3 Юни, 2020 08:25 1 640 2

Барса купува млад нападател от Бразилия

  • барселона-
  • футбол-
  • нападател-
  • селекция

Агентите на 19-годишния талант потвърдиха пред бразилските медии, че до края на месеца Барса ще плати 4,5 млн. евро, за да си осигури 70% от правата на Майа

Барса купува млад нападател от Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона ще привлече младия нападател на Сао Пауло Густаво Майа. Агентите на 19-годишния талант потвърдиха пред бразилските медии, че до края на месеца Барса ще плати 4,5 млн. евро, за да си осигури 70% от правата на Майа. Останалите 30% ще продължат да са собственост на Сао Пауло, с който футболистът има договор до 2022 г.

Барселона вече даде 1 млн. евро, за да има приоритетно право да купи Майа. Клаузата ще бъде активна до 30 юни и информациите са, че клубът ще се възползва от нея.

Майа може да играе на всички позиции в атака и в Бразилия му предричат много бляскаво бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ох завалийките

    0 0 Отговор
    И тия го окъсаха като нас. Щом почнаха да купуват 'млади' бразилци, играещи на всички позиции. Следваща крачка, 'пакетни' покупки, на килограм.