Last news in Fakti

4 Юни, 2020 13:15 4 692 10

Йоана Буковска продава бащината си къща, за да оцелее

  • йоана буковска-
  • финансови проблеми-
  • родна къща-
  • актриса-
  • коронавирус

Ситуацията, наложена заради пандемията от COVID-19, напълно обърка плановете и ангажиментите на актрисата

Йоана Буковска бе сериозно ударена от епидемичната криза, в която потънаха всички артисти през последните месеци, когато останаха без ангажименти, заплати и хонорари. Звездата от “Дунав мост” се оплака още в началото на извънредното положение, че е останала без работа, защото не се води на щат никъде.  Тогава запознати даже ѝ предлагат да стане продавачка в някой магазин или търговски център, пише таблоидът "Галерия".

Пандемията с коронавируса напълно обърка плановете на Буковска, която трябвало да тръгне на турне с моноспектакъла си “Променяне”, който е по книгата на Лив Улман.

“Минах през много периоди за това време – от пълна депресия до гняв, защото опропастиха 5-месечния ми труд да подготвя моя моноспектакъл. Имах договорени над 15 представления”, изля болката си пред Цитиридис актрисата преди дни.

Заради липсата на пари актрисата наскоро взела и едно от най-трудните решения в живота си – да се раздели с бащиния си дом в Габрово, където е прекарала първите си години. Последните няколко месеца Йоана използвала, за да изкара от къщата абсолютно всичките си вещи и да я освободи за новите собственици.

Въпросният имот е построен през 30-те години на миналия век и е обзаведен в старинен стил. От дълго време обаче ремонт там не е правен и къщата има нужда от сериозни инвестиции, за да бъде стегната и пригодена за обитаване.

“От малка си мечтаех, че ще стана много добра в професията, ще бъда известна и ще изкарвам достатъчно пари, за да реставрирам къщата. Станах популярна, но не спечелих достатъчно пари”, оплака се Буковска.

След дълги размишления актрисата най-сетне се решила да намери купувач с финансови възможности, които ще реставрира постройката и ще се грижи за нея така, както Йоана си мечтае.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 значи си дири мъж

    14 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: След дълги размишления актрисата най-сетне се решила да намери купувач с финансови възможности

    Коментиран от #4

  • 2 Аз бе

    15 0 Отговор
    Аз пък ще реставрирам нея
  • 3 идея

    7 0 Отговор
    След два месеца се навършват 100 години от рождението на Чарлз Буковски. Ако сега не яхне вълната, кога?
  • 4 не значи

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "значи си дири мъж":

    Тя си има мъж, но надали той има същите сантименти към въпросната къща, за да я ремонтира и да я ползват примерно 1 месец в годината. И доста ме съмнява да са толкова закъсали, че да чакат двамата само на нейния доход.
    А моноспектакъла си можеше да покаже и през интернет та да зариби малко интерес.
  • 5 нашия

    2 3 Отговор
    колко Буковска,колко питам-дъде да те намеря-плащам в брой-само че в зелено смятай-други пари не познавам
  • 6 радев

    4 0 Отговор
    Ау горката!
  • 7 фен

    5 0 Отговор
    Хвани се на работа Йоанче сега търсят берачи на череши.
  • 8 Гост

    4 0 Отговор
    Успели са да се оттърват от една съборетина,ама ни се представя едва ли не като имот с историческа стойност. ,,Старинен стил,, реставрация,....ала-бала. Кирпич и дърво от 1930 година....
  • 9 ДЖЕК бездомния

    1 1 Отговор
    Ами добре ,че има нещо да продаде ..!
  • 10 ИВАН

    0 0 Отговор
    Тази не е от сантименталните, други неща и дай на нея