Last news in Fakti

7 Юли, 2020 10:52 9 589 9

Актьорската кариера на Силвестър Сталоун започва в порно индустрията

  • силвестър сталоун-
  • рожден ден-
  • биография-
  • кариера

Вчера актьорът навърши 74 г.

Актьорската кариера на Силвестър Сталоун  започва в порно индустрията - 1
Снимка: Shutterstock

Вчера Силвестър Сталоун отпразнува своя 74-ти рожден ден.

Всички познаваме Силвестър Сталоун като страхотен актьор, режисьор, сценарист и продуцент. Филмите, в които участва, са динамични и вдъхновяващи, особено онези за Роки Балбоа, на които той е създател, сценарист и главен герой в тях. Има неща за него обаче, които малко хора знаят - как е започнала актьорската му кариера, как снима сцените си, какви са хобитата му и т.н.

Dir.bg представя някои от най-интересните факти от кариерата и живота на Силвестър Сталоун.

Актьорската му кариера започва в порно индустрията

Преди участието му в "Непобедимите", преди "Рамбо", дори и преди "Роки", Силвестър Сталоун е бил актьор, който едва си е изкарвал хляба и като почти всеки такъв пътят му минава през софт-порно индустрията. Филмовият му дебют е в софткор лентата, носеща името "The Party At Kitty And Stud's". 23-годишният Сталоун не проявява сексуални умения във филма, но се съблича, за което получава 200 долара. След като става популярен с филма "Роки", еротичната лента сменя името си на "Италианският жребец".

Той е талантлив музикант

Всеизвестно е, че Силвестър Сталоун може да ви скърши врата с огромния си бицепс, но може би не знаете, че в същото време може да ви разбие и сърцето с красивия си глас, докато пее. Е, може и да не е чак така, но Слай хич не се срамува да извива глас в началото на кариерата си. Ако искате да се уверите, потърсете откъси от филма "Drinkinstein" в YouTube.

Освен това е и талантлив художник

Слай изгражда кариерата си, удряйки хора в лицето, но всъщност е чувствителна душа - той казва, че ако е имал избор, е щял да предпочете рисуването пред актьорството. Преди няколко години картини на Сталоун са изложени в музей в Санкт Петербург. Изложбата включва творби от преди четири десетилетия. Слай е учил за художник преди да стане актьор и смята, че много по-добре се справя с четката, отколкото като пред камера.

Отказал е много велики роли

Силвестър Сталоун е дори по-известен, отколкото може да бъде един актьор, но това нямаше да е така, ако не беше изиграл картите си правилно. Ако не подбираше прецизно ролите си, нямаше да е един от най-добрите. Слай отказва ролята на Джон Маклейн в "Умирай трудно", която впоследствие прави Брус Уилис толкова известен. Отказва и ролята във филма "Завръщане у дома", с която Джон Войт печели "Оскар". Сред ролите, които не приема, са и тази на Еди Мърфи в "Ченгето от Бевърли Хилс" и ролята в "Първичен инстинкт". Сега внимавайте! Сталоун отказва и трите роли, с които Ричард Гиър се превръща в супер звезда - "Американско жиголо", "Офицер и джентълмен" и "Хубава жена". Само забележете колко услуги е направил добрият Силвестър на своите колеги!

Силвестър Сталоун е част от боксовата зала на славата

През 2011 г. Сталоун е приветстван в боксовата зала на славата, което предизвиква противоречиви реакции. Много хора не са съгласни с това действие на организаторите, тъй като смятат, че получаването само на удари в лицето и то на филмова лента няма нищо общо с истинския бокс. Въпреки това с филма "Роки" Сталоун помага много за разпространението и развитието на този спорт, с което си заслужава почетното място.

Сталоун наистина чувства болката

Докато снима "Роки 4", Сталоун моли Долф Лундгрен да го удари колкото може по-силно. Всичко приключва в интензивното отделение. Години по-късно, при заснемането на "Непобедимите", в сцена между Слай и Стив Остин, Сталоун чупи врата си. От всичко това можем да заключим, че гримасите на Сталоун по време на подобни сцени не винаги са актьорска игра.

Има три брака и пет деца

Бил е женен за Саша Цак, от която има две момчета, вторият му брак е с Бриджит Нилсен, а третият с Дженифър Флавин, от която има три красиви дъщери Систин, София и Скарлет.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе ,

    0 23 Отговор
    Стига с тези пенции

    Коментиран от #5

  • 2 АА1

    4 1 Отговор
    За мое съжаление,когато снимаха сцени от "Непобедимите" във Варненската корабостроителница,бях в чужбина. Иначе щях да направя невъзможното-възможно,за да стигна до автограф от него. Или поне снимка заедно. Когато през 80-те имаше VHS и Бетамакс само касети за видеоплеъри,израснах заедно с моите приятели на неговите филми. Може да не е красавец,но юмруците,които раздава в филмите си,винаги са били магнит за киноманите. Цели две поколения гледаха с интерес. Той,Шварценегер и мистър "Джон Уик"-това са фаворитите ми. :)
  • 3 123

    3 17 Отговор
    "Актьорската кариера на Силвестър Сталоун, започва в порно-филмите....." И след това продължава пак там.
    Ако някой може да ми покаже един, поне един филм с този актьор и този филм да има художествена стойност, аз ще му хвана и доведа бЕла мечка да му играе брейк-денс! Хахахаха!

    Коментиран от #6

  • 4 месара

    7 0 Отговор
    стара , много стара информация ! но за факти това си е нормално !
  • 5 някои си

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе ,":

    хОди дА се УграмотиЖ .БРЕЙ че нагъл келеЖ.
  • 6 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "123":

    Имам по добра идея коЯ да доведеш...Ама оня ще ме изтрие.Сещай се...
  • 7 Ivory

    6 0 Отговор
    Не е участвал в порно.Порно е когато има секс с проникване или поне орален секс.
  • 8 незнайко

    1 1 Отговор
    Велик ! Само това може да се каже.
  • 9 Истината е...

    1 0 Отговор
    "The Party at Kitty and Studs" - Италианският жребец от 1970г.! Това е нещото от което се е срамувал...Пише го в Уикипедия и няма защо да ме триете!