1 Юли, 2020 11:56 3 508 7

Нова услуга за наемателите

  • испания-
  • наем-
  • офис-
  • услуга-
  • схема

Офис площи на час

Нова услуга за наемателите - 1
Снимка: Shutterstock

Възможността за почасово наемане на офис площи набира все по-голяма популярност сред наемателите. През последните три месеца бизнесът работи при коренно различни условия – пандемията от коронавируса на практика промени модела на работа. Неизвестността все още доминира и именно поради това много работодатели предпочитат да се възползват от възможността за почасов наем на офиси и заседателни зали.

Услугата е особено актуална за стартъпи, които преди пандемията използваха пространства за споделени пространства. С възможността за наемане на почасов офис те ще могат да предоставят на властите юридически адрес и да разполагат с виртуален секретар, който да приема телефонни обаждания срещу определена такса.

Една от най-големите компании за отдаване под наем на офиси в Испания – Merlin Properties, прогнозира, че при новите условия близо 30% от площите ѝ ще бъдат наемани почасово. От друга страна, по-големите компании ще се нуждаят също от повече офис пространство, тъй като разполагат с повече служители, а новите правила изискват повече дистанция между тях. „Ще има по-малко квадратни метри заради работата от вкъщи, но от друга страна и повече квадратни метри заради социалното дистанциране“, Фернандо Рамирес, ръководител на отношенията с инвеститорите в Merlin.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 70 процента безработица

    5 1 Отговор
    Инвеститорите в офис площи яко се набалбукаха в Кочината. Скоро тия сгради ще стават само за временни центрове за настаняване на камилари.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ваня Давидкова

    1 4 Отговор
    Корумпираните власти пречат за изграждането на небостъргачи. В страната ни също могат да се изградят офиси под наем. От Златен век сигурно не са си взели комисионните. Същото се отнася и за Парадаис и много други небостъргачи.
  • 4 Еднозвездев

    1 0 Отговор
    И къде в България се дава офис помещение на час? Комай само някои хотели отдават стаи за офиси на секструженички.
  • 5 Барбарос

    0 1 Отговор
    и на кой му пука ? под палмите на Зелени нос е чудесно. океанския бриз носи прохлада, коктейлите са студени. Барбарос от Зелени нос
  • 6 Нанси Иванова

    1 4 Отговор
    Тези чиновници които съботират изграждането на небостъргачи и организират недоволство срещу изграждането им, мястото им е в затвора или да се върнат по селата си. Ако се изградят повече небостъргачи може да се дават под наем, да се продават и да бъдат хотели, в тях може да има и детски градини и МОЛ.
  • 7 Василева

    1 3 Отговор
    Тези които се оправдават че заради небостъргачите стават задръствания много са се заблудили. Защото трябва улиците да се разширяват и да се изграждат транспортни надлези на кръстовищата. Така например при ремонта на бул.Черни връх ограбиха държавата и нищо не направиха. Трябваше да се разшири булеварда в двете посоки с по една лента. Дори трябваше да се направи и велоалея. Държавата не трябва да се превръща в хранилка за корумпирани служители. Подобно нещо е и ремонта на Граф Игнатиев. Партийните фирми ограбиха държавата. Трябва масово строителство на небостъргачи които наяама да бъдат излишни защото и тук може да се дават под наем.