КОРУМПИРАНИЯ ЕКСПРЕМИЕР..ЗАЩОТО АКО НА НЕГОВИ МЯСТО ВЪВ ФОТОСЕСИЯТА БЕШЕ ТИ,НЯМАШЕ ДА ТЕ ЧАКА НИКОЙ ...КУЧЕТАТА ЩЯХА ДА ТЕ АРЕСТУВАТ НА МОМЕНТА....РАЗБИРАШ??...НЯМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ... ЖИВОТА МИ МИНА С МУТРИ,ВИС,СИК,СЕДМИЦИ,ОСМИЦИ,ТИМ....ЛЪЖЕМ СЕ НА СИНИ ,ЧЕРВЕНИ,ЛЕВИ ,ДЕСНИ ,А ОНИЯ КРАДЯХА И УБИВАХА...И БОРИСОВ Е ЕДИН ОТ ТЯХ...

    Коментиран от #141

  • 126 дс на нрб гадното крило

    2 5 Отговор
    боко е нашата последна надежда
  • 127 Хей Бойчо

    15 1 Отговор
    Не разбираш ли колко млади хора те мразят???? Отивай си ненормслник болен, свършен си наглец такъв!!!!
  • 128 Палячо

    9 0 Отговор
    Палячо !
  • 129 БАЦЕ БАЦИЛА

    3 0 Отговор

    До коментар #122 от "РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    КАК ДА РАЗДАВА , КАТО ТРЯБВА ДА СИ Я ИЗВАДИШ ОТ ЮЖНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА.....
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 НАРОДА ИСКА

    10 0 Отговор
    ИДИ СИ С МИР ,...ТУЛ.П !!!!

    Коментиран от #170

  • 132 умопомрачаващ или умопомрачен оратор

    9 0 Отговор
    Нема такава манджа , не е готвен никога такъв буламач , като тоя , едно говори , друго върши , лъже , суче , маже , върти , суче , блажени са безрезервно вярващите му , защото иначе , ако попаднеха във водовъртежа на словесните му еквалибристики , биха получили дълбоки психически разтройства. Аз просто не го слушам , превантивна мярка.
  • 133 Джеймс Т. Кърк

    10 1 Отговор
    Въшката Борисов вън! Долу ГЕРБ! Ура на президента и протестиращите! Да живее България!
  • 134 Научихме му номерата

    16 0 Отговор
    Фалшив->По-фалшив->Най-фалшив->Борисов.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Я ...Я

    13 0 Отговор
    МАЗНА ГАНА Е ББ. ВИДЕ ЛИ ДЕБЕЛИЯ И ЗАПОЧВА ДА СЕ УСУКВА КАТО КЪРДЖАЛИЙСКА ПУ...А.
  • 137 Йордан

    5 2 Отговор

    До коментар #40 от "РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    Мутренски трол! Лъжите и манипулациите няма да ви спасят.

    Коментиран от #139

  • 138 СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..

    5 9 Отговор
    ИМЕТО МУ,ДА БЪДЕ ВОЛЯТА МУ!!!!
    ВЕЛИК СИ БОЙКО НАИСТИНА ВЕЛИК!!!
    ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК ВЕЛИК РОДОЛЮБЕЦ,БЪЛГАРИН И ИСТИНСКИ МЪЖ!!!
    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И ОЩЕ...5 МАНДАТА,..ЗА ДА ДОВЪРШИШ ОКОНЧАТЕЛНО.. ЧЕРВЕНАТА ПОЗИТАНО-САРАЙСКА ЧУМА, ОГРАБИЛА И УНИЩОЖИЛА БЪЛГАРИЯ!!!
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!!!

    Коментиран от #158

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 АЗ и АЗ

    11 1 Отговор
    Тя ЕВРОЗОНАТА Е В ЧЕКМЕДЖЕТАТА.
  • 141 израсъл сред мутри

    8 0 Отговор

    До коментар #125 от "В.В.П.":

    абсолютно точно заключение!
  • 142 Куку

    4 9 Отговор
    С червените фашисти никога заедно
  • 143 Ахахаха

    15 1 Отговор
    Нагла мутро, махай се нищожествоооо! Господ да те съди! Аз няма! Но не ти желая никакви щастливи мигове!
  • 144 Густо, майна!

    12 1 Отговор
    Ех, до къде стигна бате Гойко! Да мечтаеш ген. Радев да те подкрепя отзад!
  • 145 Два въпроса:

    9 2 Отговор

    До коментар #14 от "Златна орхидея":

    1. Кой докара след колко години бездарно и алчно управление народа ни до такова остро противопоставяне? и 2. Чехия, която не в еврозоната и няма намерение да влиза в нея, бяла държава ли е? И следствие - как да съм в единение с човек, който винаги е изтъквал и следвал принципа си " каквото кажа Аз!"
  • 146 Анализатор

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "и кво":

    Толкова проспериращи държави бягат от еврозоната, ние се бутаме между шамарите. Нищо не печелим. Още повече обедняваме и се обвързваме с маститите банкери.

    Коментиран от #148

  • 147 Нане

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПРЕДАТЕЛ":

    Този наистина ли си верва,че прави добро на държавата?!! Ми той е за електрическия стол.
  • 148 И вие, и аз

    8 0 Отговор

    До коментар #146 от "Анализатор":

    нищо не печелим. Но Те печелят / знаем ги, нали?/.
  • 149 БГ гражданин

    10 0 Отговор

    До коментар #37 от "ВЪПРОС":

    Да, хората разбраха ужаса, в който се натресоха от наивност. Повече няма да сбъркат. Заради децата. И за да я има най-красивата България.
  • 150 Потрес

    9 3 Отговор
    Бойко, безплатно те мразим! Много тр мразим нагла крадлива мутро! Махай се лъжец долен! Съсипа желия ни народ! Ясно е че до дни ще те няма! Махай се с поне малко достойнство ако въобще наеш кКво е! Ще те опраскаме с двеста гнусна тварррр
  • 151 бай ставри сал ти ми остана

    8 0 Отговор
    ''Не съм щастлив, трябваше да сме заедно'' . Ехххх Барселона , Барселона .
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 гост

    6 0 Отговор
    Сега с министъра на правосъдието и с главния прокурор ли ще се оправдава този. Ми нали той ги прати да запалят фитила с поръчкова акция в президентството.
  • 155 Лелеее Баце,

    6 2 Отговор
    Набиха и изритаха твоите хира с автобусите!! Явно в София никой не те кльопа за да влачиш индианци от цялата страна. Бегай Батко, бегай защото ще стане по-лошо!
  • 156 Баце,

    10 1 Отговор
    Тоя народ те намрази повече и от турското робство!!! Що така бе, Баце ?
  • 157 ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ Е БОРИСОВ!

    6 0 Отговор

    До коментар #101 от "Другия с коня":

    В ЗАТВОРА ОКОВАН МУ Е МЯСТОТО! ДАЖЕ И ДНЕС УБИВА БЪЛГАРИ! ДАЙ СИ ОСТАВКАТА МУТРО! НЕ ПОГУБВАЙ БЪЛГАРИ!!!
  • 158 БОЙКО БОРИСОВ

    9 0 Отговор

    До коментар #138 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..":

    ПРЕСТЪПНИК МУТРА ТУЛУП! ПРЕДАТЕЛ И УБИЕЦ НА БЪЛГАРИЯ!!! В ЗАТВОРА ЗА ПРИЧИНЕНИЯТ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ!!!
  • 159 no name no face no number

    8 0 Отговор
    Съединението прави силата, но не и съединението с мафията и олигархията мдаааа има разлика баце умник
  • 160 Който има уши да чуе

    9 0 Отговор
    Цяла Европа подкрепя мафията! И разбиването на една държава. Днес на този ден разбрахме, че Европейската институция е един вълк, който се интересува от България като жертва. Изпращаме там депутати, за да ги превърнем в предатели. Високо заплатени чужди слуги.

    Коментиран от #161

  • 161 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #160 от "Който има уши да чуе":

    Че еврото да не е направено за малките икономики в ЕС? Какъвто го ядоха другите, трикратен ще го ядат българите. Каквото не е уеднаквено, ще бъде, хем в евро, но заплатите и пенсиите ще бъдат конвертирани. С по 150 евра пенсии и 300 евро заплати ще крета болшинството у нас. Туй то.
  • 162 Гост

    5 0 Отговор
    Сам като проскубан петел сред ято калинки и мисирки!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 1944

    6 0 Отговор
    черепахата нема ли да пусне снимките на тюфлека с момченца
  • 166 И аз и аз

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Йосарян":

    псувам ама много 💯 пъти
  • 167 Може

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "трябва":

    и в една обща, таман Баце ще му мие краката преди лягане
  • 168 Аааа, не е

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "8774":

    шизофрения, напълно си е нормален, иначе ще го оправдаят по болест и ще отърве бай Ставри
  • 169 И аз не съм Щастлив

    4 0 Отговор
    Вече няма теглене кеш 💸, жалко, а внасяне кеш 💸 💸 💶 💶 💶 💶 в чекмеджето може нали?!

    Коментиран от #181

  • 170 Бай Ставри

    3 0 Отговор

    До коментар #131 от "НАРОДА ИСКА":

    Неее, да не си ходи никъде! Аз го чакам при мен, приготвил съм му пухена възглавничка, ще спи като къпан 🛁
  • 171 Ууууу

    5 1 Отговор
    Оставка и затвор за герб
  • 172 Какво мисли бе,

    2 7 Отговор
    То то с просто око се вижда колко сте прости,ама много прости.Много ви се иска да подаде оставка ама няма да стане именно защото сте прости,ще го наречете страхливец,тоя филм вече сме го гледали.Кой оглавява простаците като вас естествено простаци като летец,простички като Корнелия,изоглавената Мая и всички уж десни кариеристчета,защото не може да си десен и да се държиш като комунистите,не можеш да подкрепяш един като летеца който се е опал с ченгета

    Коментиран от #174, #179

  • 173 Бою еврото доволен

    9 0 Отговор
    за пореден път предаде България тиквун бей
  • 174 Хи их хи

    3 0 Отговор

    До коментар #172 от "Какво мисли бе,":

    Аха, всички са прости само ти и Винету Нобелови лауреати!
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Пенсионер 200

    6 0 Отговор
    НА КАКВО СЕ РАДВАШ, НЕЩАС..ИК, НА БЪЛГАРСКАТА СИРОМАШИЯ? РАЗМНОЖИ СИ.А.ИТЕ ( КОИТО ВПРОЧЕМ ИЗСМУКВАТ ОСТАНАЛОТО), ДОПУСНА ДА ЗАРАЗЯТ ДЪРЖАВАТА, ТИ, ЛИЧНО, ЗАРАЗИ ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ, НАРОДЪТ НЯМА ПАРИ ДА СЕ ХРАНИ, КАМО ЛИ ДА СЕ ЛЕКУВА! НА КАКВО СЕ РАДВАШ?
  • 178 Пешо от панелката

    5 0 Отговор
    До вчера бяхме тулупи, днес искаш заедно? Ще бъдете заедно в едно крило с Доган, Пеевски, Гешев и Горанов
  • 179 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #172 от "Какво мисли бе,":

    Отиди на Фейсбук, виж снимките на “интелектуалците” от вчерашните автобуси и влез пак да разкажеш какво си видял.
  • 180 Дедо Йоцо

    5 0 Отговор
    Вече сме сред „бели държави“????Не се радвай защото в тези държави такива тато теб са в затвора!
  • 181 Хлъц

    2 0 Отговор

    До коментар #169 от "И аз не съм Щастлив":

    Еми няма теглене кеш защото сметката ти е празна!Право в очите си ни го каза!

    Коментиран от #182

  • 182 Много е прост

    3 0 Отговор

    До коментар #181 от "Хлъц":

    Това дали се теглят “кешове” касае отношенията му с Черепа и тези които му пълнят чекмеджето.
  • 183 Капитана

    3 1 Отговор
    ГРОЗЕН БАНДИТ ВРЕМЕТО ТИ ИСТЕ ЧЕ БАЙ СТАВРИ ГО Е НАТУПОРЧИЛ И ТЕ ЧАКА ВСЕКИ МОМЕНТ ! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РАДЕВ ЮМРУКА КОЙТО ТОЙ ВДИГНА КЪМ СИМПАЗАНТИНЕ СЕ БЕ ЗНАК НА ОБИДИ НЕ НИЕ А НЕ КАКТО МУТРАТА ГО ТЪЛКУВА !
  • 184 Блатен Асечки

    2 0 Отговор
    Тоа толкова църн че чак зелен
  • 185 Цезар

    1 0 Отговор
    В панделката ще те ощастливят
  • 186 Макиавели

    2 0 Отговор
    Оставка .
    Мафията е на власт в всички нива в държавата ни особено ВиК с управление доказало се некадърно водещо само към държавен фалит,
    Колко е печалбата на останалата половина ,кой какво взима ,как празнува рождените си дни?
  • 187 Един от многото

    3 0 Отговор
    Щастието на Борисов ще бъде като това на Кадафи но публично
  • 188 666666

    3 0 Отговор
    Баце го е страх
  • 189 Българин

    2 0 Отговор
    Бойко ти си добре с тези евраци и злато в чекмеджето.,земя къщи!!!!!!....КЪЖИ БЕ НИЕ С МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ и ПЕНСИИ БЕЗ РАБОТНИ......КАК КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ НЕ ВИ ЛИ СТАНА ПО НЕ МАЛКО ЖАЛ ЗА НАС БЕДНИЯ ОГРАБЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД????????????????????????????
  • 190 Една

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Нико":

    Докато вчера Борисов съобщаваше новината за влизане в чакалнята, Радев насъскваше към безредици. Г-н Президент, бъдещето на България не се решава на улицата, а с избори. А ако, както казвате, те няма да са честни без електронно гласуване, Вие как бяхте избран, нечестно ли???

    Коментиран от #193

  • 191 Жоро

    2 1 Отговор
    Топ боклука на България. До сега не е имало такова падение. Кой ли не беше царя, бсп но като този боклук до сега не е имало
  • 192 Сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Златна орхидея":

    Ако има аптека до вас върви вземи един термометър и си измери температурата,
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Сссс

    0 0 Отговор
    Напротив, всички държави които си решават проблемите на улицата са по добре от нас
  • 195 Сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Импийчмънт":

    Мислех че грипен е европейски самолет, ама щом казваш че е руски...
  • 196 кучето

    1 1 Отговор
    ВСЕКИ ТЕ ИСКА НА ГИЛОТИНАТА ... МЪРЛЯК!!
  • 197 възмутен

    1 0 Отговор
    ЛЪЖЕЦ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове