5 Юли, 2020 07:00 10 202 0

Вашият хороскоп за днес, 05.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не лош ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 05.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Околните ще имат нужда от вашата мъдрост и знания, така че не бъдете скъперници, а сътрудници. Хубаво е да видите колко ценни могат да се окажат нещата, с които разполагате.

Телец

Ще гледате отвисоко, ще виждате надалеко. Хубав ден за разходки и най-вече за философски разсъждения. Късметът е с вас, но дали му позволявате да влезе в живота ви?

Близнаци

Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

Рак

Светът или голяма част от него са другите. От вашето поведение зависи и това на околните така че ако има затруднения - погледнете в себе си. Все пак светът не се върти около вас.

Лъв

Ден да пречистите и преподредите себе си душевно и физически. Малко дихателни практики са чудесното средство да накарате ума си да се успокои. Една разходка е най-добрият начин за това.

Дева

Единство, творчество и красота днес са думите за вас, приложете ги на практика. Намерете съмишленици, бъдете креативни, предложете награда.

Везни

Има някои неизяснени отношения, които искате или не ще трябва да разрешите днес. Не действайте пристрастно, защото вечерта ще се терзаете за онова, което не сте направили, защото съзнанието ви е било замъглено.

Скорпион

Околните силно ще ви дразнят, а май причината е във вас самите. Опитайте да сте малко по-сериозни, не се шегувайте с всичко и всички. Забравете критиките и поученията поне за момент.

Стрелец

Не съсипвайте сутринта си заради нечии чужди грешки и съмнения. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще. И не бъдете прекалено сериозни.

Козирог

През първата половина на деня ще имате шанс да проявите своята изобретателност и находчивост, така че не го пропускайте, защото по-късно ще се появят пречки от най-различен характер.

Водолей

Малко разсеяни, малко реещи се, много мечтателни и най-вече летни и стремящи се към свобода сте днес, но намерете нещо, което да ви заземява, пък било то и вкусна храна. И не прекалявайте.

Риби

Ще имате нужда от огромна глътка свобода. Тук е въпросът какво е за вас свободата - дали е да си правите каквото си искате или е онова усещане, което ви дава умението да поемете лична отговорност за нещата, които се случват в живота ви.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА