10 Април, 2020 12:10 835 0

Изгряваща звезда обясни как си избира клуб

  • борусия дортмунд-
  • ерлинг холанд-
  • футбол

Трябва със сигурност да знам колко силен е клубът, в който отивам

Изгряваща звезда обясни как си избира клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд сподели от какво се води при решението си да смени един клуб с друг. За кратко време 19-годишният талант направи име на изключителен голмайстор и вече е спряган дори за Реал Мадрид. А само преди 16 месеца все още беше в родната си Норвегия, където играеше за Мьолде. Последва трансфер в Ред Бул (Залцбург), а от тази зима той вече е част от „жълто-черните“ от Вестфалия.

„Има много фактори, които анализирам преди трансфер – разказа Холанд пред норвежката секция на Eurosport. – Трябва със сигурност да знам колко силен е клубът, в който отивам. Трябва да съм наясно с класата на играчите там и най-важното е да не надценявам себе си. За мен това винаги е било от огромно значение. Да, добър футболист съм, но и там, където отивам, има такива. Ето защо е необходимо да не смятам, че съм нещо повече от останалите.“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА