Last news in Fakti

1 Юни, 2020 08:07 12 134 15

Рекорден брой заразени и починали от COVID-19 за 24 часа

  • египет-
  • ковид-19-
  • коронавирус-
  • пандемия

Общият брой на случаите на коронавирус в Египет е 24 985, а този на починалите - 959

Рекорден брой заразени и починали от COVID-19 за 24 часа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Египетското здравно министерство съобщи днес за рекорден брой заразени и починали от COVID-19 през последните 24 часа, предадoха Асошиейтед прес и БТА.

Министерството посочи, че са починали 46 души, с 12 повече в сравнение с предишния ден. Потвърдените случаи на заразяване са 1536.

Египет, с население от сто милиона души, отчита скок на заразяванията тази седмица, отбелязва агенцията. Общият брой на случаите на коронавирус в страната е 24 985, а този на починалите - 959.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 шундурко

    6 7 Отговор
    А МРАНЕТО, ЯКОТО МРАНЕ ГА БА....
  • 3 Мнение

    17 4 Отговор
    В страна с население сто милиона души едва ли смъртността и без корона вирус е по ниска от 1000 на денонощие.Скоро писаха,че във Франция за периода 15 април-15 май 2020 са починали по малко хора от същия период миналата година когато не се знаеше за "смъртоносния" вирус.Много държави особено по бедните използват ситуацията около вируса за да просят пари с които обикновено се угояват тлъсти чиновници.

    Коментиран от #4, #11

  • 4 Да бе да

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    Това са само починалите С НАПРАВЕН ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА КОВИД.
  • 5 Диверсант

    1 2 Отговор
    В момента когато някоя мисирка започне да пише статия, компютъра и автоматично започва. КОВИД -19 😁😁😁😁😁
  • 6 Covid 19

    5 1 Отговор
    Появи се нов играч на световната сцена! И той иска пари да лапа.

    Коментиран от #7

  • 7 Ко ти пука

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Covid 19":

    Нали българия, ще вземе 14 милиарда!! Значи в бг ще има нови 14 милиардери!...Или един..с 14 милиарда по-богат!!!!
  • 8 Баба Яга

    1 0 Отговор
    Трябва да раздадат парите на бедните хора по равно а не да ги дават на олигарсите и боклуците къде имат по 30 заведения да не фалира ли и тия с хотелите къде изкарат по пет милиона на сезон
  • 9 Николай

    0 1 Отговор
    Негър хваща ли го коронката?
  • 10 мангуста

    0 0 Отговор
    В сто милионен Египет нямат и хиляда починали. И 25 000 заразени. Дайте го това в процентно съотношение?
  • 11 Факти

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    По-малко са имрелите от катастрофи и други инциденти. Когато хората си стоят по къщите шанса за смъртни случаи е по-малък.
  • 12 варненка

    0 1 Отговор
    Според великите капацитети тук всяка африканска държава, както и тези от Южна Америка, Мексико и Канада чакат помощ от ЕС. Нали са кандидати за членство там. Смешни и жалки сте. Или от СЗО чакат помощ?!Ама нали Тръмп им врътна кранчето и спря финансирането. Ама те горкичките не са чули и пишат ли, пишат фиктивни умрели, за да им дадат повече пари. КОЙ ГИ РАЗДАВА ТЕЗИ ПАРИ, А?За да раздуват бройките и да лъжат навсякъде по света. Един от тук пишещите да ми го разясни. На мен невежата, че да ми стане ясно и да спра да ви разтурвам раздумките тук веднъж завинаги.Най-лошото е, че си и вярвате на всяка глупост,която някой от вас пусне тук,на всеки жалък опит за оригиналничене и нескопосни шеги, когато умират хора. Ако отричаш нещо то не изчезва.Иначе и аз щях да повтарям като вас. Няма коронавирус, всичко е лъжа,никой не умира от това и не е умрял и един човек по целия свят за последните 6 месеца. Ама това няма да промени реалността. Върнете се в нея и погледнете истината в очите. Или си намерете друг начин за изпускане на парата. На всички държави икономиките са засегнати и никой не го отрича. В края на януари имаше 18 засегнати държави и един круизен кораб в света. Сега почти няма незасегната територия. И все още измират хора от това заразно инфекциозно заболяване. Леснопредаващо се от човек на човек. Не че не умират и от купища други болести, вируси, катастрофи, глад, войни. И че няма да продължат да умират. Защо никой не отрича, че умират хора от рак. Защот
  • 13 варненка

    0 1 Отговор
    Защото всички имате близки, роднини, колеги умрели от рак. Трябва ли непременно да се сдобиете с такъв умрял и от коронавирус, за да повярвате че съществува и че не е безобиден. И че може самите вие да не сте от късметлиите, които да го прекарат леко и безсимптомно. Има 144 умрели от или с това в Б-я. На един може да му е съкратила с месец само живота инфекцията, а на друг и 30-40 години живот да му е отнела. Спазвайте някакви елементарни мерки на хигиена и дистанция, за да не остане тази гнус дълго сред нас и да ни трови живота на всички.

    Коментиран от #15

  • 14 волен сидеров

    1 0 Отговор
    ХА ХА ХА А ТАКА,ПОСЛЕ ОТ ГЛАД
  • 15 волен сидеров

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "варненка":

    ти си вече заразена