9 Юли, 2020 14:52 4 826 16

Илиян Василев: Маските в НСО и за политиците трябва да паднат

  • ахмед доган-
  • нсо-
  • росенец

Атаката трябва да бъде към главните центрове на задкулисието - Доган и Пеевски, защото те са властта

Илиян Василев: Маските в НСО и за политиците трябва да паднат - 1

Коментар на Илиян Василев във "Фейсбук"

Полковник Марков ясно и недвусмислено посочи отговорностите за премиера - за решението днес за охраната на Доган и на президента Радев за оставането на шефа на НСО на поста му.
Днес ще бъде важен ден, в който маски ще падат.

Но не мога да разбера защо е в мрежите няма елементарна хигиена и се споделя текстов вирус на някакъв виц правен министър. Май ще трябва да блокирам, защото екологията на мрежата е топ приоритет. Какъв е ДК точно за да отделяте толкова внимание? Човек без тежест, без значение, втори, трети ред в кохортата на Борисов, обслужваща Пеевски.

По същия начин друг "син" депутат, сега във евро, тръгнал да защитава Доган и Пеевски. Когато човек тръгне да пада, е нормално да се опитате да му простите веднъж, два пъти. Трети път е глупаво. Кеш енд кери демократи много. Аз го отсвирих отдавна. Отново ненужно внимание.
ДПС се изнервиха, защото излязоха от сянката и влязоха в центъра на внимание и критика. Това, което винаги съм твърдял - атаката трябва да бъде към главните центрове на задкулисието - Доган и Пеевски, защото те са властта.

Виждате страха на Борисов и неспособността му да се еманципира от тях, защото го държат толкова здраво и яко, при това не само и толкова пряко те, но и руските служби чийто агенти са те.

Да погледнем и основанието, което ще бъде повторено днес от шефа на ДАНС и главния секретар като основание за държавната охрана на Доган - легендата, че Ердоган иска да прати килъри на Доган, за да овладее контрола върху българските турци. Това е версията на ченгетата от памти века. И в името на това му прощават всичко - узурпацията на власт, на пари, дори престъпленията. Осигуриха му шпалир и за грабежа за КТБ, за потапянето на ТЕЦ "Марица-Изток -2" за да се осъмне собственик на ТЕЦ "Варна" с милионер в стотиците милиони.

В миналото е имало "доказателства", осигурени от нашите служби, но те са същити с бели конци. Нали същия Доган даде на турските служби списъка на агентите, които работеха срещу Турция. Онзи списък!? А истината е, че Доган има самостоятелна връзка с Кремъл, чрез която дестабилизира и държи в напрежение всеки на власт. За това му трябва и този сарай на територията на руската компания.

Сами знаете колко е вярна същата теза за Пеевски. Тази игра със заплахите за убийство стъпва върху неуспешния опит за "убийсто" срещу Доган, който всички знаят, че театър. Помните и заплахата за убийство на Пеевски преди фалита на КТБ, за която всички знаеха, че е фейк.
Пеески и Доган са мулти, мулти милионери и е време сами да се погрижат за охраната си. Така ще претеглят през личните си заграбени пари, собствените си възприятия за заплахите срещу тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    11 4 Отговор
    "Атаката трябва да бъде към главните центрове на задкулисието - Доган и Пеевски, защото те са властта.."; Я пак помислете и допълнете - дали само те държат властта в задкулисието..? На мен лично не ми се вярва..? Но "масовата логика" е, че виновен трябва да има и това лице задължително трябва да бъде от "видимия спектър"...? "Илюзия"..? Търсете "сянката" зад "илюзиониста"..?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Русенец

    21 1 Отговор
    Прав е, човека. Това е единственият начин да се отървем от тези паразити.
  • 4 Сандо

    4 14 Отговор
    Искам и на този всезнайко да му падне маската - да научим кой е всъщност,откъде получава мангизи,кой му дава поръчки,кой му дърпа конците и въобще чий бял хляб яде и на каква цена?

    Коментиран от #15

  • 5 Барух

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "Д р Йоана Христева":

    Баце фалшифицира изборите, законно!Костинбродски канонизиран.Той доставя информация и полигон на краварите в нарушение на всички закони и разграбва Българската хазна законно.За Суверенитет и дума да не става.Доказателства, няма за неговите деяния, само цяла България вижда и знае, но на него не му пука.Образован и всезнаещ, полиглот разговарящ с трактористи и овчари ,свойски.Пленяващ Д р Христева интелигентно застанала на амбразурата.

    Коментиран от #16

  • 6 Sti

    17 1 Отговор
    Времето нa шaйкaтa и зaдкулиcието изтичa... Ще имa оcветлявaне и понacяне нa отговорноcт. Лош къcмет c Бългaрcкото лято!
  • 7 конгречулейшънс

    11 0 Отговор
    Да,така ще има някакъв шанс да се отървем от тях.
  • 8 Че кой закон

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Д р Йоана Христева":

    е нарушен при избора на Румен Радев за Президент? Опитите Ви за " разсъждения" на тази тема водят до един от два извода - или че сте лекар, което е достойно за уважение, или д-р пред името Ви е толкова валидно, макар и по различни причини, колкото и това пред името на Б. Борисов.
  • 9 Дръвчо

    12 0 Отговор
    ДПС и Доган трябва да се заличът от политическия и икономическия живот на България. Те са отровата и нещастито на нацията.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    КАКВО НСО БЕ ТАПАНАРИ !?!? ТОВА СА НАШИТЕ ДЕЦА -МЛАДЕЖИ !!! КОЕ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ ОТ АТАКА НА ОСНОВА НА СИЛАТА ??? МОГА ДА ЛИКВИДИРАМ 20-30 ОТ НСО ЗА БРОЕНИ СЕКУНДИ - ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ !!! ТУРЦИТЕ СА НАШИ БРАТЯ И СЕСТРИ -И СЕ ТРУДЯТ И ЖИВЕЯТ КАТО НАС -НО ВЕЛМОЖИТЕ ИМ СА ПРОДАЖНИ ДУШИ И СЕ СМЯТАТ ЗА БЕЗСМЪРТНИ !!!???

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "ПЕНКО":

    Човек, който се труди честно за хляба си и не мъти водите в България, е добре дошъл. Но, човек, който проповядва турковизация на Балканите - няма място сред нас.
  • 13 Кога стана полковник

    0 0 Отговор
    Полковник? Стига, бре...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ясновидец

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Сандо":

    Колега от ДС комунист пропаднал дипломат и сега пише за пари да доиде бсп на власт и да иде посланик да прочети коментара за съветниците на радев/комунист освен за борисов и герб за бсп нинова и радев нищо не знае /
  • 16 сМИНДУХ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Барух":

    Кога ще бъдат осъдени пучаджиите от Костинброд ,там са Доган ,Пеески,Мая Манолова ,Станишев ,подлогата Бареков , ДС и мутрите -петното ,Франц , . Сега Радев иска да направи 2ри пуч и да докара цялата руска сволоч да подчини България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове