9 Юли, 2020 13:00 5 546 50

Херо Мустафа като Росица Кирилова в началото на 80-те

  • херо мустафа-
  • сащ-
  • посланик

Особен исторически късмет има нашето поколение – свидетели сме на упадъка на две системи: комунистическата и либералната

Херо Мустафа като Росица Кирилова в началото на 80-те - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Явор Дачков за в. "Галерия"

Херо Мустафа пусна клип за 4 юли в чест на националния празник на САЩ. На него американската посланичка у нас танцува заедно със свои колеги на фона на кънтри музика. Клипът и хореографията са издържани в най-добрите традиции на Росица Кирилова от началото на 80-те. Докато го гледах, за миг бях убеден, че дават „Боса по асфалта“ в „Милион и едно желания“. 

Миловидна художествена самодейност, вдървена сърдечност, леко разчупена в кръста, 

която трябва да трогне сърцата на българите, обрулени от американското политическо лидерство на българския преход, неолибералната идеология и неизгодни сделки за милиарди. Като се почне с „Мариците“ и се свърши с американските изтребители, които предплатихме, но чието производство още не е започнало. Да не забравяме и американския диктат, заради който загубихме значими стратегически проекти като „Южен поток”, газопровода „Бургас-Александруполис” и т.н. Предполагам, че идеята на пиарската свръхактивност на Херо Мустафа е да махнем с лека ръка на всичко това и да се умилим от нелепите кадри на подскачащи чиновници в двора на американското посолство. 

Навремето си мислех, че американската дипломация у нас няма накъде да пропадне, след като 

бившият посланик Джеймс Уорлик участва в глупав български сериал, 

но явно съм бъркал. Само за няколко месеца, откакто е тук, г-жа Мустафа надмина и най-песимистичните прогнози. На фона на ширещата се корупция и магистратски произвол, на задълбочаващи се икономически проблеми и ежедневни политически скандали, посланикът на най-великата световна сила, с претенция за водеща демокрация, разви пошла и елементарна рекламна кампания, която напоително бе отразена в медиите. Херо Мустафа отиде да пие ракия в Пловдив пред камерите, омеси баница за Коледа, рецитира на български „Питат ли ме дей зората” с американски акцент, 

плете мартенички, обикаляше по строежи, засне клип като буфонсинхронист 

(тя и нейни колежки си отваряха устата на фона на песен, която пее Графа), инспектира ВМА с маска, направена като американското и българското знаме, и какво ли още не. Все от арсенала на инфантилния, ужасно глупав и ужасно остарял американски политически пиар. Също връстник на соцразчупеното екранно присъствие на Роси Кирилова. „Да направим Америка, смешна отново!” май е по-подходящ девиз от онзи на Тръмп. Поне това е посланието на техния човек в България. И щеше да бъде наистина смешно, ако в дълбочина не е дълбоко цинично. Поради причините, които вече споменах в началото. Казвам го като един от многото българи, за които 

преди 30 години Америка бе символ на свободата, справедливостта, истинската демокрация, високата култура, 

Ленард Бърнстейн, джазът, Ела Фицджералд и Сачмо, Рей Чарлз и Майлс Дейвис, Хемингуей, Фицджералд, Стайнбек, Вонегът, предаванията на Уилис Кановър по „Гласът на Америка”, филмите на Уди Алън и Копола. Вместо това те ни предложиха пошло издание на „Кръстникът”, циничен прагматизъм и безскрупулно налагане на собствения си егоистичен интерес. В продължение на 30 години американците работиха упорито, за да разбият всички илюзии, че тук е възможна нормална демокрация. Те умишлено насърчаваха и подпомагаха най-деструктивните процеси и политици от Луканов до Борисов, а сега, след като овладяха напълно българското задкулисие, управляват чрез него страната ни, превърната в бананова република от латиноамерикански тип. Вместо да помогнат за реформирането на прокуратурата я овладяха, сключиха сделка с Пеевски и напълно подчиниха политическия елит и бизнеса през бухалката на държавното обвинение.

Ето защо клипчетата, заучените фрази на български и жизнерадостната бодрост на Херо Мустафа, която и за секунда не излъчва човешко присъствие, а движи като програмиран робот най-изтърканите клишета на пиара,

въобще не могат да ме трогнат. Нито умилят.

Знам много добре какво се крие зад тях и не си правя никакви илюзии за бъдещето на България, вкарана дълбоко в неолибералния американски коловоз.

Как и защо се стигна дотук, е въпрос на дълго и сериозно изследване, което нищо няма да промени, защото нещата са такива, каквито са. От онази Америка, която обичахме и която беше истинско вдъхновение, няма и помен. Тогава ни делеше желязна завеса, а ние бяхме от нейната по-кофти страна. Сега сме от обратната, онази, за която мнозина мечтаеха тогава, но тя се оказа още по-кофти. Такъв особен исторически късмет имаше нашето поколение.

Да стане свидетел на упадъка на две системи - комунистическата и либералната, и на две империи: съветската и американската. Днес отново сме сателит (този път далечен и незначителен) на една залязваща империя с всички произтичащи последствия. Пошлият вкус, преумореното лицемерие, кризата на идеи и творческата импотентност са само съпътстващи белези на този гигантски процес.

Коментарът е публикуван във в. "Галерия"

 


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Херо

    38 3 Отговор
    от хероин ли идва?

    Коментиран от #17

  • 2 Хахахахха

    45 3 Отговор
    Вече ми е пределно ясно, че тази посланичка е пратена да вдига рейтинга на САЩ в България. Тя направо е с цяла програма.

    Коментиран от #21

  • 3 Terenski

    49 5 Отговор
    Незнам защо,но тази лелка нещо не ми харесва.......
  • 4 Абе

    43 2 Отговор
    Не знам ама като ми я покажете тая гледам детето да не е около мен да не вземе да се уплаши горкото.
  • 5 Гост

    35 1 Отговор
    Абе тая посланик ли е или ???
  • 6 Иван

    34 2 Отговор
    Ма нещо не се появява с Баце по медиите. Що така❓ Баце ли не я харесва или тя него❓

    Коментиран от #8

  • 7 Тъпо тролче

    27 1 Отговор
    На мен не ми прилича на Росица Кирилова, а на филмов герой (вие знаете кой) 🤔
  • 8 Гост

    22 2 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Тя като знае бацко как ги награбва ... страх я да не я *** пред камерите.

    Коментиран от #35

  • 9 Валентин

    37 2 Отговор
    Аз от какъвто и да е Мустафа, добро не чакам
  • 10 Кълван мисир

    24 3 Отговор
    Гласове...в арабска пустиня,но всичко е право в десятката!
  • 11 Ко речи ?

    15 2 Отговор
    Каква мустафа ?
    Тая рязана ли е ?
  • 12 До посолството на фащ

    26 3 Отговор
    Нагли гадове. Знаете,че целият свят ви ненавижда и провокирате чрез медиите в абсурдистан хората.Нали вие сложихте и подкрепяте и диктатора,и правителството. Какво друго обаче също подкрепяте ? Мълчите като пръднали. Аз ще отговоря вместо вас: Геноцид спрямо бг.данъкоплатец. Корупция извън пределите на човешката фантазия. Спекула с цени и надценки на държавно ниво. Разграбване от фащ на родни блага принадлежащи на нашия народ и държава. Ето,това не само го подкрепяте,то се случва благодарение на вас гадове. Мога още много да напиша,но е безсмислено.

    Коментиран от #33, #34

  • 13 Скрийте я

    23 2 Отговор
    Тази маймуна
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Лекар БГ

    29 1 Отговор
    По-добре не би могло да се напише.Браво!
  • 16 Добри от Добрич

    5 12 Отговор
    Яворчо и той е разбрал откъде извира бензин86.
    Явно пие от чучурчето на "православните ценности", с главен предстоятел у нас - Сокол паша.
  • 17 Един

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Херо":

    Не бе ! "HeroMustafa" e като "Мустафа героят"!
  • 18 Чопо

    24 2 Отговор
    Срам за американците!!! Ако това им е нивото на дипламацията- ...- ще замълча???Да си ходи в Ирак или от където е.
  • 19 Чопо

    12 2 Отговор
    Срам за американците!!! Ако това им е нивото на дипламацията- ...- ще замълча???Да си ходи в Ирак или от където е.
  • 20 Българан Европейски

    3 12 Отговор
    Рачо-Ебачо от вецето на Сточна гара разправял, че Дачков съвсем се е разпуснал. Бил станал водосточна тръба по цолаж.
  • 21 Няма да се учудя

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахахха":

    ако я видим в конкурс за най-красиво и хармонично тяло. Помните ли оня виц :" Она я видели Лева на"? Тук вариантът е " Она е..." - продължението си го знаете...
  • 22 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    16 2 Отговор
    Моля, не помествайте тази снимка вечер след 22:00 часа, че трудно ще заспиваме...
  • 23 Вицът завършваше

    3 2 Отговор
    с " Она увидела Ленина"
  • 24 Мен

    14 2 Отговор
    Какво ни го натрапвате тово извънземно?
  • 25 Анатемакраваре

    8 2 Отговор
    Прави се на КуКувица,докато СеРеУ-то от Козяк продължава да се ре по националните ни интереси.
  • 26 чудо

    6 3 Отговор
    Тя има ли си чекмедже . боко пък си има , пръц .
  • 27 Тони Мигусмукаро

    11 2 Отговор
    Очевадно е че това нещо не е добре у глъвътъ,ама хииич!!!
  • 28 Бойко БОГрисов БОГ

    5 3 Отговор
    Мен ме кефи много.Напомня ми моят мокър мокър сън от детство ,и майсторка на голден шауър баба Цола Драгойчева Мокрото!!
  • 29 Next

    5 2 Отговор
    Бряг, мъ то и у штатите пълно с маскари.
  • 30 Разбира се

    4 13 Отговор
    ЯВОРЧО ,съвсем си загубил разсъдъка. Никога американците не са могли да контролират и направляват българския преход .Ако бяха го направлявали ,нямаше руските подлоги да са толкова силни и необезпокоявани от демократичните институции. Дори последните събития го доказват .
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    няма начин ХЕРО МУСТАФА да е като РОСИЦА КИРИЛОВА всеки си е той не може да е като другите
  • 32 оле мале

    6 2 Отговор
    снимката плаши!!!
  • 33 Барба Гканьос

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "До посолството на фащ":

    Щe ти цитирaм Oруeл:'' Eдин нaрoд, кoйтo caм cи избирa кoрумпирaни пoлитици дa гo упрaвлявaт и крaдaт, нe e жeртвa, тoзи нaрoд e cъучacтник''....кoлкo мнoгo иcтинa имa в тaзи миcъл, нe миcлиш ли. Aйдe ceгa, cИпи cи рaкийкa и бOдни eднo дoмaтчe....нaздрaвe дa ти e.И дoвeчeрa, кaтo cи лeгнeш дo блaгoвeрнaтa, дa и кaжeш кaкъв гeрoй cи....

    Коментиран от #38

  • 34 само питам

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "До посолството на фащ":

    Всичко това е истина, но...Ти какво направи, за де не става така. Скачаше по площадите и ревеше с пълно гърло че ''40 години ти стигат'' и сам потъна в безвремието на следващите 40.... и не забравяй че'' Всеки народ си зслужава управляващите го''...

    Коментиран от #39

  • 35 Ха ха

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Последния път Тулуппа се нахвърли да я души, друго не знам дали може като го гледам как се е освинчил, а и не видях Виагра на шкафчето. От друга страна, не знам на кой друг Херо може да подейства възбуждащо
  • 36 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    искаш да кажеш.Яворе ,че ги прецакахме за 30 години?!!!!/византия/200.османската 500!!!/германската/20,СССР/45!!Ч!САЩ/30!!!!!!БЕ ЯКИ СМЕ!
  • 37 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Херо е уникален посланик!!!!!ТЯ наистина се старае да даде ,,приличен,, вид на Аполитиката...А Явора е отървал мааалка поправка/НЕ СМЕ БАНАНОВА република,Америка се развива и сега създава тиквените републики в европата,по точно ,къса парчета от ЕСъто!!!!А на тези ширини тикви ,прасета и кратуни бол....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Само да ти отговоря

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "само питам":

    Че като няма какво да кажеш,в твоя случай напишиш,не е срамно да помълчиш.
    Въобще няма да те питам,а Ти какво направи ?
    То се вижда какво !
  • 40 НЕ РАЗБИРАМ

    3 0 Отговор
    ЩО ТАКА СЕ ПОДИГРАВАТЕ НА ТАЗИ ЖЕНА БЕ , ОСТАВЕТЕ Я НЕКА ТЯ СЕ ПОДИГРАВА С НАС , ТОВА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА ДЕЦАТА И -- ТАКА СОЧИ НАУКАТА И ДЕБЕЛИТЕ КНИГИ ... ПОДОЗИРАМ ЧЕ ТРЪМП Я Е ПРАТИЛ ТУК ЗА ДА Е ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НЕГО И ДА НЕ Я СРЕЩНЕ НЯКЪДЕ ЧЕ НА ТИЯ ГОДИНИ ИНФАРКТА МУ Е СИГУРЕН ..... ДРОГО МЕ ЧОВЪРКА ТУК , КАК Е РАЗБРАЛ ТРЪМП , ЧЕ БОБОКО Я ХАРЕСВА И И СЕ ФЪРГА НАПРАВО ПРЕД ХОРАТА

    Коментиран от #41

  • 41 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "НЕ РАЗБИРАМ":

    ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ НЕ!!!!я праща Тръмп!!!!!!!

    Коментиран от #42

  • 42 НЕ РАЗУМЕШ

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "ТОЧКАТА":

    ТОЧНО ТРЪМП Я ПРАЩА , ТЯ Е КЮРД А ЕРДОГАН Е ТУРЧИН -- ВДЯВАШ ЛИ ! ПРАЩА Я В БЪЛГАРИЯ ....................
  • 43 Saxon

    2 1 Отговор
    Тази е резил за USA, въобще не е в час , да вземе да свърши някаква работа. Посланик в страна раздирана от корупция тя песнички ми пее.
    Да си ходи в някой селски щат.
  • 44 123

    1 1 Отговор
    Как веднъж не намерихте вината в себе си а за всичките ви кражби, измами, корупция и претъпност вините Посланника на САЩ, и ако в този случай някой говори срещу САЩ, утре ще е за Русия или Турция.
    Това че си избирате претъпници да ви Управляват няма нищо общо със която и да е от трите страни в които винаги намирете вината за алчноста и неспособноста и вашата крадлива,мафиотска престъпна върхушка. Всички тези писания са за да убедят народа че в случая САЩ са ограбили България и поставили Борисов на власт и те го държат на власт-такова нещо няма. САЩ не е давал по 50 лв на никой в България да избира Борисов , нито е подменял чувалите с гласвовете на изборите, нито е странта която възпрепятства българската избирателна комисия да въведе и приложи дистанционно гласуване- всичките ви непрятности и стоенето на дъното на всички класации си идват от самите вас и хората които си избирате да ви управляват.
  • 45 ядосан

    1 0 Отговор
    Няма нищо по-страшно на този свят от Жена в Менопауза и особено с власт и правомощия!
  • 46 България над всичко

    1 0 Отговор
    ЯВOРЧO ,cъвceм cи зaгубил рaзcъдъкa. Никoгa aмeрикaнцитe нe ca мoгли дa кoнтрoлирaт и нaпрaвлявaт бългaрcкия прeхoд .Aкo бяхa гo нaпрaвлявaли ,нямaшe руcкитe пoдлoги дa ca тoлкoвa cилни и нeoбeзпoкoявaни oт дeмoкрaтичнитe инcтитуции. Дoри пocлeднитe cъбития гo дoкaзвaт .
  • 47 Мнение

    1 0 Отговор
    Много добра статия. Ако се върнем към историята ще видим че и предишните поколения са се присъединявали към упадащите съюзи и империи. Българските политици от край време не се славят с много ум в главите. Нищо чудно ударите по КТБ и олигарсите да идват от американското посолство. Лошото е че бизнесите и активите им ги вземат пак американците. Това е логичното обяснение за държанието на американския посланик........
  • 48 3834

    0 0 Отговор
    СУПЕР СТАТИЯ !!! БРАВО !!!
  • 49 6363

    0 0 Отговор
    ДА СТАТИЯТА Е ДОБРА, САМО КЪДЕТО АМЕРИКА НИКОГА НЕ Е БИЛА СИМВОЛ НА СВОБОДА, ЕЛЕ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ И НАЙ МАЛКО КУЛТУРА. ... ВИЖ НА РОКА КАТО СОЦИАЛЕН ПРОТЕСТ ДА, НА ВОЕНИЗИРАНЕТО И НАХАЛНО ДЪРЖАНЕ С ПО СЛАБИ ДЪРЖАВИ, ДА УБИЙСТВАТА НА МИЛИОНИ НЕВИННИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СЛЕДВОЕННИ ГОДИНИ И ИЗДИГАНЕ НА СТЕНИ ПОДОБНИ НА БЛЕСТЯЩАТА ИДЕЯ ПОРОДЕНА ОТ СУПЕР БЛЕСТЯЩИЯ ОТЛЪСТЯЛ МОЗАК НА ЧЪРЧИЛ - ДА, БЕРЛИНСКАТА СТРАНА И ВНЕЗАПНИЯ УДАР СРЕЩУ РУСИЯ , СА СЬЩО В НЕ МАЛКА ЧАСТ НЕГОВИ.. ПО ВЕЧЕТО АМЕРИКАНЦИ ОБАЧЕ НЕ СЛУШАТ РОК.. А ИНГЛИЗИТЕ ГО СМЯТАТ ЗА УПАДЪЧНА НЕНУЖНА ИЗГЪЗИЦА КЪДЕТО ТОЯ И ОНЯ ВДИГНАЛ Я КИТАРА, Я МИКРОВОН КРЕЩИ ПО ЦЯЛ ДЕН ЕДНИ И СЪЩИ ТЕКСТОВЕ С ЕДНИ И СЪЩИ 3, 5 АКОРДА. НО ВЛИЯНИЕ ИМАШЕ .... И СЕГА, В КАКВО ДА ПОВЯРВА ОЩЕ НАИВНИЯ БЪЛГАРИН КОЙТО С БИРА В РЪКА ЩЕ ТИ ОБЯСНИ КОЛКО СИ ЗЛЕ И ЧЕ АМЕРИКА Е ФЪРСТ... А, .. ТОЗИ ИЗРАЗ НЕ ТИ ЛИ НАВЯВА НЯКОЯ ПРЕСНА МИСЪЛ - ЩОМ ТЯ Е ФЪРСТ ТИ КОЙТО ОСТАВИ ДА ТИ СЕ ЗАБРАНИ ОТ ПОТОК ДО КАКВО ЛИ НЕ КЪДЕ ЩЕ СИ.. ИЛИ ЩЕ ТИЧАШ ПАК ДА ГИ ДОГОНВАШ. ПРЕЗ ЛОШИЯ СОЦ НИЕ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЗАЩОТО ТЕ СА ПО МНОГО КОТЖ НАСЕЛЕНИЕ, БЯХМЕ ПО ДОБРИ В ДОСТА ОТРАСЛИ. НО ТОВА НЕ ТИ СЕ КАЗВА СЕГА - А ТЕ С ИДВАНЕТО СИ ТУК БЕЗ БОЙ ИСКАХА НЕЗАБАВНА ПРИВАТИЗАЦИЯ И РАЗРУХА, ВЕДНАГА .. ЗА ДА СА ФЪРСТ ТЕ, НЕ ЗА ДА ТЕ ПОЦУНКАТ.. СЕГА ИМ ПЛАЩАШ, СЕГА Я ОБОГАТЯВАШ С ПРОСЛОВУТОТО НИ ЗЛАТО, СЕГА Й СЛУГУВАШ.. ДА НЕ СПОМЕНАВАМЕ КАКВО ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗВАДИ НА СВЕТЛО, ЗА ДА СЕ ВИДИ НА ГОЛИЯ ТУМБАК ДЕМОКРАТИЧНАТА ЖИЛЕТКА.. КОЯТО ПАК ЗАРАДИ ТЯХ МОЖЕ ДА
  • 50 9956

    0 0 Отговор
    ТОВА СЕ НАРИЧА НЕСКОПОСАНА ПРОПАГАНДА ЗА ИДИОТИ. ДОКАТО СВ СОФИЯ В ИНСТАНБУЛ СЕ ЗАКРИВА КАТО ХРИСТИЯНСКИ ПАМЕТНИК, И СТАВА ПЪЛНОПРАВНА ДЖАМИЯ, ДОКАТО ИМ СЕ НАВЕЖДАМЕ - ЕТО БУЛКА НОВ КЪСМЕТ... ВИЖТЕ, НИЕ СМЕ ЕДНИ ОТ ВАС, РАЗБИРАМЕ ВИ, ТАЧИМ ВИ, ДАЖЕ ВИ ОБИЧАМЕ... НО И ВИЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ СЪЩОТО... СКРИТОТО ПОСЛАНИЕ Е ПО ДОБРЕ БАНИЦА ОТКОЛКОТО ТОЯГА. ТЕ В СПЕЦ ОТДЕЛИТЕ НА РАЗУЗНАВАНЕТО СИ ИМАТ ТАКИВА НА КОИТО С ГОЛЕМИ БУКВИ ПО ВРАТИТЕ ПИШЕ БУЛГАРИСТАН - С БАНИЦА ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА, ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ОТДЕЛ.. Т.Е. ТЕ ЗНАЯТ КАТО ТЕ ПОНАТИСНАТ И ПОВТОРЯТ НЯКОИ И ДРУГ ТУРСКИ СЕРИАЛ ЩЕ КУПУВАШ СТАРИ САМОЛЕТИ И БГ ДОМАТИ ОТ ТУРЦИЯ И ЩЕ ОБСЪЖДАТШ СЕРИИТЕ ПО МЕСТНИТЕ ГРАДИНКИ С УДОВОЛСТВИЕ. А ПРЕДИ ВРЕМЕ В НИКАКВА И НЕ ДАЛЕЧНА ГОДИНА, ЕДИН НАШ ПИСАТЕЛ ПИСА ЗА НАРОДОПСИХОЛОГИЯТА...СЕГА ПЛОДОВЕТЕ - ЩО Е ТО БУГАРИН И ИМА ЛИ ТОЙ ПОЧВА У НАС. КАТО ПЛАТИМ НА ТЯХ НА ТУРЧЕТАТА И СЛУШКАМЕ ЩЕ НИ ПУСНАТ И ГАЗОВИЯ ПОТОК... ТОВА Е ЗАЩОТО НЕ НИЕ ОТИВАМЕ ПРИ ТЯХ ДА ИМ КАЗВАМЕ КАКВО ДА СПРАТ... ОТИВАМЕ ЗА ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ СМЕ СЕ ПОДМИЛИ УСЪЪЪЪРДНО.. ГОТОВИ СМЕ ЗА СЛЕДВАЩОТО ПРИЯТЕЛСКО НАЧИНАНИЕ !!!