Last news in Fakti

2 Юни, 2020 16:21 4 153 25

Наказаха мъжка проститутка след серия предупреждения

  • наказание-
  • мъжка проститутка

За първи път той бил спипан от дългата ръка на закона на 20 януари 2018 година

Наказаха мъжка проститутка след серия предупреждения - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж, който предлагал сексуални услуги в района на Централна гара в Пловдив, получи наказание от съда, съобщи Plovdiv24.bg. До развръзката се стигна, след като в продължение на две години мъжът на няколко пъти попада във Второ районно заради неморалните си действия, за които се разминавал с предупредителни протоколи.

За първи път той бил спипан от дългата ръка на закона на 20 януари 2018 година. Тогава се провеждала специализирана полицейска операция в Пловдив. При обход на района полицейски служител видял мъжа, двамата поговорили и подсъдимият признал, че извършва сексуални услуги и срещу това получава възнаграждение. Затова получил протокол за предупреждение по реда, предвиден в ЗМВР.

На 6 юли 2018 г., други двама служители на реда от Второ РУ обикаляли района в патрулен автомобил. Те забелязали нарушителя – той им бил познат, тъй като многократно го били виждали да отправя недвусмислени подканящи жестове спрямо преминаващите водачи на автомобили и минаващите пешеходци. Последвала беседа, която отново завършила с предупредителен протокол.

През нощта срещу 25 януари 2019 г. при извършване на обход на бул. "Христо Ботев" друг униформен установил обвиняемия. Последният обяснил при проведения разговор, че бил излязъл в района, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане. Резултатът бил поредният предупредителен протокол.

На 3 април 2019 г. същият униформен отново участвал в провеждането на специализирана полицейска операция. При извършен от него обход в района до Стоматологичния факултет той отново установил обвиняемия, който заявил, че е пристигнал от гр. Перущица, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане. Посочил и конкретна тарифа в зависимост от вида на сексуалната услуга, която е поискана от него. За пореден път му бил съставен протокол за предупреждение.

На 26 септември 2019 г. обвиняемият бил задържан в сградата на Второ РУ, като при извършения му личен обиск сред вещите му били намерени сутиен, перука, 5 презерватива, гримове и други вещи.

На 8 декември 2019 г. обвиняемият получил пореден протокол за предупреждение, с предписание да не извършва действия противни на добрите нрави, като проституира в района на Централна ЖП гара гр. Пловдив.

На 19 февруари 2020 г. дежурният по управление във Второ РУ извършвал обход в района на Централна ЖП гара Пловдив. Обвиняемият отново бил установен и бил отведен в сградата на управлението. Там обяснил, че от години пътува от Перущица до Пловдив, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане, като му разяснил и подробности относно цените на така предлаганите услуги.

Предвид така установеното, мъжът бил привлечен в качеството на обвиняем, с нарочно постановление. Била изискана справка от НАП, от която станало видно, че спрямо мъжът няма данни за регистрация на трудови договори в периода 20.01.2018г. - 04.04.2019г., същият няма регистрации като едноличен търговец и няма участия в дружества. Към 12.12.2019г. същият не е получавал парични обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване, не е получавал обезщетение за безработица, не е пенсионер и не е депозирал заявление за пенсия.

Мъжът бил даден на съд. Според Наказателния кодекс, пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.

Доказателствата по делото сочели за извърено престъпление, но магистратите решили да освободят мъжа от наказателна отговорност и да му наложат само глоба, тъй като до този момент не бил осъждан или освобождаван от наказателна отговорност. Тъй като пред съда мъжът проявил критичност към извършеното и изразил пълна готовност да промени поведението си, глобата е в минимален размер – 1000 лева. Решението подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мхм

    42 2 Отговор
    Голямото престъпление беше разкрито , а хилядите женски проститутки кога?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Transpocalypse

    21 0 Отговор
    Примолил се е джендърът да не го пращат в голямата къща, че вземе да получи професионално изкривяване.
  • 7 габровец от варна

    23 1 Отговор
    Дългата ръка на закона със късите крака!!Хахаха😄😂😅😄
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Реалист

    30 2 Отговор
    ,,Според Наказателния кодекс, пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация."
    Значи около 90% от българките + : плеймейтки,натфизки,миски,бг.студентки,
    адреналинки,балетаджийки и манекенки трябва да споделят абсолютно същата присъда ❗
  • 10 ооо дааа

    18 0 Отговор
    БРАВО...БРАВО ГЕШЕВ...."ВЕЛИК СИ" ЕЙ НА ТАКИВА СИ МНОГО СИЛЕН
  • 11 Хайл

    8 0 Отговор
    Маро акта за раждане що не му изкара и бележниците от училище
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пако

    5 2 Отговор
    Сега от БХК ще го предложат за "Личност на годината" и ще го дават за пример, за да отърве присъдата. Помните ли за кой случай намеквам как БХК се оказа по-силна от Конституцията.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 РЪМПЕЗИ

    9 1 Отговор
    Това съм аз ама вече си платих 1000лв и работя на магистралата.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 питам

    10 1 Отговор
    А ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА -КОГА !!
  • 20 бушприт

    10 1 Отговор
    Я,оставете човека,бе! Бил хомопроститутка. Не краде и не лъже,верно е,блудства. Ама с тялото си. Ще си отговаря пред Всевишния!
  • 21 радев

    13 2 Отговор
    Само него ли хванахте? Ами циганките проститутки джебчиики просяци измамниците крадците също трябва да ги съдите.Не работят нямат трудови доходи.Какво още чака каскета?
  • 22 сто

    2 1 Отговор
    Камшика на голо!
  • 23 полицаите

    1 6 Отговор
    са го арестували само защото човека е турчин.
  • 24 Булгарбаши

    0 1 Отговор
    Оставете го бе,човека има малък семеен бизнес.Тъй като бизнесът му е прохождащ ,засега е само той и затова предлага нестандартен секс.
  • 25 Добрите нрави

    1 0 Отговор
    Така става когато не се отчиташ след местните избори на полицията...