8 Юли, 2020 12:37 24 547 169

ФАКТИ зададе важни въпроси на НСО за скандала в ''Росенец'' и охраната на Ахмед Доган

  • христо иванов-
  • ''росенец''-
  • резиденция-
  • ахмед доган-
  • нсо

Днес от 15:00 в студиото ФАКТИ ще гостува един от потърпевшите от охранителското своеволие в ''Росенец'' - Христо Иванов, лидер на ''Да, България'' и съпредседател на ''Демократична България''

ФАКТИ зададе важни въпроси на НСО за скандала в ''Росенец'' и охраната на Ахмед Доган - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера всички видяхме и разбрахме, или поне тези от нас, които имат интернет или гледат bTV, че държавната брегова ивица на нос Чукалята в парка ''Росенец'', намираща се южно от Бургас, е абсолютно недостъпна за нас простосмъртните граждани.

С изключителна дързост, преминала и в откровена вербална и физическа агресия, добре сложени и въоръжени охранители (все още не е ясно частни или такива от НСО) изгониха от споменатия държавен бряг лидера на ''Да, България''и съпредседател на обединението ''Демократична България''- Христо Иванов, съратника му Ивайло Мирчев и общинския съветник от ''Демократична България'' в Бургаския общински съвет - Димитър Найденов, които пристигнаха там с надуваема лодка.

За тази припряност в действията на гардовете, които по никакъв начин не се легитимираха пред любопитните граждани Иванов, Мирчев и Найденов, има две възможни хипотези. Или искат да се докажат пред охранявания от тях субект, не допускайки миролюбиви граждани на държавен терен, само защото е в близост до частния имот (сарай) на този субект, а именно Ахмед Доган, или той е дал инструкции за този тип поведение, когато някой е в непосредствена близост до летните му покои.

Трябва да отбележим, че излъчването на живо на това посещение на нос Чукалята в парка ''Росенец'' бе много ключово и важно, защото в противен случай тази плашеща и скандална ситуация щеше да е дума срещу дума. А тук идва и логичната констатация, препращаща се автоматично към министъра на туризма - Николина Ангелкова, под формата на реторичен въпрос: как по-точно българското Черноморие ще спечели български и чуждестранни туристи, когато на един държавен морски бряг се случват подобни сцени?

От НСО вчера не закъсняха с позицията си по случая, но в нея не бе отговорено на важните за обществото въпроси. Нито отговориха дали охранителите от видеоклипа са служителите на Националната служба за охрана, нито влязоха в хипотеза, ако това е така, на какво законово основание въпросните добре сложени мъже се действали по начина, виждащ се във видеото.

Ето какво заявиха от НСО за медиите: "В oтгoвoр нa мнoгoбрoйни зaпитвaния дo Нaциoнaлнaтa cлужбa зa oхрaнa във връзкa c инцидeнт c грaждaни нa крaйбрeжнaтa ивицa в близocт дo пaрк „Рoceнeц“ крaй Бургac, НCO зaявявa, чe oткaзвa дa бъдe въвличaнa в пoлитичecки aкции, нeзaвиcимo oт тeхнитe пoдбуди.

Нaпoмнямe, чe oхрaняeмитe oбeкти, избрoeни в Пaрaгрaф 1 oт Дoпълнитeлнитe рaзпoрeдби нa Прaвилникa зa прилaгaнe нa Зaкoнa зa НCO, ca публичнo дocтoяниe".

След позицията на НСО от ФАКТИ решихме да проверим въпросния параграф от закона, като при проверката установихме, че имотът в парка ''Росенец'' на почетния председател на ДПС - Ахмед Доган, не е е сред тези, които се охраняват от службата. Което, от своя страна, означава, че въоръжените охранителите охраняват човек, макар и с действията си да не оставиха такова впечатление.

До този момент нито една държавна институция не е поискала случаят от вчера да бъде разследван, като и заради това от ФАКТИ отправихме следните въпроси към Националната служба за охрана:

1. Охранителите от разпространения в интернет на 7.07.2020 г. видеоклип служители ли са на НСО?

1.2. Ако само част от тях са служители на НСО, а останалите са частни гардове, в рамките на позволеното от закона ли е партнирането им?

2. НСО, макар и не в прав текст, заяви на обществото, че не охранява лятната резиденция на г-н Ахмед Доган в ''Росенец''. Охранява ли НСО в такъв случай самия г-н Ахмед Доган и ако отговорът е положителен, то на какво законово основание Ваши служители, използвайки физическа сила, гонят български граждани от брегова ивица, която е държавна собственост и не е в списъка на охраняваните от службата Ви обекти?

3. Какво възнамерява да предприеме Националната служба за охрана относно нелицеприятните и незаконни сцени на насилие при бреговата ивица на нос Чукалята, ако в крайна сметка се окаже, че в тях участват служители на НСО, които получават заплати благодарение на българския данъкоплатец?


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 119 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Празни приказки седесарски

    40 280 Отговор
    Празни приказки седесарски по цял ден в България

    Коментиран от #128

  • 2 Празни приказки седесарски

    305 24 Отговор
    Избираш ГЕРБ получаваш ДПС избираш БСП и пак получаваш ДПС ЕЕЕ И КАКВО

    Коментиран от #6

  • 3 Празни приказки седесарски

    230 21 Отговор
    Не сме народ а МЪРША

    Коментиран от #49, #157

  • 4 Мен

    422 11 Отговор
    Просто съм бесен. Ако имах лодка и аз щях да ида до този бряг. Даже щях да направя безплатно барбекю с народен ансамбъл. Да се саберат няколко стоин български мъже, да видим кво ще направят градовете. Да не би да извадят глоковете и да стрелят по хората играещи хора? Направо ми се гади от тия политици, мислище се за божества.

    Коментиран от #18, #27, #65, #167

  • 5 Румен

    297 9 Отговор
    Доган и Прасето са виновни за БГ. В затвора .

    Коментиран от #64

  • 6 хихихиххи

    21 140 Отговор

    До коментар #2 от "Празни приказки седесарски":

    Аз за това не гласувам, ако гласувах щях направо за ДПС да гласувам, нищо че съм българин!
  • 7 БойкУ БурисоФ

    145 20 Отговор
    Каква работа имат там?
    Та там почива моя господар и спокойствието му не трябва да бъде нарушено.

    Коментиран от #158

  • 8 Лекар БГ

    191 7 Отговор
    Задавайте въпроси-длъжни са да отговорят, стига да е спазен редът.
    Въпроси към Премиер,министри, Президент.
    Но....стигне ли се до темата "Доган ",всичко потъва в бездънно мълчание. Някак солидарно, отказват отговори, ако скандалът да е много истински.
  • 9 ГешеФ

    154 13 Отговор
    Държавна собственост е,но ние от управляващата хунта сме забранили простосмъртните да притеснявате нашия господар.

    Коментиран от #38

  • 10 БойкУ БурисоФ

    116 13 Отговор
    Всички от хунтата сме слуги на нашия господар ахмеТ Дуган.
  • 11 НАТО ВЕЦ

    107 8 Отговор
    НСО охранява А.Дуган и други лица по решение на "Народното събрание". Списъкът с лицата е в министерски съвет.
  • 12 2loop

    69 4 Отговор
    Тоя скакалец от НСО ли е хахаха
  • 13 Нов

    105 11 Отговор
    500 години Турско робство ,след това Доганово робство.Извода е че все сте в робство,все обрязаните трябва да ви водят .Но за такива толупи и това Ви е малко.Да харесвате или не това е истината,до като се дупите все някой ще ви го вкара .

    Коментиран от #22

  • 14 баце

    33 4 Отговор
    жулан тиган да се не пипа
  • 15 Някой да продава установъчна ракета?

    62 2 Отговор
    Трябва ми за охраната на един плаж!

    Коментиран от #168

  • 16 Колко струва резаният?

    164 7 Отговор
    Колко струва хидроинженера до днес на българите? Може ли някой да каже? Подариха му имения, построиха му кей, дадоха му пристанище, дори и стена на морето да не би некой да дойде и му продупчи алкохолизираната му кратуна! Какъв е той сега, никакъв!!! А тази охрана от пълни говедари защо е още на работа? Коя охрана в нормална държава ще блъска във водата? Тази наглост трябва да бъде наказана а тези маймюни уволнени и съдени. Ако президента продължи да си трае като мишок, да не разчита на моя глас!!!!!!

    Коментиран от #25, #136

  • 17 А какво ще стане,

    43 18 Отговор
    ако охранителите не са от НСО? Или ако Ахмед Доган е охраняван правомерно и в съответствие със законовите разпоредби? Впрочем - преди години във Варна имаше подобен казус -СДС президентът П. Стоянов , Евксиноград, лодка в морето... Помните ли, г-н екс президент? Впрочем - ако въпросният Гр. Иванов само стъпи на пясъчната ивица на резиденция Евксиноград, дали ще го посрещнат с хляб и сол? И няма нужда от лодка - да мине през станцията на МВР...

    Коментиран от #24, #32, #66, #81, #150

  • 18 Иван

    106 11 Отговор

    До коментар #4 от "Мен":

    Хора има национален протест на 16ти !!!
    Искайте затвор за тях!!!!
    Бъдете БЪЛГАРИ и протестирайте.
  • 19 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

    46 12 Отговор
    ченгетата от комуно-мутренската Държавна Несигурност, които во време оно, с бой и терор, отделиха ромите и турците от българския народ и ги навряха в ръцете на Турция. А сега всички реват, кой се ......в гащите ми.

    Коментиран от #148

  • 20 kvy

    77 4 Отговор
    Така си е. НСО не взема решения кого да охранява. Решенията се вземат на комисия, където влизат и други лица. не само началника на НСО. Отделно законът е така направен за да може да се пазят лица и като Доган. За да може ББ, ако сдаде властта да може и той да се възползва от тази вратичка! Така че факти задайте въпростите към МЦ, защо така приеха закона!
  • 21 Гост

    32 77 Отговор
    Този нафталинчо Христо Иванов, какво направи като беше във властта, нима тези постройки са там от"вчера"?Христо Иванов, търси "сензация" защото вече е ЗАБРАВЕН и се опитва да напомни за себе си!!! Късно, много късно...отдавна забравен.

    Коментиран от #169

  • 22 Не ви ли се струва,

    4 31 Отговор

    До коментар #13 от "Нов":

    че в тази реплика има етническа нетърпимост?
  • 23 Чата

    46 6 Отговор
    Елементарно, електорат! Когато са на смяна вардят господин Владетеля на тази територия - махараджата Ахмед! Когато са свободни или в отпуск, охраняват палатите, сараите и конаците на Ахмед!

    Коментиран от #166

  • 24 Лекар БГ

    59 1 Отговор

    До коментар #17 от "А какво ще стане,":

    Румен"Телото "е човекът с жълтата тениска-гард от НСО,настоящ.
  • 25 Един шофьор

    59 8 Отговор

    До коментар #16 от "Колко струва резаният?":

    Ама от къде на къде Българска Национална Служба за Охрана ще охранява турчин?

    Коментиран от #56

  • 26 БГ681

    75 7 Отговор
    Дайте поне веднъж поне за едно нещо да бъдем едни всички ние българите. Нека да не сме пасивни и да застанем зад тези който търсят истината. И ако ни се ходи на плаж на въпроснот място трябва да иаме възможност. Цялата краибрежна ивица според конституцията е изключителна държавна собственост

    Коментиран от #90

  • 27 Доротея

    14 65 Отговор

    До коментар #4 от "Мен":

    Гардовете щяха да ви хвърлят един бой и да ви натирят в морето ! Както стана на сватбата във ,,Време разделно". Разгониха сватбарите, завлякоха момите в сараите и настанаха безобразия! Благодарение на господин Доган България е просперираща даржава, пример за етнически модел на САЩ, които са в гражданска война! Защото не могат да се оправят с този проблем - бял да арестува тъмни хора!
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    62 6 Отговор
    герб дпс са едно цяло
  • 29 Чата

    69 7 Отговор
    - И с какво г-н Христо Иванов застрашава г-н Доган!?
    - С нищо, сър!
    - Защо го подгониха тогава!?
    - Гавази, сър!

    Коментиран от #76

  • 30 Няма къща в Барцелона

    6 51 Отговор
    На коя минута захвърлят знамето, така и не видях някой да го хвърля. Видях, че два пъти Христо ги кара да го вдигнат, но не видях да го хвърлят.
  • 31 Маке

    76 6 Отговор
    А Валери Симеонов къде се покри.Нали е от Бургас ,да го ева в .патриота
  • 32 Ба го

    51 2 Отговор

    До коментар #17 от "А какво ще стане,":

    От кога Меди Д. е стратегически важен държавен или военен обект.То и из военноморските бази не можеш да се разхождаш ама за там си има специални закони.
  • 33 Мнение за тях

    61 5 Отговор
    Ето какво биха отговорили:
    1. ББ: Това са на Радев глупостите- НСО са към него, той да каже . Аз имам друга работа: строя заводи, суперкомпютри, пътища, ...
    2. Гешев: Не коментирам действия на провокатори!!!
    3. Доган: ..., ..., ...
  • 34 Ученика

    24 4 Отговор
    Доги ага = Кремлин
  • 35 Критичен

    20 4 Отговор
    след дъжд качулка, само пвтаряне на вече зададени въпроси !!!
  • 36 Трикстер

    57 5 Отговор
    Тази служба НСО трябва да се разпусне и който иска охрана да си наема частна такава и да си плаща, а не народа да им плаща за охрана, парите, които се отделят за тази безсмислена служба, са наши пари и хич не са малко.
  • 37 Дорче, ма

    6 4 Отговор
    все още ли си готина?
  • 38 Да защото

    16 3 Отговор

    До коментар #9 от "ГешеФ":

    Това е Господарят и Масон ат КГБ.
  • 39 ВЕДНАГА

    39 5 Отговор
    ЗАКРИВАНЕ НА НСО! И БЕЗ ТОВА СА НА РУСКО ПОДЧИНЕНИЕ!!!! НИЩО НЕ ОТРИЧАТ В ПРАВ ТЕКСТ, А САМО ШИКАЛКАВЯТ!!!!
  • 40 Мисъл

    51 6 Отговор
    Доган може да се възползва, НО ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИ СА ТЕЗИ, КОИТО СА НА ВЛАСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БАЙГАНЮВЦИТЕ! И ОЩЕ НЕЩО - БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ ДЪРЖАВАТА НА МЕКЕРЕТАТА, АКО ЩЕ И ДА СЕ ПРОЛЕЕ КРЪВТА ИМ! ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА - ТЛАСКАТЕ НАРОДА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 41 АТИЛА

    29 29 Отговор
    Скоро идва спасителя ни Васил Крумов Божков! Единствения който не се страхува от ДПС,Доган и мафията ГЕРБ и Боко Тиквата! Структурите на Божков в България се разширяват ! Отговора ни към шайката у турската етническа партия ще бъде ужасяващ! СМЪРТ !!!! МИЛОСТ НИКАКВА !!! КАЗАХ !!!
  • 42 цкжх

    33 2 Отговор
    Чакаме отговори от НСО.
  • 43 И защо така

    41 4 Отговор
    ВСИЧКИ ПЛАЖОВЕ СА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. НА КАКВО ОСНОВАНИЕ РОСЕНЕЦ ЗАЕДНО С ПЛАЖА И КРАЙБРЕЖИЕТО Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ???? И ДАЛИ ИЗОБЩО Е ТАКА? В ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН МОЖЕ ДА СЕ РАЗХОЖДА. ДАЛИ ДОГОН ИМЯ КОНЦЕСИЯ ЗА ПРАЖНАТА ИВИЦА???? НАДАЛИ. ВЪПВИМ КЪМ ЧАСТНА ДЪРЖАВА НА ДОГАН И НЕГОВИЯ ЩИТ - КГБ.
  • 44 пешо от панелката

    58 5 Отговор
    И какво се оказа, Премиер, Президент, Председател на НС, Министър на ВР, Шеф на НСО, Главен прокурор, лидери на парламентарно представени партии, никой не смее да вземе отношение и да каже какви са тези мутри. Оказа се че най големи топки има милиционера който посъветва Христо да пусне жалба, ха ха ха
  • 45 АТИЛА

    31 18 Отговор
    Божков не е като Буда ,Радев,директора на НСО и главния прокурор да са подчинени на Ахмед Демир Доооаан!!!! Божков е единствения който му се опълчи и на подставеното му лице ПееФския!!! Божков не е купена опозиция като сегашната на която хунтата подхвърля парче от баницата! Единствено Божков и Партия Възраждане видят истинска а не формална битка с шайката! Идва възмездието !!!! КАЗАХ !!!

    Коментиран от #48, #84, #88, #152

  • 46 Проверете

    27 5 Отговор
    И КОМПЛЕКС КАМИЯ ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е ???? НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА.ИМА ЛИ НЕЩО НОРМАЛНО ТУК????

    Коментиран от #68

  • 47 Той

    35 4 Отговор
    Ахмед Доган да си ходи в турция достатъчно окраде от Българския народ

    Коментиран от #50

  • 48 Алооооу

    18 4 Отговор

    До коментар #45 от "АТИЛА":

    Божков е КГБ точно толкова колкото и ДОГАН.
  • 49 Факт

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Празни приказки седесарски":

    Да ама краварска!
  • 50 Няма как

    27 4 Отговор

    До коментар #47 от "Той":

    ...да си ходи в Тупция. Защото не го одобряват там, ТЪЙ КАТО Е АГЕНТ НА КГБ. В РУСИЯ САМО ГО ХАРЕСВАТ.
  • 51 3.14К

    42 2 Отговор
    След имота на Божков ,Гешев ще провери ли имотите на Доган? Само питам!
  • 52 Жорко

    44 7 Отговор
    Минута 9:20 ,мършата охранител подлежи на разстрел!изхвърли българското знаме като най-гадният боклук! Колко е още трябва да се търпи?!?Преврат! Всички политици в затвора, властта на народа!Аз казах!
  • 53 За съжаление

    45 7 Отговор
    Радвам се за това което направи Г-н Иванов и го подкрепям не само аз! Препратих линкове на хора извън България, да видят заснетото видео. Коментара е излишен..... Превърнаха нашата татковина в Губерни. Факти.бг, не спирайте пред истината и само напред.

    Коментиран от #59

  • 54 Алчността е болест

    39 2 Отговор
    Защо Доган е охраняван повече от Панагюрското златно съкровище? Мултимилионер, да си назначи собствена охрана и да и плаща със собствени средства. Алчостта му е безгранична, а бъдещето на всички земни хора е два на едим метра.
  • 55 гошо

    11 39 Отговор
    Долна провокация!Г-н Иванов иска да блесне на предстоящите избори с тази си изява!Иначе като цяло нищо ново под слънцето!

    Коментиран от #100

  • 56 оня

    28 1 Отговор

    До коментар #25 от "Един шофьор":

    Той не е т.урчин, а жив м.ангал:))
  • 57 Стефан

    39 5 Отговор
    Когато Костов каза преди години че ДПС са ПРОКЛЯТИЕТО на България, помните ли какви пасквили избълваха мадам В, таен пи ар на ДПС - срещу заплащане по думите на самия Доган, доносника Тошо Тошев, доносника Димитър - Кеворкян, и една кохорта социолози и журналиституки, пазел етническия мир, бил пример за толерантност, е ВИДЯХТЕ ги, а помните ли един от първите девизи на ДПС през 1990 год. ДА НАПРАВИМ БЪЛГАРИЯ ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ, е за Доган , също доносник на ДС, и още няколко маймуни си направиха две Швейцарии, така че когато дойдат избори не пийте бира и псувайте всички ами идете да гласувате, не ви агитирам за кой, това си ваша работа, но пак ще ви напомня че когато през 1997 год. отидоха да гласуват на 70 процента от хората ДПС беше наврян в миша дупка.
  • 58 Йордан

    25 1 Отговор
    Служба КОС и МВР нямат право да дават разрешителни за носене на оръжие на частна фирма за лична охрана. Това право се дава само за обектова охрана,в рамките на установените му граници,след доказване на необходимостта: охрана на трезори,банки,оръжие,запалителни,огнеопасни и взеривни вещества и т.н. Точно са упоменати случаите в закона и подзаконовите актове.В случая въоръжените охранители действат извън частната собственост и са в нарушение на закона и следва лиценза за охранителна дейност да бъде отнет! Ако гардовете са от НСО възниква въпроса с какви мотиви комисията от изпълнителната власт е решила Доган да бъде охраняван от НСО и защо охраната си превишава правата,нарушавайки правата на човека и правото на искана легитимация,на държавна територия,извън обсега на частното охранявано лице. В този измислен закон за НСО има и ред други недомислия,правейки го мастодон с 1200 служители и 50 млн.лв.бюджет,какъвто не е имало и УБО.
    Вменено е и задължението на НСО да охранява и обслужва с транспорт 4 години,семействата на отдавна напуснали властта премиери,председатели на НС /такъв е случая с Ц.Цачева/. Всичко за сметка на данъкоплатеца!

    Коментиран от #73, #130

  • 59 допълнение

    32 8 Отговор

    До коментар #53 от "За съжаление":

    Превърнаха нашата Татковина в турска и американска губерния с генерал губернатор онзи слуга от Банкя.
  • 60 Вироглав

    4 11 Отговор
    Цеко Цв. ще оправи работата, само трябва да му даде възможност
  • 61 хкжйе

    42 1 Отговор
    Положението се напича на всички фронтове. Народът има само една възможност- всички на улицата, помитане на всички в политиката и съдебната власт с произнасяне на присъди чрез референдум. Трябва да останат трайни спомени за желаещите властта в бъдеще.
  • 62 123

    22 6 Отговор
    бях фен на президента, но с това надупване пред хидроинженера ме загуби.
  • 63 Бггб

    38 2 Отговор
    Хммм... След тази случка с Христо Иванов трябваше цял Бургас а и не само да се изсипе на това Доганско вече крайбрежие и да защити правото на българина, но това не се случи и е разбираемо донякъде... Страх ни е, мислим че има какво да губим, а всъщност няма...
  • 64 Сталин

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "Румен":

    Не в затвора - каторга трябва... или според любимат ми фраза
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 След 2 седмици ще съм във Варна ,ще проб

    10 0 Отговор

    До коментар #17 от "А какво ще стане,":

    Да ида до там и ще ти кажа какво ще стане
  • 67 Джудже

    32 1 Отговор
    Да, бреговата ивица е държавна собственост, но явно държавата принадлежи на определен кръг хора, а не принадлежи на цялото стадо. На стадото не е позволено да доближава колибите на овчарите и да нарушава тяхното спокойствие!
  • 68 Да ама

    4 5 Отговор

    До коментар #46 от "Проверете":

    Всяка година по 4 дена почивам на Камчия! Има коплекс , достъпа до него е свободен ,па какво говорим за плажа. Сутрин влизам в коплекса , помагам с багажа за плажа на хора с които се запознахме и отиваме на плаж.Гостувал съм им в стаята и никой не ме е питал къде ходя и какво правя.Даже са ме канили на басен , но за мен е пълна глупост да предпочета басейна вместо морето.В хотела който отсядам също има басеин ,но предпочиам да ходя 2-3 километра до брега.Отидете и се убедете ,цени за всеки джоб!!!
  • 69 Froid

    36 0 Отговор
    Интересно защо мълчат и Патриотите - ВМРО !/

    Коментиран от #75

  • 70 В.В.П.

    39 0 Отговор
    ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ,,,САРАИТО,,,НА АХМЕД....ТИЯ ТАРИКАТ НЕ Е РАБОТИЛ И ЕДИН ДЕН...ДАЖЕ И БГ ТУРЦИТЕ ГО МРАЗЯТ...
  • 71 Питам

    37 0 Отговор
    Какво е няпрявил Ахмед Доган през живота си в полза на България? Какъв му е трудовия стаж? Защо и от кого пази НСО със средства от държавата? От кого го е страх Доган? От себеподобните ли? Пеефски негово създание ли е?

    Коментиран от #94

  • 72 123

    18 1 Отговор
    В НСО и МВР са наследници на комуномилиционери. Съкращавай и закривай, да ходят в частни охранителни фирми. Останалите в Главбулгарстрой на петгодишен стаж на национални строителни обекти.
  • 73 Да ама

    9 0 Отговор

    До коментар #58 от "Йордан":

    Това може да са офицери с лично оръжие! Всеки военослужещ и полицай уволнен или действащ има право!!! НО: оръжието не трябва да се вижда!!! Ако е така това е предпоставка КОС да му отнеме разрешителното!!! Пиша го в случай че се установи че това са часни лица които пазят по собствена инициатива!
  • 74 ммм

    23 2 Отговор
    Когато се държаха грубо с медицинските сестри, някой пита ли ги защо постъпиха така? Някой подкрепи ли сестрите през зимата? Колко софиянци имаше под прозорците- една шепа ЖЕНИ.
  • 75 Ееееее

    35 1 Отговор

    До коментар #69 от "Froid":

    Патриотите мълчат защото са в коалиция с Доган за запазване на кокала на властта.
  • 76 Луд

    24 1 Отговор

    До коментар #29 от "Чата":

    Нарече ги както искаш , но за мен са еничари
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 В.В.П.

    25 1 Отговор
    Атака, Възраждане, Боец,,ВМРО та. Аде д е,,правете нещо...Тъй ли ще остане това ??Тия шебеци разкостиха и поляризираха България до предела...Кво си траете??!

    Коментиран от #115

  • 79 Всичко

    7 11 Отговор
    това хубаво, ама защо докато беше министър Христо Иванов си е мълчал, а сега когато драпа да го избират е много активен. И също този съветник на ДБ от Бургас, защо е подкрепил решението за пътя до сарайте
  • 80 незнайко

    18 0 Отговор
    Управляем дрон с достатъчно експлозив ще реши проблема много бързо !!! Само трябва да се намери дрон и експлозив без някой да усети тази операция !!! Останалото е въпрос на КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ !!!
  • 81 Ха ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "А какво ще стане,":

    Ха ха, ако беше така, Каскета досега да го е арестувал
  • 82 "БЪЛГАРИ- ЮНАЦИ ",

    5 3 Отговор
    ако се чувствате в края на 14. век, за това не са виновни турците.От 140 години вие "колите и бесите"; и хлябът и ножът са във вашите ръце.Мюсюлманската рая никога не е участвала в управлението на страната. Кьор фишек е циганията развихрила се около Доган
  • 83 ggg

    5 15 Отговор
    Действия на един отчаян индивид,който иска пак да блесне преди изборите!
  • 84 абе

    5 5 Отговор

    До коментар #45 от "АТИЛА":

    Атила я се гръмни, че явно ти хлопа дъската бе
  • 85 незнайко

    14 1 Отговор
    Октай Енимехмедов навремето постави НАЧАЛОТО !!!
  • 86 ЪРП

    18 1 Отговор
    ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ДА МУ ИДАТ "НА КАФЕ И ПОНИЧКИ" В СЪБОТА 30, 40, 50 000 ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ!!!!!
  • 87 Браво бе

    18 1 Отговор
    Задали въроси на нсо. Задайте въпросите на президента, премиера, нс, каскета, кмета. Лично и персонално съобразени с функционалните им задължения и отговорности и тогава бийте тъпана.
  • 88 незнайко

    8 1 Отговор

    До коментар #45 от "АТИЛА":

    А ДАНО АМА НАДАЛИ Е КАЗАЛ НЯКОЙ !!!
  • 89 Гражданин.

    9 9 Отговор
    Хората правилно коментират но един въпрос защо г- н Иванов когато беше правосъдвн министър в правителството на , ББ не попита тогава, за тези приволегии?

    Коментиран от #108

  • 90 БГ2020

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "БГ681":

    И-то, и-то и най-накрая й-краткото ... Трудна материя, ще знаеш. Иначе призива е ок.
  • 91 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    не сме народ а мърша щом позволяваме да ни управляват престъпници мутри
  • 92 пройчо

    4 19 Отговор
    играете по снирката на христо иванов.ТЪПО !!!!!!
  • 93 ДА Е ЯСНО

    24 2 Отговор
    РАДЕВ Е ФОРМАЛНО ШЕФ НА НСО --- ТИКВАТА РЪКОВОДИ И ОТГОВАРЯ ЗА ТЯХ ............... ЗАТОВА РАДЕВ СИ ТРАЕ , ЗА ДА СЕ СЕТИТЕ КОЙ НАРЕЖДА ОХРАНАТА НА ДОГАН И ОТГОВАРЯ ЗА ТЯХ И ВИЕ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ , КОЛКОТО И ДА НЕ ИСКАТЕ , БОЙКО ТОЙ Е НА ПАНГАРА !
  • 94 Стефан

    8 0 Отговор

    До коментар #71 от "Питам":

    Ще ти отговоря, НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА, има една етническа партия на която електората им гласуват като овце, и понеже са тъпи като овце, им разправя че той разпределя порциите в държавата и те изпадат в овчи екстаз за деня, а утре пак са на тютюна и пак емисари на ДПС им изкупуват тютюна ба цени каквито им кажат, и понеже българите сме умни сме разделени на групи и на русофили и русофоби, а те милите са БАЛАНСЬОР и чакат оферти и келепир, девиза им е СМЕЛО ДРУГАРИ В БОРБАТА НИЕ СМЕ СПОРЕД ХАВАТА.
  • 95 пройчо

    1 4 Отговор
    Т Ъ П О ! ! ! !
  • 96 давай Христо

    6 4 Отговор
    Ицо, кога ще се заемем с комунистически паметници в България? Не подценявай силата на символизма!
  • 97 Факти

    13 1 Отговор
    Можете ли да попитате всички партии в парламента, какво мислят за случилото се?
  • 98 пройчо

    4 12 Отговор
    Ристо иванов е жълтопаветен безсмисленик!!!!!!!Дреме му на него на дългата чушка---чии е плажа!! ****Лови ви като ШАРЯНИ НА ГОЛ БАСТУН !!!

    Коментиран от #103

  • 99 пройчо

    3 12 Отговор
    Платени протестъри --като ристо иванов са 100 пъти по-вредни от Тлъстия Бою !/той поне е натурално простт/ .!!
  • 100 нещо си се объркал

    10 4 Отговор

    До коментар #55 от "гошо":

    Не, г-н Иванов показа реалността в България. А самохвалството, блясъха и звездоманията са присъщи на едни други хора. Няма да ги цитирам, те са всеки ден са блеснали на телевизора и се самовеличаят как са направили българите най-богати в Европа (някои българи де), какво качествено здравеопазване ползваме (някои българи де) и т.н
  • 101 Светльо

    2 7 Отговор
    Не гласувахте за мен, защото в уикенд писаха, че мерцедеса съм го купил с парите от субсидията. То па един мерцедес... ама това е друга тема.

    Коментиран от #104

  • 102 СРАМОТА!

    10 3 Отговор
    30 години Демокрация и един турчин - терорист се прави на Султан в българия! Той е гаранта за етническия мир хахаха Бойко Борисов ти си пълен страхливец и нагаждач!
  • 103 простия си е добре

    3 2 Отговор

    До коментар #98 от "пройчо":

    простено ти е Пройчо , ти си си от Простите.
  • 104 Хас му кар!

    4 1 Отговор

    До коментар #101 от "Светльо":

    И ти си същия мераклия за бързи пари и пълни чекмеджета! Оди се пери някъде, натегач
  • 105 до # 103 простия си е добре

    1 1 Отговор
    103 простия си е добре-----така е .Дано Вие да не сте и да не се подвеждате по PRакции
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 астор

    8 1 Отговор
    Прocтo cъм бeceн. Aкo имaх лoдкa и aз щях дa идa дo тoзи бряг. Дaжe щях дa нaпрaвя бeзплaтнo бaрбeкю c нaрoдeн aнcaмбъл. Дa ce caбeрaт някoлкo cтoин бългaрcки мъжe, дa видим квo щe нaпрaвят грaдoвeтe. Дa нe би дa извaдят глoкoвeтe и дa cтрeлят пo хoрaтa игрaeщи хoрa? Нaпрaвo ми ce гaди oт тия пoлитици, миcлищe ce зa бoжecтвa.

    пич няма да стане с барбекю, с дъжд от камъни ще стане , събота съм там да видя какво ще стане
  • 108 каква да е България с такъв матрЯл

    10 2 Отговор

    До коментар #89 от "Гражданин.":

    Ами следи политиката и стига си питал като неграмотник. Защо мислиш Хр. Иванов подаде оставка, което е много повече от питанките за които говориш.
    Не виждаш ли сега , колко са кротички и послушни министрите, само и само да не изпуснат кокала.
  • 109 Подхуев

    7 3 Отговор
    Само как Ви лъзгат..другарите/те Всички са едни и същи/.Вниманието от милионите евра в чекмеджето на баш баканина/който е деклерирал за миналата година спестявания около15иляди лв./някъде имаш обявени деклерации на властимащите/.Зверска мизерия-особено в провинцията, тотална безработица, а само наши ора са на държавна служба и свързаните с тях фирми още имат дейност в частният сектор!Зверско вдигане на цените на Храната, на консумативи услуги, лекарства...и мълчание?!Тези строят светлото бъдеще...ма за кокого бре , то народа мре като гниди..Данъците - срив тотален на събираемостта, няма кой да консумира, а и с какво да влезе на касата и да плати..с обещания?!ПичУве, а това е само началото...скоро и пандемията ще ожъне останалото...Ма никой не пита , защо се случва всичко това в една развиваща се страна в ЕС...Трябва още много да се развива, за да стигне стандарта на един Тунис..и като живот и като переспектива и като пътища, ма те са трети свят, а ние сме лидери на Балканите!
  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    присоца такива боклуци взривиха бомба на ГАРАБУНОВО
  • 111 Дрон

    1 1 Отговор
    Ама моят Дрон е обезоръжен, няма ракети, само камери, и снима само усмихнати хора, значи няма проблем!
  • 112 Хммм

    9 6 Отговор
    Г-н Стефан, сега няма нищо общо с 97-ма година. Тогава ДПС-то не държаха нито един сектор в България, включително и селско-стопанския. А сега.. в последните 10 години овладяха всичко чрез Герб. Не Герб управляват а ДПС-то.Всичко е тяхно. Те държат включително и финансите. И дори да приемем, че изборите не са фарс, и излезем да гласуваме, кво? Нищо! Гласуваме за партия Х примерно и тя печели. И как ще управлява като всички сектори са в ръцете на ДПС? Кой управлява ДПС, той е и едноличен господар на България. Ето, затова не биваше да се допуска човек като Борисов с тъмно минало начело на държавата, тъй като такива хора лесно стават послушковци и чрез тях се овладява всичко, което пожелаят. А в случая е овладяна цяла България.

    Коментиран от #137

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Валидол

    9 2 Отговор
    Пропаднали безмозъчни клоуни които са се самозабравили от толкова отдавна, че са изгубили всякаква връзка с реалния свят. Срам ме от тези въоръжени комплкексирани помияри.
  • 115 много ги омеши нещо

    9 2 Отговор

    До коментар #78 от "В.В.П.":

    За кое ВМРО говориш, за това което е в управлението или за някакво друго?
    Просто отбелязвам, че това ВМРО е малко фалшиво и че си е доволно от управлението. Не ги бутай там където не искат.

    Коментиран от #155

  • 116 Начо

    11 2 Отговор
    Как е възможно,гардове на НСО хвърлят българското национално знаме на боклука
    ....къде е президента,нали тази служба е негова
  • 117 Срамно

    8 3 Отговор
    Всички институции мълчат, когато хвърлят българското знаме! Срамувам се, че живея в такава държава.Време е да се започне и с кмета на Бургас.Той работи само по проекти.Друго няма.
  • 118 Хасан

    5 5 Отговор
    Отвличат вниманието от подкупите на Горанов и чекмеджето на Борисов
  • 119 Станчо

    6 1 Отговор
    Квооооо! Факти са задали въпроси! Тая наведена цензурата медия! Тва нещо като ибавка ли е загладието
  • 120 Бай Христо

    3 2 Отговор
    Ти не разбра ли че управия няма?!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Вуте

    6 2 Отговор
    Турската гнида която метна нагло знамето да разберем името🔞

    Коментиран от #132

  • 124 Тошко

    2 4 Отговор
    А Пинокиото какво прави там бе? Какъв е тоя с тези байраци дето ги забива там бе? Хвърлете го в гьола да му дойде акъла, не му чупете дългия нос! На тоя льохман му плениха знамето, за първи път в историята на БГ-то , изложи ни пред света бе!
  • 125 Тодор Живков

    2 3 Отговор
    Ех да бях жив щеше да те пази охраната в Белене
  • 126 Вида

    2 5 Отговор
    Това си е чиста провокация на вибраторската партия Дъ.Бъ., подготвена от ген.Гнома!
  • 127 Бойко Тиквата от Банкя

    2 1 Отговор
    Хаааааахаааааа,и Божков го пазеха полицаи и какво от това.Доган ще отлети в Дунав при Бошков,след изборите и аз ще съм там.
  • 128 Сава Муткуров

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Празни приказки седесарски":

    Бой по гаджалските подлоги. закриване на НСО ,отнемане собствеността на Доган открадната от държавата България ,конфискация на имуществото и съд за политическа корупция.
  • 129 4455

    2 0 Отговор
    Късно е либе за китка. Те са богати, а българина жървул, изключвам големите български градове, нищо, че и от големите морски градове имат семейства, деца, родени на запад, та от близо 18 години се говореше от студентите, че цялото Черноморие е на Доган. Всичко е завладяно от Него. Твърде късно сте се сетили. Излишни са ви напъните. Те раждат, българина е самотен, кой виновен, Доган, или българските пидкупни политици. Последният абзац... Алчността ви погуби, благодаря, за което
  • 130 amaaa

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Йордан":

    А ако фирмата се казва пИПОН кво правиме!?
  • 131 разума

    3 1 Отговор
    Срам за българската демокрация.Полицаите трябва незабавно да бъдат уволнени тъй като не искат легитимацията на ответната страна , а само на г-н Иванов/бивш министър на правосъдието/.Не виждам необходимостта да се гледат документи от сержант при положение ,че закона е от ясен по ясен " това е държавна собственост/. Да , ама не казва Доган и него слушат президента и министър председателя.Ако не вземат необходимите мерки след следващите избори ще са като г-н Иванов
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 ултра

    4 1 Отговор
    АДМИРАЦИИ за достойната гражданска позиция на Христо Иванов и другите с него! До ден-днешен, не се намери никой друг политик или обикновен гражданин, който да се престраши да отиде там, въоръжен с няколко документа, доказващи, че въпросното място е БЪЛГАРСКА БРЕГОВА ИВИЦАПОЗОР за България и българската държавност е всичко, онова, което се видя на видеото!
  • 134 ултра

    1 0 Отговор
    ПОЗОР!
  • 135 БАЦЕТО И РАДЕВ

    3 0 Отговор
    ГЕНЕРАЛИ, СТЕГНЕТЕ СЕ........РЕШЕТЕ ТИЯ ВЪПРОСИ С ОХРАНАТА НА НСО, ЧЕ СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ НА ХОРАТА......ДЕСЕТ,ПЕТНАДЕСЕТ ЧОВЕКА ДА СЕ ОХРАНЯВАТ ОТ НСО ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА...ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СИ ЦАКАТ......НЕМА ДОЖИВОТ ДА ГИ ДУНДУРКАМЕ С НАШИТЕ ПАРИ.........
  • 136 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Колко струва резаният?":

    Президента, няколко пъти ти отговори че от 2015г. НСО формално се води под негово подчинение, но друг определя къде и кого да охранява. Четете и мислете малко преди да пишите. По-жалкото е че си мислиш че има значение за кого ще гласуваш при сегашния модел на управление, ще ти кажа няма. От няколко десетилетия не политиците управляват, те са пионки на олигарси стоящи в сянка.
  • 137 Стефан

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Хммм":

    Всяка партия която спечели изборите могат да сменят ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН чиновник, ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН СЕКТОР, ако не може чрез директно уволнение то с преназначаване в администрацията в Малко Търново или в Сатовча.
  • 138 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    1 0 Отговор
    НЕ РАЗБИРАМ ИЗРАЗА....ФОРМАЛНО ПОДЧИНЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА......ИЛИ СИ ШЕФ...ИЛИ ДУХАШ СУПАТА...ТАКИВА ФОРМУЛИРОВКИ МОЖЕ ДА ИМА САМО В ....БГ........РАДЕВ..ТИ КАКЪВ СЕ ЯВЯВАШ В НСО....ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ
  • 139 йокин

    1 1 Отговор
    Баце,да иде да ги разтърбушини,нали има черен колан.

    Коментиран от #141

  • 140 Космодрума Байконур

    1 0 Отговор
    Вярно ,че оня БУКЛУК хвърли трибагреника! НСО или по-точно мутри на заплата!
  • 141 Митко

    1 0 Отговор

    До коментар #139 от "йокин":

    и какво бе това което нагло хвърлиха в тревата зад гърба на интервюирания
  • 142 777

    2 0 Отговор
    До сега смятах че само Сидеров може да прави тези циркове,но явно че и на други им допада.Много лоша реклама на партията която представлява.
  • 143 muzis

    1 0 Отговор
    цял ВЕЦ взе за 3500, Росенец го е взел с влияние
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 той

    0 0 Отговор
    Какви са тези лекета,запасали пищови на кръста в стил :"Вижте ме кой съм аз"?Боже,боже, и това ми били охранители от националната служба!Срам и позор за нея,ако всичките охранители са с държание на дискотечни мутри,дуещи се пред напудрените момета.
  • 146 Варна

    0 0 Отговор
    Така не става с няма да гласувам. Напротив отиваш в избирателната секция и сласуваш с.. Не подкрепян никого. Тогава никой никъде не може да ти открадне гласът. Ти не подкрепя никого и имаш поставен подпис.От тук нататък никой никъде не може да нулира твоя глас.
  • 147 Ник Гешев

    0 0 Отговор
    всичко чудо за три дена подхода вече трябва да е друг,за да тръгне бъргария по съвсем нов път..................
  • 148 барета

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ":

    няма роми и турци в българският народ!! осъзнай се !! щом си български гражданин ,значи си българин!!!!!
  • 149 Курета

    1 2 Отговор
    Хъшове и хъшки, барети и вся астальная сган.Дженеръл Ахмет Доган не е турчин, а български гражданин. И като такъв, има конституционното право да притежава сараи, дворци, палати и так далее. Вие, ако сте на друго мнение, сизин ананъзъ, аврадънъзъ.....да любя, тача и милея.

    Коментиран от #154

  • 150 1234

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "А какво ще стане,":

    Резиденция Евксиновград не е Росенец. Тя не е с обществен достъп, за разлика от този път, оттам нататък има правни и законови разпоредби нарушени, така че не правете сравнение на несравними неща...Едно е президент под охрана, друго е човече с неясен правен статут и само едно решение на комисийка с политически подбуди да го пази.
  • 151 Ruthless

    3 1 Отговор
    На 16 този месец вече е организиран протест! Ай ся да ги видим тея жалки глисти, интересно защо всички мълчат, дори ипрезидентчето ни, смелия летец! И той мълчи
  • 152 За ЗАТВОРА !

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "АТИЛА":

    Лидерът на партия "Възраждане "е за ЗАТВОРА ! Притежава имоти за милиони !
  • 153 ваня

    0 0 Отговор
    ама те пазят ли го в цюрих??? има къща за 5 милиона, сигурно с наши български пари купена, защото е нямал никакви нормални доходи! а другият от панама пейпърс, 100 млн. български пари, с внучката на джуров, този вече не го пазят!!!!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 ЧУДО

    2 0 Отговор
    ТОВА НИКОГА НЯМАШЕ И НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ В СЪРБИЯ И С СРЪБСКИЯ ФЛАГ.
  • 157 злобар

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Празни приказки седесарски":

    Е да, но качественна мърша !
  • 158 Ново

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "БойкУ БурисоФ":

    Ако си малко грамотен ще видиш че радев еизбран с гласувете на дпс а за Борисов не са гласували дпс а за прегръдките между бсп и дпс забравих те
  • 159 Sniper

    4 0 Отговор
    Въпросните "служители" на НСО са или поредните продажни помияри на държавна хранилка или еничари. Това което видяхме и чухме е срам и позор!! Тези незабавно трябва да бъдат разследвани и дисциплинарно уволнени включително и за поругаване на БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ!!!!! Недопустимо е всичко това да остава безнаказано.
  • 160 Ооо

    2 0 Отговор
    Демократична ---ОЗНАЧАВА !

    РЕКЕТИРАШ БИЗНЕСА И Пълниш чекмеджето с пачки и злато ..
    Пиар си прави този само .за изборите ..Дуган бил виновен а ОНЯ ТУЛУП със златото и милионите всеки месец ..???? Това е таксата му всеки месец ..!!!!!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Поколението

    1 0 Отговор
    Информацията е оскъдна,за Българския гражданин.За да се предприемат мерки трябва Българската държава да приватизират всички чатни фирми и да остане една партия да ръководи външните отношения.След което,да се информират хората безплатно(без да се дават пари за учебници и висши учебни заведения),да се научат да произвеждат храната си.Децата да се насърчават към креативност чрез вдъхване на доверие и точно обяснение за какво,ще послужи това което, учат или правят за другите хора за в бъдеще.Без насилие и натоварване а с любопитсво и добър пример:Защото,ще разберат че,са лъгани и са живели в противоречие и дезинформация,защото така са ги учили докато са били деца!И като пораснат ще е късно защото, те ще станат родители и безодговорни за думите и отношението си към тях!Родителите,са пръснали много пари,които са на банката и нерви за да продължат да се измъчват и като им,се ичерпат силите защо нямат време и за една свясна почивка в собствения си град ще е късно за разбиране и помагане един други му!Ще са мизерници и алчни души да се доберат до пара и егоцентризъм която,няма от къде да се заработи защото тя се върти.Няма компетентни хора дати обяснят че,освен дясна страна за завиване има и лява защото и те самите като,по големи не знаят и спорят и напук правят!Забравят даже хората които,са им помогна ли да се издигнат и да им осигорят това което притежават,изтича между пръстите!Защото които,работят по-12сет или 8сем часа седмично не им остава време да го прозрат
  • 163 Поколението

    1 0 Отговор
    Информацията е оскъдна,за Българския гражданин.За да се предприемат мерки трябва Българската държава да приватизират всички чатни фирми и да остане една партия да ръководи външните отношения.След което,да се информират хората безплатно(без да се дават пари за учебници и висши учебни заведения),да се научат да произвеждат храната си.Децата да се насърчават към креативност чрез вдъхване на доверие и точно обяснение за какво,ще послужи това което, учат или правят за другите хора за в бъдеще.Без насилие и натоварване а с любопитсво и добър пример:Защото,ще разберат че,са лъгани и са живели в противоречие и дезинформация,защото така са ги учили докато са били деца!И като пораснат ще е късно защото, те ще станат родители и безодговорни за думите и отношението си към тях!Родителите,са пръснали много пари,които са на банката и нерви за да продължат да се измъчват и като им,се ичерпат силите защо нямат време и за една свясна почивка в собствения си град ще е късно за разбиране и помагане един други му!Ще са мизерници и алчни души да се доберат до пара и егоцентризъм която,няма от къде да се заработи защото тя се върти.Няма компетентни хора дати обяснят че,освен дясна страна за завиване има и лява защото и те самите като,по големи не знаят и спорят и напук правят!Забравят даже хората които,са им помогна ли да се издигнат и да им осигорят това което притежават,изтича между пръстите!Защото които,работят по-12сет или 8сем часа седмично не им остава време да го прозрат
  • 164 Поколението

    1 0 Отговор
    Инфoрмaциятa e ocкъднa,зa Бългaрcкия грaждaнин.Зa дa ce прeдприeмaт мeрки трябвa Бългaрcкaтa държaвa дa привaтизирaт вcички чaтни фирми и дa ocтaнe eднa пaртия дa ръкoвoди външнитe oтнoшeния.Cлeд кoeтo,дa ce инфoрмирaт хoрaтa бeзплaтнo(бeз дa ce дaвaт пaри зa учeбници и виcши учeбни зaвeдeния),дa ce нaучaт дa прoизвeждaт хрaнaтa cи.Дeцaтa дa ce нacърчaвaт към крeaтивнocт чрeз вдъхвaнe нa дoвeриe и тoчнo oбяcнeниe зa кaквo,щe пocлужи тoвa кoeтo, учaт или прaвят зa другитe хoрa зa в бъдeщe.Бeз нacилиe и нaтoвaрвaнe a c любoпитcвo и дoбър примeр:Зaщoтo,щe рaзбeрaт чe,ca лъгaни и ca живeли в прoтивoрeчиe и дeзинфoрмaция,зaщoтo тaкa ca ги учили дoкaтo ca били дeцa!И кaтo пoрacнaт щe e къcнo зaщoтo, тe щe cтaнaт рoдитeли и бeзoдгoвoрни зa думитe и oтнoшeниeтo cи към тях!Рoдитeлитe,ca пръcнaли мнoгo пaри,кoитo ca нa бaнкaтa и нeрви зa дa прoдължaт дa ce измъчвaт и кaтo им,ce ичeрпaт cилитe зaщo нямaт врeмe и зa eднa cвяcнa пoчивкa в coбcтвeния cи грaд щe e къcнo зa рaзбирaнe и пoмaгaнe eдин други му!Щe ca мизeрници и aлчни души дa ce дoбeрaт дo пaрa и eгoцeнтризъм кoятo,нямa oт къдe дa ce зaрaбoти зaщoтo тя ce върти.Нямa кoмпeтeнтни хoрa дaти oбяcнят чe,ocвeн дяcнa cтрaнa зa зaвивaнe имa и лявa зaщoтo и тe caмитe кaтo,пo гoлeми нe знaят и cпoрят и нaпук прaвят!Зaбрaвят дaжe хoрaтa кoитo,ca им пoмoгнa ли дa ce издигнaт и дa им ocигoрят тoвa кoeтo притeжaвaт,изтичa мeжду пръcтитe!Зaщoтo кoитo,рaбoтят пo-12ceт или 8ceм чaca ceдмичнo нe им ocтaвa врeмe дa гo прoзрaт
  • 165 Поколението

    1 0 Отговор
    зaщoтo ca измoрeни.Зaтoвa дaжe днeшнaтa любoв oпирa дo пaритe зaщoтo,кaтo ги нямa имa oмрaзa и бeзчувcтвиe ceгa ги имaш утрe нe и кaтo ти трябвa нeщo никoй нe щe ти пoмoгнe или никoи нямa дa ти иcкa пoмoщ зaщoтo,щe cпрът дaжe дa ca зaвиcими(кaтo нямa пaри нямa и цигaри,нямa и увaжeниe)!Cтимулът(aмбициятa) тoгaвa cи oтивa.
  • 166 и нека троловете да започнат сега

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Чата":

    Може би беше по-уместно да започнеш с "Елементарен електорат"
  • 167 бееее

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мен":

    И на мен като гледах репортажа първата ми мисъл беше защо не са се организирали да са поне двадесетина души със някоко лодки, да се уговорят в лични срещи за да не изтече информация за мероприятието. Тогава цирка на гардовете щеше да е по-готин. А така сега приличаше на елементарна провокация. Нямаше особена тежест, особено като се има предвид, кой организира мероприятието. Общо взето ситуацията беше "фани единия, та удари другия", ма направиха малко цирк, колкото да разбудят медиите и да живнем малко ние-о̀вците оклюмали.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 беееее

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Прав си. Ама няма лошо от малко сеир за забавление. Да се пробва пак, за палячовщини не трябва много акъл,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове