Last news in Fakti

1 Април, 2020 07:00 9 841 1

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нов месец, нов късмет

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Необикновен месец започва, дали за добро или пък не толкова, ще разберем след няколко месеца. Дотогава се опитвайте да видите позитивите от тази ситуация. Самият 1-ви април няма да е от най-забавните за вас. Лесно ще се впечатлявате от дреболии. Опитайте да запазите самообладание.

Телец

Честит април, ако още не сте загубили представа за времето. Може да си устроите малко домашно тържество с песни и танци, внимавайте с похапването. Хубав ден да извадите старите снимки, онези хартиените и да си припомните старите времена.

Близнаци

Идва април и носи надежда, надеждата за повече свобода и живо общуване. За екстровертни хора, като вас, тази ситуация е доста предизвикателна. Предлагам ви да започнете този месец с преброяване на личните си ресурси и не само финансови, а по-скоро уменията и талантите, които ще ви влязат в употреба.

Рак

Един ден, в който ще се фокусирате върху собствените си потребности и малко авторитарно дори ще налагате правила на околните. Един месец, в който много ще ви се иска да имате сериозни постижения, но обективната действитвителност няма да е на ваша страна. Не давайте на страховете да вземат връх, погъделичкайте ги.

Лъв

Нов месец, нов късмет. Вече неистово започват да ви липсват някакви простички удоволствия, които преди изобщо не ви влизаха в графика, като разходка из някой парк например. Обърнете се към творческото си начало, ще откриете колко много дремещи качества имате. Помедитирайте по въпроса, днес, най-много да заспите. В добрия вариант - ще ви осенят доста добри идеи.

Дева

Някак оптимистично започвате новия ден и новия месец. Нищо, че е сряда, за новото никога не е късно. Сигурно тайно ликувате, че светът стана по-чист и по-подреден. Може би ще откриеете сродни души в този иначе толкова затворен свят. Не мърморете, една мечта за по-чист свят е на път да залее целия свят.

Везни

Така известният ден на шегата тази година определено ще ви постави в комична ситуация. Най-важното е да не приемате нещата твърде на сериозно. Отпуснете душата си и без друго скоро няма да можете да се разхождате спокойно, освен ако не сте горд собственик на куче.

Скорпион

Започвате април философски настроени към случващото се. Винаги сте оцелявали и сте излизали по-силни от какви ли не ситуации, че сега ли? Бъдете над нещата, само не се опитвайте да натрапвате своята философия на околните, сърдят се.

Стрелец

Благодарение на вашата способност да виждате обикновените неща по необикновен начин, успявате да вдъхнете надежда и вяра на другите. Най-важното е, че не губите чувството си за хумор, а то е един от начините за справяне с трудни ситуации.

Козирог

Вие несъмнено постигате съществени резултати като спазвате и същевременно фино нарушавате правилата. Понякога е добре да се опитате да 'влезете в обувките' на другия. Има какво да научите и от другите хора, все пак не винаги сте прави.

Водолей

Днес ще се борите за справедливост, но ... само в мечтите си и евентуално в социалните мрежи. Какво пък може да помислите как да разширите каузата си. Хората са гладни за каузи, нахранете ги.

Риби

Не ви ли се струва, че живеете на страниците на приказка? Всичко навън е обагрено в бели, розови, нежнозелени цветове и същевременно броди един тайнствен враг. Предстои да разберем откъде ще дойде добрият принц на бял кон. Можете да помедитирате по темата или пък да направите настолна онлайн игра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.