2 Юни, 2020 15:01 1 923 2

Румънци вадят милиони за халф на ЦСКА

  • кристиян малинов-
  • цска-
  • футбол-
  • университатя крайова

Кристиян Малинов има 21 мача като титуляр за „червените” през сезона, в които е вкарал два гола

Румънци вадят милиони за халф на ЦСКА - 1

Медиите на Север от България признаха, че румънският клуб Университатя Крайова са в преговори с дефанзивния халф на ЦСКА Кристиян Малинов. Лично треньорът на Университатя Кристиано Бергоди иска да подсили състава си в тази зона на терена, а румънците са готови да дадат 1,6 милиона евро за услугите на Малинов.

Халфът има 21 мача като титуляр за „червените” през сезона, в които е вкарал два гола. Според digisport цената на играча може и да набъбне до два милиона евро, но пресата в Румъния твърди, че сериозните преговори тепърва предстоят.

Тиаго Ферейра, Мартич и Диелна пък са бранителите от Университатия Крайова, които разтрогнаха контрактите си с клуба по време на паузата от футбола заради COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румънски глупаци

    3 7 Отговор
    Тоя не струва и 1000 лв.
  • 2 Коронавирус мутафчийски

    1 4 Отговор
    Припознавачи те тия милиони ги нямат за нищо.