Last news in Fakti

10 Юли, 2020 09:55 4 970 10

Изчезна звезда от "Клуб Веселие", намериха детето ѝ само в лодка

  • ная ривера-
  • изчезнала-
  • клуб веселие-
  • актриса-
  • дете-
  • удавяне

Мнозина обвиняват за случващото се т. нар. "проклятие на Веселие"

Изчезна звезда от "Клуб Веселие", намериха детето ѝ само в лодка - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

33-годишната американска актриса Ная Ривера, позната от сериала "Клуб Веселие" ("Glee"), е обявена за изчезнала. Вчера полицията откри 4-годишният ѝ син Джоуси сам на лодка в езерото Пиру, разположено в националната гора "Los Padres", в близост до Лос Анджелис, а световните медии писаха, че актрисата вероятно се е удавила във водоема.

Според телевизия NBC4 L.A. търсенето на Ривера е започнало около 16:40 ч. в сряда. Притеснението се е появило, когато тя не е върнала лодката, който е наела, в рамките на заплатеното време. От шерифската служба на окръг Вентура съобщават, че звездата е взела под наем лодка, за да поплува в езерото със сина си, но така и не е излязла от водата. Властите разкриват, че когато са открили наследника ѝ, той е носел спасителна жилетка, докато тази на Ная била в лодката.

Детето разказало, че двамата с майка му влезли да поплуват в езерото, но тя така и не се върнала. 

Спасителният отряд издирва актрисата в продължение на часове, както по въздух - посредством хеликоптер и дрон, така и под вода - с помощта на екип гмуркачи, но от нея няма и следа.

"За последно майката и синът ѝ са забелязани да влизат в езерото заедно, а три часа по-късно друга лодка влиза във водния басейн, за да провери какво се случва с тяхната. Първоначално хората помислили, че е празна, но после установили, че в нея спи малко момче. След като не са видели никого наоколо, веднага се обадили на телефона за спешни случай", каза капитан Ерик Бушоу, говорител на шерифската служба, каза пред "Los Angeles Times", допълвайки, че Джоуси е невредим и е върнат при семейството на звездата.

До този момент Ривера все още е в неизвестност. За жалост, от полицейската служба съобщават, че мисията е преминала от спасителна в такава за намирането на тялото, понеже са убедени, че Ривера не е оцеляла.

Инстаграм профилът ѝ показва, че тя е била активна в платформата едва няколко часа преди да изчезне. Тогава тя е качила снимка с детето си, на която нежно го целува.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just the two of us

Публикация, споделена от Naya Rivera (@nayarivera) на Юли 7, 2020 в 3:15 PDT

 

"Само ние двамата", гласи последният ѝ пост. Изображението има повече 14 хиляди коментара от нейните последователи, изразяващи надеждата си, че Ная е невредима и скоро отново ще бъде у дома си. Нейната колежка и най-добра приятелка от сериала "Клуб Веселие" Хедър Морис призова всички да се молят за успешното намиране на приятелката ѝ и завръщането ѝ при семейството. 

Славата споходи Ривера с превъплъщението ѝ в мажоретката Сантана Лопес в музикалния сериал на Раян Мърфи - "Клуб Веселие". Голяма част от почитателите на поредицата са на мнение, че над сериала тегне проклятие, тъй като през годините, след като бе излъчен последният епизод на предаването, множество от актьорите, изпълнили главните роли в него, починаха. Кори Монтейт умря вследствие на свръхдоза през 2013 г., а бившият партньор на Ная - Марк Салинг, се самоуби 5 години по-късно. Освен актьорите, и други членове от екипа зад кадър също намериха смъртта си по време на снимките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    7 0 Отговор
    Беше сериал в, който Холивуд представяше в розово обратната страна на Луната. А тя си беше черно- сива. От тях остана знаменития лаф: Как ги разпределихте по стаите- по пол, или по сексуална ориентация?
  • 2 Въпрос

    5 0 Отговор
    Ако е искала да плува за какво и е лодка ? С лодка се плава !

    Коментиран от #3

  • 3 Жорнълист от фъкти

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Въпрос":

    КО!? НЕ!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.