Last news in Fakti

4 Юли, 2020 19:19 13 570 28

Едва не убиха дъщерята на Дарина Павлова

  • дарина павлова-
  • дъщеря

В профила си във Фейсбук младата брюнетка споделя с много болка за преживения ужас

Хилядите последователи на Дарина Павлова в социалната мрежата са буквално потресени от това, което се случва с дъщерята на бизнесдамата.

Красивата Паола Павлова, която е дъщеря на покойния бос на "Мултигруп" Илия Павлов, едва не загуби живота си заради покъртителни системни действия на медицински сестри.

В профила си във Фейсбук младата брюнетка споделя с много болка за преживения ужас и здравословните си проблеми, а това, през което е преминало младото момиче, което страда от рядката болест ендометриоза, ужаси всички.

Още в пубертета се появяват първите симптоми на заболяването, Паола започнала да изпитва странно неразположение, остри спазми в корема и прилошаване. Години наред припадала пред очите на майка си, докато лекарите установят какво ѝ има.

"Това е портрет на болката. Белезите ми. Ето какво не виждате: Времето, когато ми слагаха инжекции в очите. Времето, когато ми отстраниха сливиците, защото бяха постоянно инфектирани. Аз съм алергична към почти всичко (включително амоксицилин и пеницилин), така че не мога да се преборя с никоя инфекция.

Когато ги отстраниха, лекарите откриха частици от зъбите ми в сливиците. Времето, в което почти умрях в моето училище интернат от споменатата алергия. Тази история е твърде дълга и заслужава своя собствена публикация един ден. Времето, когато същите тези медицински сестри, които почти ме убиха, ме държаха, докато ритах и ​​крещях от болка, молейки ги да ме заведат на спешна помощ.

Времената, когато премахваха полипи от вътрешността на матката ми, докато бях будна. Винаги казват, че няма да боли. Винаги боли. 12-седмичните инвазивни и сериозно неудобни процедури след операция. Реката на безкрайните сълзи, защото операцията "не даде резултат". Новите болки (след операция), които никога не съм познавала досега.

В момента, в който тялото ми отхвърли вътрешноматочното устройство и започнах да кървя по целия етаж на китайското посолство. Настроението се променя от всички лекарства (хормонални и обезболяващи). Запекът. Болката в рамото, диафрагмата и гърдите, която идва месечно, като ужасен близнак за мен. Гаденето. Болезненото ходене до тоалетна и пукане (да, почти всеки път). Тревогата, която изпитвам за следващия път, когато болката ще удари, още преди това да е приключило.

Безбройните часове по телефона с лекари и застраховки. Самоубийствените мисли, когато болката стане толкова лоша, че всичко, което искам в този момент, е да умра", пише Паола в мрежата и не прикрива нито детайл от преживения ужас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барба Ганьос Балкански

    52 9 Отговор
    Мултидрама.
  • 2 Благороден

    102 17 Отговор
    Ъ-ъ, дъщеря на мултимилионерка, вдовица на мафиотски бос, рекетирал, убивал, изнудвал... Къде да помогна с смс??
  • 3 Николай

    112 6 Отговор
    Казват, че последствията от действията на родителите се предават на децата.
  • 4 това е живота

    92 9 Отговор
    нарича се карма бе господа драскачи мислещи се за журналисти...
  • 5 Исуската

    42 14 Отговор
    И кво....стотинка не бих дарил за мафиотски деца, че и да ги съжалявам. Винаги проучвайте къде си дарявате стотинките, при това възпроизвеждане на двукраки....
  • 6 123

    56 4 Отговор
    Венелинке, ендометриозата е на второ място по честота от гинекологичните заболявания. Кое и е "рядката болест"?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Луд

    76 0 Отговор
    Съжалявам за момичето.НО,представете си баща и по какъв начин е направил парите.Тогава бяха други времена,нямаше еврофондове.Имаше наркотици,проституция(по принуда в повечето случай),рекети,отвличания,убийства,естествено и застраховане,но не се ли застраховаш при тях ти се случват няколко неща от горните.Е,все някоя клетва е стигнала до момичето.Иначе като истински християнин ще и пожелая да се оправи и не е хубаво тя да изкупува неговите грехове ,но щом харчи тези пари така е.
  • 9 Анонимен

    47 2 Отговор
    Всиичко се връъъща! Но не на тези, които го заслужават!
  • 10 чернобил онлайн

    6 21 Отговор
    Това дето ти пука в тоалетната сигурно ти е гъзЪТ .....
  • 11 ГОСПОД ГИ НАКАЗВА

    40 1 Отговор
    ТЕЗИ СЕМЕЙСТВА НА МУТРИ. .ОТПРЕДИ 30 ГОДИНИ....КАРМА. .ЗА ПРЕЧИНЕНИТЕ СТРАДАНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
  • 12 Бен

    26 17 Отговор
    Да се мъчи,както всички други,които са се мъчили по вина на баща и!!!!!.....и да разбере,какво е истинска мъка и да проклина,че този изрод и е бил баща!!!!!....заслужава си съдбата!!!!....
  • 13 Генерал Иванушка Водков

    7 12 Отговор
    Простотията на факти.
  • 14 родител

    35 3 Отговор
    плаща на баща си сметката
  • 15 criminal

    23 7 Отговор
    И защо ни занимавате с тая........на никой не му пука за нея............
  • 16 Мим

    42 3 Отговор
    Момичето няма никаква вина,че майка му е развей прах,а баща му е бил мафиот.За това то страда и плаща греховете на родителите си...
  • 17 Strashnia Sud

    20 1 Отговор
    Не знам за кармата, но би трябвало да сте чували че всеки отива на Божия съд когато умре. И тогава се решава дали да гори в ада вечно или дали да отиде в рая. В християнството всеки отговаря за себе си, тя какво е виновна? Вижте, не бъркайте днешните лекета с Аудита джипове блъскащи по улиците и купени с парите на техните (всъщност нашите откраднати пари и тези на европейските данъкоплатци). Колкото повече са откраднали, на толкова по-горещ огън ще горят.

    Коментиран от #18

  • 18 criminal

    13 1 Отговор

    До коментар #17 от "Strashnia Sud":

    Кармата е приживе .......другото си е друго.,........
  • 19 Ввввв

    18 2 Отговор
    Така и не разбрах от какво е болна и най_важното какво се опитва да каже автора? Май целта е да се напише нещо сълзливо без смисъл!
  • 20 778

    16 0 Отговор
    Лошо е когато плащаш за греховете на родителите си. Много други хора са изпитали заради тях много по-големи болки!
  • 21 доктора

    15 1 Отговор
    Ендометриозата хич не е рядка първо. Второ защо при тези финансови възможности от откраднати милиони от Тати и пластиките на Мама за млади мъже трябва да ни е мъчно че в медицинската световна общонст на "девойката" не са си организирали лечението. Защо се заблуждаваме. Да съжаляваме някой, чиито родители ограбиха нашите. Очаквам номерна банкова сметка за помощ на Павлова...
  • 22 Левтер

    4 4 Отговор
    Какво ме вълнува тази челюст?
    Я се разкарайте!
  • 23 човек

    18 1 Отговор
    Дано се оправи и бъде жива и здрава, чия дъщеря е е без значение.
  • 24 Аз и съчуствам

    8 1 Отговор
    Не бъдете жестоки. Само, който не е изпитвал физически болки може да говори така. Тя е дете, като всички останали деца, дано намерят лек
  • 25 ???

    13 0 Отговор
    Майка й да и помага с откраднатите пари на изедника !!!Колко народ е разплакал баща и !!!
  • 26 разпутин

    3 0 Отговор
    тая не цъфна ли гола наскоро ??
  • 27 432

    5 0 Отговор
    1. Оценка за статията : Много лоша. Гугъл превод. Ама защо бе, нали сте журналисти?!
    2. Съчувствам на момичето за всичко, което е изтърпяла и търпи. Дано има по-светло бъдеще и спокойствие.
    3. За тези, които не са вярващи: Живейте така, че да не стига злото вашите деца.
  • 28 жалко

    2 1 Отговор
    Момичето няма вина,защото децата не избират родителите си, дано да се оправи ,защото то не трябва да плаща заради тях.