5 Юли, 2020 13:06 38 126 195

Закопчайте Мангъров и да се приключва

  • мантъров-
  • кантарджиев-
  • коронавирус-
  • мангъров-
  • атанас мангъров

Логичното се случи - виновни са хората

Закопчайте Мангъров и да се приключва - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Логичното се случи. Проф. Кантарджиев, понастоящем физиономист в НОЩ, обвини населението за скока на новозаразени с коронавирус. Обвини за същото и разхлабването на мерките, сякаш същото това население ги е разхлабило, а не същият Национален щаб и правителството на същата страна. Изненадани ли сте? Аз не. Народът не слушал специалистите, а самозванците. Вероятно под самозванци жестомимичният професор има предвид инфекциониста Мангъров, обявен за символ на отрицанието на официално налаганата политика срещу епидемията у нас.

След като публичното участие на ген.Мутафчийски в битката с "тая гад", както народнякът-премиер нарече съкратено епидемията, завърши с "якото умиране" при Беновска и напълно нелепата почивка на Халкидики в момента на надигане на втория пик, генералът бе скрит. Скри се или го скриха е напълно безинтересна посока на размисъл. На кого му пука. Важното е, че стигнахме до момента, в който цялата вина, без никакъв остатък, ще бъде хвърлена върху обикновените хора, които от март месец насам не знаят на кой свят са.

Какво правеше примерно на стадион "Васил Левски" здравният министър, пратен от премиера на финала за купата по футбол? Гледаше невнятно до вцепенения спортен министър Красен Кралев, как 12 хиляди ултраси си храчат в устите фенски песни. Изпращането на Ананиев на стадиона беше абсолютна гавра от страна на Борисов със здравния министър, към чиито вербални изяви населението вече изпитва пълна непоносимост. Защо Борисов, чиято авторитарна власт никой не отрича, а напротив, дори допада на мнозина, не зачеркна публиката от този мач. Ясно защо...

Наред след избледнелия флумастер на Мутафчийски е благият чичко Кантарджиев, прочул се със странните физиономии, които правеше по време на пресконференциите на Националния щаб. Както е тръгнало, бързо ще го похабят и него. Но и той много не си помага, а излъчването му на добродушно и забавно домашно куче ще има изключително краткотраен ефект върху масите. А той, ефектът,  вече даже е на изпарения. 

Да се чуди човек, как още не са арестували доц. Мангъров. Вероятно ги спира това, че се чували често с премиера. Пък и нали, ако бил жена, не знам си какво...Е, както разбрахме, Борисов се е чувал и с арестуваните в последно време бизнесмени, пък това не попречи да ги закопчаят и обвинят. Така че един арест на доц. Мангъров, примерно за "деморализация и подронване на вярата в официалната държавна политика в условия на епидемична обстановка", ще се впише прекрасно в и без друго слабоумния комикс, който обитаваме като статисти.

Закопчайте инфекциониста и да се приключва...


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 317 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 демократ

    153 732 Отговор
    Мангъров, Корнелия, Радев, Слави, Мая, Коцето Копейкин, Сашко Дикофф, Любица Михайло Кулезич, бойците, посланик Макаров - всички са за белезници и строг тъмничен затвор!

    Коментиран от #3, #4, #6, #8, #30, #49, #69, #77, #93, #103

  • 2 волен сидеров

    186 36 Отговор
    БРАВО
  • 3 Гост

    59 338 Отговор

    До коментар #1 от "демократ":

    Ама много си прав.Точно това засужиха.

    Коментиран от #10, #33

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мислещ

    375 35 Отговор
    И между другото да допълним, че почти никой не е плюл срещу липсата на публика по стадионите, а и срещу затварянето на нощните клубове. За сметка на това имаше закономерно недоволство срещу КПП-тата и затваряянето на парковете (Класически репресивни "мерки", които не почиват на медицински аргументи). И срещу маските на открито. И срещу един куп други дивотии. Само че именно това беше идеята - хората да са недоволни и после да се използва именно това недоволство, което по никакъв начин НЕ е спомогнало за разпространението на вируса (Даже аз продължавам да съм на мнение, че голяма част от "мерките" бяха предназначени именно за увеличаване на заразените).

    Коментиран от #39, #44, #188

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 По точно

    269 32 Отговор
    Виновни са лабораториите/държавните/,дето бълват неверни данни от менте тестовете

    Коментиран от #15, #16, #173

  • 8 Вирус

    140 15 Отговор

    До коментар #1 от "демократ":

    Е.в.а.а...Не толкосс явно, де...на всички стана ясно, че сте яко активизирани напоследък, ама яко...но, айде малко по интелигентно...
  • 9 Всеки избира

    78 84 Отговор
    То си като шофирането. На мен няма да ми се случи. Тряс и ъруп, несъобразена скорост, неправилно изчреварване и още и още. Кой ги е избирал?.Всеки лично. Така си е о с covid-19. Без хигиена, не носиш маска, вреш се в групата. Та това са същиъе тези - народ. И не е са о тук! Все у друг е вината. Не байо, лична е и на всеки. Не търси "под вола, теле".

    Коментиран от #163

  • 10 Домакин

    69 9 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    А дано ТИ водиш колоната към дзандана!!
  • 11 А бе

    70 270 Отговор
    Като Мангъров Ви е толкова любим, що не си го вземете в къщи? Щото ми опротивя да гледам тази освиенцимска физиономия и нейните благи слова,липсва само наточената коса и черното наметало!

    Коментиран от #19, #22, #24, #28, #36, #37, #139, #164

  • 12 АНОНИм

    51 16 Отговор
    Не е ли най-странното нещо анонимни да постват, анонимни да им отговарят, анонимни да са съгласни или пък не! Да се надплюват анонимно!
    Абсолютна анонимност едва ли не!
    Колко по просто е било преди само 150 години?! Не си съгласен с някой - закачаш му на портата гръбнак от шаран или вол, или
    го прасваш с дебела тояга по главата!

    НЕКА АНОНИМНОТО НАДПЛЮВАНЕ ЗАПОЧНЕ!

    Коментиран от #130

  • 13 Гоуст

    96 18 Отговор
    Щаба много убаФ ама матряли лош, че не изпълнява...
  • 14 радев

    217 43 Отговор
    Мангъров предупреди преди три месеца.Криенето няма да помогне.Излезеш ли навън и ще се заразиш.Трябва всички да го преболедуват тоя вирус.Само да предпазим възрастните и хронично болните като ги изолираме.
    Точно това се получи.Крием се- малко заразени.Излязохме навън - заразените се увеличиха.

    Коментиран от #21, #45, #150

  • 15 Така

    93 16 Отговор

    До коментар #7 от "По точно":

    е , както и тези народни хрантутници от снимката , угаждащи на себе си чрез дезинформации !
  • 16 Точно

    27 4 Отговор

    До коментар #7 от "По точно":

    Така е👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 17 Мангъров

    22 70 Отговор
    аз профанизирах хората
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 By ::) b

    121 11 Отговор
    Кво стана със швеция,скоро не е имало оплюваща статия?

    Коментиран от #128

  • 21 Мислещ

    118 14 Отговор

    До коментар #14 от "радев":

    Абсолютно, то никой не си е правил илюзия, че случаите няма да се увеличат след разпускането на мерките, само дето за мислещите е ясно, че това е нормално и неизбежно, а ненормални "мислят", че трябва да не си показваме носа от вкъщи за неопределено време. Няма специалист никъде по света, който да твърди, че вирусът има шанс да си изчезне сам. Само американската тiкvа още го споменава като вероятност.
  • 22 Мислещ

    131 14 Отговор

    До коментар #11 от "А бе":

    Никога не е ставало дума за Мангъров, а за здрав разум. Нормалните хора са наясно със ситуацията много преди да са чули за Мангъров.

    А от Мангъров само троловете се интересувате.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 HVO

    30 4 Отговор

    До коментар #11 от "А бе":

    Ти пък си много хубав "умник" безполезен,то и по коментара ти личи интелигентността и умнотията. Не знам защо модераторчето търпи подобни постове?!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 123

    87 9 Отговор
    предлагам да тестваме за наркотици Щаба и управляващите. готов съм аз да платя тестовете
  • 27 Йосарян

    98 9 Отговор
    Закопчайте мутрата и да се Започва!
  • 28 АНОНИМЕН

    47 10 Отговор

    До коментар #11 от "А бе":

    Като проява на взаимност може да прибереш генерала /Мутафчийски имам предвид, да не си помислиш за друг някой генерал/ у вас, или Кантарджиев да речем! И те и Мангъров не са бездомници, ама като си започнал с приютяването.....!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Иван

    73 10 Отговор

    До коментар #6 от "HVO":

    Вижте на какво е способен един човек без морал, самоуважение и без капка мозък! само и само да вземе някакви лесни пари като си седи в мишата дупка и пише коментари който са в абсолютно противоречие със каквито и било нормални публични ОТЗИВИ по повод хилядите скандали който доведоха нашият народ до просешка тояга от управлението на ГЕРБ!
    Нека не им обръщаме внимание и бдем БЪЛГАРИ!
  • 32 Браво!!!

    171 27 Отговор
    Супер точно! Уважение и респект към доц. Мангъров, чудя се защо още е доцент, при положение , че други, които хич ги няма са професори, но това между другото. Нито за момент той вече четвърти месец не е казал нещо различно, тезата му е една и съща и се оказа категорично вярно - колкото повече се крием и пазим, толкова по-дълго ще сме в тази ситуация. Но не! Умните господа как ще допуснат един нищо и никакъв инфекционист да ги поучава? И ето го резултатът-крихме се 2 месеца, сега естествено е да има повече заразени, не болни! Разбира се и тежко болни има, но те никак не са много, на фона на останалите. И защо, питам аз, забравихме за всички останали заболявания? За тези, дето са страстни привърженици на НОЩ ще кажа, че ако започнат всекидневно да обявяват починалите от рак, от инфаркт, от инсулт - свят ще им се завие от голямата бройка. Но тези не са важни, само случаите с короната съществуват, другите-кучета ги яли

    Коментиран от #59

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ЗЛАТЕН ТЕЛЕЦ

    26 96 Отговор
    Милен Ганев,се явява/латен явно/ защитиник на Мангъров...Нали всички искаха рахлабване,от ресторантьори,до фризьори и бръснари?Всички си искаха пейките в парка,но като гледам кандидати за доброволци в пълните болници няма...Да се напише пасквил не е особено трудно,ако пък си без морал и ценности ,става даже много лесно.

    Коментиран от #90, #91

  • 35 АНОНИм

    82 8 Отговор
    "Изпрaщaнeтo нa Aнaниeв нa cтaдиoнa бeшe aбcoлютнa гaврa oт cтрaнa нa Бoриcoв cъc здрaвния миниcтър, към чиитo вeрбaлни изяви нaceлeниeтo вeчe изпитвa пълнa нeпoнocимocт."

    Безспорна гавра с Ананиев! И не е за първи път! Ама той е търпелив!

    Сега цитат от анонимен коментатор под друга статия в друг сайт:

    "Навремето Киро Ананиев замиташе следите от кражбите на Иван Костов, после тези на "царя". При Борисов не знам защо се прави
    че разбира от медицина и превенции на инфекции, ами не си подаде оставката, че да може да се назначи някой дето наистина
    разбира от тези неща."
  • 36 ffory

    57 12 Отговор

    До коментар #11 от "А бе":

    По същата логика , защо не вземете у вас Кантара и Мутафчията ?
    Демонстрират поне послушание.. ако ли не ,ги сложете в ъгъла си, да си ги гледате

    Коментиран от #47

  • 37 Пандисчия

    24 1 Отговор

    До коментар #11 от "А бе":

    Ако така ставаше,те вземам за булка една седмица!
  • 38 Едно се доказа

    47 16 Отговор
    Че демокрацията не е за българина! За това сме били и най-добре при комунизма! Демокрацията е за Хора с главно Х!
  • 39 Георги

    19 2 Отговор

    До коментар #5 от "Мислещ":

    Точно!
  • 40 Антиквар

    39 8 Отговор

    До коментар #30 от "демократ":

    Фалшиви, фалшиви, колко да се фалшиви.Всеки разумен човек в Европа вече знае, че са истински,ама вие гербавите продължавайте по опорките.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЗЛАТЕН ТЕЛЕЦ

    21 52 Отговор

    До коментар #6 от "HVO":

    Г-н HVO,явно мангъров замества успешно учиндолския славей,сред феновете на дългия..Като гледам изразните средства а и обширните познания по всичко,особено в медицина и политика.явно коментиращите са осоновно от групарта на червените метастази..

    Коментиран от #82, #85, #92

  • 43 Я ...Я

    18 15 Отговор
    АЗ МРАВКА НЕ МОГА ДА УБИЯ: НО ЗА ТЕЗИ ОТ НОЩ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ БЪДА ДОВОЛЕН АКО ОТИДАТ ТАМ НА ЗАТВОРИНОТО МЯСТО. НЕЕЕ АДЕКВАТНИ ЛЮДЕ.
  • 44 Мхм

    32 46 Отговор

    До коментар #5 от "Мислещ":

    Почти всички държави си затвориха границите! В България не бяха най-сериозните мерки, но бяха най-големите оплаквания!

    Коментиран от #58, #72

  • 45 Казуар

    31 75 Отговор

    До коментар #14 от "радев":

    Целта на карантината беше да се забави рязкото увеличение на болните, да не се претоварят болниците и да се печели време. Нямаше достатъчно респиратори, няма ефикасно лекарство, вирусът не беше достатъчно ясен, при масово заболяване нямаше да има достатъчно медицински персонал.А тепканията на Мангъров да си ги прави в къщи.

    Коментиран от #55, #175

  • 46 Василка Коларова

    25 31 Отговор
    Много инфекционисти се изявяваха по медиите, но отговорността е преди всичко лична и на институциите, които я носят. Всъщност мненията на инфекционисти са базирани на теоретичните им познания, каквито и отговорният Щаб има. Иначе на целия свят стана ясно, че това е нов вирус и за поведението и развитието му досегашен опит няма. " Обикновените хора " изтъкват най-различни свои приоритети собствен бизнес, спортни мероприятия, посещение на заведения и пр. и по принцип са против правилата. Нарушават се от самото начало на пандемията. А те са еднакви за засегнатите страни, но там вече са виновни други личности и други правителства. Не мога да намеря логика в твърденията, че всички правителства преднамерено решават да създават проблеми в страните си.. Каква може да е аргументацията за това. А от горните мнения излиза, че за развитието на пандемията има виновни и това са правителството и щаба. И се акцентира елементарно на излъчването, визуса и начина на говорене на някои професори , които виждате ли, стават само за подигравки. Е щом професорите ни са такива, тогава какви по-точно са оплюващите ги ? Или и те служат на някакви интереси ? Предлагам всички обикновени хора да се концентрират и да спазват стриктно всички правила, за да се справим успешно с Ковид19 заразата.

    Коментиран от #53

  • 47 АНОНИм

    14 3 Отговор

    До коментар #36 от "ffory":

    Колега, дай му на А БЕ и Кунчев! Да не делим светата троица!
  • 48 pepi 52

    19 4 Отговор
    Миленчо,ама наистина си страшно злобен тип,дали като малък не си ял толкова бой,че сега си го изкарваш на хора,които нямат вина а сигурно както оня депутатин дето изкара КОВИД 19 за ПРЪДНЯ, А ГЪРКИНЯТА ДЕТО СИ ИЗМИСЛИ ЧЕ ДЕЦАТА ЩЕЛИ ДА БЪДАТ В ЛАГЕРИ С ЧИПОВЕ И ТЕМ ПОДОБНИ,малко се озаптете със простотиите си !
  • 49 Гост

    60 10 Отговор

    До коментар #1 от "демократ":

    Поклонниците на еднокнижния сте същите проЗтаци, като него и лакеите му от НОЩ! Мечтата ви е диктатура и чл. 1-ви от старата конституция! Всеки с различно мнение - в затвора! Няма как да си умен и същевременно фен на еднокнижния!

    Коментиран от #74

  • 50 Жоро

    47 10 Отговор
    Кво стана с генерала доктор мениджър хирург що го скрихте бе

    Коментиран от #70

  • 51 Оставка и съд

    37 11 Отговор
    "Бойко Борисов пеерас , пеерас......," Така пеят ултрасите ,и на драскачът лакей не му харесало. ,😁😁😷😁
  • 52 пройчо

    14 9 Отговор
    "... Скри се или го скриха е напълно безинтересна посока на размисъл. На кого му пука. ..."***"*** Тъпо .
  • 53 АНОНИм

    75 7 Отговор

    До коментар #46 от "Василка Коларова":

    би било чудесно, ако сигналите от управляващите и властимащите са еднозначни и еднопосочни, но не са!
    Това са думи на ген.Мутафчийски:
    "29.02 – Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!
    13.03 – Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!
    19.03 – Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.
    30.03 – Маските стават задължителни за всички!
    03.04 – Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!
    19.04 – Адът се отлага за неопределено време"
    Да не споменаваме заповедите на министър Ананиев, които се менят според както духне вятъра!
    Знаем за бързите и резки движения в противоположни посоки на министър-председателя!
    Вие какво съветвате обикновенния човек да прави?! Кого да слуша? На какво да вярва?
  • 54 Лол

    25 6 Отговор
    Къде е МУТАФАААА?

    Коментиран от #147

  • 55 Северозапад

    70 6 Отговор

    До коментар #45 от "Казуар":

    Въпросът всъщност е защо в болниците нямаше нищо! Защо някой открадна милиард и половина от НЗОК, защо болниците бяха оборудвани не от държавата и НЗОК, а от дарения? Колкото до претоварването на болниците - даже и сега е зает не повече от 30-49% от капацитета им - и то при условие, че даже и за обикновена настинка те вкарват за корона!?
    Къде изчезнаха маските и дезинфектантите от Китай, за които тиквите ни проглушиха ушите, а здравният министър пред сълзи обясни, че не знае? Къде отидоха изпратените от арабите маски, забранени за използване в ЕС? А фурмите Тиквата ли ги изплюска?
  • 56 милиционерско мангалска МОНАРХИЯ

    22 1 Отговор
    .........................................
  • 57 Васил

    26 7 Отговор
    Да го закопчаят ама в лудницата заедно с нашият диктатор от Банкя.

    Коментиран от #114

  • 58 Мислещ

    32 8 Отговор

    До коментар #44 от "Мхм":

    Срещу затваряне на границите също не знам някой да се е обявявал. Тук бяха едни от най-идиотските и репресивни мерки (Сравними само с тези на тiквите от съседните страни), но да, както казах - далеч не най-ефективните срещу епидемия.

    Коментиран от #71

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Behemoth

    48 6 Отговор
    Пунта Мара е цялата държава,барабар със суверена ....

    Коментиран от #148

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Peci kupona

    59 12 Отговор
    Нали 3 месеца бяхме в изолация! Освен, че тотално съсипаха икономиката и с вируса нищо не стана, все още си е тук! Ако бяха послушали Мангъров, сега пак щяхме да сме в същата ситуация, но илономикат щеше да е далеч по- добре

    Коментиран от #162

  • 63 Госあ

    17 15 Отговор
    Чисто и просто скаридата е сапунчето с което баце и сие отвориха фитнесите, чалгарниците, стадионите и границите за всички. И резултатите са видими.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Аз съм

    10 23 Отговор
    Много тъпа статия.
  • 66 Просто статистика

    62 5 Отговор
    От сайта на НСИ:
    Починали през 2019 от грип и усложнения от него - 447 човека.
    През 2020 - 0 (нула).
    Това как да го разбирам - че короната е изяла грипа, или нечии мозъци?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Хахаха

    26 1 Отговор
    Постоянно се демонстрира някаква скандалност, противопоставяне, разединеност, прехвърляне на собственните отговорности на други хора. И това е на всякакви нива в обществото тук. Може би не забелязвате, но отстрани погледнато, направо е фрапиращо положението.

    Коментиран от #79, #80

  • 69 Гоцев

    2 16 Отговор

    До коментар #1 от "демократ":

    Абсолютно правилно!

    Коментиран от #76

  • 70 Пенев

    5 3 Отговор

    До коментар #50 от "Жоро":

    Ами писна му да се занимава с 0лиг0фр€ни като теб
  • 71 АНОНИм

    27 5 Отговор

    До коментар #58 от "Мислещ":

    Така е! Когато пристигаха със самолет от Нидерландия /и не само/на летище София и с таксито съпругът право в Пирогов, щото е болен с температура, а дулцинеята със същото такси в родното село в Хасковско! Тогава можеше! Никой не ги спря! Сега е обратното - добре дошли гастарбайтери! И става пренос/превоз на вируса! Клъстер до клъстера,дифузия.....!
  • 72 Лебедев

    11 18 Отговор

    До коментар #44 от "Мхм":

    Голямо реване падна. Матряла си помисли че го репресират...ама нормално нали е матрял...
  • 73 Уточнение

    26 3 Отговор
    Пич, Бенатова и Беновска са две различни бири. Първата става за всичко, а втората...

    Коментиран от #149

  • 74 Точно

    9 2 Отговор

    До коментар #49 от "Гост":

    Така е👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 75 gost1

    22 45 Отговор
    Много сте прости. Умните и на F1 на открито си носят маски,защото са отговорни и умни, а вие не може да дишате с тях, пречи ви...но като ти легне детето и има положителен тест, де ли мангъров ще ти помогне, или вие сте над тези неща...детето ти да се мъчи, който не го е преживял, не вярва на другите...Вярно 1 на 100 ще умре, но ако това си ти или е в твоето семейство, какво те интересува , че 99 са живи.

    Коментиран от #107

  • 76 Т-рекс

    20 9 Отговор

    До коментар #69 от "Гоцев":

    Само дето в изброените имена е трябвало да прибави и това на тиквата и онова измислено генералче.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Жжжц

    52 11 Отговор
    Статията е просто в десятката.Браво,г-н Ганев. На някакви хора от така наречения НОЩ е дадена власт да взимат решения, за които не носят никаква отговорност. Кой ги избра или гласува за тях за да решават съдбата на държавата? Чии интереси представляват? Докога ще позволяваме да ни управляват подобни индивиди?
  • 79 АНОНИм

    4 8 Отговор

    До коментар #68 от "Хахаха":

    За теб повтарям първия ми пост под тази статия:
    "Нe e ли нaй-cтрaннoтo нeщo aнoнимни дa пocтвaт, aнoнимни дa им oтгoвaрят, aнoнимни дa ca cъглacни или пък нe! Дa ce нaдплювaт aнoнимнo! Aбcoлютнa aнoнимнocт eдвa ли нe! Кoлкo пo прocтo e билo прeди caмo 150 гoдини?! Нe cи cъглaceн c някoй - зaкaчaш му нa пoртaтa гръбнaк oт шaрaн или вoл, или гo прacвaш c дeбeлa тoягa пo глaвaтa! НEКA AНOНИМНOТO НAДПЛЮВAНE ЗAПOЧНE!"

    Коментиран от #86

  • 80 АНОНИм

    5 1 Отговор

    До коментар #68 от "Хахаха":

    Отвратително е! Но си прав!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Тримата Глупаци

    34 5 Отговор
    Като им гледам охранените вратове на тези тримата от Боковия "кризисен " център се питам с колко чекмеджета им е платил за да лъжат цял един народ ! Трябва да има начин да им се проверят банковите сметки от времето преди "короната" и сега .
  • 85 HVO

    7 4 Отговор

    До коментар #42 от "ЗЛАТЕН ТЕЛЕЦ":

    То по минусите ти личи и ти какъв си еднотомник!
  • 86 Хахаха

    8 1 Отговор

    До коментар #79 от "АНОНИм":

    Не разбирам вашия коментар.
    Нищо анонимно няма в постоянните скандали, които наблюдаваме повсеместно.
    Между другото чужденците имат много добро мнение за вас, като нация, при общуване в бита.
    Компроместни сте, спокойни, доброжелателни....
    Защо помежду си се дъвчете не мога да разбера.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Човек

    14 4 Отговор

    До коментар #34 от "ЗЛАТЕН ТЕЛЕЦ":

    Къде са пълните болници бе смешко
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 HVO

    24 6 Отговор

    До коментар #42 от "ЗЛАТЕН ТЕЛЕЦ":

    Ами да,представи си. То и поклонниците на еднокнижника сте същите простаци като него. Някой беше писал по-горе,че няма как да си фен на тиквата и да си умен.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Извинете

    18 6 Отговор

    До коментар #6 от "HVO":

    Вие сте типичен представител на електората на Слави Трифонов - неграмотен, съответно необразован, явно осигуряващ се на минимална заплата, за да се изтарикатее и да открадне от обикновените хора. Човек търсещ причина за неуспехите си в другите, а не в реалността - ограничен интелект и липса на умения.

    Коментиран от #104

  • 96 На кога да вярваме

    18 25 Отговор

    До коментар #6 от "HVO":

    Не ме разбирай погрешно, не защитавам НОЩ и решенията им. Осъзнайте едно - Мангъров е обикновен педиатър (не е вирусолог), няма никакъв практически опит с тази материя. Не му се доверявайте сляпо, само защото ви харесва какво казва.

    Коментиран от #98, #140

  • 97 Точно

    3 2 Отговор

    До коментар #93 от "Сульо":

    Така е👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 98 Това е

    5 5 Отговор

    До коментар #96 от "На кога да вярваме":

    Самата истина
  • 99 Петьо Петров

    9 4 Отговор
    Аз не мога да разбера защо в този сайт публикуват само една гледн точка
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Мъкаа

    11 16 Отговор
    Не го закопчавайте. Нека просто докаже твърденията си - да отидат със Слави Трифонов, да се заразят и да демонстрират, че не е страшно. Тогава ще им повярваме
  • 102 Мордекай

    10 7 Отговор
    поредната платена мисирка , която прехвърля вината на хората които алармираха че това се очаква ако слушаме слаботокови пишман доктори. Естествено че всеки сам трябва да се пази и да носи лична отговорност , да не чака държавата да му бърше задника , ако тюфлека сам не осъзнае че отговорността се носи лично и никой не му е длъжен , нещета ще са си все така и то не само за вируса ами и по принцип. Бъдете здрави.
  • 103 Стамат

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "демократ":

    Бежи бърже на 4-ти километър

    Коментиран от #131

  • 104 HVO

    8 8 Отговор

    До коментар #95 от "Извинете":

    Е ук вечене позна.Нито съм фен на Слави,нито на тиквата или който и да било друг полотик.Вдичките са ми еднакво противни.Колкото до неграмотността,необразоваността ит.н.т тия думички си ги запази за себе си/то и по коментара ти личи както в твоя случай де/Та както и да е имам добре платена работа АМА ТИ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ?! Пък и някой по-горебе ше писал,че такива мишки като теб се крият на безопасно място и пишат малоумните си коментари срещу скромно заплащане /поради МЪРЗЕЛ И НЕКАДЪРНОСТ/ на фона на сегашното герберско управление което доведе обикновенния човек до просешка тояга. И пак повтарям думичките неграмотност,необразованост,липса на умения и т.н.т напълно отговарят на ТВОЯ СЛУЧАЙ!! Освен това която и книга да отвориш все нищо не виждаш,но добрече има и по-горе по-смислени коментари които ни съветват нас като по-ителигентни българи,да не обръщаме внимание на коментари катоТВОЯ МИЛОСТ!!!

    Коментиран от #109

  • 105 Alabala

    14 4 Отговор
    За периода на карантината около мен имаше 2 случая на умрели от раки един инфаркт.нито един от корона.
  • 106 Alabala

    8 4 Отговор
    За периода на карантината около мен имаше 2 случая на умрели от раки един инфаркт.нито един от корона.

    Коментиран от #166

  • 107 Верно ли

    9 4 Отговор

    До коментар #75 от "gost1":

    Хайде заедно с детето в мазето и да илядите!

    Коментиран от #111

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Истината боли

    8 4 Отговор

    До коментар #104 от "HVO":

    Изводите ми са на база злобата и неграмотно написания ти коментар. След като можеш да се защитиш само с обиди, няма какво да добавя. Ако наистина беше образован, щеше да знаеш кога и къде се използват запетайки. Пожелавам ти всичко хубаво и се надявам да осъзнаеш истината и как се опитват да ни промият мозъците.

    Коментиран от #118

  • 110 Да бе да

    23 4 Отговор
    Нали трябва да стигнем бройката, за кинтите от Европа . Само да ги стигнем и после ще се закротят нещата.

    Коментиран от #112

  • 111 gost1

    2 1 Отговор

    До коментар #107 от "Верно ли":

    Радвам се, че ме разбраш:)))
  • 112 Не е така

    6 17 Отговор

    До коментар #110 от "Да бе да":

    ПАРИТЕ ОТ ЕС НЕ ЗАВИСЯТ ОТ БРОЙКАТА БОЛНИ ИЛИ УМРЕЛИ.

    Коментиран от #115

  • 113 ДОМАКИНА

    15 3 Отговор
    ЩАБА НА ЕКСКУРЗИЯ В СИБИР
  • 114 Генерал

    8 8 Отговор

    До коментар #57 от "Васил":

    Пожелавам ти да изпиташ лично - на гърба си, какво значи диктатор. Всички от детската градина нямате думата изобщо да говорите на тая тема. Смучете си бибероните, лайквайте в Инстаграм глупостите на инфлуенсърите и изобщо не си отваряйте човките за политика. А пък за миналото - забравете.
  • 115 Да бе да

    13 5 Отговор

    До коментар #112 от "Не е така":

    И аз така мислех, но уви . В момента Италия иска отЕС 750 милиарда. Но те отворени още от началото и кола да го блъсне го пишат ковид. А ние слабо засегнати за нас нищо. Поинтересувай се чети, слушай, гледай.
  • 116 до демократ

    4 19 Отговор
    напълно си прав изброените от тебса за затвора защото се подиграваха с това че няма корона вирос още си спомням ихидната усмивка на другаря президент на 03 03 20 г че нямало коронавирос а тои тръгна именно он връх ШИПКА и се заразиха от плевен и габрово
    но те не са виновни изброените от демократ а толкова им е сивото вещество
  • 117 Логичен

    8 4 Отговор
    А генералчето с билярдната топка между пагончетата какво да го правим?
  • 118 HVO

    4 6 Отговор

    До коментар #109 от "Истината боли":

    Аланколоуууу под израза "истината боли" пак себе си ли имаш впредеид?! Аз "истината" съм я осъзнал много отдавна мой човек! И като имаш предвид "грамотността" на всеки се случва да пропусне и да добави тук-таме някоя друга запетая. Същото и за промиването на мозъци. И това ми е отдавна известно. За това все по- рядко влизам в този глупав сайт защото ми писна от промити мозъци,но ти все пак до някъде си разбрал,че ни промиват мозъците и това ме радва. И все пак да повторя за някой все по-бавноразвиващ се като ТВОЯ СЛУЧАЙ изобщо не съм.фен на Слави или който и да е друг шоумен,политик-кукловод! Ареее...всичко хубаво ти пожелавам.

    Коментиран от #132

  • 119 Казуар

    7 19 Отговор
    Мангъров, за казаните от него думи- сухи съчки, в някои държави може да бъде арестуван.
  • 120 мед.сестра

    13 31 Отговор
    96 е прав- Мангъров е ДЕТСКИ ИНФЕКЦИОНИСТ- цял живот е лекувал морбили, салмонела и детски дрисни.Доктор който казва че се забавлява с епидемия отнела живота на хора които можеха да живеят още много с тези си болести е Мракобесник! Отвратителна физиономия която по добре да не виждаш в последния си час!

    Коментиран от #160

  • 121 Ако това ви свърши работа

    7 2 Отговор
    Закопчайте го...!(Извадки,цитати ,копи пейст излишни,вирус страшен ,като всички такива,на такъв народ -такива ръководители...!)
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Николай Колев MD PhD

    12 5 Отговор
    Не само доц. Мангъров, а и всички, които не сме съгласни с НОЩ-ниците! И да не забравите да пратите анонимния коментатор под № 1 в Карлуково!
  • 125 Що е това НОЩ

    15 2 Отговор
    Група чиновници със заложби в далаверите, службогонството и оралните услуги на властта.Тези хора нямат абсолютно никакъв авторитет , а шефа им е просто един струйнико държач.И разбира се все някой друг им е виновен.Цялото им поведение беше като проститутка на повикване-каквото каже клиента това прави.За съжаление го прави левашки.И при нормални условия жрицата получава ритник за некачествено обслужване.
  • 126 oww

    3 16 Отговор
    МНОГО СКРО ЩЕ СЕ МОЛИТЕ ДА ВИ ЗАТВОРЯТ.АДА ИДВА ДО МЕСЕЦИ!
  • 127 Вия

    5 3 Отговор
    Ох, аман от този комлексар... А като види микрофон нещо му затреперва под лъжичката... па и в мозъка...
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Като гледам,

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "АНОНИм":

    също си анонимен плювалник?
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 стоян георгиев

    8 10 Отговор
    сега тия дето реваха като карпатски мечки срещу мерките на мутавчииски го обвиняват че ги е махнал.типично по социалистически!затова и няма оправия у нас!
  • 134 Дада

    8 3 Отговор
    Не смеете,защото знаете истината и народа я разбра кръв ще се лее
  • 135 С АТ А Н А !!!!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "357":

    Знаеш ли какво говориш? Когато гледаш директно 357 ще се усе..ш ! А това ще ти се случи и ако имаш късмет да чуеш присъдата си от Българския Съд!
  • 136 Мнение

    14 9 Отговор
    Доцент Мангъров беше един от най трезво-мислещите хора в тази ситуация. Ако напишат още една две статии със заглавие да го закопчаем, като им знам акъла наистина ще го направят.

    Коментиран от #137

  • 137 Ужас

    12 14 Отговор

    До коментар #136 от "Мнение":

    Мангъров е педиатър, не е Вирусолог. Няма практически опит и знания с друго, освен морбили, варицела и други детски инфекции. Той не е критерий и капацитет по темата. Всички вирусолози го опровергаха.
  • 138 Пепи

    7 4 Отговор
    Тази шайка лъжци са за затвора, на Мангъров.
  • 139 Ха ха

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "А бе":

    Ти ли приюти Муфтаджийски у дома си?Да не го мисли е повече тогава.
  • 140 Кон

    5 6 Отговор

    До коментар #96 от "На кога да вярваме":

    А ДРУГИТЕ " ДОКТОРИ" ТЕ ВИРОСОЛОЗИ ЛИ СА СПОРЕД ТЕБ...

    Коментиран от #141

  • 141 HVO

    7 2 Отговор

    До коментар #140 от "Кон":

    Не съществуват вирОсолози, защото няма такова нещо като вирОс
  • 142 невярва на НОЩ

    8 4 Отговор
    НОЩ са лъжци, където и когато се е наложило и им е наредено са излъгали. Трябваше да има мач Царско село-Бистрица, уреден мач. Имаше мач. И нямаше корона вирус сред футболистите на Бистрица, даже новина имаше, че нямало. Трябваше да има приходи в хотелите и ресторантите на политици , управлявани от поставени лица и за това няма мерки , няма КПП-та, и така до октомври. Тогава ще се окаже наложително да има мерки , да има КПП-та.
  • 143 Джуркан Вирус

    9 7 Отговор
    Бойковщина е най-голямата зараза в България ! Вече 11 години тя вилнее из РОДИНАТА ни ! Ваксина и лечение срещу тази напаст няма ....поне засега ! От нас зависи ! Умната !

    Коментиран от #144

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 име

    6 1 Отговор
    милене , много си ясен . за такива като тебе-хейтъри, угода няма. отначало беше строг контрола. щеше да има диктатура .... а сега защо всичко е разпуснато. твоята специалност е хейта. нали$$$$$
  • 146 Сивата котка

    6 0 Отговор
    Ей, не го научихте името на Бенатова. Все обърквате с Беновска.
  • 147 Сивата котка

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "Лол":

    Плеска си кожата с кисело мляко,че изгоре у Халкидики.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 да бее

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Уточнение":

    И двете за нищо не стават!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Суха съчка

    3 2 Отговор
    За закопчаване е с едни бели дрехи без ръкави.
  • 152 ДОФТОРА НА НАУКИТЕ

    6 2 Отговор
    КАКВО ИЗКВИЧА ПО ВЪПРОСА БОБОЙКО
  • 153 И ГЕНЕРАЛ

    2 0 Отговор
    РАДЕВ ДА ГО ПИТА КАК Е СТАНАЛ ДОФТОР
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 айде пак

    2 5 Отговор
    недейте дава примери с Мутафчийски и грипа, той следваше световната тенденция на омаловажаване на болестта, за да няма паника, СЗО излъга даже че не се предавала от човек на човек. Също СЗО се тревожеше, че има недостиг на маски след като Китай спря износа и Мутафчийски като папагал повтаряше тяхното. Той от три месеца без маска не се е появил ни навън, ни на затоврено, има снимки, проверете. Той си знае зашо трябва да се носи маска като лекар. Чест му прави, че дава личен пример, не като ББ. И за любимеца Мангъров - и той не е много точен в прогнозите си - януари е казал това: „Новият мистериозен коронавирус не е грипен. По начало се среща при дивите животни. Но понякога преминава и по хората понеже те си общуват с такива животни. Заразяването става чрез контакт с животински биологичен секрет”. НИКОЙ НЕ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО КОРОНАВИРУС В СВЕТА - проумейте го най-накрая. Спина още не са го разгадали учените, контрол, да, лечение - не.
  • 156 ДОМАКИНА

    3 1 Отговор
    ЩАБА ДА КОПА УРАН МОЖЕ ДА СЕ ЗАРАЗИ ОТ ВИРОСА
  • 157 БОКо-чао

    4 1 Отговор
    И щабарите го удариха на У-В-О-2020! Щото вече са протрити и скъсани от употреба КАПУТИ-калинки! Щом в Бояна пред спалнята пристихне ДРОНът червен и се чува откъм чехмеджето: БОКо - УВОЛНЕН! УВОлнение-е-е-, УВОлнение-е-е-е, Ти си нашето спасение-е-е-е!
  • 158 браво бе

    5 1 Отговор
    тия дето ги редиш ти пречат май, щото имат смелост да говорят и да казват каквото мислят ,да не си бил пожарникар при роко шайбата в софия и да ти е бил ротен случайно или си успял политик демократ,
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Мед сестра 2

    5 2 Отговор

    До коментар #120 от "мед.сестра":

    Колежке,случайно да не работите в правителствена,военна или александровска?Всички там сте с промити мозъчета
  • 161 shano

    1 1 Отговор
    Тия свободни съчинения за да запълвате времето ли са?
  • 162 Щяхме да сме с 5 пъти

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Peci kupona":

    повече умрели и заразени минимум в момента.И какво точно беше затворено?Ресторанти,фитнесзали,молове,стадиони,дискотеки, барове. Егати икономиката. Не работещите заводи и цехове спряха работа, защото така решиха заводите-майки из Европа, поради намаляло потребителско търсене.Икономика не са нито училищата, нито болниците, нито магазините... А от магазините работеха почти всички, с изключение на тези в моловете. Имаше 2 пресилено мерки само. Забраната за разходка в парковете. И КПП-тата. Но подобни мерки имаше в много други държави. Някъде продължават и маски навън да носят още.
  • 163 Бе ти

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Всеки избира":

    чак толкоз наивен ли си да вярваш,че такова нещо въобще има?
  • 164 Мангъров

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "А бе":

    в никой случай не ми е любимец,ама поне е доста по-близо до истината.
  • 165 Джон Ленин

    0 0 Отговор
    РУСКАТА РАЗВЕДКА ПАК СЕ ОБАДИ ...
  • 166 При 242 умрели

    1 3 Отговор

    До коментар #106 от "Alabala":

    с ковид-19 у нас трябва ли непременно лично да познаваш умрял? Изчисли статистическата вероятност да познаваш такъв. Но след 4-5месеца ще има доста по-голяма вероятност да познаваш такъв. Моли се да не е сред най-близките ти роднини. А и не съм чул да съобщават имената на починалите като изключим четиримата лекари, които починаха поради заразяване с ковид-19. Никой не огласява имена на починали, а едва ли ѝ семействата им споделят новината за смъртта на свой близък във фейсбук. Обикновено са под карантина и те в този момент...
  • 167 Амин

    6 3 Отговор
    и да закопчаят Мангъров
    той ще възкръсне,
    защото казва истината
    В него е познанието
    Амин
  • 168 заразени

    4 0 Отговор
    -да,ама болни-Не!
  • 169 проф Кунчев

    5 1 Отговор
    абе слагайте маските и бързо заключени вкъщи под юргана!
    че аз тук в Гърция на Бяло море изгорех малко
    добре, че брадата ме пази от ковида
    Той и Майтапчийски изгоре, ама ко да се прави
    ЖЕРТВАМЕ СЕ ЗА ВАС
  • 170 Сиганим

    6 3 Отговор
    Народе държава няма,вирус обаче има и той не е само в нашата държава.
    Ако вие не се пазите никой няма да ви пази. ВИРУС ИМА . Мангъров,много не го слушайте, слушайте разума си.Ако не ви пука за вас нека поне ви пука за близките ви.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Без име

    4 2 Отговор
    Мангъров,не го слушам на мен ми пука за здравето ми.Да отива да спасява болни от ковид 19.
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 7799

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Казуар":

    Браво! Много точно и ясно написано, аз съм на същото мнение. Одобрение тук не очаквай, интелигентните хора не четат такива форуми и нямат време за писане на коментари. Разбира се има изключения - видно е. Интересното е, че в България всичко е криворазбрано заради този преход ,който продължава и нормалните всъщнос се оказват ЛУДИ ,а ЛУДИТЕ - нормални!
  • 176 Тъпигьос

    1 2 Отговор
    НОЩ на най големите охлюви!!!Не мога да повярвам че тия управляват държавата!!!
  • 177 Зайко Байко многознайко

    3 2 Отговор
    Към цялата палитра в този ден за да ни " развесели" и CoVid19 се яви! Тези "мили" и "умни" гербери ще ни "съживят"! Помислете само кой ни управлява: Тиквоций Едно доказан "почтен човек" ( на Козяк знаят как да го галят по топките ), Цецо КаунЬя , доказан "внимателен спестовник", Барни Ръбъла, който " може" да каже две думи на кръст, Владко Горанов "внимателен", "внимателен", " внимателен" до безкарайност. Гледат ни в очите и в прав текст ни казват, че сме "умни" оФце и само "добро отношение" и "намалени" данъци ни оправят. Имат обаче и две много важни "овчарски зайчета" "г-н" Гешев и "г-н" Цацаров , който гледа като "мило розово животинче " из тикви! Жална ни майка! "Свободни" пътища, "свободна" вода, бонус-" бонус" , всякакви "положителни" решения за да "улеснят", " прекрасния" ни живот нема да се очудя ако ни ощастливят и с "персонални апарати" за пречистване на въздуха. Да са ни честити другарЕ и пак да си ги " изберем"!
  • 178 2loop

    0 1 Отговор
    Жертви и положителни му трябват на боко че иначе пари от европата за справяне с кризата, няма да има
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 ррр

    0 2 Отговор
    На нормалните хора не им пука, и това се вижда - просто излезте навън.
    Ако нещо щеше да се случва - то вече щеше да се е случило. "мерки" не се спазват от самото им налагане.
    Просто е: този вирус го има, но не е толкова опасен, колкото се казва. Това е. Няма нищо толкова страшно - просто един грип.

    И не на последно място, вчера и Любимецът ви го каза: не е забранено да си седите вкъщи и да се самоизолирате. Така че - който иска да се самоизолира може да го направи, и нищо и никой не му пречи.
  • 181 морски

    3 0 Отговор
    Да си говорим честно тука във катуна няма никакъв респект един към друг!Все някой друг е виновен , правителството президента парламента!Когато имаше избори колко процента гласуваха, няма значение за кого!! Кой ги избра !!!
  • 182 фижфи

    1 1 Отговор
    Три месеца на част от населението не бяха достатъчни за да проумеят , че има епидемия , от която всеки се пази с индивидуални противоепидемични мерки и че обществената карантина приключва , когато обществото не може повече да я изтърпява. Както би трябвало да проумее , че втората карантина се налага , когато я поиска това същото общество.
  • 183 Наблюдател

    3 1 Отговор
    Този народ няма да проумее че еболата дето я пуснаха сзо и
    гейтс в Африка, Гана, Гватемала, Индия е по смъртоносна болест отколкото този грип,,,, който заразените се лекуват у дома... Сзо нарежда на всички политици и ги баламосва.... Е Бойко знае истината... Те и за това му плащат лично. Слагайте маските... Мълчете и се подчинявате....те нпо вече са и в България,,, скоро няма да имаме нито закони, нито конституция и следва без права... Щом нямаш права си роб... Сзо е не правителствена организация чиито директор обслужва всички фамилии... След смъртта на
    Ротшвилд Сорос е назначил този педофил... Стойте още стойте.. На есен и ваксините... А бе будали как ви пази маската в това топлото след като дишаме цялата влага.... А с тестовете хем ви заразяват хем ви вземат днк.... В тази държава всички са корумпирани и престъпници... Само Норвегия е дала на Бойко 1 милиард и половина за сзу... Чакайте месията....

    Коментиран от #185

  • 184 Reptile

    3 3 Отговор
    Андрешковци, как разбрахте, че лабораториите бълват неверни данни, Борисов и Мутафчийски лъжат, а Мангъра е ОК?!
    Как го заключитхе това?!
    Защото е по-лесно да се плюе по форумите и да се жули мастика по плажовете, па като ви опукат с 30 дни карантина ще квичите в панелката и ще проклинате Борисов... разбира се, как, самият Бойко е създал вируса и той ви е заразил в кръчмата преоблечен, като мазен келнер.
    Толкова прост народ, а имахме шанс наистина да преборим вируса и да сме едно от най-безопасните места в ЕС, което щеше да привлече и бизнес и туристи... но, да, историята се повтаря и за 500 години робство Ганьо си е - Ганьо!
    За ВАС - само ДПС+БКП на власт и мор до последният изкукуригал, пиян чалгар!
  • 185 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    2 2 Отговор

    До коментар #183 от "Наблюдател":

    Абе слабоумнико, спри да товариш главите на хората с глупости.Ако ти си толкова ограничен от рамената нагоре сине твой проблем.Дръж си разсъжденията за себе си.Много хора лаеха като теб,но когато вируса удари тяхно близки и те починаха ,друга песен запяха.Заради няколко празни глави ,страда целият народ.
  • 186 Tomy

    4 2 Отговор
    Счетоводител, който е министър на здравеопазването и коремен хирург, който е вирусолог. No comment.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Dr . mengele

    1 0 Отговор
    Пак ли почнахте да триете бе татари
  • 190 Много платени от Боко тук!

    1 3 Отговор
    Явно се раздават кинти на килограм, защото не повече от двама - трима тук плашат ли плашат със страшни предвиждания. И плюят по Мангъра колкото се може повече. Щели сме да видим какво ще стане през Септември?? Аз да ги питам, като се затвори държавата отново за 3 месеца и после кой където види Бобочко и тримата умника на снимката ще направи всичко възможно да ги добара и накаже! Милост нвма да има!!!
  • 191 Анти БСП

    2 2 Отговор
    Да се започне с Румен Радев (гробаря)!
  • 192 Как ще го закопчеят

    1 1 Отговор
    Мангъров като Славчо ще го прави министър на здравеопазването
  • 193 Борис Енчев

    2 2 Отговор
    Що тия бедни хорица не знаят на кой свят са бе пич. Нали всичко знаеха ,Питайте оня професор Румен Христов той знае за голямата конспирация наречена КОВИД ,питайте и Мангъров той обяви ,че през Юни ,ковида ще си е заминал ,даже папер няма да остане от него. Нали всички били отвратени ,че ги плашели ,сега какво да не се затъжиха за плашенето.
  • 194 Нема лабааво

    0 0 Отговор
    ЗА НЕЗАБАВНОТО ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА И БЪРЗО УСПОКОЯВАНЕ НА СТРАСТИТЕ Е НЕОБХОДИМО ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ДЕЙСТВИЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР: ДА НАПРАВИ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА-ПОСЕЩЕНИЕ В ОЩЕ ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ .
    1.ВЕДНАГА СЕ УСПОКОЯВА НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО.
    2.ПРЕДПОСТАВКИТЕ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ С ВИРУСА ЩЕ НАМАЛЕЯТ ПОРАДИ ЛИПСАТА НА СЪБИРАНИЯ.
    3.ТАКА ПОНЕ ЕДИН ВЪЛК ЩЕ БЪДЕ СИТ , И МНОГО АГНЕТА ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ. МАТРИАЛЪТ ЩЕ СЕ СЪХРАНИ. ПОЛЗИ МНОГО. МИРЪТ ИДЕ!
  • 195 Пешо

    0 0 Отговор
    Па оня от Симитли не разбрал, че наш Бат не е жена!