7 Юли, 2020 11:02 1 215 0

Моуриньо щастлив от караниците между своите футболисти

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • евертън

Лорис започна спора, след като според самия него Сон не е гонил Ричарлисон при положение за Евертън

Моуриньо щастлив от караниците между своите футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Разпрата между Юго Лорис и Сон Хюн-Mин е признак за израстване на Тотнъм като отбор, заяви мениджърът Жозе Моуриньо, след като две от неговите звезди се спречкаха на полувремето на мача срещу Евертън. "Шпорите" спечелиха с 1:0 и се изкачиха на осмо място в класирането. Лорис започна спора, след като според самия него Сон не е гонил Ричарлисон при положение за Евертън.

"Това беше нещо хубаво. Ако трябва да виним някой, то това трябва да бъда аз. Критикувах момчетата миналата седмица, защото не бяха достатъчно критични към сами себе си и към своите съотборници, а това е нещо много важно в един отбор. Ако искаш да се развиваш, ти трябва да изискваш много повече от самия себе си и от всички около теб. Нужни са ни силни характери и точно това видях аз на полувремето", каза той.

"Отбор от добри момчета може да спечели само купа по феърплей. Аз лично никога не съм я печелил и не проявявам интерес към нея”, добави Жозе.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА