Last news in Fakti

7 Юли, 2020 18:54 22 311 67

Адв. Добрев, ''БОЕЦ'', пред ФАКТИ: Пеевски дисциплинира всички чрез бухалката си Гешев

  • боец-
  • апартаментгейт-
  • цветан цветанов-
  • адв. камен добрев-
  • протест

На 16 юли в София, от 16 часа, гражданско сдружение ''БОЕЦ'' излиза на национален протест, целта на който е правителството и главният прокурор да подадат оставка

Адв. Добрев, ''БОЕЦ'', пред ФАКТИ: Пеевски дисциплинира всички чрез бухалката си Гешев - 1
Снимка: ФАКТИ

''Нашите сигнали имат за цел да показват безсмислието на правоохранителните органи, които са абсолютно неспособни да разследват лица от висшия ешелон на политическия елит. Това разследване, този сигнал срещу Цветан Цветанов е поредното доказателство в този смисъл. При него е направо синдром''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Камен Добрев, който е член на гражданско сдружение ''БОЕЦ''. Думите му са относно окончателното оневиняване на Цветан Цветанов в рамките на скандала ''Апартаментгейт''.

''Невинен е и за разгласяването на данни от досъдебното производство с едни медици, за които той четеше едни специални разузнавателни средства (СРС-та) в парламента. Цветанов е рецидивист в това отношение, но истината е, че ''Апартаментгейт'' беше наистина скандал с много големи размери и самият факт, че той политически трябваше да бъде отстранен... Показателно е. Политическата му кариера на практика свърши, макар той да има заявка за нова такава. 

''Апартаментгейт'' повлече доста висши партийни лидери на ГЕРБ. Но по отношение на Цветанов, той е показателен, защото тук става въпрос за гранд корупция. Това е гранд корупция от най-високи размери, за това защото не просто цената, за която Цветан Цветанов е закупил този имот, 5 или 6 пъти под пазарната, и не само защото той не може да докаже по никакъв начин тези средства, но и защото ''Артекс'' никога преди Цветанов не се е занимавала със замяна на имот срещу имот. Тя не се занимава с това. ''Артекс'' строят елитно строителство, ново, в София, и единствено позволяват на висш партиен лидер и политик, като Цветанов, да замени свои стари имоти срещу нов, чиято пазарна цена започва от 2600 евро (на кв.м.). Това, което ''Антикорупционният фонд'' и ''Биволъ'' ни представиха е, че цената на кв.м. от 600 евро (б.р. толкова е дал от себе си Цветанов). Това е търговия с влияние в най-чист вид и тя трябваше да бъде разследвана от компетентните органи. Необходима е воля от страна на независими органи, каквито няма. Истината е, че Цветан Цветанов дори не осъзна, че е замесен в нещо подобно'', коментира адв. Добрев казуса на Цветанов в ''Апартаментгейт''.

Адвокатът изрази мнение, че бившият втори в ГЕРБ е загубил всякаква връзка с действителността и поради това не може да се усети, че това, което е правил не е редно.

''Три страници е постановлението на Апелативната специализирана прокуратура. Формални, бланкетни доводи. Основният довод е, че преди ''БОЕЦ'' да сезираме прокуратурата, всъщност е имало самосезиране от тяхна страна, друга преписка, по която те са се произнесли, което значи, че втората поред във времето остава неоснователна, след като първата е прекратена. Само че, за да има аргументи едно прокурорско постановление, ти трябва да изложиш онези аргументи, които вече си посочил в първото постановление. Тоест, ние по никакъв начин не разбираме какви действия са извършвани от страна на органите на разследването, за да установят липсата на злоупотреба с власт и силния мирис на корупция, за което навява тази схема. Огромният проблем в този случай, а и в много други, с които ние се сблъскваме, е, че тези откази не подлежат на съдебен контрол. Те спират до ниво Окръжна или Апелативна прокуратура. Самият Гешев заяви в началото на годината, след като политически партии внесоха предложение за законодателни промени за възможността занапред съдът да се произнася по такива крайни актове, откази на прокуратурата, самият Гешев призна, че ежегодно около 120 000 сигнала завършват с отказ да бъде образувано досъдебно производство. Отказ от правосъдие на ниво прокуратура'', заяви още юристът в редиците на ''БОЕЦ''.

''Специализираната прокуратура вече промени своя подход, бързо се самосезира. ''Барселонагейт'' е типичен такъв пример. Те се самосезираха, за да може да изключат възможността на ''БОЕЦ'', или друг, който ги е сезирал, да обжалва отказа дори и на по-горно, окръжно ниво. Второ фаза просто няма'', допълни адв. Добрев.

''Година и три месеца е била необходима на прокуратурата да не извърши нищо. Което е показателно, защото се чака отшумяване на случая'', заяви още юристът за оневиняването на Цветан Цветанов по ''Апартаментгейт''.

Адв. Добрев бе категоричен, че в рамките на ''Апартаменгейт'', конкретно за този имот на Цветанов, на бившия втори в ГЕРБ проверка от НАП не е направена.

''Основният проблем, чисто финансовият, е, че Цветан Цветанов нямаше как да докаже произхода на тези средства'', заяви той и повтори, че ''Артекс'' никога преди това не са правили замени. ''Друг основен проблем е, ако се сещате, че неговият апартамент, който е бил заменен, после е продаден от ''Артекс'' на лице, което пак беше свързано с него, депутат, мисля пак от ГЕРБ, което показва странна симбиоза. Дали самият апартамент не се връща отново в патримониума на близък до Цветанов човек? Ние не можем да отговорим на тези въпроси, има си компетентни органи, които обаче, за съжаление, се съмняваме дали са компетентни и дали имат капацитета и желанието да го разследват'', заяви активистът на ''БОЕЦ'', а Лили Маринкова го запита как да си обясним евентуалната липса на капацитет и желание за сериозни разследвания, на което той отговори така: ''Тотална завладяност на държавата. Нямам вече никакво съмнение, че тези органи, в този им състав, са неспособни да разследват сами себе си. Цветан Цветанов е поредното доказателство, той не е единственият пример. Впрочем, такъв беше и случаят с Пеевски. По наш сигнал, на ''БОЕЦ'', от 2016 г., когато ние сезирахме прокуратурата за неговото незаконно бързо забогатяване, формално от прокуратурата ни отговориха, че по сигнал на ''Протестна мрежа'', две години по-рано, през 2014 г., Пеевски е чист и не е необходимо отново да бъде разследван. Което за пореден път показа пълната несъстоятелност и делегитимация на правоохранителните органи.''

''Очевидно, че кръговете около Пеевски движат политическите страсти и Борисов е един политически играч, който за момента е дал на концесия правителството. Пеевски и кръговете зад него решават какво да се случва. А основната бухалка, която дисциплинира и Борисов, и ГЕРБ, и всички останали, е Гешев - човекът на Пеевски в прокуратурата.

Аз считам, че Борисов и ГЕРБ ще бъдат използвани до последно, докато могат да държат властта. Което не значи, че в един следващ момент различна политическа конфигурация, в това число и с участието на самия Цветанов, не може да замести самия Борисов. Цветан Цветанов не е случаен, той беше оперативният лидер на ГЕРБ и знаеше твърде много, за да бъде пожертван за скандал като ''Апартаментгейт''. Политическото му отстраняване беше санитарният минимум, който можеше да се случи, за да се потуши самият скандал. Но достатъчен, защото преди година и половина никой не си е представял от политическия живот да го няма самия Цветанов. Този човек разполага с много информация и не е безобиден със сигурност'', смята активистът на ''БОЕЦ''.

За взаимоотношенията между Борисов и Цветанов, адв. Камен Добрев заяви следното:

''Трудно ми е да анализирам, но не бих се учудил, ако всичко е една игра, сцена за пред всички нас, и в един момент Цветан Цветанов да се върне в политическия сговор, но без Борисов. Защото според мен, рано или късно, Борисов ще се раздели с поста, който заема. Просто ще бъде жертван, защото ще стане нетърпим, но пък Цветанов може да го замести. Колко успешно е друг въпрос. Но виждаме, че и ДПС, и БСП говорят, че са готови за управление. А в каква конфигурация - не знаем.''

Адв. Добрев припомни, че прокуратурата в Каталуня продължава да разследва дали Бойко Борисов има връзка с прословутата къща в Барселона, в която живееше моделката Борислава Йовчева, сочена за любовница на българския министър-председател. 

''Късата политическа памет на българския избирател е феноменална. Хора, които са направили какви ли не безобразия, се завръщат отново на сцената. Мая Манолова е типичен пример за това. Макар че Мая Манолова и Цветан Цветанов трудно бихме могли да ги сравняваме, но ето че подобни политически фигури се връщат на бял кон няколко години по-късно. Десислава Танева, което беше отстранена след скандал, с джипове, отново се завърна. Излезе в отпуск, мисля, след поредния скандал с един видеозапис. Виновни сме, като че ли ние избирателите, защото не си спомняме какво е станало преди месеци или няколко години'', заяви още гражданският активист.

''Аз мисля, че Цветанов е свършен политически. Където и да бъде сложен, той няма да пасне. Хората все пак няма да забравят целия отрицателен пример, който даваше в тези 10 години, репресивната нагласа на ГЕРБ за трите мандата, той беше човекът, той беше основната движеща фигура в тази партия. Но би могъл да се присламчи с това, което знае като опит, структурите го познават, в някаква нова политическа формация. А защо не и в комбинация с друг политически субект'', коментира адв. Камен Добрев политическите амбиции на Цветан Цветанов, който наскоро обяви, че ще създаде свой политически проект.

Водещата Маринкова не пропусна да потърси коментара на адв. Добрев и за грандиозния скандал от последните часове. А именно насилието над Христо Иванов и други членове на ''Да, България'' край морския сарай на Ахмед Доган в Росенец. Припомняме, че здрави момчета, за които се предполага, че охраняват почетния председател на ДПС, като все още не е ясно дали са частни гардове или такива на НСО, бутаха Христо Иванов в морските води, за да не му позволят да се приближи до имота на Ахмед Доган.

''Това, което стана преди няколко часа, трябва да бъде споменато. Аз мисля, че е достатъчно да възпламени народното негодувание, защото нещата бяха очевидни, предаваха се онлайн. Впрочем, политическа партия ''Да, България'' влезе в ново русло, излезе от говореното, разбира се инцидентно засега, но това беше провокация на няколко смели мъже, начело с Христо Иванов и Иво Мирчев, към Доган и неговата охрана. Чест и почитания към това, което направиха. Охраната, дали е от НСО, или е частна охрана, не знаеше как да реагира. Те ги избутаха в морето, а очевидно, че плажната ивица и водите там няма как да са частна собственост. Станалото е показателно за завладяната държава. Ако могат да завладеят държавния бряг - могат да завладеят и вашия бизнес (''Осемте джуджета''), могат да завладеят и вашето жилище, могат да направят и с живота ви каквото си искат. Това беше брутален акт на насилие на въоръжени лица. Аз се надявам искрено, че това не са хора от НСО. Защото, ако са от НСО, това е огромен скандал и Румен Радев дължи отговори на много въпроси. Като какъв Доган е охраняван от служители на НСО'', запита адв. Добрев.

Адв. Камен Добрев разкри, че от ''БОЕЦ'' са подали 22 сигнала само по ''Апартаментгейт'', като всяка една прокурорска преписка, касаеща тези сигнали, е завършила със заключението, че няма данни за извършено престъпление. ''Тези сигнали разобличават. Ако не бяха те, щяхме да останем с добрите, разбира се, медийни, журналистически разследвания. Но тези сигнали показват къде всъщност се корени проблемът. Той е в българската съдебна система, в българската прокуратура. Там е туморът, оттам тръгват всички метастази. Не се ли промени, не стане ли т.нар. съдебна реформа, нищо различно няма да се случи във времето'', добави адвокатът.

На финала на участието си той припомни, че на 16 юли в София, от 16 часа, ''БОЕЦ'' и група общественици организират протест с исканията настоящото българско правителство и главният прокурор - Иван Гешев, да подадат оставка. е

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уди Кълвача

    121 2 Отговор
    Къв Пеьовски бе Ахмед дърпа конците там Пеьовски е само пипонка!

    Коментиран от #51, #60

  • 2 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    13 155 Отговор
    Подкрепа пълна за Иван Стоименов Гешев , Бойко Методиев Борисов и Дидо Славчев ПееФски. Къв Боец , къв Божков ! Нямате шанс срещу нас !

    Коментиран от #13, #14, #23, #34

  • 3 ред

    80 2 Отговор
    БАЙ има психиатри и хапчета
  • 4 Васил Левски

    105 6 Отговор
    Кога най-сетне ще възтаржествува справедливоста в тая държава?

    Коментиран от #21, #33, #43, #57

  • 5 Да да

    77 3 Отговор
    какво очакваш някой от вън да дойде да ни свърши черната работа. Като народ ние чакаме друг да свърши къртовският труд за да може ние да живеем по-добре. Много найвно. Хубавото винаги изисква усилие. Приказката за двамата братя и  неволята нали я знаеш ? Посланниците следят и защитават интересите на държавата си . Както си ни харесва така си живеем 30 - 35 % избирателна активност , какво ти говори ? НЕХАЙСТВОТО ВИНАГИ СЕ НАКАЗВА. ПАК МАЛКО НИ КРАДЪТ
  • 6 цецо апартамента

    70 10 Отговор
    За ГейшеФ знаем ,че е бухалка...
    Октомври Кьовеши ще им го каже в очите.
  • 7 Грузин Ибачев

    61 29 Отговор
    Аз няма да изляза на протеста на 16.07.2020 г. Защото не съм съгласен с исканията и мотива на протеста! Исканията на БОЕЦ са оставка на Борисов и главния прокурор Гешев! А моите искания са не само оставка а и незабавен арест на главатаря на тежката организирана престъпност в България лицето Бойко Методиев Борисов и покровителя на лицата Пиевски,Борисов,Доган и сие каскет Иван Стоименов Гешев! Само Васил Крумов Божков и партия ВЪЗРАЖДАНЕ засега са декларирали че ще ги вкарат в затвора за престъпления срещу Българския народ!

    Коментиран от #49, #52

  • 8 МЕТАЛИКА

    88 6 Отговор
    КОЙТО ГОВОРИ ДИРЕКТНО СРЕЩУ АХМЕД ДОГАН Е ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРИН...ВСИЧКИ ДРУГИ СА МАРИОНЕТКИ...
  • 9 Да да

    60 6 Отговор
    Гражданското общество ще промени всичко към по-добро. КОГАТО ГО ИМАМЕ.
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 9 Отговор
    някога имахме държава сега не

    Коментиран от #53

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 11 1111111 111111111

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    мечти мечти безплатни са от сън спомен няма
  • 14 БАТЕ НЕЦИ

    20 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    КУРТИО БРАТЛЕ АТИЛАТА В ПРОФИЛА НА БОЖКОВ ТИ НАПИСАЛ ДАННИТЕ ИМЕ И ЕГН АДРЕС. ЖИВЕЕЛЕ СИ НА УЛИЦА ФИЛИП ТОТЮ НО ТАЗИ УЛИЦА НЕ БИЛА В КВАРТАЛ КАРТАЛА А ПОД СТАДИОНА ДО УЧИЛИЩЕ БАЧО КИРО. ЯВНО БОЖКОВ СЛОЖИЛ АТИЛАТА ЗА ЕДИН ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ МУ НА СТРУКТУРИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ПИСАЛИ СИ С НЕГО ЧЕ ЗАПОЧВАТ ПОСЛЕДНАТА И ФАТАЛНА БИТКА ЗА СМАЗВАНЕ НА ХУНТАТА В БЪЛГАРИЯ
  • 15 ЗАПОЗНАТ

    14 50 Отговор
    БОЕЦ ИМ ПЛАЩА И КОНТРОЛИРА КРЕМЪЛ !
  • 16 колега

    19 54 Отговор
    Защо бесепарската сволач се дегизира под формата на различни партийки-:БОЕЦ,БЪЗРАЖДАНЕ,ИЗПРАВИ СЕ..................и.т,.Това за заблуда на избирателите ли е ,поредно хитро трикче,капан за наивниците ли???Те не разбират тъпаците ,ще се наречем например "БОЕЦ",и щи ги юрнем на протести.Нали????????

    Коментиран от #22

  • 17 Еххх

    8 4 Отговор
    Ти къв си бе Педро ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 шишо

    17 56 Отговор
    БОЕЦ били ,какви пък сте вие бе ,утрепки???????Те щели да искат............
    И аз искам да си взема ограбените ми пари от РУМЕН ГЕЧЕВ ,който фалира БГ ................Те били искали .Знаем какво искате.Пак да ни грабите ,сктири бесепари зад новото ви име "БОЕЦ"
  • 20 Това не е вярно

    59 2 Отговор
    "Аз мисля, че Цветанов е свършен политически. Където и да бъде сложен, той няма да пасне"

    Това въобще не е вярно. Ако г-н Цветанов, когото дъбоко уважавам, бъде сложен в един физкултурен салон, той ще пасне и то много добре.
    До магарето, да помага на учениците да го прескачат.
  • 21 Не омаскарявай

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Васил Левски":

    името на Левски с неграмотността си. Пише се "възтЪржествува" - от "тЪржество".

    Коментиран от #25

  • 22 колега

    29 7 Отговор

    До коментар #16 от "колега":

    Ураааа!!! ГЕРБ-ДПС ..... Вечна дружба ..... вечна дружба ..... !!!

    Коментиран от #27

  • 23 Доктор Щросмайер

    22 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    Бай Курте, направи си спешно скенер на мозъка! Имаш спешна нужда да го видиш колко е останал.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Васил Левски

    9 5 Отговор

    До коментар #21 от "Не омаскарявай":

    Няма нужда да ми казваш как се пише,понякога се допускат технически грешки от бързане.
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 6 Отговор
    а кой създаде почва на мутрите части от бкп който свалиха ЖИВКОВ станаха капиталисти създадоха сдс която съсипа икономиката на БЪЛГАРИЯ премохнаха спортистите от виф и държавна сигурност си ги създаде бяха вис 1 отнеха им лиценза вис 2 накрая днешните сик под формата на християн демократическата партия но герб не са демократи
  • 27 БСП, ДПС,ДС ,Евро Рома и ВИДЕН ОФФ..

    14 18 Отговор

    До коментар #22 от "колега":

    Пе*ала: 6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП БСП-ДПС-ДС-ЕВРО-РОМА....6 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ!😂
  • 28 А КЪДЕ Е ТЪ'ПОТО ОТ Г ЕЙ-БОЕЦ?!?😂

    10 17 Отговор
    Пак ли прави селфита със БЕЛГРАДСКИЯТ КРА-ДЕЦ?!?😂

    Коментиран от #44

  • 29 Кан Исперих

    11 33 Отговор
    Кви са тия русофилчета (Боец) Не разбраха ли че България е част от Европа и е неделима част от нея Марш в Сибир мършаляци продажни
  • 30 гост

    6 8 Отговор
    тоя би го опънал эа наэидание на геиэерите от(боец)
  • 31 1234

    19 7 Отговор
    Аз едно си се питам и не намирам отговор...
    Ми то е ясно кой командва гешев (умишлено е с малка буква). Не ми е ясно само едно- ушите ви клепнаха като на лабрадори от тия маски и въпреки,, че не познавате човек, дето е преболедувал вие продължавате да вярвате на "квот каже телевизора" ?!
    Докато сте овце, ще ви доят и стрижат! А е дошло времето и да ви колят!
    Скоро ще ми блеете от терасите, заключени в доброволна самоизолация! Сега само ви пробват, а вие давате супер-реакция! Продължението следва!
    Лека нощ, овчици!

    Коментиран от #36, #59

  • 32 Donzidog

    26 5 Отговор
    Спокойно Господа на 14 ще има 427 болни от 17230 теста и на 15 сутринта ще забранят всички мероприятия на закрито и открито и този протест ще бъде незаконен.Ще изкарат жандармерията с Основание и всичко ще протече под надзора на Каскет Ага
  • 33 Другия с коня

    9 17 Отговор

    До коментар #4 от "Васил Левски":

    СпраВедливост е термин,който не може да се употребява с неща свързани с Обществото.Тоест,Спареведливост е само субективно понятие и е свързано с Личността или Лична спраВедливост.....Обществена справедливост НЯМА.....Обяснявам...Обществото е сбор от много. ИНТЕРЕСИ.Ако удотволетвориш един,ощетяваш друг на антагониста....Ако Интереса на Капиталиста ощетявш Работника му и Обратното....и т.н.....Комунизма ви научи на лоши неща.....

    Коментиран от #47

  • 34 само на 45

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    а вече си изкуфял
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 5678

    4 6 Отговор

    До коментар #31 от "1234":

    Тамъзлък на мангъра ли си или на нищоправеца ?
  • 37 ЕХАААА

    10 20 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИ РЕВАТ ТА ОТВЪД ГРАНИЦИ СЕ ЧУВА , МАЧКАЙ ГЕШЕВ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ !
  • 38 В.В.П.

    17 5 Отговор
    ПОДКРЕПЯМ В.Б.САМО ТОЙ НЯМА СТРАХ ОТ ДОГАНА И ТИКВАТА....ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЪРКА КОЧИНАТА И ДА ПИЩЯТ ПРАСЕТАТА...

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Мутреса

    4 2 Отговор
    Този цирк щеше да е приключил с ограничените възмажности на Шиши като шефф на ДАНСъ. Обаче туй, ако съ беще случило, как щеще да стане шефф на Родинатъ!? Той, бил платил!? Дрън- дрън, ако не беше съ " намесил" кликата щеще да пее " отче, наш, който си на небето" и да се радва!!!
  • 42 Да припомня

    12 1 Отговор
    , че Герджиков се изказа ласкаво за Гешев - бил много добър, Ако е завършил в Симеоново!?
  • 43 Комбина

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Васил Левски":

    Чрез Народен съд и лагери?
  • 44 Точно

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "А КЪДЕ Е ТЪ'ПОТО ОТ Г ЕЙ-БОЕЦ?!?😂":

    Прави дудук-дудук на мустакатия крадец🤑🤑🤑
  • 45 В.В.П.

    5 1 Отговор
    ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ГРАЖДАНИТЕ НА Р БЪЛГАРИЯ,е да ПОДДЪРЖАТ ДЕМОКРАЦИЯТА...И ЗАКОНОДАТЕЛСТВО .НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛИТ.СИЛА,,КОЯТО Е НА ВЛАСТ... ...ЗА КОРУПЦИЯ НЯМА ПРОШКА...РЪЦЕ СЕ РЕЖАТ...
  • 46 Стойко

    9 7 Отговор
    Започва последната битка! Един народ срещу една мафия! Народа на република България срещу мафията окупирала страната шайката Герб в комбинация с Ахмед Демир Доган и Иван Стоименов Гешев! Опозицията е купена! Подхвърля им част от софрата кликата Герб и те си мълчат и симулират опозиционна дейност! Единствения който реално се опълчи на диктатурата е Васил Божков и е единствения който не се страхува открито да води война с Доган и Борисов и машата им Гешев. Васил Божков и Партия Възраждане която засега не е купена и контролирана опозиция! Нека не само стотици хиляди както е в момента а милиони подкрепим Божков и заедно с него веднъж завинаги да СМАЖЕМ главата на крадливата хунта като на змия, отровила България!

    Коментиран от #54, #66

  • 47 За няколко долара повече

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Другия с коня":

    Тъпо, много тъпо, изключително тъпо.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Офчо

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Грузин Ибачев":

    Те и на булката по време на сватбата обещават много работи , ама накрая нали знаеш какво получава!!! Така че плюс тези които си изброил и Божков и него, не се връзвам на обещания повече!!!
  • 50 Патриот

    3 3 Отговор
    Много тъпи коментари. Българите много затъпяха с битовизмите и безпаричието, нищо няма да се промени с този заспал дълбок сън народ! Жалко, за Левски Ботев, жалко, че свободата ни даде много жертви на стойностни хора. Сега сме боклуци и живота си го заслужаваме!!!!!!!?!?!?!!!

    Коментиран от #56

  • 51 ke da

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Уди Кълвача":

    Доган дърпа конците все по-малко , основният играч с бухалката е най-вече Шиши/прасито-паяк/? Защо ли си мисля , че и ти косвено прехвърляш вината му към Доган?!
  • 52 ke da

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Грузин Ибачев":

    Ти си руска подлога , манипулираща народа! Вашите хора в НСО изхвърлиха Жристо Иванов във морето! Но народа разбра проклетата ви комунистическа мафия , и само време ще мине докато ви изличи!
  • 53 един българин

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Никога не сме имали държава наша след 1878 година , винаги е била на нечия велика сила! Най-дълго е управлявана от нашите "освободители" от последната руско турска война! Не манипулирай народа , моля ти се - русофилче!
  • 54 един българин

    2 4 Отговор

    До коментар #46 от "Стойко":

    Аман от тролове подвеждащи народа ! Къде слагаш русофилката Възраждане до тази на Божков! Няма как да коалираш русофили с българовили !!!
  • 55 Има още

    1 1 Отговор
    Може ли в същия тон и за Чекмеджето и за Маргинала и едни 60 млн. ? Мерси.
  • 56 не си познал

    5 6 Отговор

    До коментар #50 от "Патриот":

    Тук не коментират българи , а основно русофили! Запомни го и , ако си българин , сещай се какво трябва да им правиш!
  • 57 Borislav Popov

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Васил Левски":

    Когато всички комундета и разсейките им увиснат пред народното събрание.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Овца в вълчи кожа

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "1234":

    Абе смелчага излез и протистираи и гората е наблизо стани партизанин кои ти пречи /ако ти плащат излез само не чакаи пари от божков че му ги взеха/

    Коментиран от #61

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Леля

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Овца в вълчи кожа":

    Абе платен боец. Що не протестира за милионите на Първанов като си боец А!
  • 62 Българин

    2 2 Отговор
    Боец за абсолютно прави, чест и почитание към тях.Браво за смелостта и будната гражданска съвест.
  • 63 Българин

    1 0 Отговор
    Мехмедчо в един момент от живота си беше мноооого уплашен, плъха му с плъх.
  • 64 Борис Енчев

    1 0 Отговор
    Лъжи, истини и полуистини смесени в един тюрлю гювеч. Истината е мародерите Доган ,Пеевски ,Библиотекарите,ченгетата , комисарите са тези които дерат България. Ай сега ми изтрийте поста.
  • 65 Генерал Вълков

    2 0 Отговор
    Вън ченгеджийската хунта на Догановци и Митко Гестаповци Да живее свободна България .Свободна от съветски партенки и българомразци.
  • 66 цецо апартамента

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Стойко":

    Много точен коментар,макар и Божков да е участвал в схемите,поне излезе и каза цялата истина за тези бандити..Време е да разкараме крадците и техните бухалки.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.