Last news in Fakti

10 Юли, 2020 10:34 3 568 5

Кралица Максима засенчи всички (СНИМКИ)

  • кралица максима-
  • нидерландия-
  • максима-
  • кралица-
  • смайваща

Пандемията промени традицията за раздаването на награди

Кралица Максима засенчи всички (СНИМКИ) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Нидерландската кралица Максима успя да смая всички с последната си поява.

Тя присъства на по-нетрадиционна церемония за раздаване на социалните награди "Appeltjes van Oranje". По традиция ябълките се раздават в двореца Нордейнде в Хага, но пандемията от коронавируса наложи промени в обичайното статукво, плановете и традицията.

Кралица Максима обяви победителите за три социални проекта, които успешно връщат хората в обществото. 

Първата награда бе връчена на фондация SOVEE за проекта "Моето второ семейство" (My Second Family). Тази инициятива предлага на младите бежанци, озовали се в страната без родители, второ семейство и се опитва да им даде бъдеще в Холандия. Фондацията свързва холански семейства с деца бежанеци, които получават дом, добра социална среда и помощ за по-лесна интеграция в обществото. Щом непълнолетните навършат 18 години, попечителството приключва и те, като официални пълнолетни, трябва да се справят сами с живота.

„Те се научават да живеят самостоятелно, имат право да вземат решения независимо, отговарят за разходите си, за здравеопазванеро си и могат да поемат финансови задължения. Не всички непълнолетни, които идват сами тук са добре подготвени за това. Ето защо ние предоставяме на тези млади хора, които трябва да изградят независим живот в Холандия, второ семейство “, обясняват от благотворителната организация SOVEE.

,,Поздравления за страхотната ви работа. Много млади хора получиха втори шанс, безопасно място и семейство, благодарение на вас. Благодаря ви за работата, която вършите и продължавайте", поздрави победителите кралицата.

Облеклото, което беше подбрала за събитието, се превърна в любимо на всичките ѝ фенове.

Широка блуза и широк панталон, които толкова си пасват, че приличат на гащеризон, а цветът - сладко розово, което нямаше как да не разтопи модните критици.

Това е и последният летен хит - широките дрехи и най-вече панталони. А кралица Максима определено успя да хване вълната и да се нареди сред най-модерните кралски особи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червен имбецил

    5 1 Отговор
    Лоша работа, а аз очаквах нещо от рода на Деса Фотосесията, нищо смайващо не виждам..
  • 2 Всъщност титлата,

    0 1 Отговор
    която Максима носи, по тяхната конституция е "Принцеса на Нидерландия".
  • 3 Всъщност титлата - продължение

    1 0 Отговор
    P.S. Също така съпругът на кралица Беатрикс е носел титлата "принц", а не "крал".
  • 4 Гърбавата Васа

    1 1 Отговор
    Мислят не само за. своите хора ,но и за бежанците с много добри проекти.браво на кралица Максима,,максимално мислят,,...!
  • 5 Бялото братство

    0 0 Отговор
    А кога мис Бикини официално ще стане първата дама на България ? Стига се е крила по къще в БарЦелона ! Нека ни покаже стила и класата , с които е покорила сърцето на любимия ни вожд !