3 Юни, 2020 07:00 8 714 0

Вашият хороскоп за днес, 03.06.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 03.06.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят може да е много труден, особено ако имате прекалено много задачи за вършене. А какво стана с управлението на времето или сте го оставили 'за когато ми остане малко време'. Спрете се и се запитайте - кое е най-важното за мен точно сега? И бъдете честни, защото днес е ден за мъдрост и истинност, а тях можете да ги откриете само дълбоко в себе си.

Телец

Има ли неща в живота Ви, които отдавна сте надживели, преживели, изживели, но все така здраво се държите за тях и не ги пускате да си отидат? Време е да освободите пространство за нещо ново. Не губете енергия за стари неща, скъсайте с тях. И започнете от днес!

Близнаци

Толкова много интересни неща, толкова различни и вълнуващи и всички пред Вас, за Вас, очакващи внимание, интерес, загриженост. Изглежда започва един динамичен период за Вас. Пътувания, нови задачи, нови хора, обучения и още, и още. Вълнуващо за Вашата пърхаща душа. Добавете и една доза практичност, замесете всичко с търпение и ... очаровайте света!

Рак

Денят не е от лесните, предизвикателства няма да ви липсват, особено в емоционален план. Важно е днес да имате една идея, една мечта, един на човек, на които да можете да служите с радост и благодарност. Намерете своя начин да покажете респект.

Лъв

Всичко е субективно и лично, нали? Но дали все пак сте отзивчиви към субективността и личността на околните? Хубав ден, начален, само не се потапяйте самодоволство, просто бъдете себе си, без оценки и сравнение, без очаквания.

Дева

Ден за разбиране и интегриране на парадоксите вътре във Вас. Може би искате да промените Вашата форма и начин да се чувствате безопасно, но дали имате силата да промените фундаменталното си отношение към безопасността. Тръгнете от изследването, тогава и осъзнаването ще дойде и след това ще се настани промяната.

Везни

Взаимодействието с простичките неща около Вас днес ще има огромно значение, днес е ден за адаптация. Бъдете любопитни, бъдете смели, взаимодействайте със света.

Скорпион

Давате ли си сметка кое Ви мотивира да станете, да тръгнете нанякъде, да направите нещо? Разбирате ли вътрешните мотиви, които Ви движат, а те много ли се и повтарят ли се? Намерете време да се наградите за нещо, което сте свършили, бъдете добри със себе си, самоуважавайте се.

Стрелец

Хубаво е днес от време на време да се поглеждате отстрани, да наблюдавате поведението и реакциите си, без да си давате оценка. Смисълът на тази шизофренност Ви помага да оцените своята уникалност, да се диференцирате, но да останете пак част от обществото. С други думи - ден с променливи настроения и време за наблюдения.

Козирог

Дали успявате да извикате състоянието на спокойствие и вътрешен мир дори в суматохата на ежедневието? Успявате ли да останете спокойни, когато всичко се променя и пренастройва. Денят е предизвикателство, но може да е и вълнуващо такова.

Водолей

Ден, в който да играете собствената си роля, но в група. Ден за свързване и за участие. Без да губите своята уникалност, бъдете част от група и се забавлявайте. Днес просто не пропускайте елемента на забавление, гледайте на света като деца.

Риби

Имидж, репутация, общество в някакъв момент от живота ни придобиват нови значения, а днес се налага да им обърнете специално внимание. Ден за работа и резултати, ден за презентиране пред обществото.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА