10 Април, 2020 11:00 1 417 3

Майката на Хубчев разказа интересни подробности за наставника на Левски

  • петър хубчев-
  • футбол-
  • левски

Когато си тръгна Васил Божков, той работи без пари

Майката на Хубчев разказа интересни подробности за наставника на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Майката на Петър Хубчев - Керанка сподели, че синът ѝ си дава сърцето за столичния гранд и е твърдо решен да го направи шампион на страната. Според нея, когато треньорът си постави някаква цел, то винаги я изпълнява. Тя направи и интересни разкрития за заплатата на Хубчев.

"С Петьо сега не се виждаме заради епидемията от коронавирус. Чуваме се по телефона. Сега той живее в Ловеч, там са братята му. Моят син не спира да мисли за отбора. Сърцето си дава за Левски".

"Когато си тръгна Васил Божков, той работи без пари. Сега е на половин заплата. Но и това ще мине. Неговата цел е Левски да стане шампион и да играе в Европа. Когато Петър гони някаква задача, успява да постигне своето. Затова съм спокойна. Ще дойдат по-добри времена и за Левски, и за всички нас в България", заяви Керанка Хубчева пред "България Днес".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАЛЕРИ БОЖИНОВ

    0 4 Отговор
    НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ ОТ ЕСЕНТА Е ЯСЕН ПЕТРОВ ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ АЙДЕ ЧАО

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 месара

    1 0 Отговор
    като прочетох откровенията на майката се просълзих,.........., не, направо се разплаках неутешимо!